/spanien/barcelona/forum/2247.aspx/spanien/barcelona/forum/2247.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR
2016-02-05 18:02
Låter bara som en företags resa ju, festa och njuta med klubbens/företagets pengar :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
2016-02-05 18:00
Det är ingen stor chans att vi får Pepsi som sponsor, representanter av ledningen ska åka till Superbowl i hopp om att signa Pepsi som sponsor, men de förväntar sig ett nej. Värdelös planering, med andra ord.
Barcelona neymar JR
2016-02-05 17:59
Andresito Ja precis, har alltid symboliserat pepsi och Coca cola med fotbollen. Speciellt efter alla deras stört sköna reklamfilmer
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
2016-02-05 17:54
[QUOTE=neymar JR]Vad är det för fel på pepsi förutom smaken? Varit stora sponsorer till spelare och fotbollen en längre tid [/QUOTE] Jag kan inte komma på några brister med Pepsi. Men tydligen så är det något personligt mellan Erik Satie och USA: "amerikansk skit". Tycka vad man vill om USA, men Pepsi representerar ju knappast sitt ursprungsland som exempelvis Qatar Airways. Pepsi, Coca Cola eller liknande hade jag tyckt var kanon. Kända märken som alla känner till, precis som klubben Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2016-02-05 17:53
Jag har en intressant fråga till er alla... Vilket alternativ hade ni tagit? • 100 miljoner euro från Nike + namn på arenan (Qatar), ingen reklam på tröjan? • Sponsorer på allt men Qatar är inte en del av det? -------------------------------------- Jag läste på Reddit idag att vi funderar på att spela utan tröjsponsor nästa säsong(?) för att förhandla fram ett toppkontrakt som ska börja gälla 17/18...
Postat via SvenskaFans-appen
Mod.
2016-02-05 17:47
Internt tjafs kan ni ta per pm. //Mod.
Barcelona neymar JR
2016-02-05 17:42
Vad är det för fel på pepsi förutom smaken? Varit stora sponsorer till spelare och fotbollen en längre tid
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-02-05 17:30
[QUOTE=Erik Satie]Det sägs att Pepsi kanske blir huvudsponsorn till nästa säsong. Påminner lite om Getafes vedervärdigt äckliga tröjor de hade för några år sedan. Med Burger King. Amerikanskt skit :/ [/QUOTE] Vad som helst är bättre än Qatar dock.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Erik Satie
2016-02-05 17:27
Det sägs att Pepsi kanske blir huvudsponsorn till nästa säsong. Påminner lite om Getafes vedervärdigt äckliga tröjor de hade för några år sedan. Med Burger King. Amerikanskt skit :/
Barcelona jonis
2016-02-05 17:23
45:10 in i klippet:

Här märker man att Neymar är desperat efter ett mål. För vi alla vet att han hade skottfintat annars, och väntat tills Barragan hade stått på benen igen, och tunnlat honom och sedan försöka finta målvakten och gå in med bollen i mål :)
Barcelona Bosketts
2016-02-05 17:08
@Mascherano#14 el Jefecito:


Haha - det här fick mig att skratta.
Barcelona neymar JR
2016-02-05 17:05
Katalano Varför ger du dig in i en "beef" när du predikar så starkt emot hans beteende. Han är den han är inget mer inget mindre So stay strong and ignore
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2016-02-05 16:58
Katalano

Att Barcelonistas säger att dina kunskaper är begränsade är ingenting du ska ta personligt. Jämfört med honom är allas kunskaper begränsade. Vi snackar nämligen om killen som analyserade Zidanes VM 98 vid 5 års ålder och som även var mer talangfull och lovande än vad Ödegaard är när han var i hans ålder. Som också, till råga på allt har spelat i Gothia Cup.

Jag antar att du själv bara är en vanlig kille eller tjej som gillar Barca mer än något annat lag och följer dom på din fritid och skriver av dig här ibland, precis som oss flesta andra. Det är inget fel i det, men självklart märks det att dina kunskaper är något begränsade när du argumenterar mot proffset ;) Vår egna el pasillo.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-02-05 16:19
Vad är det här för konstig video om Pep?

Guardiola inspirational tactical talk on Messi 2014.

Pep i Argentina och har en presentation om Messi.
Är den på riktig? Det ser ut som Pep och låter som Pep.

Nu får jag sluta youtuba om Barca, Messi och stället åka iväg och handla kött så jag kan göra den grytan som jag har tänkt på sen i måndags.

Njut så länge om den här videon. Eftersom Messi aldrig syns utanför fotbollsplanen så saknar man honom när man inte tittar på matcherna. Det hela slutar med att man slösar timmar här och där för att försöka hitta nya bilder, video trots att man följt honom sen 2006.

Det är fan inte hälsosamt.
Sorry var tvungen att få det ur mig för att försöka hitta likasinnade eftersom jag nästan börjar tro att jag är den enda.
Barcelona oocbgb
2016-02-05 16:18
[QUOTE=Barcelonistas]Katalano - jag vinklade ingenting. Det märks att dina kunskaper är begränsade. Vem nämnde historia? Jag gjorde det, jag tog upp det då jag inte förstår vrf man ens ska göra en diskussion om Valencias form? Vi slog dom med 7-0 vi dominerade om 10 år kmr ingen prata om Valencias dåliga form utan det kmr snackas om vår prestation. [/QUOTE] Get a room nu grabbar (PM)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-02-05 16:15
Katalano - jag vinklade ingenting. Det märks att dina kunskaper är begränsade. Vem nämnde historia? Jag gjorde det, jag tog upp det då jag inte förstår vrf man ens ska göra en diskussion om Valencias form? Vi slog dom med 7-0 vi dominerade om 10 år kmr ingen prata om Valencias dåliga form utan det kmr snackas om vår prestation.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-02-05 15:56
@Barcelonistas:


Vem har pratat om historia? Vi pratar åsikter med argument i detta forum. Du vinklade vad han skrev så att det verkar som att de påstått helt andra saker och därför förtydligade jag detta för dig bara. Varför svarar jag egentligen, du förstår inte ändå...
Barcelona Liunil Masse
2016-02-05 15:47
Den här jävla ledningen har gjort oss beroende av en tröjsponsor men kan inte fixa en nu för en trippelvinnande klubb. Det är så uselt så jag saknar ord för det. Avgå för fan!!!
Barcelona Rambla~
2016-02-05 15:41
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:


Där har du källa. Vårt trovärdiga Sport.es. :)

De skriver också i en artikel under att Florentino redan har planerat sin hämd mot Neymar för att han vägrar se sig bli värvad av RM. :P
Barcelona Rambla~
2016-02-05 15:39
Media är i farten igen och vinklar intervjuer som de behagar.

Det enda Ronaldinho sade var att han tyckter Neymar ska följa sitt hjärta oavsett om det innebär att gå till RM.

Nu vill media ha det till att Ronaldinho uppmanar Neymar att byta klubb.

Pack!
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-02-05 15:37
Rambla~

Källa!

Va kommer det ifrån?
Mår han bra. Hoppas han hamnar på psyket. Eller är det bara något Mundo/sport har slängt ihop?
Barcelona Rambla~
2016-02-05 15:35
Florentino försöker få Neymar att gå ut offentligt och säga han vill lämna Barcelona för Real Madrid.

Seriöst, gubbjäveln börjar tappa det helt nu....
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-02-05 15:33
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:


Nu gav det en chans ändå.
Tycker att han var objektiv hela programmet. Han ställde bara frågor och skapade nya diskussioner. Men jag hoppade över när de pratade om Serie A.

Men jag tål fortfarande inte honom men han gjorde det bra idag tänker. Måste vara ärlig ändå här kände jag :-)..
Barcelona El Tridente
2016-02-05 15:18

Vilka kameler dom är i puertan som jämför Benzema med Neymar,Suarez och Messi.

Man undrar vilken värld dom kommer ifrån.
Barcelona Xaviesta
2016-02-05 15:17
cameroonians Jag minns mycket väl din varning i somras om att det vore oerhört dumdristigt om Bartomeu lade alla sina ägg i samma korg. Ett halvår senare visar det sig alltså att han endast hade ett enda ägg, och den lyckades han inte göra en kyckling av. Nu står vi tomhänta och dessutom anlade för spionage vilket är ännu en fjäder bland alla fjädrar i hans hatt. Nu hoppas väl ledningen att vi, paradoxalt nog, inte vinner några titlar i år så dom kan balansera ekonomin för dom senaste kvartalen eftersom dom vet att bucklor innebär förlust i den här klubben. Smutsigt och inkompetent som vanligt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-02-05 15:15
@^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^:


Han är alltid där fast vanligtvis sitter han i kontrollrummet. Vilket är var han egentligen hör hemma så slipper man se hans nuna. :P
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-02-05 15:08
Va fan gör den där pajasen Sladjan i EUROTALK?

Så fort jag såg hans nylle stängde jag av den.
Brukar han hunsa där med?
Flavia
2016-02-05 14:04
@Barcelonistas:


Jag har redan att vi har gjort en jävligt bra match i onsdags och att vi bjöds på en fantastisk fotbollsunderhållning värd namnet.

Men du är väldigt oärlig mot dig själv ifall om du inte tar med faktumet att vi ställdes mot ett fullständigt horribel Valencia och som redan befann sig i ett nedåtgående spiral. Vi pratar nämligen om en av Spaniens allra mest anrikaste klubbar och som spenderade mest pengar bland samtliga spanska lag under sommarens transferfönster. Jag menar, dom var trots allt väldigt nära att faktiskt ta poäng från oss på Camp Nou. Deras insats förrgår var sämre jämfört med vad Eibar, Depor och Rayo mäktade med mot oss under denna säsong. Även Atlético de Madrid, trots att de tvingades spela med 9 man under hela den andra halvleken, gjorde det bättre än Valencia.

Resultaten som du nämner är inte riktigt samma sak som Valencia, framförallt med tanke på att inga utav de lagen befann sig vid nedflyttningszonen och underpresterat rejält en längre tid innan de mötte oss.
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
2016-02-05 13:44
@neymar JR:


Hoppas det blir så den här säsongen med.
Jag tar inget för givet. Det hela kan sluta med inga titlar också.

Det jag däremot brinner för och gör mig glad är när lagen spelar som de gjorde i onsdags. Med den inställningen är hälften vunnet. Resten är åt ödet.

jamie carragher besökte Fc Barcelona igår.
Undrar om han är där för att han vill hämta lite inspiration för hans kommande tränarkarriär. Eller så var han säkert bara på semester. Hur som helst så har jag alltid gillat honom.
Barcelona Barcelonistas
2016-02-05 13:42
Katalano - det kmr inte stå ett piss i historieböckerna att Valencia gjorde en dålig match elr att dom va i dålig form. I historieböckerna kmr de stå FC Barcelona 7-0 Valencia. Lär dig historia och hur den fungerar.
Annons: