/spanien/barcelona/forum/21940.aspx/spanien/barcelona/forum/21940.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona BlueRed
2008-06-20 01:47
för att bryta samtalsämnet om Ballack, då det snart kommer börja spåra ur, så lägger jag upp den här länken, tycker den här ungen är klockren, Titta på han ! han skjuter ju hårdare än mig i början ! :P
Barcelona lagkapten
2008-06-20 01:41
Messi-Lona & ni andra som tjatar

Det Rambla och några till skrev var att Ballack är en förlorare, inte att han är en dålig spelare. Det är två helt olika saker.
Ballack är en bra spelare det kan ingen förneka, men det går inte att undgå faktumet att han spelat i flera stora finaler och ligaslutspurter och förlorat.

Med andra ord har han haft många chanser att bli en vinnare, men han har misslyckats. Förlorar man så många finaler och ligaslutspurter så är man en förlorare tills det att man slutligen eventuellt vinner något.

Hoppas med detta få ett slut på denna uttjatade diskussionen.


För att återgå till Barca: Om ryktet att Barca kräver 20 milj euro för Deco stämmer, är jag för en gångs skull nöjd med ledningens agerande vid försäljningar. Efter Decos fantastiska EM ska man inte låta honom gå som vilken dussinlirare som helst, han har bevisat att han fortfarande håller världsklass när han vill.
Till saken hör iofs att jag inte blir precis jätteledsen om han stannar;) Han är en stor favorit hos mig tack vare sin imponerande vinnarskalle och tjurighet

Sen kan man bara skratta åt Milan-sidans artikel om Ronaldinhos drogproblem, där de tror att ryktena påverkar en värvning av honom eller kanske t.o.m. priset. Som att några lösa rykten utan någon som helst grund eller bevis skulle sänka priset på honom eller göra så att Milan inte vill värva honom. Man kan ju hur enkelt som helst drogtesta honom i Milans kända labb tex. Komedi var ordet:)
Barcelona BlueRed
2008-06-20 01:41
Hade varit kul om Ferguson säger att han vill byta Dinho mot Ronaldo, lär inte hända men de skulle vara nåt! Fyfan va Real ledningen hade kokat!

ang Ballack; Han är bra, men han har inte vunnit något.
Vinst = Vinnare
Förlust = Förlorare

Så enkelt är det.
Barcelona Kimmpa_fcb
2008-06-20 01:34
Messi-Lona

Herregud, kan man vara mer trög? Jag skrev att Ballack är en STOR spelare, vart skrev jag att han var dålig?

De flesta här har sagt att han är en fantastisk spelare, inte att han är DÅLIG, vad är det du inte förstår?

Att man är en loser betyder inte att man är dålig.
Barcelona Criff
2008-06-20 01:30
Messi-Lona, JAg kan sätta mitt eget liv att om det hade varit Zidane, Ronaldinho, Maradona eller någon annan mega stjärna genom historien hade dem ALDRIG missat den straffen som Terry gjorde. Dem hade aldrig halkat.
Det är skillnaden.
Barcelona Messi-Lona
2008-06-20 01:28
Ballack är absolut ingen losser.. Men att han alltid hamnat i den förlorade laget kan vara otur. en fråga bara hade han varit en bättre spelare om john terry inte halkade och gjort det där målet som skulle betyda att Chelsea skulle vara CL mästare nu..

Zlatan är han bäst i världen bara för att han vunnit med alla klubbar han spelat i.

Det är väl inte Ballack VS en klubb lr LandsLag.

Man vinner och förlorar som ett lag och att ballck är med och tar sina lag till så många finler kan inte enligt mig göra honom till en losser.

Kimmpa_fcb
Om man vinner e man en vinnare och om man förlorar e man en förlorare, menar ni att t ex att ballack är sämre än alla greker 2004 em laget

ingen ska ta åt sig, detta är vad jag tycker.
Barcelona OkkaPokka1
2008-06-20 01:11
Ja strider man så strider man. Till och med Rambla visade mer glöd nu än vad Barba gjorde under hela säsongen ;)
Barcelona Gabriel
2008-06-20 00:58
Hahaha Rambla, same old same old :)

Till saken: Ballack är en tung spelare men en förlorare för han förlorar alltid när de som mest gäller, dvs han står alltid på förlorarens sida. Han är däremot i riktigt bra form just nu, han har peakat.
Barcelona Kimmpa_fcb
2008-06-20 00:47
Ballack är ingen vinnare, så då måste han väl vara en förlorare? För han har ju aldrig vunnit något stort. Även om han är en stor spelare.

Ni som säger att Deco ska säljas för 20Milj och uppåt och jämför honom med Hleb och Hernanes.
Tänk på att Deco är född år 77, skulle vara en annan sak om han var runt 26år.
Åldern spelar stor roll och han blir ju inte yngre.
Barcelona OkkaPokka1
2008-06-20 00:36
Jag är inne på Ramblas linje där också. Och förklaringen så behöver ni bara läsa SaM__-:s inlägg;

"Tycker inte Rambla hackar. Snarare verkar du och alla andra bli upprörda över Ramblas åsikt om att Ballack är en loser. Tänker man logiskt så har han rätt i det han säger. Ordspråket, ingen kommer ihåg en tvåa är väl inte direkt nytt?

Nämen helt klart är jag inne på Ramblas spår även om "loser" är ett väldigt laddat ord som kan tolkas på olika sett. Tror han är full medveten om att Ballack är en duktig spelare men fortfarande lyckas han inte hela vägen som exempelvis Dinho, zidane etc gjordde. Det är själva poängen. !

Så nja snarare du som har reagerat lite väl! "

-Perfekt förklarat! Nu går jag till en annan sport men är ändå inne samma linje. Temmu Selänne är också en *loser* som förlorat 2-vm finaler, 1 os final, en world cup final, och äntligen förra året så vann han en stanley cup final i slutet av sin karriär och slutade. Alltså var han en riktig loser fram tills sista året då

kanske samma med Ballack ;)
Barcelona SaM__-
2008-06-20 00:24
Gud är störst/

Ja helt klart, för annat vore ju konstigt;) Det som gör yttrandefriheten och demokratin i Sverige så underbar:) Nä nu ska jag gå och lägga mig och drömma om att ledningen ändrar sig och ha kvar Deco som i sin tur betalar tillbaka med det spel han visade upp idag ;)

Bona nit !
Barcelona Gud är störst!
2008-06-19 23:59
SaM__-

Jag skrev bara vad jag tyckte om saken, på samma sätt som du håller med Rambla du tyckre så om saken och jag tycker på ett annat sätt. Men aja låt oss släppa de här börjar bli tjatigt och onödigt. see ya cùles! :D
Barcelona Ronaldiinho
2008-06-19 23:54
barcadinho

Håller med totalt, om Deco ska säljas så ska han säljas minst 20 milj euro och uppåt. annars har ledningen skött det mycket dåligt.
så som de gjorde med Dos santos säljningen.
Barcelona barcadinho
2008-06-19 23:48
Ang priset för Deco -
Chelsea tycker att 11-13 milj är ett rimligt pris.
Skojar de?
Om man tittar på vad andra kräver för sina spelare, t ex Trezeguet för ca 20-25 milj, Hleb för 20-25 milj och tom Hernanes för 15-20.
Då fattar man att Chlesea är ute och cyklar.
Det sägs att Inter vill betala mer.

Jag tror att ledningen vill gärna välja till spelarens önskemål (som t ex med Dos Santos),
men det finns gränser för sånt också.
Det går inte att förlora massa med pengar bara för att vara snäll.
Barcelona SaM__-
2008-06-19 23:47
Gud är störst //

Tycker inte Rambla hackar. Snarare verkar du och alla andra bli upprörda över Ramblas åsikt om att Ballack är en loser. Tänker man logiskt så har han rätt i det han säger. Ordspråket, ingen kommer ihåg en tvåa är väl inte direkt nytt?

Nämen helt klart är jag inne på Ramblas spår även om "loser" är ett väldigt laddat ord som kan tolkas på olika sett. Tror han är full medveten om att Ballack är en duktig spelare men fortfarande lyckas han inte hela vägen som exempelvis Dinho, zidane etc gjordde. Det är själva poängen. !

Så nja snarare du som har reagerat lite väl!
Barcelona Unicef
2008-06-19 23:46
att han är duktg o viktig för sitt lag e eller va noga aldrig Ramblas poäng! vad hade ni sagt om C,Ronaldo om vi slagit ut dom med ett 1-1 i 93min?att han va en???
Barcelona luis Enrique 21
2008-06-19 23:42
Plus att Klose ar en av 10 varldens basta strikers
Barcelona luis Enrique 21
2008-06-19 23:41
Det tar emot att saga men jag tycker nog att Ballack ar en super super spelare aven om jag tycker att han ar ett svin vilket jag ierforsig tycker om ronaldo ocksa. Podolski tycker jag har alla forutsattningar for att bli en super super ocksa. HAde det inte varit for att Sweinsteiger heter just Sweinsteiger och har blonderat har skulle jag nog vilja saga att han ahr den potensialen ocksa.
Barcelona barcadinho
2008-06-19 23:38
Portugal har två supersuper spelare som Deco och Ronaldo på plan. Men resten är ok plus och minus.
Tyskland har inte precis super super spelare, men resten har en bra hög nivå.
Eftersom man spelar 11 mot 11 och inte 4 mot 4, så är det en fördel ibland att ha flera spelare med en hög mellan nivå. Även om man saknar den absoluta stjärnan.
Det bästa är förstås att ha båda delar.
Barcelona Gaucho_10
2008-06-19 23:37
Bara bra att deco glänser, det höjer priset på honom, för vi kommer inte att behålla honom
Barcelona luis Enrique 21
2008-06-19 23:34
Deco har verkligen overglanst Ronaldo I em. Antar att gammal ar aldst.Hade det inte varit for hur usla Ricardo och ferreria var sa tror jag prtugal hade vunnit. Och fuskmalet saklart.
Barcelona Oha789
2008-06-19 23:30
Gud är störst - Rambla

Nu är det bara bra om vi bryter denna konversation och er och snacka om nåt vättigare :)

Visca el Barca
Barcelona Gud är störst!
2008-06-19 23:26
Rambla

Haha nu tänker du konstigt bara för någon kallade dig pinsam så måste jag tänka samma sak? Kände du dig mobbad eller något att 2-3 stycken inte tyckte samma sak som dig? Man får faktistk ha olika åsikter. Sluta attackera någon bara sådär utan anledning och för en bra diskussion istället.
Barcelona Rambla
2008-06-19 23:25
barcadinho:

Hehe, äntligen någon som förstår och kan tänka längre än näsan räcker. :)


Oha789:

Oleguer har en CL-vinst mer än Ballack i alla fall. :)
Barcelona luis Enrique 21
2008-06-19 23:25
Ballack ar en av europas basta mittfaltare. Men et var et riktigt fuskmal precis i Ballacks stil och en spelare men sadan risig personlighet plan kan aldrig vara en riktig vinnare aven om han vunnit alla finaler.
Barcelona Rambla
2008-06-19 23:24
Ämne: Ämne: Ämne....
Snurrigt värre det blev då. Det jag menade och fortfarande menar är att han tills nu varit en förlorare i sin karriär med tanke på vilken stor spelare han anses vara. Detta kan ju självklart ändras då hans karriär ej ännu är över och att han fortfarande har chansen att vinna detta Em. Då får jag väl revidera min åsikt antar jag.
Barcelona Oha789
2008-06-19 23:23
Rambla


Man ska inte se Fotboll som bara Dag och natt, det är mycket mer än så, fotboll är en hel kariär och hur man spelar hela vägen.

Olehuer är abslut inte nån vinnare det kan du glömma, han är en förlorare som inte änns får plats i B-laget,

Vem vill du se i Barca en Ballack eller Oleguer, dom spelare inte på samma posetion men ändå, vi snackar om vinnare just nu, Ballack är en vinnare och Oleguer är en förlorare.

Men alla får tycka vad dom vill.

Barcelona barcadinho
2008-06-19 23:22
Nej, jag är lite mer på Ramblas tankar.
Det beror på vem man jämför med.

Om Westham kommer till två finaler i rad och FÖRLORAR - då är det en sensation. Ingen kommer att klaga utan tvärtom. Deras spelare kommer att vara legendariska.
Om United ska komma istället till två finaler i rad och ska förlora. Då kommer man vara jäkla besviken och fansen kommer att kräva en "revolution.
Samma sak med spelare. Det beror på vem man jämför med. Om Ljungberg missar en avgörande straff på en CL-final, då är man besviken, men Westhams fans kommer att vara stolta att de var med i finalen. Om John Therry missar - då är han en loser framför Chelseas fans.

Ballack är en spelare som ligger på den högsta nivån och kravet på honom och hans klubbar är lika höga. Man är inte nöjd med att vara TVÅA.

Så tycker jag iaf.
Barcelona Rambla
2008-06-19 23:22
Ämne: Rambla

Pinsam, ha....
Whatever, du hakade på i samma ton. Men det är lugnt, jag blir knappast förkrossad. :)
Barcelona kev
2008-06-19 23:21
Ämne: Ämne: Ämne....
nu har du ändrat på hur du formulerar din åsikt. klart och tydligt!

han är ingen vinnare ÄN, men ingen *loser* heller.
Annons: