/spanien/barcelona/forum/2237.aspx/spanien/barcelona/forum/2237.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
12/29/2015 23:41
Álex Grimaldos avskedsbrev:

''Kära Culers: När jag var 13 kom jag till La Masia och jag vara bara en kille som hade börjat sparka boll i Valencia, som gillade fotboll. Jag lämnade allt jag hade bakom mig för att komma till FC Barcelona, för att uppfylla min dröm som många andra, att spela för FC Barcelona.

Nu är jag 20 år gammal och jag har gått igenom de olika stegen i Barças akademi, och ska flytta för att starta detta nya kapitel i den störste klubben i Portugal. Benfica har litat på mig och gett mig chansen att spela i en topp-liga.

Dessa år har varit fantastiska, då klubben har format mig som spelare och person och gett mig värderingar som kommer att tjäna mig för resten av livet. Därav tackar jag uppriktigt för kärleken och affektionen som ni alla har givit mig. Jag har alltid försökt att försvara FC Barcelonas tröja med stolthet och passion genom att ge allt jag har i varje match, njuta av framgången och lida av nederlag, precis som alla. Innan jag lämnar vill jag tacka mina lagkamrater, tränare, klubbanställda och fansen för att ni hjälpt mig med allt jag behövde och för att ni låtit mig spendera sju och ett halv oförglömliga år i Barcelona.

Jag skulle ha velat fortsätta min resa, men jag är glad över att kallas på av en europeisk jätte som Benfica, som givit mig deras tilltro.
Som ett Barça-fan önskar jag dem väl i framtiden. Jag lämnar många vänner i Barcelona och jag är säker att detta fantastiska lag kommer att ge oss mycket lycka.

Jag kommer att sakna er.

En stor kram och Força Barça!

Alejandro Grimaldo''


fan alltså ibland äcklas jag som fan av LE. hoppa på mig nu om ni vill. men det LE gör är knas för det riktiga barca. o framtiden. msn varar inte för evigt.. fan alltså är så ledsen. kmr spotta på min tv när jag ser mathieu spela istället för grimaldo. F**K LE, F**K Barto!. skiter i. allt handlar inte om statistik och pengar.

man blir så ledsen. önskar dig all lycka grimaldo!
Barcelona Ali G
12/29/2015 22:47
Enkos

Dortmund under Klopp var hur dominanta som helst trots deras dåliga ekonomin. Hade Dortmund haft pengar hade de varit bäst i Tyskland. Spelare som Götxe och Lewandowski lämnade för att de kunde tjäna tre ggr mer i Bayern.
Barcelona Rambla~
12/29/2015 22:45
Tiki-Taka Samma tidning som tidigare idag hävdade att Samper var tillgänglig för 6m. De verkar ha dålig koll på vad deras olika journalister skriver om. Nu hoppas jag och tror på det senare alternativet stämmer bäst med verkligheten, det du postade.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
12/29/2015 22:40
Neymar JR

Vad var Chelsea City och PSG utan pengar?
Klart att pengar är väg till framgång. . Säg mig ett lag utan pengar som dominerar ett längre tag ?
Barcelona the cameroonians
12/29/2015 22:38
Spaniens transferfönster öppnar den 4:e och stänger den 31:a.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
12/29/2015 22:32
Barcelona B midfielder Sergi Samper (21) is not expected to leave in January. If he does, it will be on loan. [md] Va inte oroliga!! Killen är framtiden
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona oocbgb
12/29/2015 22:23
[QUOTE=the cameroonians]Skrev om det i helgen, inget nytt under solen. Verkar som att klubb och ledning har mest fokus på transfermarknaden för tillfället... ;-) Qatar-dealen kommer ske först under februari som det ser ut nu. Mindre stress för parterna att komma överens nu när det inte finns ett fast datum för generalförsamlingen som det var i höstas när Bartomeu ville ha ett snabbt beslut för att kunna presentera och få godkänt avtalet av medlemmarna. Men först Januari-fönstret och allt vad det innebär. [/QUOTE] Vilka datum under januari är transferfönstret öppet?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
12/29/2015 22:22
Enkos Pengar är inte vägen till framgång Tottenham har det mest spännande projektet i England som behövs justeras en aning dock. Cl plats kommer ge dom ett större utbud att välja mellan till sommarens silly season Ett ungt lag med spännande lirare och tränare. Bygger en ny arena Inom 5 år kommer Tottenham vara Englands bästa lag!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
12/29/2015 22:14
Pep är inte ens klar för City eller ni kanske vet annat?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
12/29/2015 22:08
Liverpool och Tottenham kommer inte bli topplag på många år framöver.. De har inga shejker att bomba in med pengar ... City med hjälp av Pep kommer att dominera England som PSG i Frankrike. .
Barcelona A good coach is everything!
12/29/2015 22:05
enkos // Om Pep är så mån att ha konkurrens i ligan så borde han nog inte ha gått till Bayern till en början. Å kanske inte heller plundra det laget som är största utmaningen till ligan på spelare. Visst att Lewa och Götze hade förmodligen ändå köpts av ett annat lag men än dock ! Vill han ha utmaning ta ett lag som Liverpool eller Tottenham som har alla möjligheter i världen att bli topp lag men behöver det där lilla extra. Nu är Pool redan taget av kung Klop där har vi en man med cajones..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
12/29/2015 21:57
Att vinna CL är det svåraste som finns oavsett hur bra lag man har.. Så att stanna i Bayern bara för att vänta på att vinna CL är bara fel. I Bayern finns ingen utmaning för man saknar konkurens i ligan annars. . Helt rätt av Pep att gå till City
Barcelona A good coach is everything!
12/29/2015 21:54
Peps girighet kommer ta honom till graven sanna mina ord! Att han är ute efter utmaningar! Vinn CL med Bayern borde väl vara en utmaning. Massa BS bara !! Ta det lugnt nu fanboys jag är inte ute efter beef ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
12/29/2015 21:52
everton håller på att sälja Steven Naismith för 10miljoner medans barca förhandlar om att ge samper för 6 miljoner. när ska bönderna i klubben vakna ur bubblan. jag spricker!!!!!
Barcelona enkos
12/29/2015 21:43
Katalanska Sport hävdar nu att City bjuder Messi 27 miljoner Euro per år, ca 270 miljoner kr, , alltså 2 miljoner euro mer än vad man påstår kommer Pep att tjäna i just City
Barcelona the cameroonians
12/29/2015 21:42
[QUOTE=^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^]the cameroonians På tal om löner och ekonomi! Hur går det med Qatar och Nike avtalen? [/QUOTE] Skrev om det i helgen, inget nytt under solen. Verkar som att klubb och ledning har mest fokus på transfermarknaden för tillfället... ;-) Qatar-dealen kommer ske först under februari som det ser ut nu. Mindre stress för parterna att komma överens nu när det inte finns ett fast datum för generalförsamlingen som det var i höstas när Bartomeu ville ha ett snabbt beslut för att kunna presentera och få godkänt avtalet av medlemmarna. Men först Januari-fönstret och allt vad det innebär.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
12/29/2015 21:34
the cameroonians

På tal om löner och ekonomi!
Hur går det med Qatar och Nike avtalen?

Barcelona the cameroonians
12/29/2015 21:14
@Ali G:


Så talar en sann Nuñista...

Du är medveten om att det var Laporta som tog Barcelona från toppen av soptippen till att öka omsättningen med 300% till över €400 miljoner på 6 år va?

Du är också medveten om att det enda sättet som Bartomeu har ökat omsättningen sedan dess är genom att sälja ut tröjan samt spelarförsäljningar - däribland egna talanger som idag skulle kunna göra mer nytta för klubben än de som idag bara lyfter lön. Samtidigt har skulden den senaste säsongen ökat med €43 miljoner.

Du är medveten om att det är la Masia som gjort Barcelona till vad det är idag va?
Att använda akademin i syfte för att tjäna pengar i stället för att utveckla spelare är totalt fel väg att gå sett till identitet, sportslig planering och ekonomi.
Barcelona [Carles Puyol 5]
12/29/2015 21:10
Sjukt att Pep från München går till City snacka om att förstöra sitt liv. München har han större chans att vinna allt men i City måste han bygga om från 0 å Pep gör misstag enligt mig
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
12/29/2015 21:08
Vampiro Haha det är riktigt läckert Antingen perfektionist eller en uttråkad jävel
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
12/29/2015 21:06
Känns som att Man.City spelar på hemma plan hahaha. Dem dominerar fullt ut borta mot "världs laget" Leicester hahaha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
12/29/2015 21:03
Den som har klippt Leicesters matta ska fan ha ett pris.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
12/29/2015 20:49
@enkos:


Figo var en svikare

Ronaldinho blev mät för snabbt. Brassesyndrom brukar man läsa, dålig disciplin.


Om Messi fortsätter jobba som han har gjort är sannolikheten att hans säljs inom de närmaste 6 år lika med 0.001%.

Om vi ska vara ärliga emot varandra nu.
Ingen av oss människor kan förutspå framtiden.

Det enda man hoppas på är att han håller sig friskt och motiverad.


Kan fortfarande inte fatta att Messi är bara 28 år gammal.
Känns som man har följt honom i i 40 år. Jag tror inte att vi och andra icke- Barca fans förstår riktigt vilken spelare vi har bevittnat senaste 10 år.

Ville bara lägga till att det är roligt att se att alla spelare är tillbaka och tränar för fult inför kommande match. Minns föra säsongen när visa spelare tog längre semester.

Fick för mig att vi hade match av någon konstig anledning.
Barcelona Rambla~
12/29/2015 19:40
Ja, jag kan fortfarande inte smälta idiotin att sälja av Grimaldo för ynka €1.5m. En fin talang, en ledargestalt och lagspelare i ett. Honom väljer man alltså att rea ut. Han har varit i Barca sen han var 12år, så mycket var det värt. Idioter!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
12/29/2015 19:32
Duktiga grabbarna är, de vann mot Valencia. Om några år kan de säkert räkna med att totalt ignoreras av Barto och de hamnar i något annat lag för en struntsamma. Barcelonas nya stil.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
12/29/2015 19:30
Campions Liga Promises! Ännu en titel. :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
12/29/2015 19:25
Haha, wow vilken jävla balja av Kourouma. 4-2 nu. Och så släpper de till direkt i anfallet efter, typiskt Barca style.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ali G
12/29/2015 19:05
@Liunil Masse:

Fast du vet väl att de var Laporta som grovt misskötte Barcas ekonomi. Sen att man höjer Messis kontrakt varje vecka så förstör man att ekonomi inte mår bra. En sak man kan göra för att minska avgifterna är att sälja spelarna i b laget och lägga ner la Masia då dem numera inte bidrar med något.
Barcelona Liunil Masse
12/29/2015 18:23
neymar JR Förmodligen för att Villarreal inte är i behov av en CDM/CM spelare.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
12/29/2015 17:29
Varför inte bara skicka samper till villareal (perfekt klubb för honom) på utlåning och ta tillbaka denis Winwinwin whats the probleme ?!?!?!?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: