/spanien/barcelona/forum/22495.aspx/spanien/barcelona/forum/22495.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Messi=maradona
1/29/2008 15:34
Tror ni Dinho kommer vara med mot Villarreal?
Barcelona Ravo
1/29/2008 14:55
Ämne: Grabbar kolla på den....
Säkert en madridista som ville ha lite roligt.
Barcelona Ravo
1/29/2008 14:54
Ämne: Messi och Ronaldinho....HAHA :) de roligaste jag har läst idag. Blev lite glad nu. Messi skulle säkert bli lika bra i handboll som Robinho skulle bli i hollywood.
Barcelona Ronaldiinho
1/29/2008 14:19
Ronaldinho deltog i dagens träning, skönt att han e tillbaks.
Barcelona Ronaldiinho
1/29/2008 14:17
Ronaldo : I want Ronaldinho at Milan.

Milan använder Ronaldo som lockbete, de va så dom fick pato att komma, han ville ha pato i milan och han e ju legend i brasilien så de va svårt att tacka nej till det.
Barcelona El Culé
1/29/2008 14:10
Serhildan:

Kul att höra din åsikt.

Du verkar ha missat vem som kom tvåa efter Kaká? Eller vem som kom trea, eller framförallt, vem som inte ens var med i 'finalen'?

Personligen tycker jag att Robinho är en väldigt bra fotbollsspelare och han har verkligen blommat ut nu det senaste. Men att jämföra Messi och Robinho är mycket svårt då deras spelstilar skiljer sig otroligt mycket.

Du får det att framstå som om Messi är en B-lagsspelare som ständigt fuskar? Har du hört talas om ordet inställning ? Förmodligen har du aldrig spelat senior fotboll själv?

Hur som helst lägg ner Robinho är bättre än Messi och vice versa för alla tycker olika och tur är väl det.
Barcelona Zizou_nr1
1/29/2008 14:08
Fíll //

Härligt! Skönt å läsa ditt inlägg om Zidane. Det värmer, speciellt när det kommer från en Barca fan!
Barcelona Jay-z
1/29/2008 13:59
Att ni äns orkar svara till den dära nollans inlägg där nere.

Det går inte att jämföra ett Geni (Dhinho) med en spelare som har gjort det bra när det går bra för laget. Vart va robinho när Real spela kasst tycker fortfarnde att han är bara bra vissa matcher men i närheten va dhinho hehehe lär han knappast komma.


Och att jämföra en super talang (messi) som desutom blev 2 i fifa rakningen med robinho som är 3,5 år äldre är patetiskt. Tycker fortfarnde messi är en talang för han har mycke att bevisa. Folk trodde att robinho va en super talang men han blommades ut till en ok spelare är. Vart va robinho när han va 20 en ganska okänd spelare i santos.
Barcelona Criff
1/29/2008 13:58
adiiiL, vi fick dem också för en bråkdel utav det priset dem la ut för sina 2 spelare ;)
Villarreal Fíll
1/29/2008 13:54
Kallé

Bara för han heter så behöver inte det betyda att han är maräng. Jag är cule rakt igenom och har vart det sen jag var 9. Men jag tycker också att Zidane är bäst genom tiderna. Det är min åsikt, också hans. Maradona och Pelé, bra spelare, men knappast som Zidane. Han var en klass för sig.
adiiL
1/29/2008 13:46
Serhildan

Ni fick Beckham, vi fick Ronaldinho.

Ni köpte Robinho, vi gjorde Messi.

Förstår att du är avundsjuk.
Barcelona Zizou_nr1
1/29/2008 13:40

Kallé//

Så du menar, om man avgudar Zidane, så måste man hålla på Real? Det tycker inte jag. Som jag har skrivit här förut, så kunde jag inte stoppa min stora idol att gå till Real!
adiiL
1/29/2008 13:38
Ämne: adiiL:
Jag var som ....
Om jag minns rätt hade vi chans att köpa Diego Milito innan denna säsongen började? Han hade varit den perfekta värvningen istället för Henry. Han vet hur man ska spela i spanska ligan och hänger alltid med i skytteligatoppen.

Det där med att inga skott skjuts utanför straffområdet har inte varit ett problem bara denna säsong utan förra också.
Barcelona kluivert9
1/29/2008 13:23
Ämne: Barca-Mas Que Un Cl....
du är helt dum i huvud. dags att gå på dagis, gå klä på dig
Barcelona Kallé
1/29/2008 13:15
Eftersom du heter Zizou_nr1 så kan jag inte kalla det där att bryta mönstret. Är du Cule?
Barcelona Zizou_nr1
1/29/2008 13:04

Finns det någon annan som tycker som jag... att det är uppenbart vad alla skriver här inne på forumet. Real fans tycker Gago och Robinho är bäst, Barca fans tycker Ronalidnho och Messi är bäst. So what? Man kommer ändå aldrig överens.

Så jag försöker bryta mönstret nu, och som barca fan vill säga vilka spelare jag tycker är bäst i Real, och mindre bra i Barca.

Enligt mig är Guti en mkt intelligent spelare, i sina bästa stunder. Tyvärr tycker jag att han har en låg lägsta nivå, plus att han kan va lite grinig ibland. Men när han är bra, så är han en av de bästa mittfältarna i världen. Jag gillar speciellt hans smarta passningar.

Jag gillar även Cassilias. Att ha honom i mål är som att ha ett betongmur som täcker 95% av målet! Världens bästa målvakt, enligt mig.

När det gäller Barcelona, så är jag ingen stor fan av Deco eller Henry. Decos lägsta nivå är fullständig låg, han är väldigt nonchalant och slår huvudlösa passningar imellan. Han är för klen, enligt mig.

Henry... från början tyckte jag att det var ett fel köp av Barca. Henry passar inte i Barca helt enkelt. Gillade aldrig honom i Arsenal heller. Nu ser vi hur bra det går för Arsenal utan honom när 10 män kan spela boll, utan att alla bollar ska gå genom en bolkär Henry. Dessutom tycker jag att han är en riktigt målsumpare.

SÅdär jag. Nu blir det lite roligare och ANNORLUNDA åsikter i detta forum.
Real Madrid Nicholas (red)
1/29/2008 13:01
Taherino//

Jag är förhållandevis övertygad över att det är någon icke-culé som försöker göra sig lustig.

Smogen//

Poetisk rättvisa. Cannavaros utmärkelse var varken mer eller mindre.
Barcelona Taherinho
1/29/2008 12:40
Ronaldinho 10

Det stavas medgangsfans... Nej tack! Han kan lika garna byta "rakt av" med en Madridtroja med Guti namn pa!

Visca Barca
Barcelona ¤ Ronaldinho ¤ 10
1/29/2008 12:36
Grabbar kolla på denna idioten

(( LÄNK ))
Barcelona Smogen
1/29/2008 12:31
Skrev så här i söndags, drar iväg nästan samma meddelande igen...

6 saker som Barca gör fel enligt mig.

1. Sen när blev barcas fotbollsfilosofi att anfalla med så många stillastående spelare som möjligt? Det har sagts tusentals gånger här inne, men faktum kvarstår. Det är ju nästan bara spelaren som har bollen som rör sig, ibland inte ens han. Det är klart det är svårt att göra mål då. Man måste röra sig utan boll! Öppna ytor åt sina medspelare.

2. Bollhållaren måste leta vettiga passningar. Inte bara i sidled eller bakåt som man gör nu. Det går ganska mycket i hand med att folk utan boll måste röra sig så det finns någon framåt att passa. Men när nu någon stackars anfallare tar en löpning vågar man inte riktigt slå den avgörande passningen. Om det beror på att man inte ser löpningen eller om det är för att man är rädd att misslyckas med den har jag ingen aning om.

3. Skjut! Barcelona är extremt dåliga på att skjuta utanför staffområdet. Det görs extremt sällan. När man väl gör det så skjuter man dessutom ofta dåligt. Man behöver lära sig att träffa mål när man skjuter från avstånd.

4. Det går alldeles alldeles för långsamt när man anfaller. Full fart framåt när man erövrar bollen! Nu stannar man nästan alltid och väntar in sina medspelare. Något som gör att försvarande lag hinner inta sina positioner. Då blir det mycket svårare att göra mål. Barca måste lära sig (igen)att man inte behöver passa 35 gånger innan man gör mål. Det räcker med 2 gånger, som mot t.ex. Sevilla i cupen.

5. Koncentration! I början av matcherna och de sista 15 minutrarna tappar laget koncentrationen. Har märkt att många motståndarlag också sett detta och att man numera ofta väntar ut Barcelona till det är Ca 15 minuter kvar. då gasar man på för att göra mål. När Barcelona senast vann ligan var det tvärtom, då körde laget på i 90 minuter och till slut orkade inte motståndarna längre vilket gjorde att man i slutet av matcherna ofta kunde avgöra. Nu är det precis tvärtom.

6. Ytterbackarna får aldrig bollen när Barca anfaller. och om dom får dom är det ofta försent. De få gånger som en ytterback tagit en löpning och överlappat t.ex. Messi eller Henry och fått bollen i rätt tidpunkt har det blivit farligt nästan varena gång. Mer sådant behövs. Utan det anfallsvapnet kommer vi troligen inte vinna en enda titel i år.

Vad jag läst i olika uttalanden av Rijkaard är han ganska medveten om de flesta av dessa problem. Han säger att man måste bli bättre på det, men varför händer då ingenting på plan? Kanske det kommer? kanske det varit för många skador på nyckespelare? kanske inte spelarna lyssnar på honom? kanske han helt enkelt inte vet hur han ska göra? Det tragiska är att det borde vara så enkla fel att åtgärda, ändå händer absolut ingenting.
Cambiasso 16!
1/29/2008 12:25
Tjenare grabbar! Jag måste hålla med er! Just nu

världens bästa 3 anfallare är!
Zlatan Ibrahimovic,Messi,Adebayor! Ingen snack om saken.

Robinho måste göra mycket mer för att komma bland de bästa! Har inte Robinho gjort likamånga mål som Messi fast än Messi har varit borta ett tag?
Barcelona Taherinho
1/29/2008 12:23
Sluta diskutera Robinho har!!! Robinho ar GRYM! Jag alskar Brasilien over allt i fotbollsvag, men hur fan kan ni Real fans skriva skit om Ronaldinho och kalla hans period for sa kallad storhetstid? Er egen publik da? De klappade honom for hans "Sa kallade" storhetstid?

Sluta jamfora hela tiden stora spelare eller diskutera Robinho pa er egen forum. Dinho ar tillbaks! Det kanske inte betyder sa mycket i kort sikt eller Real fans kanske inte ar oroliga, Vem fan bryr sig? Vi ar Cules och for oss betyder det mycket!!


P.S. Jag har en video hemma dar sjalvaste Robinho sager i den att hans drom ar att spela i Barcelona bredvid Ronaldinho, videon ar fran nar han var frisk i huvudet och spelade for Santos. Haha sa ha lite dignity ich jamfor inte Robinho och Dinho...

Visca Barca med hopp om battre fotboll an det som presteras nu pa Camp Nou...
Barcelona Barça-fan
1/29/2008 12:19
Serhildan.
Dags att se till så att det flödar mellan båda hjärnhalvor på dig, stackare.

Här har du Ronaldinhos största triumfer som fotbollspelare:
1 Mundial (2002)
1 Mundial Subཌྷ (1997) 1 Copa América (1999)
1 Copa de las Confederaciones (2005)
1 Liga de Campeones (2005-2006)
2 Ligas (2004-2005, 2005-2006)
2 Supercopas de España (2005, 2006)
1 Copa Intertoto (2002)
1 Balón de Oro (2005)
2 FIFA World Player (2004, 2005)

Har Ronaldinho aldrig varit tongivande i landslaget? Har du reda glömt VM 2002 eller är mitt intryck av dig - och inte andra - som insnöad sanningenligt? När Robinho vunnit hälften får jag be dig att återkomma.

Ronaldinho och Messi i respektive toppformer är ljusår bättre än Robinho. Men Robinho är bra han med.
Barcelona Smogen
1/29/2008 12:16
Serhildan

Men lilla vän, bara för att ert forum är stängt för alla utomstående pga. att ni börjar gråta så fort någon kritiserar ert lag behöver du ju inte springa hit med dina utomordentligt korkade åsikter.
ockar knappt säga något till dig, men två små saker.

1. Om Messi är än sämre version än världens bästa spelare genom tiderna, dvs. Maradona, var är då Robinho? att du ens kan med att säga något sådant och sen jämföra Robinho och Ronaldinho är ju ett hån mot mänskligt förnuft.

2. Om ronaldinhos utmärkelser som världens bästa fotbollspelare var ett hån mot fotbollen, vad fan är då Cannavaros?

snacka om insnöad maräng.
Cambiasso 16!
1/29/2008 12:11
Serhildan
Hurmånga mål har Robinho gjort? Hur många har Messi gjort?
Real Madrid Serhildan
1/29/2008 12:09
Messi och Ronaldinho är två sämre kopior av sina respektive idoler Maradona och Ronaldo. Lika mycket Navas gillar att filma gillar er Messi ta bollen med handen. Svenska landslaget är i behov av en Vranjes typ. Messi gillar ju spela handboll, kanske borde prova sin lycka som handbollsspelare.
Real Madrid Serhildan
1/29/2008 11:59
Barca-Mas Que Un Club/

Praktexempel på en insnöad Barcelona fan. När Ronaldinho hade sin såkallade storhetsperiod vet du hur många av dem mål han titulera med som var straffmål samt på fasta situationer? Det är som påstå Zlatans mål för Inter den här säsongen har varit spelmål samtliga. Ronaldinho under sin såkallade storhetsperiod var inte den som jobbade hem. Däremot ert kamerunska lejon, han sprang som antilop. Ronaldinho hade därmed högre utgångspunkt i det offensiva spelet än Robinho. Robinho är en som gör sitt hemjobb för laget mer än överskattade Ronaldinho. Ronaldinho har varit värdelös i två säsongen. Robinho har efter sydamerikanska cupen blommat ut och gått om sin brasilianska kollega som blir hånad av sina egna fan. Robinho blev mästerskapets bästa spelare. När har Ronaldinho den överskattade brassen varit tongivande i landslaget? Han har varit som Henry (dock har Henry varit bättre för Arsenal och mer tongivande än Ronaldinho) helt värdelös i landslags sammanhang. Ronaldinho två utmärkelser som världens bästa är hån mot fotbollen. När Zidane fick sina utmärkelser var han tongivande i såväl klubblag och landslag.

Robinho har varit bättre än Messi efter den sydamerikanska cupen som Argentina mönstra med bästa möjliga manskap mot en mer reservbetonad Brasilien. Minns du vilka som vann mötet? Vem blev turneringens främsta spelare? Efter sydamerikanska cupen har Robinho varit den klart främsta av dem två. Den enda som just nu kan jämföras med Robinho är C.Ronaldo.
Barcelona Barçaa - Mas Que Un Club
1/29/2008 11:29
Till alla real fans som kommer hit o skriver om robinho som om han vore världens bästa, låt mig säga han är bra när laget är bra, han har gjort 7 mål det är 2 mål mer än Ronaldinho som har sitt livs sämsta form som ha varit borta ungefär en månad,
att ni ens vågar gemföra robinho med Messi är roligt
Barcelona Barçaa - Mas Que Un Club
1/29/2008 11:21
Ronaldinho har fått grönt ljus :D
Barcelona El Culé
1/29/2008 11:07
Lajjas:

Ronaldinho blev friskförklarad igår eftermiddag. Han medverkade i en träningsmatch på Ciutat Esportiva med Barcelona B.

Härligt, hoppas han är sugen och på gång nu efter ett litet uppehåll.
Annons: