/spanien/barcelona/forum/21992.aspx/spanien/barcelona/forum/21992.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona andreasbarca
2007-11-27 23:26
Ämne: andreasbarca,

Men....
jag har inte hela sekvensen framför mig med löpningar och så så jag kan inte förklara varför han var där han var. Men din fråga är ungefär som att fråga varför Guddy är uppe och försöker avsluta när hans jobb är på mittfältet. Lika mkt substans liksom. Som fotbollsspelare måste man ju ändå ha lite fritt tänk..
Barcelona barca__elve
2007-11-27 23:26
Det var länge sedan man såg en sån här underbar match..:D tyckte att han borde ha bytat ut Bojan istället för Gudjohnsen , tror att Gudjohnsen orkade mer än honom, men annars så spelade han bra inblandad i båda målen:D....
Barcelona Messidonaa
2007-11-27 23:25
skojjar ni eller ? säg mig vad gjorde guddy på dom 70 min ni påstår att ronaldinho inte kan klara av ?

fel passningar ? springa runt på plan och förlora dueller ? missa 2 hyfsade lägen ?

Barcelona Criff
2007-11-27 23:24
andreasbarca, vad är det jag behöver läsa på?
Barcelona Ronaldinho_Messi_10
2007-11-27 23:23
Ämne: Ronaldinho_Messi_10 ....
Ja det har ju.. frågan e om du har det ?
Barcelona Ghazza
2007-11-27 23:23
andreasbarca,

Men varför står Ronaldinho en meter utanför straffområdet om han inte kan/tänker ta sitt defensiva jobb? Ingen som förväntar sig att han ska spela defensivt, men det sätter andra lagspelare i en svår sits.
Barcelona andreasbarca
2007-11-27 23:22
Ämne: I de fyra tidigare s....
WORD
Barcelona Barcelonito
2007-11-27 23:22
Ronaldinho_Messi_10

Har du sett Crosas ens nångång?
Barcelona andreasbarca
2007-11-27 23:21
Ämne: Messidonna, free tra....
fyfan va trött ja blir på er som inte kan fotboll. Sen NÄR gick Dinho ut på en fotbollsplan för att spela defensivt?? Lika mycket kan jag förstå att Guddy inte sätter alla lägen han får (borde dock göra det någon gång. Det finns olika positioner i ett lag, vilka innebär olika arbetsuppgifter. Flera här inne verkar tro att Dinho är en grovjobbare/back/magiker/spelfördelare/målkung m.m. Han har offensiva uppgifter. Och har man ett spelsinne utöver det vanliga behöver man inte trötta ut sig med 90 metersrusher hela tiden. Dock hoppas jag självklart att han blir rörligare än vad han är nu....läs på lite om spelet som kallas fotboll innan ni uttalar er....
Barcelona Criff
2007-11-27 23:21
Valdes, det handlar inte så mycket om det, självklart får killen vara lite sämre, men att inte alls visa någon springvilja är bara för dåligt för en spelare på denna nivån. Jag hade inte brytt mig om han hade missat en passning som Gudjohnsen men sen gjort allt för att vinna tillbaks den som t.ex Messi eller Henry. Men dinho bara står där och tittar på.
Barcelona Klint
2007-11-27 23:21
Gudjohnsen gjorde en klart godkänd insats. Han var riktigt bra defensivt, men dock så finns det mer att önska i offensiven. En hel del slarviga passningar och lite dålig bollkontroll, men det kan bero på den föga speltiden han har fått under säsongen. Vad vet jag.

Angående Ronaldinho så vet jag inte vad jag ska tycka om hans inhopp. Han slår några fina passningar, men var finns glöden? Jag är dock optimist i fallet Ronaldinho och tycker mig se en viss positiv trend i hans spel den senaste tiden. MEN ändå blir jag lite smått förbannad över hans lama försvarsjobb. Visst är det inte hans ansvar. Men när Henry, Eto'o, Messi och Bojan kan kriga i försvarsspelet, varför ska då Ronaldinho vara ett undantag?

På det stora hela så var det en bra match av Barca. Vi förtjänade att vinna matchen. Två olyckliga mål släpper vi in. Juninhos frispark bör Valdes rädda. Abidal ska inte fälla Keita i det läget. Men men sådant som händer även om en seger inte hade suttit helt fel.

Iniesta! Vilken spelare!
Barcelona Ronaldinho_Messi_10
2007-11-27 23:20
Ämne: Grabbar vi får inte ....
Förstår honom till 100 !!.. dom sparkade messi på hälarna hela jävla tiden.. var bara ute efter o skada honom o det va ruggigt frustrerande !!
Barcelona Messi_CE_Iniesta_V.Valdes*
2007-11-27 23:19
Vi måste tänka på att Valdes gör en grymt viktig räddning på friläget Govou(?) har. Sen ska han absolut inte lastas för målet!
Barcelona ViVa BARCA!!
2007-11-27 23:19
Grabbar vi får inte glömma bort Rijkaard att han visar vilja! Han visar sin kärlek till klubben bråkar och sitter uppe i läktaren. Härligt att se.
Barcelona Valdés
2007-11-27 23:18
I de fyra tidigare säsongerna har Ronaldinho varit lagets viktigaste spelare. I fjol såg han till att vi länge var i serieledning trots att han tvingades bilda anfall med Giuly och Gudjonsen under större delen av säsongen.

Är det konstigt att man efter att ha varit utsatt för extremt höga krav under väldigt lång tid presterar sämre (och tom tappar lusten). Det går mycket rykten om hans "festande" men varför får man aldrig se några bilder? Det är ju inte precis så att media är vana att visa hänsyn utan den som får tag på en bild av en partajande Ronaldinho gör en förmögenhet.

Alla ni som är så duktiga på att ställa krav borde nog själva komma ner på jorden, har man minsta erfarenhet av att själv prestera (i vilken situation som helst) vet man att det är svårt att göra det kontinuerligt i en period över fyra år. Men jag tror och hoppas att Ronaldinho kommer igen.

Han var inte bäst i världen idag, men han var inte heller dålig utan stod för ett par passningar i absolut världsklass och såg dessutom till att, tillsammans med hela övriga laget, lugna ner spelet för att vi bara skulle kunna spela av matchen.
Barcelona Fredeco
2007-11-27 23:16
Måste bara säga att jag håller med Rambla om Guddys insats. Tycker han gör en riktigt bra match, missar iofs två bra lägen men i sin helhet gör han en mycket bra match. Synd att man ens byter in Ronaldinho i den här matchen. Tycker att Ezquerro lika gärna kunde gått in istället för Ronaldinho. Annars tycker jag att de bästa spelarna för dagen var Iniesta och Milito. Iniesta är helt underbar och skåda på planen för tillfället.
Barcelona Captain Fantastic!
2007-11-27 23:16
Håller med Barcelonito. Zambrottas defensiva spel kan te sig lite halvtaskigt, men den mannen befánn sig konstant i en mot två lägen under matchens gång. han får aldrig någon hjälp från Messi, tillskillnad från Abidal som har ett underbart samspel med Iniesta :D

En försvarare som Zambrotta kan det inte ha enkelt i 90 minuter utan allt för mycket hjälp.
Barcelona Rambla
2007-11-27 23:14
Oavsett vad alla tycker om Guddy så är han det bästa alternativet i Decos roll nu när skadeläget ser ut som det gör. Självklart är Deco mycket bättre men nu så är han ju skadad så vi får ta vad som finns. Visst borde Guddy ha gjort mål där men försök se helheten, han gjorde även mycket bra saker. Jag klankar inte ner på Ronaldinho eller jämför honom med Guddy, det går inte, utan stör mig på att alla hackar på Guddy vilket känns lite obefogat. Han är ringrostig pga för lite speltid då får man räkna med lite missade passningar och annat. Vad har vi annars för alternativ i en tuff bortamatch?
Barcelona ViVa BARCA!!
2007-11-27 23:14
Vill inte säga det hära men ärligt talat själv tror jag Dinho lämnar kära barca i sommaren för Milan. Så får vi mycket cash och köper Dani Alves. Framtiden är Messi Bojan Iniesta.
Barcelona Messidinho_10
2007-11-27 23:14
Bojan Krkic vilken talang killen är matchens lirare tillsammans MEd Messi och Iniesta!!
Barcelona Criff
2007-11-27 23:14
Messidonna, free transfer till Milan? hahaha Väldigt stor risk va.

Gudjohnsens jobb hade knappast dinho klarat idag, Gudjohnsen stressad, kämpade och slet för sitt liv.. något som dinho saknar idag. Och utan Guddys slit hade det varit en väldigt stor lucka som Lyon i detta fallet utnyttjade genom straffen, En stillastående dinho som kan NOLL defensivarbete, blir upprundad, en liten passning och vips så är en Lyon spelare fri och Abidal tvingas ta en straff.
Ser ni inte det här?
Barcelona Ronaldinho_Messi_10
2007-11-27 23:14
Ämne: ÄÄÄÄÄ.. Jag blir så ....
jag va en av dom som klagade på guddy.. javisst hjälper han till i lagarbetet o taktiken..meen, någon annan skulle göra det miinst lika "bra" som han gjorde det idag.. jag e 99% säker på att Crosas hade gjort en bättre match än guddy idag..
Barcelona Barcelonito
2007-11-27 23:12
ÄÄÄÄÄ.. Jag blir så förbannad på folk som inte förstår sig på fotboll och ändå skriver här. Att gnälla på Zambrottas deffensiva spel är så okunnigt alltså. Och att inte fatta att Guddys arbete hjälper laget även om han inte slår perfekta passningar. Låt Messi, Iniesta och Xavi stå för passningar.

Det kallas lagarbete och taktik. Alla har sin roll i laget för att det ska funka. Är det så svårt att förstå det?
Barcelona Messidonaa
2007-11-27 23:09
Tänk såhär istället om Ronaldinho satt 70 min idag.. hur ska det gå då när etoo, henry och dos santos är tillbaks.. ska ronaldinho vara 7e valet i anfallet ? :S

då tror jag det blir FRE TRANSFER till Milan!
och då kommer folk börja tänka efter och ångra sig.
Barcelona Ronaldinho_Messi_10
2007-11-27 23:08
Ämne: Ämne: Ämne....
tjena P =).. det e onur :D..
Barcelona Ghazza
2007-11-27 23:07
Ämne: Ämne: !--TEMP_B--!Ämne....Tänkte precis på samma sak!

Vad i h-lvete gjorde Ronaldinho så djupt ner? Jag förväntade mig bara att han skulle bli bortdribblad. Dinho är usel man mot man defensivt.. Men det var bara en liten detalj i dagens match som tyvärr ledde till ett mål.
Barcelona Ronaldinho_Messi_10
2007-11-27 23:07
Ämne: Rambla

Håller med....
håller med om att dinho va otroligt passiv där.. men alla vi vet att han inte är en "bollvinnare" precis..tycker att det va lite klumpigt av abidal oxå..
Guddy håller inte barcaklass !
Barcelona Barcelonito
2007-11-27 23:06
Hela laget var bra. Iniesta var som så många gånger förr bäst i laget. Sen så gör Messi en bra match. Ett steg i rätt riktning av Barcelona men än finns det mycket att förbättra tycker jag. Xavis passningssäkerhet var inte så hög som vanligt.
Barcelona ViVa BARCA!!
2007-11-27 23:05
Rambla

Håller med dig. Tycker dinho borde visat lite mer att han ville ta bollen av Govou. Han står juh bara och kollar!

Men men vi är vidare från gruppen härligt! Mår illa när jag ser guddy spela. Han hade 2 otroligt bra lägen och missar. Han är för långsam. Passar inte i barca.
Barcelona Messidonaa
2007-11-27 23:04
Ronaldinho_Messi_10

Håller med 100%

att bli bortfintad? är ronaldinhos uppgift att tacla och vara defensiv :S ?

det ronaldinho gjorde på 20 min var inte värsta .. men det guddy gjorde på 70 min de där går inte ens o snacka om !
Annons: