/spanien/barcelona/forum/22305.aspx/spanien/barcelona/forum/22305.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Lukas.RP
2008-04-05 21:15
Ämne: Lukas.RP

Han har ....
Ja, jag vet att han har sagt det 100 gånger förut, men varför sitter vi då här och spekulerar om allt är så solklart?
Barcelona Edwin2
2008-04-05 21:11
Just nu Zaragoza under sträcket. Vilken säsong, det här är.
Kanske läge att locka brorsan, Milito, till FC Barcelona under nästa säsong? Har tanken slagit någon?
En otrolig målfarlig spelare. Hade kunnat leda skytteligan men organisation har inte funkat i Zaragoza.
Barcelona Foadinho_tupac
2008-04-05 20:57
Lukas.RP

Han har ju sagt jag är skadad, och han har sagt 100 ggr att han vill stanna i barca. Han sa jag är tacksam över att lag vill ha mig men jag vill stanna här i barcelona.
Lukas.RP
2008-04-05 20:55
Ämne: Barca utan Ronaldinh....
Min hypotes är såhär. När (om) Ronaldinho väljer att ta sitt pick o pack, så kommer den första tiden bli rent ut sagt j*vligt svår. Men sedan tror jag nog att vi kommer få en hel del njutande stunder när han har lämnat också. Det är trots allt Barcelona vi håller på här inne, eller i alla fall jag.

Jag förblir en människa med leende sålänge Fc Barcelona finns.
Barcelona Barcelona #7
2008-04-05 20:53
OkkaPokka1 //

Haha, Håller med dig om en tv utan färg och allt det där
Barcelona OkkaPokka1
2008-04-05 20:44
Barca utan Ronaldinho är en tv utan färger, en hamburgare utan smak, en blomma utan doft. En människa utan leende.

Om Ronaldinho skulle gå till Milan och sen se han i den tröjan. Då skulle ja tamefan börja gråta asså. skulle kännas så fel.

(Vart lite konstiga liknelser där uppe. Men ni fattar min poäng.)

Men hur som helst så skulle man gå igenom det och Barca är ändå de största som finns. Med eller utan Ronaldinho. Men klart större med han.
Lukas.RP
2008-04-05 20:39
Kan inte Ronaldinho satsa på säsongen 2009/2010 istället? Så han kanske kommer i någorlunda form till matcherna. Visst f*n, Ronaldinhos del i hjärtat kommer aldrig lämna, men lämna Barcelona gör han nog rätt i, om han för guds skull inte kan komma med ett vettigt uttalande. Istället låter han (agenten också?) oss sitta här och spekulera om han är skadad eller inte, fram och tillbaka.

Säg klart och tydligt: "Jag är skadad i och så länge och ska ta mig tillbaka till toppen. Jag kommer stanna i Barcelona."

Eller så säger han: "Min tid i klubben är över, jag är inte skadad. Tack och hej.
Barcelona Foadinho_tupac
2008-04-05 20:32
Tompa

Jag har inte heller sagt att allt det skrivs är falskt. Det skrev verkade som om det var så självklart att allt var sant det var därför jag reagerade. Men men sanningen kommer komma fram till slut, nu sägs det ju att han faktiskt var skadad då läkarna sa att de inte hittade nån skada på honom. Men jag är säker på att du och alla andra vill att han ska stanna och komma tillbaka. Vi får hoppas!

OkkaPokka1

Det låter logiskt men som sagt sanningen kommer fram så vi får se. :D
Barcelona OkkaPokka1
2008-04-05 20:11
Ronaldinhos problem ligger inte nånstans i denna säsong, eller i alla fall inte så mycket.

Ronaldinho gick som världens i särklass bästa spelare in i säsongen 06/07 och hade skyhöga förväntningar på sig. Men sen när Messi och Eto'o gick skadade i 3-4 månader så fick Ronaldinho allt ansvar på sig. Och de klarade han bra ett tag.

Men till slut så han allt ikapp Ronaldinho. Tröttheten började komma och han blev sliten. Efter tungt matchande i föregående säsong och ett VM på sommaren skulle till slut bli för jobbigt. Efter vintern orkade Dinho inte lika mycket i träningarna och därav förlorade sin explosivitet och snabbhet. Han blev helt enkelt "Tung".

Efter de när han inte hade sin snabbhet och explosivitet längre så misslackades han med det han var bra på och därav tappade han sitt självförtroende.

Så slutligen så tror jag inte alls att Ronaldinho tröttnade på fotbollen eller festade för mycket. År 2006 till 2007 var de non-stop fotboll. Ingen vila och han tränade inte lika effektivt på träningarna längre på grund av det, han orkade helt enkelt inte..

Så sagan om Ronaldinho är inte slut tror jag. Riktig träning väntar och min magkänsla säger verkligen att Säsongen 08/09 blir en magisk sådan. Men att han gör en "Beckham"(Nej inte till USA) och slutar på topp och lämnar Barca.

Tack, och ursäkta för de långa inlägget.
Barcelona R.D.A.M
2008-04-05 19:53
Jag läste att Real sedan Beckham flyttat går miste om intäkter på en kvarts miljard årligen. Är det ngn som har koll på tröjförsäljning mm för Barca-spelarna? Jag undrar vad Ronaldinho drar in per år...
Barcelona tarrak
2008-04-05 19:35
Jay-z

Då tycker vi olika. Jag, och de flesta med mig, tyckte att Yaya var fantastisk fram till Afrikanska när ryggbesvären började. Om han inte varit lika bra som i tidigare klubbar, handlar det förmodligen om att han hamnat i en svårare omgivning. Rent generellt är nog våra spelare för dåligt tränade, men så är nog inte fallet hos Yaya. Och ditt snack om att han gått upp 10 kilo är ju bara löjligt.
Barcelona Gudabenådad
2008-04-05 19:31
Jag håller nog inte med. Jag tycker Bojan har en talang utöver det vanliga. Och Dos Santos är inte i närheten av Bojan, även fall han också har en stor talang. Men Bojan spelar mer moget (även fall han är ett år yngre) det är bara att se hur han beteer sig på planen.
Barcelona Tompa
2008-04-05 19:29
Foadinho_tupac:
Nej, jag har ingen fakta angående Dinhos leverne vid sidan om planen men det har inte du heller...

Och jag köper faktiskt inte okritiskt allt som skrivs om Dinho i pressen. Men enligt mitt sätt att se på saken måste man vara väldigt trångsynt om man vägrar och inse att det med mycket stor sannolikhet finns en kärna av sanning i allt som skrivs. Ingen rök utan eld som sagt.

Behålla Ronaldinho? OK, men i så fall får han banne mig börja visa lite gamla takter omgående i höst. Det är vansinne att betala närmare 100 miljoner spänn om året till en spelare som inte visar mer. Eller?
Barcelona Culeeees
2008-04-05 19:23
för mej så är Dos Santos större än Bojan, just nu tkr jag aa att dos santos e inte i form, o bojan är det, hade vi sett båda i superform tms, såe tror jag att dos santos hade vunnit den kampen, elr ?
åsikter ?
Barcelona Culeeees
2008-04-05 19:21
gudabenådad //

ja håller med dej,

Jay-Z

sluta skryta om att du har sett yaya i frankrike :S, jag har sett hela barca , ska jag skryta om det elr ?:S,
Barcelona andreasbarca
2008-04-05 19:15
Säg mig nån här som inte får rysningar när dom ser denna video. Ronaldinho är den enskilde spelare som berört mig överlägset mest någonsin. De ögonblick han har gett antar jag (hoppas jag har fel) att jag aldrig kommer få se igen. Han är som man säger one of a kind. Jag hoppas och ber av hela mitt hjärta att han kommmer tillbaka. Man anade att han var påväg till gammal form efter sin senaste skada, de fyra matcherna han spelade från start var han bland de bästa på planen varje match. Och ni som såg VET. Sedan kom bicycletan mot Ath. Madrid och han skulle tysta kritikerna ordentligt. Vad som sedan hände har många ordat om. Skada? Spricka med Rijkaaard? Loj?

Jag kan endast tänka mig att han faktiskt var skadad. Att han går från riktigt bra form, till att bli petad på mindre än en vecka finns inte för mig. Det gör ont att inte se honom på plan.

Kom tillbaka, visa idioterna!

Så länge får vi lita på en underbar 17-åring. Bojan har en stor framtid i Barca, det är jag säker på. Men låt oss nu hoppas att Ronaldinho får tillbaka leendet som smittade av sig på resten av världen!
Barcelona Gaucho_10
2008-04-05 19:06
Jay-z
Sant, som jag sa tidigare , när messi får bollen så viker han in, därför så får ytterbacken aldrig nån pass, det är därför jag tror att det kommer att bli svårt för alves att glänsa
Barcelona Gudabenådad
2008-04-05 19:05
Sluta skryta om att du såg Yaya i Frankrike. Vill du ha en medalj för det?

Jag tror nog att det är svårare att spela i spanska ligan än franska. Man måste bygga upp sin fysik.

Ronaldinho var tvungen att bygga upp sin fysik eftersom han fick väldigt mycket smällar och kunde inte stå emot alla backar. Nu faller han inte lika ofta. (när han inte filmar)

Henry är bara gammal.
mutcho
2008-04-05 19:05
tja undrar om de e nån som har hyffsat bra koll på träningstider öppettider till musseumet osv...?
Ska till barca om en vecka, ska bli så jävla grymt!!
Adda mig på msn: marcus_marcus3@hotmail.com
eller länka om ni vet nånting bra;D

forza barca!
Barcelona Jay-z
2008-04-05 18:57
tarrak // Sluta skyll på skadan och skadan kan bero på dålig träning. Även innan skadan va han tung klumpig inte den Yaya jag såg i Franska ligan.
Barcelona Jay-z
2008-04-05 18:56
Gudabenådad //

Fan dåligare hurmor får man leta efter har inte sakt att Rejkard har tvinga i han pizza. Därimot borde han tvinga honom att träna mer.

Men något är fel för Yaya och Henry Dhinho osv ser tyngre ut för varje månad som går. Och det vet du också, eller du kanske inte vet hur snabb och spänstig Yaya va i Frankrike.
Barcelona tarrak
2008-04-05 18:55
Att Yaya inte spelar bra för tillfället, är inte så konstigt då han är skadad i ryggen och i behov av en operation. Eftersom han är en sann hjälte har han skjutit upp ingreppet till efter säsongen, så räkna inte med att han kommer att göra sig själv rättvisa. Har svårt att tänka mig att en spelare med hans inställning skulle gå upp några 10 kilo under brinnande säsong.
Barcelona FCB_Alex
2008-04-05 18:52
Ronaldinho är en fantastisk spelare, men denna säsongen har gått riktigt dåligt för honom. Själv tror jag inte på allt som kommer ut i media, och att Ronaldinho skulle låtsas var skadad för att inte behöva spela finns inte ens på kartan för mig. Att Ronaldinho ska lämmna Barca kommer jag inte heller att tro på förens det skrivs på Barcelonas Hemsida. Han har själv sagt att han vill fortsätta i Barca.
Men om det nu skulle ske, så skulle det klart vara sorgligt. För mig passar Ronni bara i Barcas färger så det skull kännas helt fel att se honom i t.ex. Milans tröja. Men jag älskar inte Barcelona för Ronaldiho, och inte för någon annan enskild spelare heller utan för laget och klubben. Men visst känns det när man läser allt i media att Barcelonas kanske bästa spelare någonsin kanske ska lämmna klubben , det gör ont bara av att tänka på det. Sen är det väldigt blandade känslor över denna säsongen, jag är sjukt glad för Bojans skull och hur han har spelat och Messi har också imponerat stort samt Xavi och Iniesta, men det har varit många skador och spelare som inte alls har haft någon bra säsong som Ronaldinho och Deco Vi får väl se hur den slutar i lycka eller sorg? 2 titlar eller ingen?
Barcelona Gudabenådad
2008-04-05 18:49
Jay-z //

"Ska jag va ärlig så är det vi som har förstört Zambo. Att inte Rejkard kan utnyttja han på rätt sätt. Och lita på mig vi kommer förstöra fler spelar som Yaya faan va dålig han har blivit. Han har gått upp minst 10 kilo."

Hmm... du har varit med på alla träningar och alla möten mellan Rijkaard och Yaya? Du kanske har rätt, Rijkaard kanske har tvingat i honom pizza istället för att träna med resten av gruppen. Kom igen
Barcelona Jay-z
2008-04-05 18:44
Allvarligt va är det med folk här inne vi behöver inte Alves. Fan jag tycker Zambrotta är skit bra men Barca har inte kunna utnyttja han.

Snälla nån hur många passningar får zambrotta på sin kant ingen. Han springer i förgäves match efter match. I juve fick han flera djupleds passningar att jobba på. Och det gör det inte lättare för honom att vara på Messis kant.
Spelarna vi har är bra som dom är det vi behöver göra är att kunna få dom att koma upp i deras kapacitet.

Ska jag va ärlig så är det vi som har förstört Zambo. Att inte Rejkard kan utnyttja han på rätt sätt. Och lita på mig vi kommer förstöra fler spelar som Yaya faan va dålig han har blivit. Han har gått upp minst 10 kilo.

Är det något vi måste göra så är det att skaffa rätt tränare ut med rejkard han kan inte förvalta den talang vi har i truppen rätt.

Sen Thuram måste vi göra oss av med.
Barcelona Gudabenådad
2008-04-05 18:44
BARÇAAAAAAA! // Henry var relativt billig. Så han har nog betalat tillbaka :-)
Barcelona BARÇAAAAAAA!
2008-04-05 18:39
Jag tror inte att Barça kommer sälja Ronaldinho,det bara om han vill lämna själv.Och nu när han skadat så är det dags för Henry att betala tillbaka det vi gav till arsenal för honom.FORÇA BARÇA.RONALDINHO= GUD
Barcelona Ronaldiinho
2008-04-05 18:28
Ämne: Någon som vet om Mes....
Messi kommer inte spela mot Schalke, han har sagt att han inte ska spela förens han är 100% klar.

och vi möter schalke om 4 dagar, så han kommer inte spela antar jag.
Barcelona Gaucho_10
2008-04-05 18:25
Mindre bra säsong av Ronaldinho?
Det är en usel säsong, en spelare med den kalibern och den skyhöga lönen borde kunna prestera bättre och göra någonting konstruktivt, just NU är han en börda

När ska vi sluta med blunda , och inse att det är kanske bäst för ronaldinho och för barca att vi säljer honom, samtidigt som vi köper en hel del hungriga spelare för pengarna vi får, tex: alves, Hleb osv

Ge honom 1 säsong till, presterar han lika uselt, så MÅSTE han försvinna
Barcelona FCB Més que un club
2008-04-05 18:20
Tjena Alla Barca älskare.
Jag brukar alltid komma in hit och läsa era diskutioner och annat. Har inte kunnat skriva innan, men en kompis hjälpte mig med det. Så nu ser jag framemot roliga stunder.

Visca Barca!
Annons: