/spanien/barcelona/forum/2228.aspx/spanien/barcelona/forum/2228.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona the cameroonians
2015-10-26 23:06
Hehe

Kolla in den här videon från onsdagens motståndare och deras anläggning.

Inte den lyx som Barcaspelarna är vana vid på hemmaplan precis...

Tydligen förstördes deras plan förra veckan av skyfall så nu har man fått lägga en ny gräsmatta. Hoppas den hinner sätta sig och inte leder till skador.

Det är dessutom svårt att resa till staden där Villanovense spelar. Inga flyg går dit, och det lär bli en del busstid för spelarna.

Biljettpriserna chockhöjs också, de billigaste kommer gå loss på 25 euro och de dyraste ändå upp till 65. Kan behövas med tanke på all renovering...
Barcelona [Carles Puyol 5]
2015-10-26 22:56
All in for Messi såklart
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
2015-10-26 22:56
Man kan rösta från med idag till 20 november så rösta vem ni tycker är bäst men behöver vi ens rösta hahaha. Vote for Messi ??
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-10-26 22:44
@the cameroonians:


Bartomeu: Vi kommer att offentliggöra valet av sponsor till den nya arenan inom 12-14 månader. De kommer att pryda halva fasaden av arenan och den andra halvan kommer vara vikt åt tröjsponsorn.
Vi vill inte ha samma sponsor till båda sidorna.
Barcelona the cameroonians
2015-10-26 22:39
Bartomeu kör just nu en intervju på TV som efterspel till generalförsamlingsmötet igår.

Räknar med att det är samma vanliga visa som sjungs, men om det framkommer något nytt så ska jag skriva några rader om det.
Mascherano#14 el Jefecito
2015-10-26 22:29
@Barcelonistas:


Jag kommer faktiskt inte ihåg. Tyvärr! Men en sak vet jag väldigt säkert, det var inte av Barcelonistas på Les Rambles den 26 oktober 2015. Mer troligt isåfall att det var något man läste på twitter runt 2012 eller nåt.
Barcelona Junta Dimision
2015-10-26 22:25
@Blaugrana91:

Benedito visade iallafall ett konkret förslag, till skillnad från Bartomeu som först påstod att Barca inte behövde ha Qatar som sponsor tills han tvärvände (som väntat) och sa att Qatar är det enda lämpliga för att bli ekonomiskt tillfredsställda.
Barcelona Junta Dimision
2015-10-26 22:12
@Barcelonistas:
Killen har varit en hypead supertalang i flera flera år, tror nog många har kommit med den hypotesen.
Barcelona Barcelonistas
2015-10-26 22:06
Halilovic kommer bli världens bästa mittfältare en dag kom ihåg vem ni hörde detta ifrån.
Barcelona the cameroonians
2015-10-26 21:59
Halilovic är en typisk tia som gillar att ha spelet framför sig. Utmaningen för honom är att söka andra ytor för att kombinera med lagkamraterna. Både genom att gå djupare ner i plan och i djupled. Nu vill han ständigt leverera slutprodukten och söker upp ytor för långt ifrån spelet så att han går utrymme att komma till avslut. Tyvärr blir han då inte så involverad eftersom de andra inte har förmågan att få fram så många bollar till honom. Sen är det såklart svårt att veta hur mycket frihet han har att vandra, men han verkar ju inte sakna förtroende varken för egen del eller från tränaren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-10-26 21:58
Halilovic är inte typen av spelare som löper i djupled, diagonalt eller what so ever. Utan han är typen som söker boll för att driva med den och fördela. Finns luckan så löper han givetvis men
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mikheil
2015-10-26 21:54
Gijon är ett lag som försöker driva bollen med sina ytterbackar och mittfältare in på banan. De spelar tyvärr inte mycket på kanterna. Då bör ytteranfallare istället för att stå och vänta på en boll då (dom inte är bollförande). Snabbt kunna ta med sig ett par spelare i en löpning för att öppna ytor för sin ytterback eller mittfältarna.

Exakt det jag skrev, alla bör hjälpas åt för att göra varandra till världsspelare.
Barcelona WalterWhite
2015-10-26 21:45
@Mikheil:


Nu tittar du på en Halilovic som spelar i ett lag som aldrig för boll. Utan får jobba mest defensivt och sällan offensivt. I Barca hade hans fokus bara legat på sista tredjedelen. Bättre spelare öppnar ytor runt om dig, inte bara en spelares jobb utan allas.

Sen så kanske han aldrig anpassar sig under LE utan drar någon annanstans och uträttar stordåd där. Spelar ju betydligt bättre i La Liga i Gijon än vad han gjorde i Barca och Barca B förra året.
Barcelona Mikheil
2015-10-26 21:41
@WalterWhite:


Håller självklart med dig, men för att lyckas i Barca (under Lucho) så bör han ta löpningar likt våra mittfältare och anfallare gör!
Det kan vara så att han är inte den spelartypen som tar löpningar efter löpningar för att hitta öppningar. Men mer av en spelare som stannar upp för visa ett lättare alternativ för sina medspelare.
Barcelona WalterWhite
2015-10-26 21:38
@Mikheil:


Han är 19 år gammal, han har 10 år på sig att behärska konsten innan han blir lika gammal som Messi är idag.
Barcelona Blaugrana91
2015-10-26 21:28
Känns dock lite märkligt att att nytt och litet företag skulle slänga ut €80M/år bara sådär... Jag kanske är överdrivet misstänksam, men det där lät alldeles för bra för att vara sant.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mikheil
2015-10-26 21:26
Tycker inte att Halilovic tar löpningar för att dra med sig försvarare och skapa yta till sina medspelare. Inte bara för sina medspelare men att ta löpningen mellan ytterbacken och mittbacken förvirrar nästan alla försvarare. Man ser ju när Messi hittar Neymar gång på gång.

Talang har han verkligen men han måste bli bättre med att göra sina medspelare bättre.
Som min gamla tränare i Qviding sa "du spelar inte för att du ska göra dig själv till en stjärna, du spelar för att göra dina medspelare till världsstjärnor"
Barcelona Blaugrana91
2015-10-26 21:17
[QUOTE=Junta Dimision]What, Benedito hade ju en hel presskonferens med representanter från företaget där han förklarade hur hela sponsoravtalet fungerade. 30 minuter efter den presskonferensen kom "läckor" från Bartomeus lakejer om att han hade införskaffat Rakuten som ett alternativ. Det om något var en lögn, among many others när det gäller denna man. [/QUOTE] Ja, men jag tyckte ändå det kändes oseriöst över det hela. Visst jag kanske har fel, men var känslan jag fick.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2015-10-26 21:15
@Blaugrana91:


För att svara på din fråga.. Svar ja, företaget finns, dock är det relativt nytt och har därför inte gjort sig så känt ännu. Dessutom höll Benedito som Junta Dimisio precis skrev en hel presskonferens om detta tillsammans med representanter från företaget. Så ja, det fanns "ett konkret förslag på bordet" till skillnad från vad Nobita och hans anhängare hävdar.
Om det är någon som ljuger så är det snarare Bartomeu som konstaterar att Qatar är det enda realistiska alternativet. Vi vet redan sedan tidigare att Rosell har personliga relationer med Qatar och att han dessutom ljög när han menade att vi skulle behöva sälja spelare som Iniesta och Messi om vi inte skrev ett avtal med Qatar Foundation. Detta saknar med andra ord all trovärdighet, liksom allt annat vi har fått höra från dessa lögnhalsar till klubbledare genom åren.

Barcelona neymar JR
2015-10-26 20:46
Halilovic fortsätter ta för sig
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-10-26 20:38
@ElRaval:


Svårt att säga, Lucho kan ju lika gärna göra som han gjorde under försäsongen och låta honom sitta kvar på bänken hela matchen. Glömmer aldrig hur han tog med Samper mot Fiorentina utan att lufta honom och sen efteråt sa att han visade på "bra personlighet" och gratulerade honom. Helt sjukt.

Vi får se på onsdag - först då kan man avgöra lite mer hur han resonerar.
Barcelona Junta Dimision
2015-10-26 20:37
@Blaugrana91:

What, Benedito hade ju en hel presskonferens med representanter från företaget där han förklarade hur hela sponsoravtalet fungerade. 30 minuter efter den presskonferensen kom "läckor" från Bartomeus lakejer om att han hade införskaffat Rakuten som ett alternativ. Det om något var en lögn, among many others när det gäller denna man.
Barcelona the cameroonians
2015-10-26 20:34
@Yellow cake:


Avgörs på onsdag.

_______________________

Halilovic spelar som högerytter idag i ett mer klassiskt 4-2-3-1. Abelardo är nog intresserad av att inte släppa till lika mycket som i förra matchen mot Granada.
Barcelona ElRaval
2015-10-26 20:32
@the cameroonians:


Kan han ha blivit övertygad om Samper, kanske?

Vi vet att Lucho gillar att testa sina spelare. "Har dem rätt karaktär?". Kan det här som han har gjort vara en sådan övning?

Han är en väldigt principfast man har man ju förstått.
Barcelona Yellow cake
2015-10-26 20:29
Vet nån hur lång avstängning Mascherano fick?
Barcelona Blaugrana91
2015-10-26 20:27
[QUOTE=koeman92]Det finns inget som säger att vi behöver Qatar Airways för att få tillräckligt med pengar. Hade vi haft Benedito som president så hade vi lönat minst 1/3 mer än det vi får in nu i sponsorinkomster med Flight Without Wings som huvudsponsor. Så nej, Qatar finns verkligen inte där för att det är den bästa sponsorn som finns, för det är de inte. Handlar snarare om personliga intressen hos Rosell/Bartomeu. [/QUOTE] Problemet är att vi inte ens vet om det fanns något sånt erbjudande på bordet. Vad var det ens för företag? Finns det företaget ens? Qatar Airways är trots allt världens största flygbolag och har ett konkret erbjudande på bordet. Tror dessvärre att det bara var snack från Benedito. Samma gällde Laporta under valet, mycket prat om diverse sponsorer men inget konkret tyvärr.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-10-26 20:25
Fast det spelar ju ingen roll hur mycket pengar klubben får in så länge de agerar som de gör på transfermarknaden. Denna ledningen har under flera säsonger bevisat sin inkompetens när det gäller ekonomin. Värva dyrt och felaktigt och sälj billigt verkar vara mottot. Ryktas väl också om att inte ska få värva för mer än €5-6M i januari om jag inte har helt fel?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2015-10-26 20:17
koeman92 Two very enthusiastic thumbs up!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2015-10-26 20:15
Blaugrana91 Föga förvånande att just du skulle komma med ett sådant inlägg. Måste tillägga att lika mycket som jag respekterar dig som räv och skribent, lika lite faller din åsikt mig i smaken. Men det är ändå din åsikt och då får den motvilligt respekteras.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona koeman92
2015-10-26 20:05
@Blaugrana91:


Det finns inget som säger att vi behöver Qatar Airways för att få tillräckligt med pengar. Hade vi haft Benedito som president så hade vi lönat minst 1/3 mer än det vi får in nu i sponsorinkomster med Flight Without Wings som huvudsponsor. Så nej, Qatar finns verkligen inte där för att det är den bästa sponsorn som finns, för det är de inte. Handlar snarare om personliga intressen hos Rosell/Bartomeu.
Annons: