/spanien/barcelona/forum/21835.aspx/spanien/barcelona/forum/21835.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Spanien Pitur_
2008-07-14 00:54
H.C Xavier //

Och båda två kan inte vara brottslingar då eller? Dum diskussion att starta då jag inte i något sammanhang försvarat Silvio och därmed knappast kan beskyllas för dubbelmoral.

Rambla //

Klart de får vara jag tycker bara återigen personligen att deras projekt känns helt dödfött, men vem vet Ronaldinho kanske överaskar. Känns som att han kunde säkert kunde fått mer i Galaxy eller liknande om pengar var det enda intressanta dock.
Barcelona Rambla
2008-07-14 00:48
Pitur:

Ja det stora misstaget var ju att inte sälja då, men det är lätt att vara efterklok efter den här miserabla säsongen. Grejen är den att han då fick en sista chans till att skärpa till sig och han lovade Rijkaard och alla berörda att verkligen uppträda proffesionellt. Han höll väl det löftet i någon månad under hösten, sen var han tillbaka i gamla vanor igen.

Varför skulle inte City få lov att vara intresserade? De tror nog på sitt projekt och anser väl att de har en rimlig chans att få över honom. De skickade ju en hel delegation till Brasilien för att övertala honom.


H.C Xavier:

Äsch, vi lägger ner förolämpningarna, de leder inte till någon givande diskussion. Dessa fans ska inte lastas för Berlusconis handlingar. Det är väl inte helt omöjligt att även Barcelona har ett eller annat lik begravt i någon garderob genom historien, och de ska inte vi heller lastas för. :)
Barcelona H.C Xavier
2008-07-14 00:47
Pitur:

Att anklaga Thaksin Shinawatra för brottsling är ju fullkomligt skrattretande när Berlusconi är ägare av AC Milan.

Noll respekt för alla med dubbelmoral.
Pato
2008-07-14 00:44
Haha. Jag vore inte ett dugg forvanad om sa vore fallet. :-)

All right. Kanske inte hans egna ord, men har ingen tro pa att Bronzetti skulle sta och dra en massa rovare om Ronaldinho bara for att det pa nagot vis skulle gynna Milan.
Spanien Pitur_
2008-07-14 00:42
Rambla //

Där håller jag med dig. Säkert troligare att det hamnar runt 20 milj efter förhandlingarna. Sen är ju frågan om Laportas blombukett hinner till Citys kansli så att de kan glädjas innan min bomb hinner dit. Stör mig att en "skitklubb" i sammanhanget ska trissa upp priset när jag inte tror för ett ögonblick att de kan få honom i slutänden. Men, det är iofs mer rimligt då killen onekligen hade en absurt mycket högre prislapp för ett år sedan.
Barcelona Barcamannen
2008-07-14 00:40
Tjenna!
nån som vet när la liga drar igång igen?

Visca el Barca!
Barcelona Rambla
2008-07-14 00:31
Pato:

Nu är det ju så att Galliani nog redan varit i Barcelona ett tiotal gånger och trots det ännu inte kommit med ett seriöst bud. Så vad gjorde han då där? Troligtvis var han bara ute efter gratismiddagar och det enda han lämnade efter sig var en massa räkningar som Barça får betala för.

Ronaldinhos egna ord? Nu går du väl ändå händelserna lite i förväg va? Det är Bronzettis som påstår detta och under våren fram till nu så har denne person verkligen sagt en hel del till pressen. Det mesta har varit samma gamla mantra och upprepningar.


Pitur:

Jag tror inte heller att han skulle välja att gå till Man City över Milan. Samtidigt så påstår i alla falla Barcelona att man har ett bud från dem och att det är upp till Milan att matcha det. Det finns inte att de kommer att släppa iväg honom för några 15 miljoner när det finns en seriös köpare. Nåja, vi kan spekulera i all oändlighet utan att komma någonvart. Om någon eller några dagar så får vi se hur allt slutar.
Spanien Pitur_
2008-07-14 00:30
Rambla //

Kan säkert stämma, jag vet inte hur hans nuvarande kontrakt ser ut. Ville snarare poäntera att jag inte personligen tror att han kan tänka sig att gå till ett mittenlag i England.

Har också för mig att jag sett honom eller hans bror säga att det är uteslutet av sportsliga anledningar.

Tycker det är stora ord ang. hans nuvarande problem. Ja jag såg honom göra flertalet dåliga matcher i er tröja och ja jag såg matchen där han inte var fit, men är det så kontigt? Killen har ju som sagt redan i PSG visat hur dålig karaktär han har när det gäller att hantera motgångar och det är samma sak nu bara att motgångarna är fler och tyngre. Fan Ronaldo har ju varit fetare än sådär i princip hela 2000-talet och jag har hållit honom väldigt högt oavsett.

Hemlighet eller inte tycker jag att det har skötts oproffsigt. Det är väl en helt annan sak att säga till klubbar att de får komma med anbud än att övertydligt basunera ut att han ska bort? Att dessutom stoppa honom från OS när han så tydligt behöver matchträning känns ju också som att man är livrädd för att han ska gå sönder så att man blir fast med honom.. Totalt sett blir det köparens och inte Barcas marknad tycker jag iaf.
Pato
2008-07-14 00:21
@ Rambla

Jag talar om vilken tidning som ar den mest trovardiga, pastar knappast att de aldrig har nagra felpastaenden.

All right. Bronzetti star och ljuger om vad Ronaldinho har berattat for honom. Och detta utan att Ronaldinho eller dennes agent gar ut och dementerar alla dessa logner som Bronzetti sprider ut till pressen? Och vad fan tjanar Bronzetti pa att sta och ljuga om vad Ronaldinho berattar for honom?

"Pa vag till PL". Synd att vi inte kunde satsa pengar oss emellan.

Lustigt, aven om bagge lagen spelar i UEFA-Cupen sa ar det en vasentlig skillnad pa att spela i Milan an vad det ar i Man City. Nagon vidare motivering behovs ju knappast.

@ Endrit Jezerci

De spanska tidningarna har inga citat fran honom, hans agent eller nagon annan tomte som sager att han kan tanka sig nagra andra klubbar. Litar du mera pa dem an en person som citerar Ronaldinhos egna ord till pressen?

Pa fragan om Gazzetta dello Sport, sa talar jag av egen erfarenhet under alla ar jag foljt Silly Season. Du kan fraga vilken Italien-fantast som helst om vilken italiensk tidning som ar den mest trovardiga, du kommer att fa samma svar av allihopa.
Barcelona Rambla
2008-07-14 00:17
Pitur:

Han kan inte köpa ut sitt kontrakt nu. Den chansen försvann i våras. Dessutom, om du läser Fifas reglerverk när det gäller att bryta ett kontrakt (den berömda artikel 17) så inser man rätt så snabbt att det är en bökig och svår process. Då lär han också åka på en lång avstägning och även klubben som köper honom riskerar sanktioner från Fifa.

De problem i PSG du syftar på är ingenting mot de problem han har nu.

Dålig förhandlingstaktik? Om man under våren ger signaler att det är fritt fram för klubbar att lämna bud och att han fick tillstånd att förhandla med andra klubbar, är väl en klar indikation på att han kommer att lämna? Så när man officiellt sa att han inte ingår i klubbens planer så var det ju knappast någon hemlighet, utan något som en hel fotbollsvärld redan visste.
Barcelona Suñol
2008-07-14 00:09
Angående Milans två Baldies så är jag så trött på se deras falska leénde ansikten titt som tätt. Det där skitsnacket att dom inte har resurser är ju bara rent skitsnack.
Spanien Pitur_
2008-07-14 00:07
Rambla //

Jo jag har sett honom, men han strulade ju rätt mycket innan han fick ett miljöombyte/nytändning hos er också. Jag tror att han har mer att ge personligen.
Barcelona Suñol
2008-07-14 00:06
Rambla: Vi får hoppas på att Ronnie drar till City och på så sätt lär han inte komma tillbaka till Camp Nou igen. Han avslutade med den där bissan det är ett någurlunda värdigt slut.Spanien Pitur_
2008-07-14 00:05
Smacked //

Jag håller med om att det är väldigt lite pengar, men jag tycker att man från Barcas håll har grävt sin egen grav lite när det gäller detta. Ingen vidare förhandligstaktik att öppet deklarera att en spelare inte ingår i klubbens planer om du vill ha bra betalt direkt efter då du försöker avlasta honom. Sen gör ju inte Dinhos läger saken lättare genom att hans agent spyr ur sig uttalanden hela tiden om att han vill till Milan och nästan är klar etc.

Min personliga tro är också att Dinho hellre köper ut sitt kontrakt än går till City och därmed skulle jag gissa att vi får se i efterhand att de ljusblåa aldrig var ett realitisk alternativ. All in all tror jag Galliani och Braida kommer lyckas sneaka till sig honom rätt billigt precis som man gjorde när man köpte Ronaldo från Real. Känns lite så iaf.
Barcelona Rambla
2008-07-14 00:01
Pato:

Är det någon som är ute och cyklar så är det du. Italiens press, och även GdS, skriver en massa skit precis som den spanska pressen.

Bronzetti trovärdig? Vilket skämt, mannen som säger vad säger vad som helst, när som helst, bara för att få synas i media. För att inte tala om Galliani, är han trovärdig helt plötsligt? Ena dagen säger han en sak, för att nästa dag säga en helt annan sak. Så just nu börjar han tala sanning menar du? Jag skulle gissa på att Bronzetti och Milan börjar bli lite smått desperata att Ronaldinho faktiskt är på väg till PL och säger precis sånt som passar och gynnar dem.

Det är väl allmännt kännt att Galliani åker runt i Europa med en allt för liten plånbok, och det börjas väl mer eller mindre skrattas åt Milans värvningsfilosofi hos berörda klubbar.

Ronaldinhos bror är en girig en och bjuder Man City 12 miljoner per år i lön, så har de nog fått hans uppmärksamhet. Jag menar, Ronaldinho får ju spela Uefa-cup oavsett om han går till Milan eller Man City, så då är nog dubbla lönen en hyfsad morot.

Pitur_:

Hans kaliber? Har du sett honom på sistone? Han håller knappt korpklass. Personligen så struntar jag var han hamnar och de som värvar honom tar verkligen en stor risk, för det är inte mycket som talar för att han kommer tillbaka och blir den spelare han en gång var. Hans problem ligger nog inte bara på det fotbollsmässiga.
Barcelona Smacked
2008-07-13 23:57
Mjo,men ett sådant skambud är lite förnedrande och Milan borde öppna på den snåla plånboken dom har, i vilken dom har en hel del cash och sluta med sina löjliga fasoner.
Spanien Pitur_
2008-07-13 23:52
Ciao-V //

Går Dinho till City är det väl snarare skit för alla om älskar fotboll? Pengar är inte allt och jag kan ärligt säga att hade det gällt Kaká så hade jag hellre sett honom gå till Barca för en viss summa än City för det dubbla..

En spelare av hans kaliber ska spela med de största i CL och inte i ett skitlag i PL som plötsligt fått en transferbudget av en brottsling till tai-magnat. Noll respekt för alla som resonerar sådär oavsett om man av någon anledning hatar just Milan.
Barcelona westinhoblaugrana
2008-07-13 22:50
För mig hade den optimala lösningen varit att låta Ronaldinho stanna i Barca och låta Pep och hans kolleger träna honom i form. Milan borde definitivt inte få honom för 15 mille, det är skam. 32 miljoner för dagens Ronaldinho är mycket, och eftersom Ronaldinho inte ingår i Barca så borde man ta pengarna och övertala Ronnie att gå dit istället för Milan. Men som sagt, undertecknad vill väldigt gärna se ronaldinho fortsätta med sina trolleritrix i barcelona, för han har det i sig utan tvekan, det är bara orken och motivationen som har blivit sämre.
Barcelona barcadinho
2008-07-13 22:47
Pato/

Det är nog många som tror att Ronaldinho vill hellre till Milan än Man C.

Men vad gör man om barcas ledning går inte med på en sådan affär?
Vad gör man om det finns en klubb som bjuder dubbelt så mycket?

Inte så lätt.

Galliani har redan fått erfara efter alla de här månaderna att det inte är så lätt.
Barcelona Endrit Jezerci
2008-07-13 22:33
Ämne: @ Ciao-V

Ja, Gazz....Tidningarna säger att han vill till Manchester City, så för mig är det inte alls svårt att tro att han vill till ett annat lag än Milan.

Kan du också förklara på ett trovärdigt sätt varför Gazzeta dello Sport är den enda trovärdiga italienska tidningen?
Pato
2008-07-13 22:28
@ Ciao-V

Ja, Gazzetta dello Sport (den enda trovardiga italienska tidningen) ar definitivt mera trovardig an den spanska pressen.

Det ar svart att inte tro att Ronaldinho bara vill till Milan om Bronzetti gar ut och citerar honom. Detta ar sedan tidigare ocksa bekraftat av Galliani.

Nja, Barcelona varderar honom sakert till en miljard nar han blir 30 ar. Vi tar honom hellre i ar for en skitsumma som inte ens kommer att komma upp till €20m-stracket.
Barcelona Endrit Jezerci
2008-07-13 22:26
Ämne: jag hoppas ronaldinh....
Problemet är att han inte krigar för en plats i startelvan.
Barcelona Endrit Jezerci
2008-07-13 22:18
Barca_PXM:

Kanske du borde sluta skrika så mycket?
Barcelona Ciao-V
2008-07-13 21:49
Pato:
Förresten. Ronaldinho är för ung för Milan. Ni kan säkert värva honom men då får ni vänta tills han fyller 30 år först.
Barcelona Ciao-V
2008-07-13 21:44
Pato:
Så patetisk! Om spanska press är ute och cycklar. Vad gör italienska press? Säger du att pressen i Italien är mer trovärdiga?

Ingen av oss vet sanningen om vad Ronaldinho vill och vad Barcelona vll med honom just nu.

Jag skulle råda dig att inte tro så mycket på italienska press heller.
Barcelona T#11
2008-07-13 21:42
jag hoppas ronaldinho stannar tillslut. han är en underbar spelare som kan ge mkt för laget, sälj inte honom. låt honomn stanna och kriga för en plats i startelvan istället.
Barcelona Barca_PXM
2008-07-13 21:39
Gaucho_10

det e ronaldinhos fel i princip, han vet det. men ibland känner jag att går till annan klubb eller jag känner tvärtom ibland. barca ska behålla etoo kvar eftersom man har ej hittat ersättare hittils.

barca o inget annat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pato
2008-07-13 21:36
Spansk press ar ute och cyklar. Under lanktipset bekraftas det mer eller mindre att Ronaldinho bara vill till Milan.

Laporta kanske far noja sig med en summa runt €15m-kretsarna. Galliani kan nog offra sig och sta for notan for middagen.
Barcelona Gaucho_10
2008-07-13 21:19
Oroa er inte, Eto'o kommer inte att gå till Arsenal, han vill inte låta klubben få bestämma hans öde

OM han försvinner så tror jag att han sticker till Inter/Milan eller Chelsea
Barcelona westinhoblaugrana
2008-07-13 21:02
Jag bara undrar hur det går i hleb-affären? De första uppgifterna sa att han skulle bli klar senast i torsdags...i fredags läste jag att han skulle bli klar i helge...nu är det söndagkväll och fortfarande inga nyheter?
Annons: