/spanien/barcelona/forum/22159.aspx/spanien/barcelona/forum/22159.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Criff
2008-05-05 16:16
Nistelrooy #17, Skillnaden på Real och Barca är väl att Barca vågar satsa på sina talanger medans era talanger skeppas iväg i utbyte mot större stjärnor.
Barcelona Criff
2008-05-05 16:14
Nistelrooy #17, du menar det ni sysslat med de senaste 5 åren?
Barcelona Dizzy
2008-05-05 16:14
Nistelrooy #17

Hade inte vi haft Messi så har vi flera talanger som kan ersätta han. Kan nämna några Bojan som petar väl Raul? Santos har vi också.

Kolla Ronaldinho var hur viktig som helst och han har varit i dålig form knappt spelat. Så kom Messi och tog hans plats väldigt bra. Det jag menar är Casillias är hur grym som helst. Men ni skulle ha det svårt utan han. Inget att gråta över grabben.

joninho__90

Inget är klart med Dani Alves men han har sagt att han vill till Barca och inte till Chelsea eller Madrid. Men det kan vara rykten bara.

Visca Barca!


Barcelona Barcelona #7
2008-05-05 16:13
Någon Person som kan stänga av forumet så att bara Barcelona Fans kan skriva här för att det börjar bli överdrivet löjligt här inne.
Barcelona Shi
2008-05-05 16:13
Tycker det är stort att Laporta var den första som ringde och gratulerade Caldéron. Det är sådana saker som ger en större ödemjkhet gentemot rivalen. Tycker ni skall ursäkta marängerna som kommer in här och beter sig som idioter, sådana personer kommer man inte ifrån, tyvärr.

Alla har vi jobbiga perioder, före er var det vi men kom alltid ihåg, efter regn kommer solsken.
Barcelona joninho__90
2008-05-05 16:08
Ämne: Abbe_

Det jag me....
Har du någon källa om att han är klar?
Real Madrid Nicholas (red)
2008-05-05 16:07
Criff// Jag håller med dig. Vad är det med alla… en!? egentligen? Nu tar ni och växer upp.

Nistelrooy #17// Är du inte överdrivet fånig nu? Det blir spärr här och inne på Real Madrids forum.

Är det bara jag som anser att diskussionerna kring Pasillo är väl tilltagna? Är övertygad att det känns värre för, och då vissa, fans än vad det gör för spelare.
Barcelona Dizzy
2008-05-05 16:05
Abbe_

Det jag menar är att Casillias är väldig viktig för Madrid. Han har räddat Madrid 1000 gånger. Det jag menar är hade inte Madrid haft Casillias hade det sätt annorlunda ut för dom. Så menar jag.

Här har ny Barcelonas första nyförvärv.
Real Madrid Kalle88
2008-05-05 16:01
kolla in nicklas bendtner jävligt grym på hvuudet och bara 20 år? är d inte något som vi behöver?

se länktips
Real Madrid Nistelrooy #17
2008-05-05 16:01
.
Real Madrid Saluda Campeon!
2008-05-05 16:00
Abbe// Precis, Iker är ju en del av vårat lag och Messi är en del av ert. Det är klart man utnyttjar sina styrkor.
Real Madrid realsraul
2008-05-05 15:56
Varför måste alla madrid fans vara här inne oh skriva? Varför måste ni alltid försöka bråka med barca fansen? Kan ni inte bara gå till vårat forum och hänga istället för att vara här och provocera, har ni inget vettigt att skriva så gå till vårat forum.
Barcelona Abbe_
2008-05-05 15:54
Dizzy

Alltså, jag förstår inte vad du vill säga. Fotboll är en lagsport där även målvakten ingår i spelet, alltså tillhör målvakten laget. Han är precis lika viktig som en backlinje tex.

Din fråga du ställde nu skulle man kunna vrida på och istället skriva: Undra hur lite mål Real Madrid hade gjort om de inte hade haft några anfallare?

I och med att de har Casillas så är de inte i behov av att ha fyra fullt så defensiva backar. De har en målvakt de kan lita på, och det utnyttjar de.
Real Madrid Real Madrid :)
2008-05-05 15:52
Vinna med stil ? Du menar väl förlora med stil då :) ? Och vi spelar inte tråkig fotboll , när vi gör det är det bara för att kontrollera matchen , för man vill inte tappa ledning ? Det förstår du väl själv ? Vi skapar chanser medans ni inte skapar nånting ? passar runt i straffområdet är inte så speciellt bra :)
Barcelona LIONEL-MESSI
2008-05-05 15:52
har ni hört , milito borta i 6 månader faaan vad dåligt. JAG ÄR SÅ JÄVLA LEDSEN FÖR HAN SKULL
Barcelona Saman.
2008-05-05 15:46
Undrar vad som hade hänt om fyskerna kommer på en universal formel?

Get my point?

Jag ser verkligen fram emot silly season undrar hur truppen kommer se ut till nästa säsong.
Real Madrid Saluda Campeon!
2008-05-05 15:40
Criff// Tre 1-0 matcher (Murcia med en man mindre, Bilbao borta och ni vet vilken). Mest gjorda mål i ligan. Jag vill inte provocera nu bara säger sanningen.
Barcelona Dizzy
2008-05-05 15:38
Undra hur många mål Madrid hade släppt in om inte dom hade Casillias?
Barcelona Criff
2008-05-05 15:34
Vad är det med alla dessa Real fans som vill ha allas klapp på axeln?

För helvete, är det svårt och förstå att även om ni har vunnit och har 10 poäng mer än 2an så har ni fortfarande spelat som ett gäng sopor.
Ni har knappast vunnit på någon överdriven dominans där ni krossat lag efter lag.

Ni har haft en HEL DEL tur, blandat med effektivitet och med en Casillas i sin livs form första delen utav säsongen.

Många 1 - 0 matcher och många sena mål.

Samtidigt som Sevilla, Valencia och till viss del Barcelona har spelat som ännu värre sopor.

Så lägg ner och förstå andra perspektiv också. Annars väx upp!
Real Madrid Saluda Campeon!
2008-05-05 15:28
Visca Barca// Håller med dig fullständigt. Laget som har 14 poäng mer än er och 10 poäng mer än Spaniens näst bästa lag skulle egentligen åkt ut, fyfan vad dåliga dom är!
Barcelona Visca_Barca
2008-05-05 15:10
Real Madrid når aldrig barca nivå.
Kolla vilka spelare som kommer ut från barca.
Messi,Bojan,Giovanni osv.

Madrid spelar tråkig fotboll och borde va med Serie A istället

Madrid Köper spelare men vet ej varför de har köpt t.ex Marcelo,Metze,Saviola,Drenthe osv.

allt det där har inte vi i barcelona.
Laget fegar aldrig och spelar fotboll.

Glöm inte att madrid når aldrig vår nivå ja lovar er . de speelar så tråkig och sen säger Vi vann. katalaner vill ej bara vinna UTAN VINNA MED STILL.

Madrid Cabron
Barcelona little_master
2008-05-05 15:05
Nicholas den egentliga vinnaren är inte vi. Det är Villareal. Jag tycker inte att vi förtjänat någon ligatitel i år, med tanke på det spelet och den loja inställningen spelarna visat. Om det skulle ha varit så att vi hade vunnit ligaguld med det spelet vi har spelat. Jag vet inte om ja hade vartjättglad. Att vinna en titel, då ska man förtjäna den, och i år förtjänar Villareal den och efter de så är det ni som förtjänar.
Real Madrid Nicholas (red)
2008-05-05 15:01
Efter slakten i Santander – då jag i ärlighetens namn gav upp varje tanke som hade med eventuell ligaseger att göra – förra säsongen började jag att arbeta på en sorglig ursäkt, vilken syftade till att förminska blårödingarna och samtidigt söka dölja vilken barnrumpa till dålig förlorare jag innerst inne är. Som av en tillfällighet löd den: Blablabla, den här säsongen har ingen förtjänat att vinna, då alla lag varit lika usla, blablabla…

Jag tycker Barcelona är säsongens egentliga vinnare.
Barcelona little_master
2008-05-05 15:01
Nu har detta inget med Barca att göra. Men jag undrar i valencias fall. hur kan man prestera så där lojt. Jag menar, kan verkligen en tränare ha så stor betydelse att utan en tränare så glömmer de här spelarna att spela fotboll. De spelar som om de har glömt hur man spelar. Nu kan jag förstå varför Koeman inte lyckades helt. Med denna loja inställning kan ingen tränare hjälpa valencia. Hur kan spelare som David Villa, Juaqin, Silva och de andra namnkunniga spelarna spela så dåligt?
Kan det va ett tecken på att de vill lämna laget så därför beter de sig som de gör.
NU till nåt som handlar lite om barca. Många spelare har visat ungefär samma karaktär som valencia spelarna gjort. Frågan är om det är bara Rijkaards fel eller kan det va så att de känner att de gjort sitt i klubben? Jag menar det blir svårt för Rijkaard och de spela bra fotboll med den sortens inställning. Visst tränaren har ansvar till en viss del att få spelarna på rätt väg igen. Men han kan ju inte göra så mycket om de inte bryr sig. Eller va säger ni?
Barcelona Suñol
2008-05-05 15:00
MADRID 1902: Man ska inte uttala sig om saker man inte vet något om, så hej då.
Real Madrid MADRID 1902
2008-05-05 14:54
Rambla
När du skrev till mig skriv inte till mig längre jag respekterade det fast du verkar inte kunna hålla dina fingrar i styr varför skriver du till mig ens?

Akram kom in och tackade för denna säsong så hoppar Kim på han helt onödigt och sitter här och förklarar hur mycke han skiter i våran forum och då skrev jag ingen bryr sig och då får du stånd i brallan och attackerar mig direkt skumt.

Ni kommer med bortförklaringar hit och dit sen föra säsongen forsätt och lura er själva det rör inte oss i ryggen men var inte så dåliga förlorare som ni är.
Laporta ringde och grattade Calderon era spelare ska gratta oss på onsdag och ni som är fans till Barca och representerar Barca bete er så då också ni säger väl att ni är mer än en klubb?

Men ni kan snacka om politik som ni inte ens har någon anning undra vem som skrattar åt vem.
Barcelona Messi-Lona
2008-05-05 14:52
jag tror att dom flesta madrid fans på sf är mobbade dom gillar att prata skit framför sina data skärmar för att dom inte har några vänner ingen av dom kommer med något vettigt snack ,, ligan var avgjord sedan ett tag tillbacks så vi är inte förvånade att real vann men om jag var ni så skulle jag inte vara så jävla glad,,

1. alla topp lagen har varit dåliga och haft problem så ni har inte haft någon motsånd.

2. Ni spelar riktigt tråkig fotboll.

3. Ni sattsar mycket pengar och endå misslyckas ni med cdr och cl.

4. Real tänker bara på pengar och det märks på att ni inte producerar egna spelare som ni sedan sattsar på.

Om ni gillar dom trots det så ska ni vara stolta och glada och gå någonstans och fira guldet, INTE sita här och snacka skit som om vi skulle vara avundsjuka på real, tvärtom det är just därför vi HATAR Real skit
Barcelona Barcelona #7
2008-05-05 14:39
FCB-messi

Tack
Barcelona FCB-messi
2008-05-05 14:37
Barcelona #7
Han har tydligen problem med sitt högra knä.
se länktips
Barcelona Rambla
2008-05-05 14:36
MADRID 1902:

"Du verkar bryr dig ju annars varför tar du upp det?"

Du är verkligen ett original. Man kan bara skratta åt dig. Minns du vad du skrev till Kim? Något som inte var riktat till dig men ändå måste du bara in hit och berätta att Du verkligeninte bryr dig huruvida han kommer in och skriver på ert forum eller inte. Inser du inte hur töntigt du uppträder?

"Vem bryr sig om du inte kommer in i vårt forum softa ner men man har forum för att diskutera med andra fans men om du inte vill göra det vem fan bryr sig."

För att inte bry dig som du påstår att du ej gör så är det påfallande ofta du kommer hit och bara känner dig tvungen att "sätta oss på plats".

Vet du vad, vi bara skrattar åt dig.

Annons: