/spanien/barcelona/forum/22423.aspx/spanien/barcelona/forum/22423.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla
2008-01-17 21:06
Shi:

Fair enough. Då kanske du kunde koncentrera dig att disktuera något meningsfullt istället för att irritera och hänga upp dig på inlägg från culés som bara är one-liners om Madrids tur, hur Madrid suger osv. Du får helt enkelt acceptera sådana inlägg och strunta i att ge svar på tal för du borde veta att det inte leder någon vart. Var glad att du slipper se de inläggen på ert forum.
Barcelona Barcelonito
2008-01-17 21:05
Jag har sagt det innan: Madrids spelare är i bättre form rent fysiskt än Barcas spelare. Tänk på alla skador i Barcelona och Madrids avgörande efter den 75:e minuten. Det måste bli bättre och hårdare träning i Barca. Det är ingen slump att Guddy har blivit nästan ordinarie i Barca och petar Ronaldinho och Deco ur startelvan främst på bortaplan. Han har bättre fysik, springer mer och har bättre inställning.

Men Barca har blivit bättre de senaste matcherna och har även visat att de kan kontrollera matcher utan boll. Som mot Sevilla t.ex. Det är en klar förbättring.
Real Madrid Shi
2008-01-17 20:56
Ämne: Jag pratar inte om f....
Criff

Har du inte tänkt på att att vi avgjort sista kvarten kan inte vara tur varje gång utan bero på något? Enligt mig beror det på att vi mal ner våra motståndare under 90 minuter för att sedan gå på knock och allt som oftast avgöra sista kvarten då motståndarna inte orkar hålla emot.

för att ta en liknelse. Muhammed Ali kunde ta mycket stryk under sina fighter för at kunna gå på knock när det började närma sig slutet.
Barcelona Criff
2008-01-17 20:47
Jag pratar inte om förra säsongen utan om denna som spelas nu.
Real Madrid har blivit totalt utspelade i många matcher för att sen i slutminuterna få in ett avgörande mål.
Jag har gnisslat mina tänder många gånger.
Det är tur! Inte skicklighet.
Igår vann Mallorca med tur, lite gnälligare domare hade ni kunnat få minst 2 straffar och alla spelare hamnade på fel stödjeben i skottögonblicket eller något annat. Det var en match där Mallorca hade ALL tur och Real hade all otur i världen.
Storlag behöver tur för att vinna, helt klart. Reals har varit väldigt överdriven därför satt nog alla Barca fans och väntade på att vändningen skulle komma.

Så att säga att ni ligger 1a pga skicklighet håller jag absolut inte med om.

Förra säsongen hade vi en kollaps medans ni kämpade och spelade framförallt bra fotboll.
Real Madrid Shi
2008-01-17 20:27
Ämne: Jag håller med om at....
Barcelonito

Tack äntligen en som insett att allt inte handlar om tur, tack!

Rambla

Jag föredrar och inte föra några diskussioner i Reals forum då det finns inget intressant med folk som håller med om allt eller kritiserar allt som är mot Real, ingen direkt självkritik därinne. Ni/du borde inte ta det som att jag försöker irritera er utan, jag föredrar och diskutera med folk sm inte håller med om allt man säger.
Barcelona Foadinho_2pac
2008-01-17 20:16
Ronaldo (meka): Verkar som du har glömt bort när alla maränger på erat forum hoppades på att Messi skulle bryta benet, sen när han skadade sig så firade ni som om ni nyss hade skrivit på för Real madrid.
Barcelona Barcelonito
2008-01-17 20:00
Jag håller med om att Madrids framgångar inte beror på tur. Det är bara en dålig förklaring som inte är logiskt. Madrids ligaseger berodde mycket på dålig självförtroende hos Barca och Rijkaards misslyckande att hålla ihop truppen. Madrids ledning, spelare och tidningar kom hela tiden med nya respektlösa komentarer och trycket från media blev för stor för Barca. Medan Madrid kämpade och slet och inte accepterade en förlust och till varje pris gjorde mål i sista minuten och visade stort hjärta. Nu spelar de inte så bra fotboll i vanliga fall men vinner ändå och igår när de spelade bra förlorade dom och de kommer att förlora många poäng i fortsättningen också.

Barcas misslyckande eller lycka har inget med Madrid o göra. Det är i Barcas egna händer och de måste se till att inte göra om samma misstag som förra säsongen. Nu har de trots allt insett att det handlar först o främst om vinster och inte propaganda fotboll varje match.
Barcelona Rambla
2008-01-17 19:48
Shi:

Allvarligt talat, istället för att komma in hit och dryga dig så kan du väl gå in till ert. Du vet det där forumet där man bara får vara om alla stryker varandra medhårs. Det där forumet som är stängt för alla andra bara för att ni inte klarar av en diskussion. Trots det så har ni mage att ideligen invadera det här forumet som spyflugor och raljera om avundsjuka och om hur jävla bra ni är.
Real Madrid Shi
2008-01-17 19:42
Ämne: Shi,
Menar du att M....
Om vi är så jävla dåliga och inte kan avgöra får vi väl skylla oss själva.

Smogen

Finns ett uttryck som lyder "bra lag skapar sin tur" detta stämmer. Jag tyckte också att ni hade tur i början säsongen 04/05 då ni dominerade i ligan, men som tur var insåg jag att tur är en liten del av det hela.

Ni kan snacka om tur när domaren ger oss segrar osv det där har inte ärliga segrar men att skylla på att våra motståndare träffar stolpar är bara patetiskt och bevisar på avundsjuka.
Barcelona Smogen
2008-01-17 19:11
Ämne: Ämne: "Namn: ....
Ni är ju naturligtvis, under en hel säsong, duktigare än t.ex. Real Murcia, men ni har ändå haft en otrolig flyt denna säsongen.
Visst, ni har några grymt effektiva målgörare och en fantastisk målvakt i Casillas. Men när motståndarna gång på gång missar öppet mål, träffar stolpen och ribban och ni konstant lyckas göra avgörande mål i sista minutrarna så är det ju inte bara skicklighet. Då är det ganska mycket tur inblandat också.
Barcelona Criff
2008-01-17 18:40
Shi,
Menar du att Mallorca vann på skicklighet igår eller?
Real Madrid Shi
2008-01-17 18:37
Ämne: "Namn: reul madrid ....
Haha, kan inte förstå att ingen är stor nog att erkänna att Real leder ligan eftersom vi helt enkelt varit bäst och är ruggigt starka, otroligt pinsamt och skylla det på tur, bara för man inte spelar glädjefotboll alá Barcelona anoo 2007 så betyder det inte att man har tur när man vinner. Fotboll kan spelas på mer än ett sätt, vi spelar med effektivitet. Så ta det som en man och va stora nog att inte skylla på tur bara sorgligt.
Barcelona Criff
2008-01-17 18:15
"Namn: reul madrid » Svara inlägg » Tippar REAL-VIL 3-1
Sänt: 2008-01-17 17:21
Jasså, jag blev spärrad i Barcelona forumet för att jag gav dem den kalla sanningen."

Vad var den kalla sanningen? hehe

Allting både han och vi säger är något ingen kan veta. Vem vet om vi kommer stå som segrare men klart tror vi det och hoppas. Samtidigt som han hoppas på sitt Real, men någon sanning ligger det inte i något utav det.

En sak är säker och sann i alla fall, Real Madrid ligger 1a pga tur och effektivitet. Dem har blivit utspelade i många matcher detta året i ligan men ändå kommit därifrån med 3 poäng.
Hoppas förändringen kom igår :)

Shi, du måste missat Saviolas slängningar som jag fick till minst 2 gula kort.
Barcelona Smogen
2008-01-17 18:12
Ämne: Smogen/
Hur fan kan....1. jag skrev dessutom vrickning, inte att jag önskar att han bryter benet på 4 ställen som jag egentligen hoppas...

2. jag ska försöka lära mig att det är svårt att uppfatta irioni och skämt när man skriver, men jag lär mig det nog inte idag... :)

3. jag är fan 30 och ingenting annat

4. lol, omogen istället för smogen, lol

5. lol BARÇAAAAAAA!

6. för er som inge hängde med var 1:an och 4:an delvis ironi.

ps. och för att inte göra någon mer upprörd ska jag hädanefter hoppas att han hamnar i ett bråk med Calderon eller Schuster istället och därför blir bänkad resten av säsongen. Nöjd så Ronaldo?

Rättelse, ska börja hoppas att Nisteltå och Casillas hamnar i bråk istället och att bägge stängs av, Casillas (kan jag faktiskt erkänna) har inte bara tur, utan är en sjukt duktig målvakt. Synd att han är maräng.
Barcelona BARÇAAAAAAA!
2008-01-17 17:55
Barcelona Rambla
2008-01-17 17:55
Ämne: Smogen/
Hur fan kan....
Man ska självfallet inte önska motståndare att bli skadade, speciellt inte när klubben man själv supportrar hela säsongen haft problem med en massa skador. Han menade nog ingen allvarlig skada utan snarare att en liten sträckning eller så. Även om det inte heller är okej.
Real Madrid Ronaldo (meka)
2008-01-17 17:50
Smogen/
Hur fan kan man vilja att en spelare som skadar sig. Även om du tycker så så kan du väl hålla det för dig själv. Du ska vara 31 år gammal.
Du borde byta namn till Omogen istället för Smogen.

Alla andra/ ursäkta mig men jag vara bara tvungen att svara på hans inlägg.
leon-E
2008-01-17 17:49
barcadinho*

missförå mig inte hahahahah
ja vet att vi är 7 ggr bättre och ja vill döda dom alla gånger vi får chansen för dom e så värdelösa vinner ju på tur nonstop de klarar ja inte .. okej visst några gånger spelar dom ut lag.. men ja vill ta alla tillfället i akt och bara köra över dem :D
Barcelona Rambla
2008-01-17 17:44
Ämne: Ämne: Ämne....
Du var antagligen på dass de andra gångerna.
Real Madrid Shi
2008-01-17 17:43
Ämne: Ämne: !--TEMP_B--!Ämne....Jag såg Baptistas patetiska filmning bara, vet inte hur du fick det till 10 st?

Barcadinho

När Culén överskattade sig själv..
Barcelona barcadinho
2008-01-17 17:38
Ämne: fannn att madrid åkt....
Nej nej du Leon-E och flera andra.
Det går inte att bli besviken när Real förlorar.
Då går jag och lägger mig med ett stort leende.
Vill du möta de ?
Ja, vänta då till 7/maj.

Och sen funderar jag över om inte Chelsea, Milan och Real har ett mindrevärdskomplex.
Det går inte en vecka utan att nån av dessa tre klubbar uttrycker sig något om Barca och barcas spelare. Det är alltid något. Antingen nåt gnäll om Ronnie eller något annat eller att nån barcaspelare som de vill köpa.
Ja, det har de dessa klubbar, ett mindrevärdskomplex.
De vet innerst inne att Barca är den vackraste klubben under de senaste åren och de är avundsjuka på klubben med alla våra talanger och bollkonstnärer.
Hur kan man annars förklara alla dessa utryck hela tiden?
Barcelona Rambla
2008-01-17 17:34
Ämne: Ämne: Jag und....
En missad straff mot ett tiotal pinsamma filmningar för att få straff är ganska så bra betalt med tanke på att de fick vara kvar på planen trots alla filmningar.
Real Madrid Shi
2008-01-17 17:14
Ämne: Jag undrar vad real ....Tydligen så snackar du utan och ha sett gårdagens match. Drenthe har börjat få sina chanser och spelade typ 80 minuter igår och som han gjorde det, han var magnifik.

Criff

Det var verkligen inget B-lag. Vi förlora helt enkelt på grund av att vi inte satta chanser, dock borde vi haft MINST en straff när tex en Mallorca spelare hindrar bollen att gå in i mål på mållijnen med handen, men det är inget jag klagar på då domaren blev påverkad av Manzano(mallorcas tränare) som på stod att Real vinner bara tack vare domaren och att domarna aldrig hjälper mallorca.
Barcelona Criff
2008-01-17 17:12
reul madrid, reserv laget? Dem enda reserverna på plan var Salgado, Drenthe, & Saviola. Sen byttes Robinho, RVN & Sneijder in.
Higuain ser jag inte som en reserv i matchen med tanke på att Raul var skadad och han hade fått spela i vilket fall.
Ramos, Canavaro, Baptista, Guti, Marcelo & Gago är alla med i startelvan normalt.
Så ni förlorade med ett bra lag på planen.
Försök inte sticka under mattan :)
Real Madrid Ebi
2008-01-17 16:54
Hej och ho!
en tuff uppgift väntar på söndag...Racing går som tåget, de har fantastisk defensiv, om man beaktar att de vinner alla sina matcher med 1-0..
Barcelona Boixos Nois 81
2008-01-17 16:42
Ämne: nej jag har inte glö....
Förra året låg ni 7p efter oss...tro mig vi kommer att komma ifatt er..kom ihåg mitt namn för efteråt kommer du att säga den där killen hade rätt :)
Barcelona Boixos Nois 81
2008-01-17 16:41
Ämne: hmm, massa skit? För....
Vinden har börjat vända för Madrid! Jag sa det för nån vecka sedan och jag säger det nu också..Madrid kommer att börja tappa.. Jag sa att Madrid kommer att åka ut ur cupen och det gjorde dem också.. VISCA EL BARCA!
Barcelona Smogen
2008-01-17 16:12
Ämne: Chelseas ledning har....
skulle just skriva samma sak som du skrev. Att när Chelsea säger att Barca kan få Drogba i utbyte mot Messi eller Kaká så är det bara ett sätt att säga till Drogba och övriga fotbollsvärlden "Drogba sitter på ett treårskontrakt vi vill behålla honom, så vill någon ha honom kommer det att kosta löjligt mycket".
Barcelona Smogen
2008-01-17 16:04
Förresten, i statistiken på den här sidan, där det står antal mål etc. kunde man inte skriva in hur många matcher varje spelare spelat också? Eller blir det för mycket jobb?
Barcelona Smogen
2008-01-17 16:02
Om Reals "Fan Tisteltå" bara kunde vricka foten och vara skadad en månad tror jag nog Real skulle tappa sitt försprång på 7 poäng. Men det lär han väl tyvärr inge göra, hoppas kan man ju dock alltid...
Annons: