/spanien/barcelona/forum/22532.aspx/spanien/barcelona/forum/22532.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla
2007-11-15 18:52
Lukas, dumma dig. När jag läste din blogg så blev jag påmind om saknade av Samu. Jisses vad jag saknar en Samu i storform. Jag vill se honom göra "gear-box"-målgesten igen. :D
Barcelona Rambla
2007-11-15 18:51
Barcelonito:

Säljer Barça Ronaldinho till sommaren, vilket allt mer verkar troligt, kan du vara säker på att de kommer att gå efter en "crack". Någon av de allra största. Med de pengarna de lär ha i plånboken så är det också möjligt.
Lukas.RP
2007-11-15 18:44
Hej alla cúles!

Ville bara tipsa er om min fotbollsblogg! Den är uppdaterad nu. :-)

Se länktips
Sancho (AC Milan)
2007-11-15 18:22
Ghazza

Kanske det var fel av mgi att jämföra ligorna men aja! Men seriöst nu! Vem som helst här vet att det spelas lite mera offensivt i La Liga än i Serie A MEN när man ser på en match tex. Parma - Cagliari så sjunger fansen för sitt lag nästan hela tiden! Det är inte ofta man ser det i La Liga..

Barcelonito

Ja, det har Kaka sagt MEN ifall det fortsätter så här. Inte att han lämnar Milan bara för detta utan om det fortsätter så.

"Passionen El Classico kan inte ens jämföras med någon annan klubbmatch."

Derby della Capitale (Lazio - Roma) är jäkligt nära "El Clasico". Med tanke på fansen under en Rom-derby och El Clasiso, vart tycker du dem hörst mest? I ett Rom-derby är fansen aldrig tysta. I El Clasico kan jag tänka mig att det är för det flesta småbarn som är där med sina föräldrar och käkar popcorn och klappar när ngt händer!
Barcelona Iniesta Nr1
2007-11-15 18:21
Fabregas tror ja ändå inte kommer till barca. Diego kommer med all sannolikhet hamna i real madrid (tyvär). Nasri,visst han e en ung lovande spelare men barca behöver en stark defensiv mittfältare just nu (enligt mig iaf) och då tycker ja att tiago skulle va ett betydligt bättre alternativ än någon av de andra 3. Förutom möjligtvis Diego så kommer de andra två dessutom nog spela klart i sina nuvarande lag tills nästa sommar.
Barcelona Barcelonito
2007-11-15 18:02
Ett köp av Tiago skulle betyda ingen Fabregas, Nasri, Diego eller någon annan på sommaren till mittfältet. Är hans kvalité så hög att man ska offra dessa namn för hans skull? nja... Kanske är det vad som behövs ändå, mindre kvalité och mer kämpaglöd.

Intressant är om Chelsea köper Dinho och Kaka äntligen bestämmer sig för att lämna Milan efter vad han har sagt den här veckan... säger inget mer om det ämnet och vill inte få massa skit :) so behave...
Barcelona Iniesta Nr1
2007-11-15 17:48
Ja tack ill tiago..absolut.skulle va skitkul o se honom i barca tröjan=) perfekt att "skydda" bla Iniesta som just nu tar mest stryk av alla på plan me reser sig än så länge upp igen.Frågan e hur mkt han klarar.En skadad iniesta som just nu e påväg upp och dessutom snart kanske har en ordinarie plats i landslaget vill vi inte ha skadad. Samma me ronaldinho, han behöver yta att hitta tillbaka till formen på. Tiago skulle få ta grovjobbet tsm me Touré o bygga upp ett riktigt starkt mittförsvar.Precis va barca behöver.
Barcelona Bojan Krkic#27
2007-11-15 17:23
Ronaldinho hade hela världen under hans fötter vad gick fel?

kolla länktips.
Barcelona Bojan Krkic#27
2007-11-15 17:20
Angående Ronaldinhos form, så tycker jag media har en del i det kolla bara på allt skit dom skriver om honom. Man känner sig inte bra förre matcherna och träningarna när man läser dåliga saker om sig själv, av resperkt så tycker jag vi borde stödja Ronaldinho tills juni.
Barcelona r.Hyder
2007-11-15 17:07
Jag ställer mig direkt för ett köp av Tiago. En spelare med goda förutsättningar att lyckas i en klubb som våran. Han är en bra passningsspelare, har ett bra skott men framförallt så sliter han enormt ute på planen och jobbar som ett djur. Precis vad som behövs när Touré åker till AM eller är skadad. Skulle i alla fall vara intressant att se Tiago i klubben efter årsskiftet enligt mig!
Barcelona Barcelona#7
2007-11-15 16:57
Om Rijkaard tror att Barcelona kommer spela bättre så tycker jag att han ska värva Tiago.
Barcelona ibbos
2007-11-15 16:57
Tiago, varför inte för min del? En teknisk och mycket skicklig passningsspelare med 5-6 år till framför sig. Toure sticker till de Afrikanska Mästerskapen tillsammans med Samu och blir borta ett tag, vilket vore utmärkt för en ny värvning av en mittfälltare. En kille som sliter för laget, ger allt varje match, perfekt! Vad mer kan man begära?

Skulle varit ett bra tillskott, in my opinion.

VISCA
Barcelona Messidonaa
2007-11-15 16:50
behöver vi verkligen tiago ?
Barcelona Barcelonito
2007-11-15 16:17
Sancho

Han har visat intresse och lämna nu efter allt skit som händer i Italien. Passionen El Classico kan inte ens jämföras med någon annan klubbmatch. Inter mot Milan är inte ens i närheten av den statusen.

Serie A håller på tappa sina stora spelare och har svårare att konkurera med Engelska och Spanska ligan. Jag är inte avundsjuk att Kaka spelar där, spelar han inte för Barca så föredrar jag att inte möta honom i ligan som motståndare men jag tycker att Italien har för många problem för att ha en av världens bästa spelare i sin liga. Samma sak gäller Zlatan, Cambiasso och andra ickeitalienska storspelarna som är i toppform.

Det är min åsikt och andra argument kan inte ändra den.
Barcelona Ghazza
2007-11-15 16:04
Sancho (AC Milan),

Att säga att det inte finns passion i Spanien är lika dumt sagt. Historian och det politiska spelar stor roll där. Alla ligor har sin egna charm så att jämföra ligor tycker jag är fel.
Sancho (AC Milan)
2007-11-15 12:49
"Historien har visat oss att det inte bra att umgås med Ronaldo och Adriano. Låt de hålla sig till Italien. Förstår inte vad en spelare som Kaka gör där. Finns det nåt som är rätt i den ligan"

Snälla börja inte snacka skit!

Vad gör Kaka i Italien? Vad fan tror du? Tror du att alla fotbollspelare i denna planet bara är intresserade av att spela i La Liga,Premier League eller Bundesliga?

Alla ligor är olika. I Serie A och Premier League finns passionen och det finns tamejfan inte i Spanien tex.

Avundsjuk att Kakan inte lirar i Spanien? Jo, det skulle jag lätt kunna tro!

Ha det bra!


EDIT: Se länken och läs vad Kaka säger i slutet av intervjun, för där får du svaret på varför Kaka inte kommer och lämna Italien!
Sancho (AC Milan)
2007-11-15 12:48
-
Barcelona r.Hyder
2007-11-15 11:47
Rambo~

Jag sa att "Bojan är fan bättre som ALTERNATIV till våra anfallare" inte att han var en bättre spelare :) lite skillnad. Men Adriano skulle vara så enormt onödig att köpa då vi redan kommer ha Eto'o och Henry som kommer växla på centerpositionen. Tror du att någon av Rijkaard, Adriano, Eto'o eller Henry kommer tycka om den situationen som kommer att uppstå? Adriano kommer vara för dålig och inte få spela, han börjar gnälla och vips så har vi samma situation som i Inter. Inte värt. Istället satsar man på en egen produkt i Bojan och låter han utvecklas i en lagom takt. Ett bättre alternativ som 3:e anfallare är Bojan och inte Adriano enligt mig:)

Visca El Barça!
Barcelona Barça-fan
2007-11-15 10:30
Rambla har som så många andra rätt. Det är inte nya spelare som behöver handlas in. De som påstår det ser inte den enorma potential, bredd och styrka som finns i dagens trupp. Nej, det är istället viljan och kämparglöden som bara måste finnas där inför varje matchstart. Men som så många gånger förr så är det oftast tränaren som får lämna när saker och ting inte stämmer för att man anser att den positionen utgör störst skillnad. I själva verket är det spelarna som bär det yttersta ansvaret.
Barcelona Barcelonito
2007-11-15 02:36
Historien har visat oss att det inte bra att umgås med Ronaldo och Adriano. Låt de hålla sig till Italien. Förstår inte vad en spelare som Kaka gör där. Finns det nåt som är rätt i den ligan?
Barcelona Rambla
2007-11-15 00:41
Han är ju överflödig. Ser du inte det? Vi har tillräckligt med anfallare. Problemen är inte truppen, vi kan knappast önska oss en starkare trupp. Det är annat som behöver fixas till, så som attityd och uppoffring. Att spela som ett lag där alla jobbar för varandra. Inte i enstaka matcher som varit fallet utan i alla matcher.
Barcelona Rambo~
2007-11-15 00:34
Ämne: Rambo~:

Jag hatar....
Visst jag håller med de mesta du säger, men tror att Rijkaard är en av få tränare som skulle kunna få igång honom, annars håller jag med, jag är neutral i den här fågan skulle inte gråta blod om vi lånade honom precis.
Barcelona Rambla
2007-11-15 00:26
Rambo~:

Jag hatar inte Adriano. Han är i sina bästa stunder en bra spelare men i dagsläget har han stora motivationsproblem som det ser ut, eller åtminstone har haft det. Nu får han väl inte chansen just för att laget han spelar i går bra utan honom. Vi har nog med våra egna problem när det gäller Ronaldinho. En partynisse till? Nej tack om du frågar mig. Dessutom, vi har anfallare så det blir över. Vem ska han peta? Samu eller Henry? Skulle inte tro det.
Barcelona Rambo~
2007-11-15 00:18
Haha kk, värst vad ni hata den spelaren? Kanske för att ni är rädda att R10 ska bli som honom? Hehe Bojan bättre? Visst jag gillar bojan och tycker att han är en grymm talang men börja inte överdriva hans förmåga, visst killen har potential att bli något stort.
Barcelona r.Hyder
2007-11-15 00:11
Adriano? Aldrig, Bojan är fan bättre i nuläget som alternativ till våra anfallare.
Barcelona Rambla
2007-11-15 00:07
Heh, Adriano. Vi har redan ett brasilianskt problembarn som är ur form och som ser allmännt slö ut. Ska vi ta hit en som gått ner sig ännu värre?
Barcelona Messidonaa
2007-11-14 23:33
Nej tack till adriano!
Barcelona Roni#10
2007-11-14 21:56
Vilken assist av Xavi till Bojan. Helt sjuk passning/sjukt inlägg. Riktigt bra iaf! Bra av Gudjohnsen att sätta två straffar.
Barcelona Fc Barcelona / Ronaldinho
2007-11-14 21:45
Du kan glömma det :)
Barcelona *
2007-11-14 21:44
Nej tack, tjockis?
Annons: