/spanien/barcelona/forum/21755.aspx/spanien/barcelona/forum/21755.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona De Goda
2007-12-17 18:54
Efter 700 års arabiskt närvaro i Spanien undrar man hur många spanjorer som har arabiskt blod i sig? Kul tanke bara :) men vem fan bryr sig
Barcelona Criff
2007-12-17 18:53
Varför kan vi inte spärra så att folk från Real inte kan skriva här precis om dem gör på Reals forum, segt när dem kan komma in här o säga vad dem vill när vi inte kan säga något där.
Kan man inte bara spärra ut Real fans?

King_raul, No mas chocolate para ti!
Real Madrid King_raul [Bienvenido Aitor Antonio Puerta]
2007-12-17 18:53
tarrak/rambla,
Tycker ni är extemt löjliga med, ibland.
Åh nej, killen drog en parallell till araber i Spanien (som faktiskt varit här ja.) Åh han måste vara megarasist!
Och ja jag ogillar faktiskt Mark levengood också, herregud, killen är homofob!
Snacka om att tokdömma någon efter fotknölarna.
Tur ni inte huserade borgmästare för länge sedan, ALLA hade ju blivit halshuggna när de sträckte på sig (hjälp, dem heilade, de ska dö!)
Barcelona Criff
2007-12-17 18:51
del-clasico, såg du stuttgart matchen? Dos Santos drog förbi 3 backar och passade fram Guddy till 3 - 1 målet, och lite senare drog han fram igen men denna gången sköt han själv, men hade han passat Bojan hade det blivit mål på exakt samma situation som Guddy fick.
Jag tycker dem båda 2 är klara, Dos Santos står tyngre i närkamperna, medans Bojan är mindre självisk.
Men i Clasico ska helt klart någon mer erfaren starta. Tror Ronnie Eto & Iniesta startar där uppe med Henry GDS & Bojan som inhoppare.
Barcelona tarrak
2007-12-17 18:49
King_raul

Självklart är det dumt, ungefär på samma nivå som ditt tidigare citerade inlägg.
Barcelona Holländaren
2007-12-17 18:48
Guillermo Amor, en legendar i klubben som spelade hos oss mellan 1988 och 1998 var igår med i en allvarlig bilolycka (som de flesta redan hört) men hans tillstånd verkar nu ha övergått från kritiskt till stabilt. Hoppas han klarar sig!
Real Madrid King_raul [Bienvenido Aitor Antonio Puerta]
2007-12-17 18:48
"
Det är nästan så att jag vill kalla dig för en lögnare när du påsåtr att Barcelona och Laporta kräver självständighet."

Vart har jag påstått detta?

Och som vanligt så missar du totalt poängen med inlägget, muslimska länder ändrar på ert klubbmärke för att sankt jordi korset råkar påminna lite om korsriddare för miljoner år sedan, DÄRAV min banala jämförelse till andra svunna tider, skulle en Spanjor idag känna sig lite kränkt om det kom lite arabisk text på en logo?? Troligtvis inte. Jag tycker det är löjligt att de ändrar på er logo, fatta!

edit: och nej min parallell har inget med el clasico att göra, är detta ENBART ett el clasico forum nu då? Trodde det var allt som rörde FC Barcelona här inne. Kanske har missförstått?


Real Madrid King_raul [Bienvenido Aitor Antonio Puerta]
2007-12-17 18:45
Tarrak,
Här har du länk för mer info ang. ändringen av ert klubbmärke i arabvärlden.

Barcelona Rambla
2007-12-17 18:42
King_raul:

Vad tror du de i Sydamerika känner över den spanska invasionen för några hundra år sen? Du kommer med så korkade jämförelser ibland att man bara gapar. Vad fan har arabernas inmarsch på den iberiska halvön med el clasico och göra?

Det är nästan så att jag vill kalla dig för en lögnare när du påsåtr att Barcelona och Laporta kräver självständighet. Ge oss en källa tack. Det är skillnad på att vilja bejaka sin katalanska identitet mot att kräva självständighet. Som sagt, GE OSS EN KÄLLA eller täpp igen. :P

Jag håller med tarrak, din spanska patriotism börjar bli smått komisk. Låt människor ha vilka åsikter de vill oavsett om de inte överenstämmer med dina egna. Ja, det finns katalaner som vill ha ett självständigt Katalonien. Och? Det är deras demokratiska rättighet att tycka så. Varför måste du dra in upp dessa meningslösa diskussionerna inför varje el clasico? Jag ser dig tex inte inne på Athletics forum och kastar skit på dem över ETA.
Real Madrid King_raul [Bienvenido Aitor Antonio Puerta]
2007-12-17 18:41
tarrak,
Har du missat att de ändrat Barcas emblem i arabvärlden? Det är DÄRFÖR jag drog parallell och inget annat, det är aktuellt ämne i de flesta Spanska dagspressar om du missat det idag.
Tror du jag skulle dra upp något ang. muslimska delen av världen annars? Ser ingen anledning till det om det inte fanns något aktuellt ämne om det.
Så jag drog INTE upp det från ingenstans.
Läs inläggen nästa gång.

Barcelona Del-Clasico
2007-12-17 18:40
Hur kan man ens tänka tanken på att ha G2S i startelvan istället för Henry? Kollar ni "Barca fans" ens på matcherna? G2S behöver minst 2 år till på sig till skillnad från Bojan som redan klarar situationen galant. Henry om han nu är spelklar är given i startelvan, G2S efter Bojan till och med. Annars Guddy istället om Henry inte är spelklar.

Ronnie Eto'o Henry/Guddy
Barcelona Boswin
2007-12-17 18:39
Leo_Messi19 // Jaa! Hoppas verkligen på en vit jul! ;)
Barcelona tarrak
2007-12-17 18:38
King_raul

Nu vet jag inte om Fc Barcelona nödvändigtvis vill stanna i den spanska ligan, har hört en del röster som är för en anslutning till den franska t ex. Precis som FCB är beroende av La Liga, är även La Liga till stor del beroende av Barca medverkan oavsett om Katalonien är självständigt eller inte.

Det var du som från ingenstans drog upp diskussionen om spanjorer vs muslimer och även när ingen annan nappade var det du som fortsatte. Som jag sa, du får ha vilka åsikter du vill, men jag förtsår inte varför du från ingenstans försöker dra igång en diskussion om muslimer. Jag klarar mig bra utan kommentarer likt denna: "Kanske ska ta och klottra över all arabisk text överallt i Spanien då jag stör mig på deras närvaro där i 700 år!"

Kanske ska ta och klottra över all arabisk text överallt i Spanien då jag stör mig på deras närvaro där i 700 år!
Barcelona Leo_Messi19
2007-12-17 18:38
meterologer har lovat att det inte ska bli en vit jul, får hoppas på dem ;)
Barcelona Messi_FCB
2007-12-17 18:37
kommer messi spela mot real madrid? ...kolla länktips
Barcelona berna
2007-12-17 18:33
komigen alla madridfans orkar ni skriva här vänta tills matchen e över sen kan ni komma här och skriva.. Barcelona är ett riktig bra lag och jag har stor respekt för alla spelare i laget som jag har för madrid spelarna.. Spelar ingen roll om barca vinner hela real.. Båda real och barca e bäst!!!
Barcelona Ravo
2007-12-17 18:31
Ämne: Ravo

Man märker h....
Jag är också nervös. :P Årets match än så länge ju och jag vill inte att vi ska fölora den då det är oftast el clasico som kan avgöra ligan.
Barcelona Messidonaa
2007-12-17 18:30
någon som vet när barca har sin nästa träning ?
för jag vill veta hur det går för henry om han kommer medverka på träningen eller inte
Real Madrid King_raul [Bienvenido Aitor Antonio Puerta]
2007-12-17 18:28
tarrak,
Nej klart inte FC Barcelona vill fortsätta självständighetståget när det gäller ligan, där har du ju pengar att tjäna och skulle självdö i en liga där det inte är säkert att Gymnastic och Espanyol skulle vilja delta.
Jag kan gärna vara utan Barcelona i la liga, inga problem.
Islamofobiska funderingar? Lustigt att du alltid ska hårddra det. Jag gav bara en passande parallell där folk i Spanien kanske känner olusta gentemot araber efter deras invasion på den iberiska halvön, lika mkt som de nu börjar gråta när de ser det oskyldiga sankt jordi korset i ert emblem som korsriddare. Så lägg ner dina slutsatser om islamofobi pga en parallell.

Barcelona Ravo
2007-12-17 18:27
King_raul

Det jag menar är att Madrid fansen oftast ski*ter i deras egna tabbar och missar och fokuserar på att göra Valdes tabbar och Barcas tabbar större än vad de är. Visst ni ligger etta men det jag påstod var att vad jag har sett hittilst så har Casillas gjort flera tabbar än Valdes och ni har bara haft ren tur att alla bollarna inte har gått in. Tro inte att jag tycker att Valdes är bättre Casillas. Casillas är min favorit målvakt, diggar han totalt.

Tycker bara att det är dåligt att han spelar åt "fel" lag. Det jag påstår med det jag har skrivit är att ni måste alltid komma med ursäkter om att vi alltid har tur när vi vinner.

Jag vill att ni bara ska börja koncentrera er mer på Madrids egna misstag än Barcelonas även om att prata om Barcelonas misstag kan tillförställa och känna er lite säkrare. Sen är jag trött på att höra er ursäkt om att det var tack vare Messi att vi ens kryssade mot er. Visst han var vår bästa spelare den dagen.

vet inte vad jag skriver längre, har huvudvärk... :P
Barcelona tarrak
2007-12-17 18:20
King_raul

Oavsett vad du tycker så måste du inse att idrott och politik går hand i hand på många ställen, Barcelona är ett av dem. Och även om det här fallet skadar din spanska patriotism , så tror jag att det är få människor som har några invändningar mot fredliga manifestitioner som inte är kopplade till några militanta rörelser. Värre är det med fascisterna på Bernabeu, må vara att de är färre i antal.

Och hur många gånger skall jag förklara att en katalánsk frigörelse inte behöver diskvalificera dem från La Liga? Wales, Monaco och San Marino är bara några exempel jag tragglat om och om igen utan att det verkar fastna.

Dina islamofobiska funderingar får du gärna vädra någon annanstans...

Paco Buyo

Jag erkänner att frihetskamp var ett illa valt ord som jag slängde ur mig i förbifarten, självständighet är ett bättre.
Real Madrid King_raul [Bienvenido Aitor Antonio Puerta]
2007-12-17 18:18
Ravo,
Med tanke på att vi ligger 1a hittills så ser jag inte några konkreta tabbar från Casillas sida, för han måste väl haft fullt upp med tanke på hur lätt nu Eto'o ska springa igenom vårt skitdåliga försvar?
Sen har väl Valdes skött sig ljusår bättre än han brukar? Förstår inte vart du vill komma?

edit: Vart har Madridfansen klagat när det går dåligt för dem? Måste vara bra länge sedan det du syftar på för det har gått ganska bra ett längre tag nu.
Barcelona Decoooo
2007-12-17 18:15
Ravo

Man märker hur madrid fansen börjar bita på naglarna. Dom verkar vara nervösa:)

Visca Barca!!
Barcelona Ravo
2007-12-17 18:11
Ämne: Ravo,
ja vi hade ba....Alla lag har tur att de vinner. Visst vissa klagar på att vi inte vann på pågrund av skador men det är inte bara på grund av det. Är man ett av världens bästa lag så ska man ändå vinna de flesta matcherna. Har jag sagt att ni är dåliga på något sätt? Det jag påstår är att ni alltid skyller på att vi vinner på grund av en spelare i vårat lag eller domaren då ni inte vill se nackdelarna i erat lag.

Låt mig fråga dig en sak. Vem har gjort flest tabbar det här året, Casillas eller Valdes? Vill bara se om du är enögd fan eller inte.

Edit: Nu påstår jag inte att alla Madrid fans är enögda fans, vill inte att ni ska ta illa upp. Alla lag har enögda fans. Men det jag menar är att Madrid fansen måste alltid komma med ursäkter då det inte går bra för dem, då måste de säga att det är tack vare han att de vann för att trösta sig själva. Visst det är så lite hos oss också, men jag skulle se det lite mer som en kontring av att ni inte klarar er utan Casillas då ämnen kommer upp.
Barcelona Ravo
2007-12-17 18:08
Ämne: Lukas RP,
Ska nog i....
Vad är det med er Madrid fans igentligen? Varje gång vi spelar bra så måste ni hitta på en ursäkt om varför vi är så. Först var det Ronaldinho som vi inte kunde klara oss utan och nu är det Messi.

Känns som om ni hittar på sådana här ursäkter för att försöka trösta er själva att vi igentligen suger men Barcelona är laget som ni fruktar/hatar mest och Real Madrid är det lag som vi(iallafall jag) frukatar mest.

Inse sanningen, det är inte tack vare en spelare som gör att vi vinner. Tror du att Messi skulle lyckas lika bra i t ex Osasuna? (inget ont om dem men tar dem bara som ett exempel) Visst han skulle säkert vara deras bästa spelare där men tro inte att han skulle ha samma spel som han har nu.

Det är mittfältarna som man ska tacka, det är de som passar och kämpar upp och ner. Det är de som oftast springer mest och bidrar som sagt mest till spelet än vad anfallarna gör. Skulle inte bli förvånad om att ni skulle hitta på en ursäkt om det är t ex Iniesta som avgör matchen på söndag.

Det är ganska tragiskt att ni alltid ska säga att vi har tur att vi vann, det är tack vare han att ni vann.

Inse sanningen han spelar för oss och hans jobb är att bidra till en vinst! Kom inte och säg att det är tack vare han att det blev lika. Börja fundera lite och va inte en enögd fans som bara ser nackdelar hos oss och fördelar hos er. Gå och titta på matchen och börja fundera om hur matchen skulle ha sett ut om ni inte spelade med Casillas i mål eller om det var en annan domare som dömde matchen.

(Orkar inte läsa igenom det jag har skrivit för att rätta eller för att se om det ens blev bra. Har skrivit hela dagen och är trött på att göra det.)
Real Madrid King_raul [Bienvenido Aitor Antonio Puerta]
2007-12-17 18:04
Ravo,
ja vi hade bara ren tur att ni inte vann matchen under 90 minuter, precis som vi hade ren tur på Bernabeu, typiskt att oleguer och domaren gav bort segern mot ett värdelöst lag som Real Madrid som förövrigt vann ligan för att ni är skadade hela jävla tiden och fortfarande inte leder denna säsongs liga, otroligt att ni inte ligger etta mot ett så värdelöst lag som Real Madrid som fått 30 ligapokaler av franco och dessutom köpt 9 CL pokaler av en biltjuv ifrån Pamplona.

Ni vinner med 9-0 på söndag med tanke på hur mkt bättre ni är än Real Madrid.


Barcelona Decoooo
2007-12-17 17:59
Hoppas Pepe spelar. Han kommer göra bort sig totalt. Vilka tror ni spelar där framme?
Barcelona Ravo
2007-12-17 17:50
Ämne: Hörrö king rulle. I ....
Rambla du får inte glömma att domaren var på vår sida också. Ne men du glömde straffen som vi skulle ha haft på slutet då Diarra, som för övrigt förtjänade 10 röda kort den matchen, tacklade Dinho och ändå var det de som fick en frispark. Vi spelade inte bara ut dem men domaren snodde segern ur våra händer och man får inte glömma att det där matchen skulle ha avgjort att vi skulle ha vunnit också. Men det gick som det gick och man kan inte blicka bakåt.
Barcelona Boswin
2007-12-17 17:47
King_raul [Bienvenido Aitor Antonio Puerta] :
Precis som ni blev utspelade på Bernabeu... ? stort frågetecken, bara för du själv är så god och vill upplysa om att Raul gjorde mål och att Nistelrooy tåade in en boll i en slump kontring.
Men det är på söndag det gäller och jag lovar att jag ska käka upp min strumpa om vi blir utspelade på camp nou.
Barcelona Decoooo
2007-12-17 17:47
Fan vad kul det ska bli när Etoo stressar madrid backen. Han kommer springa sönder dom. Tycker ni Santos borde ta Messis plats eller ska Iniesta ta den?
Annons: