/spanien/barcelona/forum/22124.aspx/spanien/barcelona/forum/22124.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Kurdfot
3/30/2008 14:52
Jag håller med Cehegin, bojan och santos är inte tillräckligt bra backup.

Vad gjorde Santos när han kom in igår? Sen så har Bojan börjat hålla i bollen för mycket på sistone. Spela bollen snabbare istället.
Barcelona Edwin2
3/30/2008 14:51
Nu börjar forumet att se ut som Puerta, som någon sa innan.

Sälj och köp! Blir trött på dessa kommentarer.
Ringa Laporta och talar om för honom varför han inte lockade Torres? Varför han inte säljer Xavi... O.s.v.
Helt ointressant.
Real Madrid Cehegin
3/30/2008 14:49
Handlar inte om efterklok. Men man vet väl vilka spelare som är lite mer skade benägna än andra? Jag menar det är inte din lokala fotbollslag vi snackar om. Och det jag menade var att dos santos o bojan är bra MEN de var för tidigt att låta de spela så mycket!
Kurdfot
3/30/2008 14:48
Sen är de många som vill ha bort Zambrotta, jag fattar inte varför. han är ju fortfarande en världsback, sliter och jobbar hårt. väldigt bra i defensiven, han kommer inte till i offensiven så mmycket eftersom Messi är där uppe och tar hand om alla bollar. Vad fan ska vi med dani alves till?. Han gör en massa misstag i defensiven, visst han är duktig i offensiven, men som sagt där har vi messi.
Barcelona Edwin2
3/30/2008 14:44
Är säker på att säsongen hade sett annorlunda ut om vi inte har haft de skador som vi har fått.
Kurdfot
3/30/2008 14:43
Dags och sälja xavi, Deco, Ezguerro.

Fattar inte varför vi aldrig lockade över Torres från at. madrid. Han är ju flera klasser bättre än Etoo.

Vi behöver nytt blod på mittfältet som den här tex.

Yaya
Diego Iniesta
Barcelona Rambla
3/30/2008 14:41
Ämne: PatrickKluivert //
....
Ronaldinho, Messi, Henry, Eto'o, Bojan och Giovani. Om inte det räcker när man startar säsongen så vet jag inte vad?

Det är lätt att vara efterklok men inte fan kan man räkna med att Eto's ska gå och skada sig efter första omgången och vara borta i över 3 månader. Vilket i sin tur innbar att Henry fick spela mer än vad som var tänkt från början med tanke på sina ryggproblem när säsongen startade.

Hur ska man räkna med att Ronaldinho är helt ur form, skadad och knappt spelat den här säsongen? Hur ska man räkna med att Messi kommer att vara borta i flera månader?

Lägg där till Puyol som är borta 3 månader direkt när säsongen startar. Marquez och Deco skadade nästan hela tiden.
Kurdfot
3/30/2008 14:41
Ämne: Çhabinho

Hur hade....
Klart vi kan få dem där spelarna, men ta bort drogba och fabregas.
Real Madrid Cehegin
3/30/2008 14:34
PatrickKluivert //

Ja men det känns som om de e bara dos santos o bojan som har varit de riktiga backups ni haft.
REM har varit borta ganska ofta och om jag var rijkard så skulle jag hellre ha en RIKTIG backup.
Barcelona PatrickKluivert
3/30/2008 14:30
Cehegin, Henry, Messi, Eto´o, Ronaldinho... 4st + att man har har en rutinerad Gudjohnsen och en Bojan som faktiskt gjort en väldigt bra säsong
Barcelona Ronaldiinho
3/30/2008 14:30
Ämne: I matchrapporten skr....
Håller med fullständigt jag förstår verkligen inte varför han har skrivit xavi?

det kanske blev fel, han kanske ville skriva deco antar jag..
Barcelona PatrickKluivert
3/30/2008 14:29
Jag har också faktiskt haft tålamod med Rijkaard, och de är som Moe-_- säger han måste våga göra radikala förändringar och våga chansa ibland. Sedan så har jag alltid gillat Rijkaard men det kanske är dags att gå skilda vägar nu. Han har faktiskt vunnit flera stora titlar med oss och jag skulle också gilla om Mourinho kommer till klubben.
Real Madrid Cehegin
3/30/2008 14:28
En sak som jag tycker barca gjort fel inför denna säsong var att inte ha några riktiga backup till anfallet istället för dos santos o bojan. Visst de e bra men man borde väntat ett år och låtit de göra lite inhopp då och då och ha några andra rutinerade backups.
Barcelona Moe-_-
3/30/2008 14:27
Jag tror att Laporta väntar tills vi har åkt ut från CL, och ligger 15p efter real.
Barcelona PatrickKluivert
3/30/2008 14:25
I matchrapporten skrev skribenten att han tycker vi ska sälja en grupp spelare däribland Xavi, jag tycker Xavi har varit bland de bättre denna säsong och med sina mål räddat en hel del poäng åt Barca.
Barcelona Moe-_-
3/30/2008 14:25
Fy f**

Kan någon säga mig vad Laporta väntar på????
Rijkaard inte bra taktisk. vi behöver en tränare som kan ändra på matchbilden, Rijkaard kan inte det.

Vi behöver en tränare som agerar snabbt när han ser att laget ligger illa till, som skäller ut spelarana så att de vaknar till liv igen. Vi behöver Jose Murinho.

Jag är trött på Rijkaard, jag har haft tålamodet i 2 år nu. Jag är trött på att han inte ens reser sig upp och säger till spelarana som spelar hönsfotboll. Vi såg det tydligt igår.
Real Madrid Mr Baloo-Gonzalez.
3/30/2008 14:23
Rambla/

Detaljer.
Jag väljer att se det så pga laget tappade allt luft när bojan gick ut, självklart påverkar bytte spelarna oavsett Vad taktiken går ut på.

'Laporta, Det hade varit värre om jag hade glömt R.:)
Barcelona A.Gaudi
3/30/2008 14:20
Någon skrev om Rossell och det tycker jag också vore det ultimata presidentvalet för nästa gång. jag skulle inte ha något emot att laporta stannade men om han avgår så är nog rosell den bäste ersättaren.
Barcelona petersays
3/30/2008 14:16
"Backa hem lite med laget, försvara er och gör det trångt och sen kontraslå med Henry och Samu. Det klarar vilken coach som helst även i Allsvenskan."

Helt fel om du frågar mig. Det är precis det som hänt i flera i matcher, och som kostat oss poäng. Istället bör man fortsätta hålla hög press och spela offensivt. Varför överge ett vinnande koncept? Försvaret verkar ju inte klara av att ligga lågt och låta motståndarna rulla boll. De går ju bort sig hela tiden. Varför ska vi låta motståndarna bli bekväma med bollen och få chans på avslut?
Barcelona Ronaldiinho
3/30/2008 14:14
Çhabinho

Hur hade du tänkt att vi skulle få alla dessa spelare ? "Mourinho,Alves,Diego/Fabregas,Drogba" ??
Barcelona Barcelona #7
3/30/2008 14:13
Chabinho//

Det här är inte FM.

Barcelona Ronaldiinho
3/30/2008 14:12
Ämne: Ämne: Tompa ....
Som någon tidigare nämnde, skillnaden mellan Man U och Barca är att fastän att dom leder med 3-0 så fortsätter dom anfalla och göra mål medans vi efter vårt 2-0 så börjar backlinjen passa runt hela tiden?

fortsätt anfalla, krossa dom! men istället så tror dom att vi har vunnit och står och passar runt i backlinjen och fram till mittfältet..
Barcelona Çhabinho
3/30/2008 14:10
Vi kan inte hela tiden säga att vi saknade messi o ronaldinho osv.. fan vi har hur bra lag som helt o vi ska fan vinna då..

Ut med: Frank,Guddi,Ezzi,Oleguer,Deco, Zami
In med : Mourinho,Alves,Diego/Fabregas,Drogba
Barcelona Rambla
3/30/2008 14:02
Ämne: Tompa
Har läst all....
Han heter fortfarande Laporta och inte La Porta.

Att byta ut en 17-åring ska inte betyda total kolaps för resten av laget. Det är allmännt okunnigt att klandra Rijkaard för att byta ut en 17-åring när man leder med 2-0. Hur svårt kan det vara? Backa hem lite med laget, försvara er och gör det trångt och sen kontraslå med Henry och Samu. Det klarar vilken coach som helst även i Allsvenskan.
Real Madrid Mr Baloo-Gonzalez.
3/30/2008 13:58
Tompa
Har läst alla dina inlägg, och håller med att många spelare har hoppat av tåget för länge sedan..

som jag sa innan Frank gav en signal till spelare att slappna av när han bytte ut Bojan' så tolkar jag det'
Nu är det upp till La Porta.
Barcelona Rambla
3/30/2008 13:58
Ämne: Tack för kampen igår....
Detta är Barça anno 2008. Kan spela ut vilket lag som helst i en halvlek för att sen i andra halvlek sluta spela och åka på torks mot vilket lag som helst ute i Europa. It's a rolercoaster. ;)

Ingen menar nog att Betis är usla, det är nog frustation från alla culés som lyser igenom i matchrapporten. Det är ungefär som att intala sig själv, hur usla Betis än är så är Barça än mer usla för tillfället. Personligen har jag alltid gillat Betis och är bara glad att de slipper nedflyttingsstrecket. Jag håller tex alltid på Betis när det är derby mot Sevilla. ;)
Barcelona Tompa
3/30/2008 13:57
Sen en anan sak. Ska vi kunna ta några "skitår" utan titlar och utan att alarmklockorna ringer? Då måste vi ställa oss frågan vilken ambitionsnivå klubben ska ha? Visst, kan man enas om att vi ska vara nöjda med en C.L plats varje säsong och kanske vinna ligan 2-3 gånger på ett decennium så är det ingen panik nu.

Men nu är det så att våra ärkerivalers målsättning är betydligt högre än så. Där handlar det om att vinna, vinna och återigen vinna, varje år. Och ska vi inte hamna i någon sorts lillebror ställnng med looserstämpel över sig gentemot Real Madrid måste Barca ha samma målsättning. I annat fall kommer vi aldrig kunna matcha Real Madrid.
Barcelona calle-barca
3/30/2008 13:57
Kolla länktips!
poyol,laporta.txiki och marc ingla hade tydligen
möte igår.
Barcelona Tompa
3/30/2008 13:51
Sen det här med kontinuitet. Jsg r inte för att sparka tränare i tid och otid typ Real Madrid. Men måste något radikalt ske till nästa säsong och det handlar inte BARA om att sparka Rijkaard med det tror jag du har förstått Holländaren. Det känns inte som Barca funkar något vidare nu vare sig laget, tränaren och ända upp till högsta nivån med Laporta i spetsen. Och därför räcker det knappast med "finjusteringar" för att få ordning på skutan igen.

Som någon skrev, jag hoppas Rosell blir näste president, Laporta börjar tappa greppet.

Barcelona CE_Iniesta_V.Valdes[Animo Lionel]
3/30/2008 13:49
Kan inget annat än att hålla med Oggy.

Det är KRIS nu!!!
Annons: