/spanien/barcelona/forum/22417.aspx/spanien/barcelona/forum/22417.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rey Etoo9#
2008-03-20 18:46
försvararna menar jag
Barcelona Rey Etoo9#
2008-03-20 18:46
Foadinho_tupac //
Kanske vid början av säsongen men han har tappat det helt han utamanar inte lika mycket som han gjorde för han bryter sig inte in hos anfallarna som han brukar göra, han gjorde det dock mot villareal vilket var bra, Löper ingen av anfallarna? nu? Eto'o`? dom vet vad han älskar och vad han är bäst på innan han kom tillbaka var det många som påstod att ingen av anfallarna springer i djupet, men nu när eto'o komt tillbaka så är det nt så många som försökt hitta han i djupet, spelarna visar ett visst kroppsspråk när de ska slå den i djupet och jag har nt sett det så ofta. Och nästa gång du skriver så behöver du nt skriva va fan snakar du om.
Lukas.RP
2008-03-20 18:34
Japp, då var det match igen. Tuff uppgift! Ska bli kul att se hur vi klarar av detta, riktig utmaning vill jag säga. Jag hoppas framför allt på att vi kan få igång spelet på mittfältet idag, gått lite knackigt på senaste tiden.

Forza Barçaa!
Barcelona Foadinho_tupac
2008-03-20 18:33
Rey Etoo9#

Det är snarare att anfallarna inte löper ananrs så kan Xavi o Iniesta slå bollarna tro mig. Vad snackar du om Iniesta inte verkar ha självförtroende? Han är den i laget som tar mest initiativ typ.
Barcelona Rey Etoo9#
2008-03-20 18:28
FCB_armin//
Efter celtic vinsten borta fick spelarna en rejäl boost men efter nya skador så gick lagets form och självförtroende ner igen, Problemt just nu är skadorna har vi en frisk trupp så ser det ljust ut, spelarna är ju så vana vid vinster så de kännder sig pressade efter ett par dåliga matcher vändningen kan komma idag går vi vidare idag så kan ni räkna med ett par vinster framöver men blir det förlust så vet jag nt vad.
Barcelona FCB_armin
2008-03-20 18:22
Men vad är det som behövs för att få självförtroendet tillbaka? Vinna matcher, vi märker ju hur formen är.
Löneförhöjningar? Med den lönen spelarna redan har, nej tack.

Kommer ni ihåg sitsen vi hade för ett par år sedan, när Ginho kom tillbaka, när vi låg så långt nere, och höjde laget. Kanske är det detta som behövs, en spelare som ska höja ett lag? Det låter fånigt men det kanske kan vara lösningen.
Barcelona Rey Etoo9#
2008-03-20 18:14
FCB_armin//
Det är nog så att spelarna tappar självförtroendet för sig själv.
Barcelona Rey Etoo9#
2008-03-20 18:12
Legenden11 //
Ge alla i barca 20 miljoner extra i månaden! Barcelona kommer fotfarande nt må bra, Ingen i barcelona är särskilt intresserade i pengarna utan det är bristen på självförtroende, Jag tycket inte vi ska ge all skit åt rijkaard om vi inte vinner något i år, all skit ska egentligen gå till läkar teamen som gång på gång få se sina spelare få muskelskador, den ständiga rotationen i barcelonas startelvor gör att spelarna inte spelar som de ska tsm de blir helt enkelt för mycket. Spelarna börjar underprestera när de gång på gång blir skadade de mår helt enkelt inte bra, och vi får nt glömma att barca är den mest kritiserade topp klubben i europa förlorar vi mto ett div 1 lag så haglar det med olika rykten rijkaard hit och ronalinho ditt man kan tro att olika tidningar har syfte att trycka ner oss:S
Barcelona FCB_armin
2008-03-20 18:12
Jag är inte säker, men det känns som att spelarna har tappat förtroendet för Frank. Känner någon samma sak?
Barcelona Dzebo8
2008-03-20 18:12
jag vill se dessa från start ikväll på anfallet


inesta - eto - henry

sedan kan eto och henry variera om center positionen under matchen
Barcelona Legenden11
2008-03-20 17:38
Rey Etoo9#

jag fårstår exakt vad du menar, du vet alla e trötta på situationen härinne. du o jag vet vad våra speelare kan göra.

om vårt lag misslyckas i år helt, jag tycker att vi inte ska kritisera rijkard mest. om våra spelare inte tar hem cl och ger alla kritiker på käften.

hoppas då de får mest pisk o hoppas de som inte verkar klara av barcas krav sticker med ett enda ord.

jag pallar inte diskutera 20 h i rad, men våra spelare får väldigt bra betalt. varför vinner de inte sina matcher.

om någon har nåt säga? varsågod?
gärna ärliga svar
Barcelona Rey Etoo9#
2008-03-20 17:38
Barca måste fylla på mer när de anfaller det behövs mer rörelse folk som springer i djupled xavi och inista vill ha bollen vid fötterna allt för mycket, Det var sånna som giuly och larsso n som behövs i barca folk som rör sig riktigt mycket. Rijkaard saknar förmågan att motivera spelare det räcker inte att ge spelare bonus han måste berätta för de vem de att de är bäst i världen. det här sånna som mourinho kommer in tränare som kan lyfta spelare. All respekt för rijkaard men han har det svårt utan Henk Ten Cate. De enda spm fotfarande verkar ha själv förtroendet är Puyi Eto'o och valdes. De andra vågar nt för exempel xavi och iniesta tror inte på sina skickligheter vågar nt slå den passningen som skär i sönder motståndar lagets försvar sånt saknas i dagens barca. Förra matchen så var det någon (såg ej vem) som slog den enda genomskäraren på hela matchen, bollen kom till Eto'o och det blev farligt direkt men inte vågade någon slå om passningen, syn!.
Barcelona jogabonito_barca
2008-03-20 17:27
Tycker också att en Deco i form är väldigt viktig för oss. Det var han och Ronaldinho som höjde tempot med underbara passniningar och one touch spel när vi var som bäst. Båda har saknats väldigt mycket den här säsongen. Ni såg hur vårt spel blev mot Celtic borta när de båda var på plan. Synd att de har formsvaga/skadedrabbade nästan hela säsongen.
(Inget emot Iniesta och Xavi men tycker att Iniesta och Xavi är nästan för lika i spelstilen)
Barcelona Rey Etoo9#
2008-03-20 17:22
petersays//
Deco är skadad
Barcelona petersays
2008-03-20 17:18
Tja alla. Första inlägget.

Jag tror på startelvan som tipsas om i artikeln inför matchen. Självklart iniesta på topp och bojan på bänken så att han har en avbytare i anfallet.

Guddy var en av de få som jag ger godkänt i förr matchen så jag hoppas han får chansen på mittfältet tillsammans med Yaya och Xavi. Så länge Edmilson håller sig borta från spel är jag egentligen nöjd.

Men den stora frågan: Vart är Deco?!
Har läst att många av er inte tycker han platsar längre men när anfallet funkar som det ska är Deco en betydligt större tillgång än Iniesta på mittfältet. Ingen annan är så osjälvisk och slår så bra passningar, ofta på en touch. Det kanske inte alltid lyckas, men det kan det såkalrt inte göra. Men när bollen väl når fram är det mål. Ett _helt_ annat tempo när Deco är på plan tycker jag.
Barcelona Rey Etoo9#
2008-03-20 17:17
Du kommer långt i cpen och den enda chansen ditt lag har för undvika en fiasko säsong är att vinna mot barcelona ska det stå:)
Barcelona Rey Etoo9#
2008-03-20 17:15
Legenden11//
Föreställ dej att du spelar i valencia. För bara ett år sen så var du i kvartsfinal i champions league och hela fotbollseuropa var avundsjuk på ditt lag. Nästa år så så är du bland de 3 favoriter att vinna ligan, du får stryck av ett norskt lag i gruppen och efter en vecka så är dina tränare borta. Du börjar tappa allt ditt lag förlorar mot botten lag och får stryck av nykomlingar. Du kommer långt u cpen och den enda chansen ditt lag har undvika en fiasko säsong är att vinna mot barcelona i semifinal. Det jag menar är att Valencia är redan i kris deras enda chans att rädda säsongen är att vinna mot oss, de kommer ge allt vi kommer få det svårt de har mer vilja än vi vi har många saker kvar att slås om medans detta är deras absolut sista chans!
Barcelona Legenden11
2008-03-20 16:56
Gonzalez_Barca

ok jag hoppades på att ronaldinho spelar idag, menar antingen spelarna slutar skämma ut sig eller de kan lika gärna stanna hemma.

du förstår exakt vad jag menar, vi måste ta något i år och rädda ansiktet.

har jag rätt eller fel?

egentligen man frågar sig, ska real vinna ligan?
medan de kunde inte kryssa mot roma eller spelar väldigt ojämn fotboll.

ni ska veta en sak här inne alla plus du (Gonzalez_Barca) om valencia slår ut oss. det e skam, för valencia e ordentligt kris lag.

om vi inte slår ut valencia hur ska vi klara av vinna cl, jag försöker vara realistisk.

hoppas ni förstår mig alla
Barcelona FCB10
2008-03-20 16:50
Hoshiar


Coolt! vad heter fotbollsgymnasiet han går i?
Barcelona Hoshiar
2008-03-20 16:44
Är Iniesta och Gaby med idag ?
Barcelona Hoshiar
2008-03-20 16:38
FCB10

Min bror har filmat in en sånn när han var i Barcelona förra året . Ni kan kolla min profil bild när han e på camp nou.
Han e där idag med fotbollsgymnasiet . Dom spelade mot Espanyols B - lag igår men vet inte hur mycket det blev
Barcelona FCB10
2008-03-20 16:02
Kolla videon! grym trixare i Las Ramblas
Barcelona Gonzalez_Barca
2008-03-20 15:58
Legenden1

För det första, Ronaldinho är skadad idag. Andra vad menar du med att vi ska lägga skorna i hyllan om vi inte går vidare. Ska halva laget sluta bara för en match eller? och för det tredje. Du kan inte kontrollera vad tidningar ska skriva, inte heller vi om inte någon här arbetar hos Aftonbladet. De kan skriva vad dom vill och oftast skriver de dåliga saker när ett lag förlorar för att sälja tidningar.
Barcelona Legenden11
2008-03-20 15:32
CE_Iniesta_V.Valdes[Animo Lionel]

engelsmänn är luriga på sina sätt, de fular sig på ett annorlunda sätt än andra.

tyvärr de e så, det e deras policy i blodet.

jag påstår absolut inte att de värsta äckliga, alla vet hur de funkar.

om uefa gjorde lttningen med flit så säger jag smaka på skiten engelsmänn.

allt som kan passa bra för de, de tar det till varje pris oavsett vem som lider. tror verkligen på barca seger ikväll.

våra spelare vet vad det gäller ikväll, rädda ansiktet och vi kommer få se full fart framåt med ett effektivt barca.

förväntar mig etoo o henry gör mål, det e deras ansvar ikväll.

jag vill absolut inte se tidningar kritisera rijkard för en match som våra megalönade stjärnor inte pallar ta.

om vi inte går vidare då kan vi lika gärna lägga skorna i hyllan

etoo o henry kommer vara bland de som gör mål o assister av ronaldinho

effektivt barca
0-2
Barcelona andreasbarca
2008-03-20 15:20
FYFAN säger jag! När ska hetsjakten på Ronaldinho sluta? Han har skänkt den ädlaste av sporter så mycket, ändå får han utstå massa skit! Helt rätt av honom att slå ifrån nu. Efter skadan i vinter har han kommit tillbaka och visat att han 100 gånger av 100 är en man för startelvan. Snälla alla, ni ser väll själva vilken skillnad det bli på plan med honom. All respekt till Bojan och Dos Santos, men dom saknar fortfarande rutin. De fyra matcherna från start han gjort efter skadan har han vart bland de absolut bästa på planen. Han återfick leednet, men nu har vi denna jävla media som vill ta bort det igen. Jag önskar av mitt hjärta att han krossar alla tvivlare.
Barcelona Ronaldiinho
2008-03-20 14:59
jogabonito_barca

Iniesta är självklart bättre på anfallet, men jag tycker han behövs i mittfältet mer.

så starta med Iniesta på mittfältet tycker jag.
Barcelona jogabonito_barca
2008-03-20 14:44
Vem tycker ni ska spela i anfallet tillsammans med Henry och Etoo ikväll? Bojan eller Iniesta
Barcelona Ronaldiinho
2008-03-20 14:43
skönt att dom visar matchen på söndag :)
Barcelona CE_Iniesta_V.Valdes[Animo Lionel]
2008-03-20 14:32
Chelsea och Arsenal är ute och stjäl igen, så håll i talangerna nu Barça!
Barcelona CE_Iniesta_V.Valdes[Animo Lionel]
2008-03-20 14:30
Fan vad härligt!

Barça! Barça! Baaarça!
Annons: