/spanien/barcelona/forum/22302.aspx/spanien/barcelona/forum/22302.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Captain Fantastic!
2007-12-02 00:30
Rambla/

Ja, alltså en okoncentration i försvarsspelet enligt mig. Marquez och Milito står ju och sover i försvaret.

Detta resultat är ändå fullt dugligt, vi spelade i UEFA cup finalisternas hemmaborg, som ligger 4:a i tabellen och med i princip halva truppen borta. Det dåliga är att vi skulle ha vunnit helt enkelt, för vi totalt krossade de. Men de där jävla brända lägena förstörde kvällen.

Aja, man ska ändå inte klaga på Messis brända lägen då han är den enda spelaren i världen som kan skapa sådana lägen helt själv.

Han är den ända människan som kan skapa eld ur luft! :D
Real Madrid Harzel_Losblancos
2007-12-02 00:30
Fan va jag lägntar till El Clasico, va tror ni, hur blir matchen ???
Barcelona Messidonaa
2007-12-02 00:27
Håller med Ghazza

Boajan borde göra inhopp istället för att starta, han kan inte klara av allt själv..

så ett inhopp skulle sitta bättre då skulle han springa sönder espanyols försvar
Barcelona A.Gaudi
2007-12-02 00:26
Bojan är mitt största problem i matchen.. förstår inte riktigt hur Rijkaard tänker. han måste imponerat enormt på träningarna eller något. men så fort det blir fysiskt har han ingen chans just nu. han måste få några/nåt år att mogna först.
Barcelona Rambla
2007-12-02 00:26
andreasbarca,

jag tror att det är du som inte förstår mig. Jag menar inte på att jämföra de två defensivt. Det jag vill ha fram är hur det hade drabbats oss om Ronaldinho varit på planen hela första halvleken och delar av andra halvlek, när de pressade på. Alltså, om inte Guddy spelar så spelar Ronaldinho istället. Då går Iniesta in i mitten och blir nog oftare överspelad än vad han blev på vänsterkanten idag. Där hjälpte han Abidal riktigt bra i defensiven i första halvlek.
Barcelona andreasbarca
2007-12-02 00:24
Rambla,

Så du jämför dom defensivt? Alltså what? Dinho är en offensiv spelare, likaså Guddy men inte i lika hög grad. Naturligt är att man låter Guddy jobbar hem mer för att han är den typen av spelare. Som du pratar så antar jag att du tycker att Millito är en mkt sämre back än Puyol för att han inte deltar lika mkt i offensiven som Puyol gör....men det är inte deras områden för första prioritet liksom.
Barcelona Ghazza
2007-12-02 00:23
Det enda som känns lite fel är att börja med Bojan. Grabben är inte redo för ett hett derby än, så är det bara. Skulle hellre sett Ronnie från start och en pigg Bojan i andra som skulle löpt sönder Espanyolförsvaret.
Barcelona Gaucho!
2007-12-02 00:23
Det Ronaldinho gjorde riktigt bra med sitt inhopp var att få med Iniesta i matchen igen. Han var ganska osynlig i början av 2a
Barcelona Woods
2007-12-02 00:23
Ronaldinho defensivt!? Haha, den kombon är så främmande, igen sådan reflektion från min sida följdaktligen.. ;)

Nej, nog uträttar Gudjohnsen ett mer fysiskt defensivt jobb. Jag hade nog å andra sidan tagit ner Iniesta på mittfältet och låta Ronaldinho lira i sin vanliga position isf.

Men en Ronaldinho under första delen av andra halvlek på Guddys bekostnad hade nog inneburit vissa problem för defensiven. Det är så sant så.

Barcelona Rambla
2007-12-02 00:23
Captain:

Deras mål kom till efter att Messi (tror jag det var) tappade boll och sen inte jobbade tillbaka hem och hjälpte Puyi. Clemente följer med upp i anfallet, Puyi står för högt upp i banan och ser med det till att Riera får yta bakom.

Ska jag vara ärlig, så var inte Puyol speciellt bra ute på högerbacken. Han fick foula alldeles för mycket just för att han kom fel i positionerna allt för ofta.
Barcelona Rambla
2007-12-02 00:19
Woods,

jag håller med. Dock så märker jag att du undviker att jämföra de två defensivt. Frågan är vad det hade stått i halvlek om Ronaldinho startat? Visst, han kunde ju haft en sån där magisk afton där allt lyckas men det får vi aldrig veta. ;)
Barcelona andreasbarca
2007-12-02 00:18
Nej den diskussionen är rätt meningslös. Men snälla vem ha sagt att han var fantastisk? Han fick 25 minuter på sig att göra något, och jag tycker han gör det bra. Perfekta passningar, bra intentioner att gå på avslut, utmanar. Men visst jag kan hålla med dig att han söker frispark för ofta. Men han är säkert väl medveten om att en frispark ca. 20 m utifrån nästan är som en straffspark för honom. Ett sätt att vinna matchen helt enkelt. Och det är inte så att han verkligen kör döende svanen, men visst det krävs inte alltid full kroppskontakt för att han skall falla, precis som måååånga andra.
Barcelona Messidonaa
2007-12-02 00:18
Woods

håller med fullständigt

och föressten istället för att gemföra guddy och dinho.. gemför istället dinho och ezquerro dom kom in vid nästan samma tid..

och jag undrar fortfarande vad ezquerro gjorde på plan? syndes han ens?

så frågan är VARFÖR kom ezquerro in ?
Barcelona Captain Fantastic!
2007-12-02 00:17
Tycker faktiskt att spelet var kalas ikväll, alla kämpade som djur idag och var näsan outstanding défensivt. Under de 20 minutrarna Espanyol "pressade" så skapades absolut inget farligt läge. Målet var en "glitch" i ett perfekt system, en sekund av okoncentation.

Tänk på det, vad hade Espanyol för hett läge? Vi å andra sidan flög fram offensivt i första halvlek och efter deras mål i andra. Men ingen satte bollen i mål! Sjukt dålig skärpa.

HUr förväntar ni er annars att Barcas offensiva spel i andra skulle ha varit med en jävligt svag Bojan (fysiskt) och ingen central anfallare eller offensiv mittfältare? Det är så det ser ut. Och det är fan inte Rijkaards fel. Han hade spelat med Eto'o, Henry, Giovani, Deco om de var tillgängliga, var så säkra.

Någonting att fundera över är Barcas usla medicinska tränare och stab! Det går inte en vecka utan muskelskador, jag har intrycket av att Paco Seirulo, Albert Roca och de alla andra är totalt inkompetenta.
Barcelona Messidonaa
2007-12-02 00:16
Jag undrar verkligen hur starelvan kommer se ut om 3 veckor när vi möter madrid.
Barcelona Woods
2007-12-02 00:16
Rambla

Ronaldinhos offensiv är ljusår bättre än Gudjohnsens även fast Ronnie i sig är ljusår från sin bästa form.

Han hade tex ett bra väggspel i straffområdet med Iniesta och var sedan framme och sånär gjorde mål på returen i samma situation. Enligt mig så gjorde Ronaldinho på sin tid i matchen bra mkt mer kreativt för laget än vad Gudjohnsen gör på hela matchen.

För mig är Gudjohnsen en seg spelare som oftast vänder tillbaka i banan och passar hem, iaf i dagens match. Ronaldinho är också seg och tappar bollen ibland, men han slår också passningar och väggspel som Gudjohnsen bara kan drömma om.
Barcelona Rambla
2007-12-02 00:15
Giovani är borta 10 dagar till läste jag igår. Samu ska först friskförklaras av läkarna och fystränarana. Det lär ske i veckan och då är han säkert med på bänken nästa helg. Henry har själv snackat med Rijkaard och sagt att han vill ta det lugnt och bli kvitt sina ryggbesvär. När det gäller Deco så vet jag inte, men han bör vara nära en comeback även han.
Barcelona Fc Barcelona / Ronaldinho
2007-12-02 00:15
Ämne: Messi är så bra offe....
Japp, jag tror att han skulle följa med Riera hela tiden samma sak med Abidal

Barcelona PILMÀ
2007-12-02 00:14
Ämne: när spelas nästa lig....
Sürer
Tror att vi spelar på Söndag ch vi möter Deportivo hemma på Camp nou och Sammy är tillbaka.
Förresten härligt match av Barça det var lite dåliga domstol och lite otur.
Men vad fan ska man säga om Luis Garcia=? fy skam.
måste säga ((Utse Messi Världens bäste Fotbolls Spelare 2007 17 December)))
Barcelona Giovanni17
2007-12-02 00:13

va kommer nu hända nästa vecka kommer etoo,henry,deco,Giovanni vet inte om där e flera på skadelistan men iallafall kommer dem kunna vara med till nästa ligamatch??

Eller hur kommer det att bli?
Barcelona Ghazza
2007-12-02 00:13
Ämne: Ok, jag vill inte st....
"vad var det som Ronaldinho gjorde som var så fantastisk?"

Äsch, selektiv perception ;)
Barcelona Älskar Barcelona
2007-12-02 00:12
Glöm inte grabbar nu snart så har vi vårt riktiga lag med Deco tbx i mittfältet och Lejonet Etoo i anfallet
Barcelona Rambla
2007-12-02 00:11
Ok, jag vill inte starta någon diskussion Ronaldinho vs Guddy, låt det bara vara, men vad var det som Ronaldinho gjorde som var så fantastisk? Jag själv kom på mig att bli förbannad när han flera gånger håller bollen för länge, går in i situationer för att han är så säker på att få frispark och sen bara lägger sig. När inte domaren ger honom frisparks så skapar de kontringar istållet och alla får jaga tillbaka.

Jag tror att Rijkaard försöker spela Ronaldinho i form lugnt och sakta. Genom att sätta honom på bänken så tar han bort en hel del press från Ronaldinho.
Barcelona andreasbarca
2007-12-02 00:08
Måste pusta ut alltså..o ställa mig och applådera båda lagen för matchen! Vilken match!

Synd bara att den inte gav tre poäng :( men jag tror det kan vara en sån här match grabbarna behöver, superhögt tempo med motståndare som inte viker sig. Då gäller det att man själv står på tå, och jag tycker intentionerna blev bättre och bättre, speciellt när Dinho kom in. Bänkar han honom och startar med Guddy nästa match också då är det fan något fel på Riijkard, då kanske det verkligen är där "problemet" ligger. Jag tycker Dinho visar fint spel och verkligen skapar något framåt. Ges han chansen nu framöver så tror jag verkligen han tar den. Och han älskar sådana här matcher, så visst längtar man till den 23 december :)

Det jag ser saknas just nu är kort och gott Etóo. En målskytt som sätter chanserna när dom dyker upp. Tyvärr gör inte Messi alltid det. Etóo ger verkligen den där spetsen längst fram. Och både Messi och Dinho kan ju verkligen konsten att servera honom perfekta lägen!
Barcelona Gaucho!
2007-12-02 00:08
Alltid underbart att se Messi men hur bra han än är så kan han inte alltid försöka själv. Vi måste spela som ett lag!
Barcelona Rambla
2007-12-02 00:08
Messi är så bra offensivt att han ibland inte hinner hjälpa tilli defensiven. Det fick Puyol lida för många gånger då han lämnades ensam med ibland två spelare. Är det bara jag som tycker att Puyol haden en hög utgångsposition på högerbacken? Han var ju nästan mittfältare och fick svårt att hinna tillbaka många gånger. Det fanns yta bakom honom som Pericos utnyttjade. Var det en taktisk grej att han skulle ligga så högt? Varför startade inte Zambrotta?
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2007-12-02 00:07
Rambla

Nu när du säger det så är jag beredda att hålla med, det är ett skarrigt sätt att förska vinna ett beslut som tur är gick inte domaren på det allt för många gånger.

Finns väl inte så mycket att klaga på förutom att avsluten sög, kämparinsatsen och deffensiven får mest cred även om Messi Bojan gjorde det bra.Samy du är grovt saknad!
Barcelona Sürer
2007-12-02 00:06
när spelas nästa ligamatch och mot vilka?

tacksam för svar
Barcelona Woods
2007-12-02 00:05
Bara jag som tycker att mittförsvaret står och stirrar boll vid kvitteringen, både Coro och Tamudo stod helt fria vid straffpunkten..
Barcelona Messi_Ronaldinho
2007-12-02 00:05
Fan vad jag hatar domaren och är så irriterad på Barcas prestation. Första kvarten var bra, resten var uselt. Man tar inte alls tag i matchen i andra halvlek. Även om Espanyol har väldigt fåtal chanser så lyckas dom till slut sätta en efter att tryckt på i hela 20 minuter utan att Rijkaard eller spelarna reagerar och visar mer kämparinsats. Idag var nästan alltid en Espanyolspelare först på boll i alla dueller om man räknar bort nickdueller. Usel markering på Espanyols mål förresten. Är förbannad på Rijkaard för att han låter Gudjohnsen spela. Skapar INGET och vinner INGET ! Messi är matchens lirare trots sina missade chanser.
Annons: