/spanien/barcelona/forum/2209.aspx/spanien/barcelona/forum/2209.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona KiNg-PuYi
2015-06-09 14:25
KUNG DANIIIIIII
Barcelona 11-9-10
2015-06-09 14:24
Men det går väl bra sportsligt nu med va? Eller gick det bra sportsligt med laporta mellan 06-08?! Dumma argument Både barto och laporta är samma skit, den ene har kunniga personer omkring sig den andre har inte (har nu). Bägge är maktberoende och gör det för egen vinning på ett sätt eller annat. Att laporta helt plötsligt vill glömma politiken tror jag verkligen inte på Nej jag hoppas på en ny president som inte har suttit tidigare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-06-09 14:17
Vem hade inte dansat med strippor och fixat horor om man hade pengarna? Hade du haft Laportas stålar hade du gjort samma sak. Så länge det går bra sportsligt så får Laporta föra vad han vill.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-06-09 14:15
Haha, att du ens jämför Laportas image med Bartomeu som står åtalad för skattebrott, har sålt klubbmärket till Qatar och behandlat spelare som skit är helt befängt.

Enough said.
Barcelona papillon
2015-06-09 14:14
Barcelonistas

Ok allt gott började och slutade med Laporta.

Man sköter inte sitt jobb när man umgås med strippor och horor. Man representerar sin förening även utanför. Seriöst har du lirat nån sport vid nåt tillfälle så brukar det vara det första man lär sig.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona papillon
2015-06-09 14:10
the cameroonians

Om du gillar att se ditt lags president uppföra sig som en desperat tonåring i puberteten så kul för dig.

Laporta har gjort bort sig och smutsar ner sin image (och i förlängningen även klubbens image). Han gjorde det bra sportsligt men hans tid är över, förhoppningsvis.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Barcelonistas
2015-06-09 14:10
Papi - har du haft en ute kväll med Barto elr va är de frågan om gringo? Laporta var den som byggde allt när han tog in Frank. Allt som Laporta byggde höll ju Rosell och Barto på att förstöra. Fattar du inte hur mycket skada Rosell och Barto gjort? Trots all skada så finns det ledigt lite saker som dom gjort bra så som värvningarna. Laporta får dansa med strippor, och hyra horor hur mycket han vill så länge han sköter sitt jobb. Neymar affären, värvningsförbudet, är bara några få saker.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-06-09 14:05
@papillon:


Det gjorde Laporta också, samtidigt som han såg till att inte smutsa ner klubbens identitet.
Barcelona papillon
2015-06-09 14:03
Barcelonistas

Har aldrig påstått att Bartomeu är en ängel.

Du kan inte hylla Bartomeu för att Barca vann trippeln men du kan tokhylla Laporta för precis samma bedrift. Samtidigt kan du hylla både Rosell och Bartomeu för värvningarna, samma värvningar som lett till att Barca kunnat vinna trippeln?

Jag får tyvärr inte ihop ditt resonemang.
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Barcelonistas
2015-06-09 13:55
Papi - suck på dig som tror att Barto är en ängel. Samma Barto som slickade Rosells röv trots att pajasen skämde ut oss. Barto har inte gett oss trippeln det har spelarna och tränaren gjort. Det ända man kan hylla Rosell och Barto för är värvningarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ( Xaviesta )
2015-06-09 13:54
Det ska bli väldigt intressant att höra tongångarna härinne när Alves är tillbaka i sin sedvanliga form till hösten när regnet och rusk väntar och möten mot mitten och bottenlag i La liga stundar. Omotiverad och loj som vanligt där Pique, Busquets och Rakitic får städa upp hans misstag. En snart 33 åring som tappat mycket av sin speed och som i år surfat på Messis vågor. Vi glömmer så snabbt och så lätt här i Rambles. Nu hoppas jag såklart aldrig att det ska gå dåligt för en Barca spelare oavsett min subjektiva uppfattning om denne och jag hoppas han gör en riktigt bra säsong och visar att han var värd kontraktet. Såg fram emot Vidal annars som tagit stora kliv i sin utveckling det här året i Sevilla, men känns inte som att han kommer få spela så mycket nu när Alves kritat på. Framtiden får vänta och istället håller vi fast i det förflutna och hoppas att vi gjorde rätt att vi satsade bil, båt, hus och fru på brassen. Känns lite "all in" för mig. Undrar om Alves överhuvudtaget hade fått stanna efter all kritik han riktade mot klubben i år om vi inte haft värvningsförbud. Personligen gillar jag inte det för fem öre men accepterar att han är här för att stanna och hoppas på att han motbevisar mig och mina farhågor och gör en lysande säsong 15/16. Grattis till kontraktet Dani Alves, you lucky motherfu..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-06-09 13:54
Vad eller vilka positioner / vilka spelare skulle ni nu vilja se att vi värvar/flyttar upp nu? Låna ut; Munir, Adama, Halilovic, kanske Samper Sälja; Montoya, Douglas, Roberto(?), Adriano Värva; Denis Suarez (tillbaka till 16/17), en mittback (Laporte eller någon annan lovande).
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona papillon
2015-06-09 13:51
Barcelonistas

Ja bort med Bartomeu som gav alla Barca fans, inkl dig, trippeln. *suck*
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Barcelonistas
2015-06-09 13:41
När är det allt det här med ny president börjar?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Pep.G "Can you believe this guy"
2015-06-09 13:23
B-Guden

Tack så hemskt mycket !
Barcelona Barcelonistas
2015-06-09 13:22
Alves är för mig bättre än Roberto Carlos. Alves på småytor, Carlos på långa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-06-09 13:21
Bort med Barto den pajasen, den skurken. In med Laporta han hade bra relation med spelarna.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-06-09 13:20
Fyfan vad härligt att Dani stannar! Jag ska medge att jag under hösten satt hemma och var arg när han tappade massa bollar. Spelar ingen roll jag har faktiskt insett denna vår att än idag är Dani Alves topp 3 i världen. Ingen ytterback har egentligen samma speluppfattning som Alves har. Enligt mig så märker man när han inte spelar att det blir tomt på högerkanten. Jag tycker att han är en vital spelare för oss än idag. I uppspelen där han kan göra svåra saker som fina väggspel etc. Riktig Legend, stor dag! Jag har växt upp med att se killen dominera!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-06-09 13:20
SIIIIIIIUUUUUUUUU ALVES STANNAR! En av mina favorit spelare!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Cule4life
2015-06-09 13:19
Hade vart grymt ifall man kunde låna ut spelare till espanyol, nära och bra
Barcelona el Flaco
2015-06-09 13:15
Kröjf/

Lucho är så svår att tolka och förutse hans nästa steg. Att döma av vissa av hans uttalanden, som den om Neymar efter hans fint i cupfinalen, kan man dra slutsatsen att han tänker fortsätta. Det är kanske inte med den nuvarande styrelsen han vill göra det med. Eller så kanske han vill, vad vet jag. Det är bara jag som spekulerar som vanligt. Tycker att den här juntans relation med sina tränare har aldrig varit lika tajt som de Laporta hade med Rijkaard och sedan Pep.
Barcelona the cameroonians
2015-06-09 13:11
Kul att Dani greppade verkligheten och insåg att 2+1 år är ett riktigt bra erbjudande för en 32-åring vars form varit allt annat än jämn de senaste åren.

Med lite konkurrens kan han kanske hitta mer kontinuitet och hålla koncentrationen uppe över 90 minuter i fler matcher än han lyckades med denna säsong.

Sen hoppas jag att hans barn inte längre är ledsna när de får fortsätta växa upp i Barcelona.

Kan hända fanns det inte så många andra valmöjligheter när allt kom omkring?

Nåja, jag ser det som en win win, det enda jag hoppas är att jag slipper se vår ovalde president på en bild där han ler sitt falska leende samtidigt som han skakar hand med Dani.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2015-06-09 13:09
DM1982 Det har framgått flera ggr i media genom Alves och hans agent att Barca är klubben som erbjudit honom minst pengar. Men Dani har bara utnyttjat alla klubbar för att då bättre erbjudande, vilket han inte har fått ifs. Klubben synade honom för de vet att han vill stanna kvar i Barcelona. Det kommer bli 10 år i Barca för Alves, det är stort. Allt han ville var att stanna och chilla med Neymar, Messi och hans kompisar.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2015-06-09 13:09
Barcelona Santiago Cazorla
2015-06-09 13:06
Ronald Koeman: “Messi? He’s the best player of all time. The talk is of Pele, Cruyff, Messi, Maradona…no one has been as decisive. For the goals he’s scored, how he scored them. He’s the greatest player of all time.”
Barcelona Kröjf
2015-06-09 13:02
el Flaco Mer än Välkommet med en som tänker till mitt i känslostormen. Det är många som drar i slipstenen nu, för att få det att framstå som att just dom har de vassaste knivarna i lådan inför det stundande valet. Och "Lucho" verkar kunna spelet.
Barcelona DM1982
2015-06-09 12:59
[QUOTE=Barcelonito / Lucho Enrique 21]Vilken hjälte han är Dani. Han tar alltså sin sämsta erbjudande och skriver på kontraktet. Finns inga gränser på Alves kärlek till klubben. Han älskar sitt lag och sina lagkamrater. Jag älskar honom. Tänka sig nu hur mycket de kommer fira det här med resten av brassegänget :) [/QUOTE] Hur vet du att det var det sämsta erbjudandet?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona el Flaco
2015-06-09 12:57
Läste att styrelsen krävde att Dani Alves skulle ge sitt svar innan kl 18 idag och jag kan tänka mig att det beror på att ledningen ville ha det avklarat innan de avgår, men även för att använda sig av det som ytterligare ett vapen under valkampanjen - att de klarade av att förnya brassens kontrakt.

Nu spekulerar jag vilt, men har en tanke att det är kanske därför Luis Enrique inte har sagt att han kommer fortsätta nästa säsong. Han vill inte stärka Bartomeus position inför presidentvalet och användas som en bricka i ett maktspel. Med tanke på hur pass ofta Lucho har nämnt Zubi och hur viktigt hans arbete var kan man nog lugnt påstå att han inte tyckte om när Bartomeu kickade basken.

Det kan nog fortfarande finnas lite friktion där och Lucho är smart om han distanserar sig från Barto inför valkampanjen.
Barcelona Kröjf
2015-06-09 12:56
Undrar vad Vidal tänker just nu. Tror inte att han jublar som många av oss. Men är han gjord av det rätta virket, så infinner sig snart en stark känsla av motivation utöver det vanliga. Som i sin tur håller Alves på tårna. Kunde inte bli så mycket bättre (stryk mycket).
Barcelona Mido
2015-06-09 12:45
Fan va härligt att Dani stannar yes!
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: