/spanien/barcelona/forum/22418.aspx/spanien/barcelona/forum/22418.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Criff
2007-12-09 23:46
Jag saknar vårt snabba one touch spel genom mitten, det är som bortblåst :/
Barcelona Holländaren
2007-12-09 23:43
Ämne: Ok, Sylvinho tog bra....
Inläggen var exceptionellt bra. I ett 4-3-3 brukar det vara centerstrikern som ska gå på första stolpen vid inlägg och där kom t.ex. ett perfekt utan att någon var där. Ett annat gick perfekt på Bojan (tror jag det var) som dock inte gjorde någonting med det. De andra gick i perfekt höjd och med perfekt hårdhet för att kunna nicka dem kraftfullt mot mål.

Barcelona Kapten11
2007-12-09 23:40
tarrak

Du har rätt, jag ser exakt samma sak som du. Tempofattigt och ingen större skillnad mot tidigare.

Håller med om att Silvinho gör en bra match och slår många fina inlägg.
Men som vanligt har vi fan inga spelare i boxen!
Skönt att Sammy är tillbaka, men jag vill se fler hungriga spelare framför mål.

Har nog inte sett en match på Camp Nou där Messi blivit så bortplockad som idag, bra insats där av Depor.
Barcelona Rambla
2007-12-09 23:39
Ok, Sylvinho tog bra löpningar utmed kanten och slog många inlägg men hur många nådde rätt adress? Han är rent bedrövlig defensivt och ibland alldeles för nonchalant och tappar ofta boll när han sätts under press.
Barcelona Barcelonito
2007-12-09 23:39
Det vi jämför med är en Ronaldinho som för 2 år sen gjorde vad han ville. Men för att vara den han är nu så gjorde han en bra match. Låt oss säga att han inte var sämst på plan som tidigare matcher.

Han var inte den Ronaldinho som han var för 2 år sen men hade han hetat nåt annat så hade vi tyckt att han gjorde en bra match.
Barcelona Rambla
2007-12-09 23:37
Domaren var kass som vanligt. Vi får ingenting med oss. Det är direkt pinsamt när Barça försöker gå i press och ideligen blåses av för att moståndarna helt enkelt bara lägger sig ner över rädsla att förlora bollen.
Barcelona tarrak
2007-12-09 23:37
Braxingen

Ja, skillnaden är väl att jag har slutat hoppas. Jag håller med om att samarbetet med Sylvinho, i sedvanlig ordning, var riktigt bra. Det som var annorlunda mot förr, var att Sylvinho var den drivande av de två.
Barcelona Braxingen
2007-12-09 23:37
De som tycker vi skapade lite håller jag helt klart med på ett sätt. Vi skapade relativt (med Barcelona-mått och på Camp Nou) lite. I relation till andra lag och hur mycket de skapar per match så skapade vi mycket.

Men vi är inte ett lag som sätter alla våra chanser så visst kan man önska att vi skapar mer i framtiden.
Barcelona Holländaren
2007-12-09 23:35
Tarrak: Det du missat var samspelet med Sylvinho. Ronaldinho och Sylvinho lekte tillsammans ute på kanten hela matchen på ett sätt som vi aldrig sett mellan Ronaldinho och Abidal.

Vi skapade rätt många chanser idag Delarocha. En trippelchans i första, ett friläge för Eto, två avslut på snettinåtbakåtpassar från Iniesta och Ronaldinho samt ett par blockerade skott och några långskott.
Barcelona Braxingen
2007-12-09 23:34
Visca_Barca

Jo, han var stundtals genant. Helt plötsligt kunde han dömma för en tuff tackling som föregåtts av 3-4 ännu tuffare.

tarrak

Vi tycker helt enkelt olika. I en del håller jag med dig, men det du nämner är för mig mest fysiska problem. Man ska inte glömma att han fortfarande behandlas som den gamla Ronaldinho, med inte bara en utan flera motståndare på sig emellanåt, och ofta till 99% felvänd. Ändå lyckas han gång på gång spela Sylvinho i exakt det läge han skall och varje gång rättvänd med fart.

Det är någonting jag inte sett förut.
Barcelona tarrak
2007-12-09 23:33
andreasbarca

Tack så mycket för ditt givande och framför allt, originella inlägg i diskussionen. Där fick du mig...
Barcelona andreasbarca
2007-12-09 23:31
Ämne: Braxingen

Jag vet....
ja du kanske skulle kollat på matchen.........
Delarocha RIP Puerta
2007-12-09 23:31
Jag tycker inte domaren var speciellt dålig. Ingeting speciellt jag reagerade på faktiskt.
Barcelona Visca_Barca
2007-12-09 23:29
är det bara som hatar domaren eller var det många?

värdelös
Barcelona tarrak
2007-12-09 23:28
Braxingen

Jag vet inte vad jag missat, som så många påstår sig ha sett, men jag tyckte inte alls att han var bra. Istället för att gå förbi motståndarna sprang han rakt in i dem, varje gång det vankades kontring saktade han ner spelet så att Depor hann samla trupperna. Enligt min mening, exakt den Ronaldinho som vi sett hela säsongen och som jag inte vill se mer.


Evicka
Låt oss hoppas att det inte blir ett år till.
Delarocha RIP Puerta
2007-12-09 23:26
Hm, jag måste sett en annan match eller så har jag högre krav men jag tycker inte jag såg något av det fina spelet Barcá tidigare haft till och med i år i många matcher. Vi skapade mer eller mindre ingenting väl?
Barcelona Rambla
2007-12-09 23:24
Ingen bländande instats i kväll kanske, men tre poäng är ändå tre poäng. Vi vänder ett underläge så jag är nöjd. Retar mig på att vi släpper till onödiga frisparka på egen planhalva på slutet. Med förra årets oflyt och okoncentration så hade Depor kvitterat på slutet.

Sönderlästa? Heh, motståndarna kan läsa på bäst fan de vill men när Barças spel, rörelse och kreativitet stämmer så har de inte en chans ändå. Det är det som fattas just nu, press över hela planen och alla spelare friska och i fysisk form.

Det verkar som om det har härjat influensa och magproblem på La Masia under veckan.
Barcelona Braxingen
2007-12-09 23:21
tarrak

Visst har det sagt länge och efter enstaka insatser. Jag säger absolut inte att han är tillbaka. Men idag fick vi se tendenser som pekar i rätt riktning. Just timingen mest. Han kan fortfarande inte göra bort 1-2 gubbar lika lätt som förut utan allt han gör sker mest på en och samma plats. Men det är också det enda jag saknade idag - fysiken.

Om han sen gör en bra straff och en frispark säger mig ingenting. Det gör han alltid och kommer alltid att göra.

Signifikativt för matchen: Ronaldinhos straff. Tidigare sönderläst (till höger för målvakten), men det hjälptes inte, vi var för bra. Idag gick vi ifrån den sönderlästa taktiken (straffen till vänster om målvakten).
Barcelona A.Gaudi
2007-12-09 23:20
fint med en riktig kämpar insats av laget. och att vända tillbaka matchen är nog också bra för moralen.

nästa vecka är det Valencia. båda lagen behöver verkligen en vinst där. Valencia kanske dock skulle vara nöjda med oavgjort, med hänsyn till deras formsvacka, men det lär bli en kamp. vi brukar ju ha stora problem mot valencia också.. :/
Barcelona Evička
2007-12-09 23:16
Ämne: Nähä! Tycker ni att ....
tarrak
Ska vi våga oss på en gissning på lite över ett år?
Barcelona Braxingen
2007-12-09 23:16
Delarocha RIP Puerta

Sönderläst? De plockar bort Ronaldinho och Messi på kanterna. Istället kommer Sylvinho och fullkomligt har autopista där. Vi får vår straff efter att Iniesta tagit kommando på kanten.

Andra målet kommer efter att Puyol tagit kanten och gör ett inspel.

Håller med i att man kan önska mycket mycket mer och att vi kan vara bättre. Men just gällande det sönderlästa: Nej, inte alls. Idag bevisade vi det!
Barcelona Ansgar Ylman
2007-12-09 23:15
Ämne: Victor Valdes - 3
J....
Valdes ingripande var inte "ett sådant skott som han kunde tagit men inte borde tagit" utan en målvakt SKA ta det skottet. Annars var han stabil, ja.
Delarocha RIP Puerta
2007-12-09 23:12
Mja, är långt ifrån imponerad av Barcá som slag. Enskilda spelare såg mycket bra ut men tycker att det ser jävligt sönderläst ut offensivt. Deportivo vet hela tiden hur vi spelar. Messi får inte ut nånting och det är väldigt svårt att slå bollarna i djupet då ingen knappt tar löpningarna.
Längesen man såg det klassiska väggspelet.

Sylvinho, Ronaldinho, Xavi och Puyol var riktigt bra idag. Ronaldinho utmanade ett flertal gånger men det är som tidigare nämnt stor skillnad mellan att göra det mot 19:e placerade Depor och att göra det mot stora lag som Sevilla, och Villarreal och även i CL.

Bojan gjorde väl knappt nånting men sprang en del. Jag är dock fortfarande orolig. Vi gör alltför många mål på straffar... Visst förtjänade vi den idag men ett spelmål värdesätter jag mycket mycket högre.
Deco gjorde väl ungefär som Bojan, vad för fingertoppskänsla var det Rijkaard hade?
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-12-09 23:10

Jag ser din poäng.
:D
Barcelona Meley
2007-12-09 23:10
tarrak

Jaha det var den matchen jag menade. Oj då var det 13 månader sen.
Barcelona Holländaren
2007-12-09 23:06
Ämne: Holländaren

Klock....
Nej, det går inte att betygsätta tränares insatser i enskilda matcher om det inte varit rent fantastiska aktioner eller rent bedrövliga sådana eftersom att deras tankar kan vara genialiska samtidigt som spelaren har en jävla kukdag och sådant.
Barcelona tarrak
2007-12-09 23:06
Nähä! Tycker ni att Ronaldinho är på gång? Undrar hur länge det har sagts på det här forumet...
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-12-09 23:04
Holländaren

Klockren!
Bör inte Rijkaard få nåt slags betyg?
:D
Barcelona Señor Hadi
2007-12-09 23:03
Ronaldinhos slängkyssar och agerande efter målet väckte enorma känslor hos mig, känns som att han inte kommer lämna och verkligen kommer försöka köra fullt för blaugrana nu! Han är på gång!
Barcelona Braxingen
2007-12-09 23:02
Denna kungar skulle jag vilja ge "comebackarna" och de som det blåst mest kring. Minst värd först:

Deco - Kommer in och gör ett bra inhopp.

Ronaldinho - Spelar definitivt upp sig från tidigare. Det har saknats lite timing och lite självförtroende. Det är först idag vi kan säga att han varit någorlunda bra. Fortfarande tror jag han har en bra bit kvar till sin fysiska kapacitet.

Eto'o - Fantastiskt att se den rivige, om ändå ganska opolerad, löpstarke Eto'o. En unik spelstil i Barcelona och den bästa med sin spelstil i hela världen. Har verkligen saknat honom. Tack!

Riijkard - Mannen som förtjänar denna seger mest. Hårt kritiserad i media och även bland oss egna. Det har varit sönderläst, dåliga elvor, fel beslut. Ja, listan kan göra lång. Idag skall han först och främst ha cred för sina byten. Fingertoppkänsla. Sen så, gällande att det är sönderläst:

La Coruña (och Kåmark) är säkert jättenöjda med att de inte fick Ronaldinho och Messi att gå runt på kanterna. Ändå gör vi både våra mål efter kantspel. Underligt? Nja, det tyder på att fler än våra kantspelare i tremannaanfallet är instruerade att anfalla där (även om vi är minst lika bra genom mitten) och eftersom det är Riijkard som sätter upp spelsystemet så skall han givetvis ha cred för det. Därmed kan också resten av världen glömma att de läst sönder oss och vårt kära Barcelona.

Visca el Barca!
Annons: