/spanien/barcelona/forum/21853.aspx/spanien/barcelona/forum/21853.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Suñol
5/16/2008 18:00
Rambla: Ja det är intressant det där med att ersätta Deco med Keita jag ser några skillnader.
Keita kontra Deco: + Bättre skott, kraftfullare något snabbare och nickstarkare. Men jag tycker han inte har alls samma blick för spelet och inte samma teknik men det får väl vampyren och Xavi stå för då!

Qanii: Nej jag skojar inte men det är bara vad jag tror.
Barcelona Rambla
5/16/2008 17:46
Suñol:

Dessvärre så är det nog så när det gäller Samu. När spelare som Marquez som inte gjort annat än åkt i skyttetrafik till Madrid för att umgås med sin flickvän, kommit försent till träningar och varit nästan konstant skadad, får stanna trots det så undrar man ju hur Txiki resonerar.

Yaya går ingenstans, senast idag kan man läsa i EMD hur Pep vill ställa upp sitt lag. Han vill ha detta mittfält: Iniesta, Xavi, Yaya och Keita. Där Keita ska ersätta Deco.
Barcelona Qanii
5/16/2008 17:45
Ämne: Qanii: Jag vet flera....
och jag vet flera som tycker han vart bättre det här året..

Så man man säljer lejonet för han inte vart smidig på grund av sina kommentarer utanför säger du? Han festar inte innan matcherna kommer inte sent till träningarna och sköter sig. Men istället för att snacka med honom så säljer man honom pågrund av sina komentarer?skojar du!
Barcelona Suñol
5/16/2008 17:40
Rambla: Jag tror att dom säljer Eto'o men mest på grund av att han inte varit allt för smidig i sina kommentarer utanför planen.
Snacket om att byta Yaya mot Adebayor är skrämande också helt fel i mitt tycke.

Real Madrid tweed
5/16/2008 17:36
Qanii: Jag vet flera United-supporters som skulle säga att Ronaldo var bättre spelmässigt förra säsongen.
Barcelona Qanii
5/16/2008 17:22
Namn: Gattuso #8 » Svara inlägg
Länktips: www.goal.com/en/Articolo.aspx?...
Sänt: 2008-05-16 14:16
Milan är nu efter Eto'o igen, vem skulle passa bättre in i milan? en skadad r10 eller en kamerunsk diva?

Diva? Kan hålla med att för några år sedan var han divig men har vuxit och blivit lag spelare till 100% det vet vi alla barca fäns! Och det här ska komma ifrån ett lag som har pippo i sitt lag. Hjälp säger jag bara....
Barcelona Rambla
5/16/2008 16:52
Suñol:

Milan är en snålklubb som nästan bara signar spelare på fri transfer, undantaget Pato. De säger sig vilja bjuda €20m för Eto'o och försöker framställa sig själva som givmilda. När det gäller Eto'o är andra klubbar beredda att lägga upp minst 5-10 miljoner extra för honom. Milan som från den ena dagen till den andra helt ändrar fokus på vilka spelare de ska värva. Helt plötsligt är de nu åter igen intresserade av Eto'o.

Jag hoppas verkligen att Samu stannar. Det verkar som om han tidigare varit lite småirriterad över att alla inte jobbar för laget, med tanke på hans kommentarer om hur mycket vissa tränar förra säsongen. Han själv, oavsett hur dåligt han spelat, har alltid gett allt på planen och alltid varit en lagspelare när det gäller det defensiva slitet. När nu Pep tar över och som det verkar lägger stor vikt på inställning och löpvilja hos spelare, så tror jag att det hade passat Samu perfekt. Han backar inte undan för det ansvaret, det är jag övertygad om.
Barcelona Suñol
5/16/2008 16:45
Är det någon mer som blir irriterad på Milans snålbud på våra spelare? Jag tycker vi skiter i Milan och låter Ronnie stanna. om han inte vill gå någon annanstans så får han gå som fri transfer till milan om han nu vill dit så jävla gärna. Sedan är jag tveksam till försäljningen av Eto'o och ska man släppa honom så fyller knappast Adebayor eller Palacio den luckan. Villa hade varit något och Benzema lär aldrig komma.
Barcelona labarca3
5/16/2008 16:40
jag hoppas värkligen att det bli barcelonas år nästa år

ÄlskaBarcaaa 3
Barcelona Qanii
5/16/2008 16:39
Ämne: Qanii: Ronaldo var f....
Han var inte lika dominerande som i år! Och för att en spelare ska kunna dominera så måste hela laget spela bra och funka. Det som pusselbit Ronaldo har var grym iår men så har hela united spelare som vidic tevez har också spelat in. Alla lag och spelare har sina upps and downs det måste man tänka på. Det finns inget lag som dominerar år in och år ut. Det va inte barcas år de här året och förra för hoppas på nästa. Om nästa år inte funkar så får vi hoppas på året efter det.
Real Madrid tweed
5/16/2008 16:24
Qanii: Ronaldo var fantastisk förra säsongen också. 23 mål och 20 assist (betydligt fler assist än denna säsong) gjorde han då.
Barcelona Qanii
5/16/2008 16:06
Ronaldo är en mycket bra spelare som har haft jätte säsong men bara för det tycker jag inte vi ska köpa honom. bara för att han har vart bra det här årtet så betyder det inte att han kommer hålla samma klasss nästa år eller hur?innan den här säsongen om jag hade sagt att ronaldo kommer göra si och så många mål och va så här bra ingen hade trott mig tror jag faktis! Han kommer ALDRIG hålla samma nivå nästa år han har vart omänsklig det här året tar inte de ifrån honom. Men aboslut inte Ronaldo till Barca. Sedan Benzema hit och ditt han ni ens sätt killen spela en hel match? mena inte youtube klipp där ni ser han göra mål!Hälften här visste inte vem han va för 1 år sedan. Han är duktig men han är också en spelae som blommat ut det här året han ka va skit nästa år man vet aldrig kanske vara super bra också! Men vi har redan en spelar av världs klass där lejonet de behövs ingen benzema. Vi har messi de behövs ingen ronaldo.Varför tror ni man har satt prislapp på €40m på lejonet? de inte små summer vi snackar om då måste han vara duktig också, så ja fattar itne på mig ledningen.

Vi behöver nya fys tränare som piskar spelarna bra assisterande tränare och tränare som får igång spelarna. mister var bra men han hade inte lika bra assisterande tränare som när vi vann allt. De bara spelare några som ska bytas ut och köpas in.

Sedan behöver vi skärpa till oss där bak vi släpper in onödig mål i sista min och spelar darrigt där bak. Valdes behöver få en konkurrent så att han skärper till sig.

Barcelona WibbeW
5/16/2008 16:02
Ingen som hört fler rykten om Karim Benzema?
Nu är jag nog dåligt uppdaterad men det snackades väl om honom tidigare i år?
Barcelona Salcini
5/16/2008 15:54
Ämne: Det är helt acceptab....
Vad, de senaste åren, har sagt att bästa laget på pappret vinner ligan? Är det inte det som varit problemen för oss de två senaste åren, framför allt i år, och real under deras "krisperiod". Man har helt enkelt haft för många stjärnspelare i laget. Jag vill verkligen inte ha C. Ronaldo, tycker han är en diva som bara bryr sig om pengarna, tack för att vi har Messi som är raka motsatsen.
Barcelona Shidenn
5/16/2008 15:52
Holländaren
På tal om revolutionen till nästa säsong. Det är för ett stort ord att användas. En revolution i barca hade gjort att vi laget hade behövt ett par år på sig att vänja sig vid de andra spelarna. Sen att det funkade med Rijkaard är nog av slumpen.
Barcelona Holländaren
5/16/2008 15:08
*edit* uj, dubbelt
Barcelona Holländaren
5/16/2008 15:08
Det snackas om en massa spelare som vi redan har gott om. David Silva är bara en Iniesta i disguise och Villa har en spelstil som till stora delar påminner om våra andra offensiva alternativs spelstilar. Dani Alves (eller Philip Lahm om man vill vara mer ekonomisk) och Adebayor hade däremot varit spelare som bidragit med ny kraft.

En stor revolution som vissa varit inne på tror jag inte behövs. Sex-sju spelare ut och sex-sju spelare in. En liten revolution bara.
Spinbad
5/16/2008 14:43
Delarocha RIP Puerta:
Håller med dig, det behövs en rejäl revolution inom klubben. En del här verkar tycka att den ultimata strategin hade varit att behålla alla "stjärnor" och hoppas att de börjar gå på träningarna och att de börjar springa under matcherna. För mig är det en helt bisarr åsikt efter att ha sett hur det sett ut under den gångna säsongen. Det behövs massor av förändringar i sommar om laget ska bli något att räkna med.
Delarocha RIP Puerta
5/16/2008 14:01
Varför är det synd om Deco lämnar? Han har varit helt usel den här säsongen. Han dräller bara med bollen och gnäller på allt möjligt. En sån spelare kan vi inte ha kvar i en så otroligt viktig roll som han har om vi vill att det ska ske förändringar i laget. Samma sak med Ronaldinho. Det hjälper som sagt inte att kanske byta ut några bänkvärmare. Det är ju startelvan många av problemen ligger, visst mycket är mentalt men om nu inte de gubbar vi har klarar den mentala biten fullt ut får vi väl hitta nya. Jag är bara glad om Deco sticker. Aldrig gillat honom överdrivet mycket.
Barcelona Milbona
5/16/2008 12:35
Ut: Pinto, Zambrotta, Oleguer, Thuram, Edmilson, Ezquerro, Marquez, Deco, Ronnie.....

In: Alves, Arasjavin, Veloso , Garay...

kommer bli förändringar framöver vare sig vi vill eller inte!!!
Barcelona Smogen
5/16/2008 12:24
Verkligt synd att Deco lämnar, men vill man inte stanna är det ju lika bra att man går.
Ang. ronaldinho är det som vanligt för mycket störande moment runt omkring honom, doping, festande, övergångar, skador etc. Det stör förmodligen hela laget otroligt mycket, till nästa säsong vill man nog ha harmoni i truppen. Det kan bli svårt med ronaldinho.
Personligen tycker jag ändå att man ska sätta sig ned, snacka med ronnie om hans egna tankar och vilja att stanna(har man förmodligen redan gjort), och sedan behålla honom. Jag är helt övertygad om att han kommer bli den spelare han en gång var igen. Ny tränare, lite nya spelare och "vilat" i mer än 6 månader. Tycker det är värt att behålla honom.

Kommer han tillbaka till gammal god form vinner vi antagligen både liga och CL. Det är värt risken att låta honom stanna för den chansen.

annars är det väl bara att ersätta honom med c.ronaldo som jag antar lämnar om Man U vinner CL. Nu köper ju sällan barca in Galacticos, men där borde vara ett undantag.
Jag har hellre kvar ronnie, men Ronaldo är annars ända ersättaren jag kan tänka mig
Barcelona Gaucho_10
5/16/2008 12:06
Det är helt acceptabelt att vilja göra en storstädningen men man ska vara försiktig med vilka man vill bli av med
Deco och Eto'o har fortfarande mycket att ge, och deco är verkligen unik

Jag börjar bli orolig, om real lyckas värva C.Ronaldo och david villa så kommer vi ha SVÅRA problem, de har redan ett bra lag, sen så kommer två världsklass spelare...inte bra

Jag tycker att det vore MYCKET dåligt om vi köpte adebayor, han är inte tillräckligt bra för ett lag som vill vinna ligan och CL, vi behöver Toni typen, en striker av världsklass
Barcelona Gabriel
5/16/2008 11:56
Ledningen är ju för fan helt jävla dumma i huvet om de planerar på att sälja Eto'o. Framför allt om de vill ersätta honom med Adebayor. Eto'o är bara tusen gånger bättre. Jag fattar inte vad de sysslar med. Medans Real går och satsar på David Villa så går vi på Adebayor. Varför låter vi Madrid få Villa? Idioter är ledningen!
Barcelona Dizzy
5/16/2008 11:45
Vilken vänster fot han har!
Barcelona Dizzy
5/16/2008 11:45
Om nu vi skulle köpa Kieta så skulle det vara grymt! Grabben har tunga skott! Nåt som Barca saknar.
Barcelona Henk Ten Cate - El Mister
5/16/2008 10:55
Ämne: Jag blir så less på ....
Men dom ska ju byta tränare i sommar? Missat de eller:P

Håller med dig. Dom bör rensa lite spelare men Etoó bör definitivt stanna. Varför göra sig av med honom? Vad har han gjort? Ronaldinho bör väl lämna även om man aldrig kan sluta drömma om en comeback=)
BeautifulBarça
5/16/2008 10:31
Jag blir så less på Sport.es. Så mycket skit de har kastat på laget och Ronaldinho de senaste åren. De är ju betydligt värre än Marca. De har en viss skuld i att harmonin i laget gick förlorad.
Vad hände med att de skulle vara pro Barcelona?

Mycket skit som händer i klubben just nu. Inte så mycket mer att göra än att avvakta och se vad utgången blir.

Personligen håller jag inte med om det där att mer än halva laget behöver bytas ut.
Det vi behöver är en ny tränare med nya tankar och ny motivation till de spelare vi har.

Skulle vilja behålla Guddy, Ronaldinho och Etó'o som alla verkar vara på väg ut.

Det vi behöver är byte i ledningen. Rijkaard kommer ingenstans utan Ten Cate och utan Ronaldinho i toppform. Ledningen verkar tappat mycket av sina mål de hade när de tog över laget. Nu är det pengar och politik som ligger högst uppe på listan. Kanske har det att göra med Rossels avgång?

Hur som helst vill jag inte se någon av Etó'o och Ronaldinho dra i sommar. Det kan de göra nästa sommar om det inte går bra.

I sommar vill jag se att tränaren byts ut.
Ut med: Pinto, Zambrotta, Oleguer, Thuram, Edmilson, Ezquerro, Dos Santos(lån).

In: Alves, bra ung mittback, en mittfältare med potential att bli världsklass, en bra teknisk och löpvillig! vänsterytter (Finns många bra som kan spela där) och sist men inte minst en nickskicklig central anfallare som man kan slänga in när det behövs.

Angående Lahm så ser jag inte hur vi skulle behöva honom så länge vi har Sylvinho på vänster och Alves på höger (hoppas). Lahm skulle kunna bli en ersättare till sylvinho. Kanske nästa sommar.
Barcelona Henk Ten Cate - El Mister
5/16/2008 10:09
Vad skall man tro om detta? Skulle inte förvåna mig om detta är sant alltså, men hoppas definitivt inte de. Då är hans karriär definitivt över!
Fan va man känner sig sorgsen med alla spelare som lämnar =(
Barcelona Lionel Messi 19
5/16/2008 10:05
När presenteras spaniens EM-trupp? någon som vet? :D
Barcelona FC-Barcelona
5/16/2008 09:27
Vad säger ni Ribery till barcelona även om det är omöjligt! Hade älskat han i barcelona samt Keita :D
Annons: