/spanien/barcelona/forum/22378.aspx/spanien/barcelona/forum/22378.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Deportivo Denari
2007-11-11 17:41
Mycket bra krönika av Thomas Juneborg. Håller med om i princip allt.
Barcelona Mr__Salgado
2007-11-11 17:38
Ronaldhino kommer aldrig bli lika bra som han var en gång i tiden, det är bara att inse, men jag tycker ändå han är en av världens bästa genom tiderna
Barcelona Tompa
2007-11-11 17:35
Messidonaa:
Om Ronaldinho kommer i gång igen får vi se. Det fanns positiva tecken några matcher men jag tvivlar allt mer. I går var han helt värdelös och att restan av laget med undantag av Puyol och någon till också var det håller inte som ursäkt.

Om Dinho hade visat upp 2004-2006 års spel tidigare på säsongen hade jag inte varit bekymrad men så är inte alls fallet. Vad är bäst för laget Barcelona? Att behålla en Dinho som inte är i form och som (förmodligen) inte trivs så bra eller sälja honom för massor med pengar? För mig är valet självklart. Man kan inte envisas med att behålla en nyckelspelare som inte trivs.
Barcelona Messidonaa
2007-11-11 17:29
Ämne: Ämne: helt är....
aa det är det jag försöker påpeka, att det inte bara är ronnies fel :S, så varför skriver alla plötsligt sälj honom, peta honom vet inte vad

tänk om han säljs till Milan, jag tror han gör succe där och kommer komma igång riktigt bra då kommer alla cules ångra att de sålde honom.

så sluta klaga på honom, vill ni att han ska göra hela jobbet ?

och tänk på en sak det är alltid så att ett lag har en spelare som lyser ett tag.. och början av denna säsong så har messi varit STRÅLANDE, så vi ska va nöjda med det han är en av världens bästa spelare just nu

så de svårt o få flera spelare att lysa samtidigt. dinho och henry har gjort 5 mål var det är en bra början, + dinho har vart skadad och missat typ 4 matcher

tänk på att vi har bara förlorat 2 matcher utav 16.. nu räknar jag både ligan och CL
Barcelona Relay*
2007-11-11 17:28
Ämne: Holländaren:
Du har....
När Rijkard tillträdde som tränare var jag uppriktigt sagt orolig för en ny Van Galen tränare som skulle dra dit alla möjliga holländare, även om van Nistelroy hade varit kul att ha med i truppen.
Nu två ligatitlar och en CL titel senare så verkar ett kapitel vara avslutat, dock måste du hålla med om att sparka Rijkard skulle sticka i mångas ögon. Dock så håller jag med om att något behöver göras innan det är för sent.
Barcelona ZARM
2007-11-11 17:24
Ämne: helt ärligt så spela....
Messidonaa, visst är det så. Förlorar Barca en match, spelar Barca dåligt blir ronnie automatiskt förklarad som syndabock. Fotboll är en lagsport, igår var det (i mitt tycke)fem av elva som fungerade, Getafe var piggare och tog vara på sina chanser. De fick stora ytor att spela på och detta var knappast enbart Ronnies fel.
Barcelona Tompa
2007-11-11 17:22
Holländaren:
Du har legat ganska lågt här efter fiaskot igår. Men om du tycker alla är så okunniga här - varför besöker du då det överhuvudtaget?

Att laget har problem tror jag även du håller med om men vad har du för lösning på det? Vänta och hoppas på det bästa, eller hämta in 5-6 nya holländare?
Barcelona Relay*
2007-11-11 17:22
Ämne: Så har man slösat bo....
Om du syftar på Thomas krönika så håller jag med om det mesta i den. Något måste göras innan det är för sent. varje förlorad match betyder tre missade poäng.
Barcelona Holländaren
2007-11-11 17:16
Så har man slösat bort fem minuter med att läsa en helt ointressant, verklighetsfrämmande, okunnig och intetsägande krönika som lika gärna kunde varit ett foruminlägg. Men tydligen räcker det med att kunna skriva på korrekt svenska för att få vara en del av redaktionen här.

Gustaf Norrefeldts text igår var betydligt bättre, en spännande text ur ett udda perspektiv. Den gav någonting mer än det man får ut av att glo i forumet.
Barcelona Messidonaa
2007-11-11 17:15
helt ärligt så spelar det ingen roll om dinho kommer tillbaks till sin form eller inte.

för att förr eller senare så klagar ni i alla fall, han höll på att komma tillbaka och gjorde bra ifrån sig 2-3 matcher
men gårdeagens match så var han inte lysande.. MEN det var INGEN på plan heller

men i alla fall så vill ni plötsligt att han ska bänkas och petas och säljas.. så även om han komemr iform igen och gör bra ifrån sig ex. 5 matcherm, sen så är han dålig den sjätte matchen då komemr ni igen klaga på att han ska bänkas, säljas eller petas. :S

Hela laget var dåligt igår, så skriv inte nya uppställningar med petning av ronaldinho.
Barcelona Relay*
2007-11-11 17:03
Ämne: Vi vet ju att nåt st....Varför just med Mourinho som tränare?

Sedan tycker alltmer att Dinoh bör säljas under juluppehållet. Jag vill inte vänta till nästa sommar.
Barcelona Barcelonito
2007-11-11 16:53
Vi vet ju att nåt stort måste göras annars vinner vi inte ligan. Lättaste och kanske smartaste saken är kanske att sparka tränaren. Sen kan man ju också bänka Dinho och kanske även Henry när Eto'o kommer tillbaka. Barcas bästa anfall i mina ögon är Iniesta-Eto'o-Messi med Xavi och Deco bakom. Klarar inte Dinho springa ska han inte tvingas o göra det heller. Han kan sitta om han så gärna vill. Henry ser man ändå att han vill och springer ofta djupt ner för att ta tillbaka bollen men löpnigarna ska inte komma där utan när vi har bollen men då är han oftast stillastående.

Jag vet inte varför men Marquez-Milito är stabilare än Puyol-Milito i backlinjen. Puyol som högerback är bättre än Zambrotta.

Den bästa uppstälningen om 2 veckor ser enligt mig ut såhär:

Valdes
Puyol-Milito-Marquez-Abidal
Toure-Xavi-Deco
Messi-Eto'o-Iniesta

och gärna med Mourinho som tränare.
Barcelona Relay*
2007-11-11 16:40
Ska komma med en kontroversiell åsikt
Dinoh kanske bör säljas inför vinteruppehållet. Jag har liksom Tompa tröttnat på denna spelare som trots allt bjudit oss på så många härliga godbitar tidigare säsonger. Målet han gör från stillastående mot Chelsea i CL tillhör en av dom största och bäst gnistrande pärlorna.
Rijkard verkar vara en oerhört sympatisk person som jag inte hade tackat nej till ha som tränare till mitt hemmalag, som tyvärr havererat ner till träskdivisionerna efter mer än 40 år inom toppfotbollen.
Vissa kommer inte att hålla med mig men jag tror Svennis är ett av dom lämpliga namn som skulle kunna ta över efter Rijkard. Madrömmen vore ju Lagerbäck även om den möjligheten är så utopisk att man inte ens behöver bryr sig om det.
Sitter fortfarande och drömmer om KAKA i Barcelonas trupp men det är väl en dröm som aldrig kommer att förverkligas eller?
Barcelona L.Messi19
2007-11-11 16:34
Rambo

Touré har ju en ashård kanon ;)
Barcelona Rambo~
2007-11-11 16:30
Jag tror och hoppas att barca köper in en ny mittfältare till nästa år. En mittfältare ala Nedved/Lampard/Gerrad/Snijder/Seedorf/Ledesma det går att räkna ihop många fler mittfältare som vet hur man skjuter från ett långt avstånd. Deco gjorde det bra under hans första år i barca men under de senaste 2 säsongerna har man inte sett så många långskott från hans sida.
Barcelona Criff
2007-11-11 16:25
Kul att vårt lag drar in så många fotbollsexperter från alla olika håller och kanter på forumet :P
Bojan är överskattad och kommer aldrig bli bra och Giovanni håller inte.
Men ändå så vill dem värvas utav ALLA storklubbar i europa och är GDS är med i Mexicos landslag och Bojan äger i U-Landslagen.
Men nej, fansen här på sidan vet mycket mer än de erfarna scouterna och fotbollstränarna som dreglar över våra talanger.

Uppenbart att vi har problem, Rijkaard säger att han vet vad problemet är och jag tror det är Ronaldinho, hans loja inställning smittar av sig och lyser med sin närvaro när han är på plan.
Frågan är vad dem gör, för hela ungdomsakademin & Fansen ser upp till Dinho så en försäljning skulle inte alls vara bra utåt, men för laget ja!
upp med iniesta på Dinhos kant och sen kör vi stenhårt.
Så får dinho sitta och tänka vad han vill med sitt liv lite.

Måste också lägga till att ge er fan på att spelet höjs när våra 2 andra krigare är tillbaks, Deco & Eto.

Måste också tillägga en sak, har suttit och lekt med tanken de senaste 2 matcherna. Tänk er Abidal och Daniel Alves på varsin kant. Snacka om kämpande galna ytterbackar.
Sen lär väl den värvningen aldrig komma men man hade aldrig behövt klaga på ytterbackar mer i alla fall :P
Barcelona Kapten11
2007-11-11 16:24
Giovanetti

Intressant att du jämför Beckham med Henry, deras potential som fotbollsspelare är ju ungefär lika stor.:)

Dessutom så värvade ju Mourinho inga storstjärnor till Chelsea under sin tid där..

För övrigt så gillar jag Villarreal(hoppas det blev rätt den här gången).

Dessutom, skador tillhör fotbollen, och jag är ganska medveten om att Henry värvades innan Sammy blev skadad, men tack för informationen.
Kom gärna in och ge mig fler nyheter om Barcelona, dom berikar verkligen.:)
Real Madrid TrueRealFan
2007-11-11 16:24
Capello i barcelona? Skulle inte förvåna mig ifall han satt på den bänken ganska snart.
Han var ju också och såg matchen igår.
vad tror ni?
Barcelona L.Messi19
2007-11-11 16:21
Mr.BoFF

Abidal är ju den som kämpar mest och har bäst inställning tycker jag? Och Touré? Tror inte heller att Dinhos problem löser sig genom att bänka honom, då lämnar han nog 100% i sommar! Och varför bänka våran Keyplayer Xavi?
Barcelona MR.BoFF
2007-11-11 16:17
Barcelona tycker jag borde spela med följande elva framöver, jag anser att den här elvan skulle prestera bättre än de som spelar nu. Den här elvan kanske inte har samma kvalité som den som Barcelona spelar med nu men jag tror att inställningen är bättre hos dessa killar:
Valdes
Oleguer-Puyol-Milto-Silvinho
Deco-Marquez-Iniesta
Messi-Exquerro
Gudjohnsen

Zambrotta, Abidal, Xavi, Ronaldinho och Henry bör bänkas några matcher framöver, inställning hos dessa spelare är under all kritik.

Bojan och Dos Santos är fortfarande unga spelare och bör inte axla den stora pressen som finns nu när det inte går bra. Skulle gärna se att någon av de lånas ut i Januari fönstret.
Barcelona Captain Fantastic!
2007-11-11 15:05
Holländaren/

Gillar inte Cruyff honom, ja då blir det en aning svårt att få hit honom. Rykterna säger att Laporta alltid tagit Cruyffs ord på största allvar och följt de.

Frågan är dock om ett lag som Barca inte skulle bli rejält med "straffade" av att spela 3-3-4, även om alla kämpade något grovt och disciplinerat. La liga lag, brukar vara duktiga på att kontra mot sådant spel.


Tror ändå att detta dåliga spel kan vända efter landslagsuppehållet. Då kommer antagligen Eto'o och Deco tillbaka i truppen och förhoppningvis så har alla spelare tagit sig en stor funderare över spelet. En ny attityd hoppas jag se, för från och med nu blir det bara svårare bortamatcher, Espanyol och Valencia väntar här näst...
Real Madrid real fen
2007-11-11 15:03
tack för hjälpen igår.
Spanien Cesc#4
2007-11-11 14:59
tarrak//

Det var inte samma hollywood glamour över dem spelare du nämnt men det är såna man kunde plocka ut till ett dream team. Ronaldinho, Eto'o och Deco måste ju klassas som superstjärnor efter en säsong iallafall många som vill ha dem i sitt lag.
Spanien Cesc#4
2007-11-11 14:56
Evička//

Men Real vann champions league med stil under början av deras galactico era så där dem föll vann dem på annat håll.
Barcelona Rambla
2007-11-11 14:56
Giovanetti:

Det är alltid lika roligt när tuffingar som du kommer in och ska sätta andra på plats med inlägg som genomsyras av dryghet och allmännt ovänliga kommentarer. När du sen försöker spela lärd och bildad genom att peka på folks grammatiska brister blir det bara kalkon över det hela.

Hoppas att du känner dig duktig nu.guddytoshoes:

Med facit i hand, visst kan det tyckas lite märkligt av Rijkaard att byta in de två unga talangerna och tro att de ska vända på allt. Nästan hela laget uppvisar ju brist på attityd och kämparvilja när bytena sker. Jag tror att Rijkaard var så trött på inställningen hos vissa och struntade i vilket i det läget.
Barcelona Holländaren
2007-11-11 14:52
Ämne: Holländaren/

Jag ....
Jag ser 4-3-3 som en mer offensiv taktik än 3-4-3 med tre mittbackar. Adriaanse talas det inte mycket om nej, han är ingen Cruyff-favorit heller, men det vore trevligt. Jag gillar hans 3-3-4 med ytterbackar. Så nice.
Barcelona Visca_Barca
2007-11-11 14:51
grabbar tro mej om mister lämnar så kommer vi se bara tråkig fotboll. MAN SKA VINNA MED STILL.
ni som vill att mister ska lämna varsågoda och ta capello elle mourinho dessa harrar vet hur man spelar med 10 backar :)
Barcelona Evička
2007-11-11 14:48
Är det inte en liten skillnad mellan Barcelona och Real M. trots allt, om vi diskuterar en eventuell galacticosproblematik. Madrid har periodvis varit katastrofala både borta och hemma, i Barcelonas fall finns det en oförklarlig skillnad mellan just hemma-och bortaspel. Det inte stjärnorna som sådana som är felet, problemet är, precis som tarrak säger, att de sover på bortaplan.
Barcelona Palle Kuling....
2007-11-11 14:47
Här är ett annat roligt Barcelonaspel!Barcelona tarrak
2007-11-11 14:43
Cesc#4

Om du räknar Zambrotta och Thuram som galacticos, så borde det samma gälla för Larsson, Deco, Eto'o, Ronaldinho m fl. Jag tror att man gör det väl enkelt för sig när man pekar på Real Madrids tunga år och säger att så går det om man värvar stjärnor. Barcelona värvade väldigt förståndigt med tre välbehövliga förstärkningar i defensiven. Värvningen av Henry kan diskuteras, men det är knappast hans fel att laget står och sover på bortaplan.
Annons: