/spanien/barcelona/forum/2173.aspx/spanien/barcelona/forum/2173.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona wallmannen
1/12/2016 23:29
Pengarna är väl förmodligen öronmärkta åt Neymar med familj. ;-)
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Junta Dimision
1/12/2016 23:27
@enkos:

Vad är det som du tycker sköts "hur bra som helst"? Vi har inte ens pengar för att köpa Nolito?
Mascherano#14 el Jefecito
1/12/2016 23:26
enkos

Dra gärna den om Thiago också...

Sen det här om ledningen och att klubben sköts bra osv. Säg det till Cruijff. Eller Pep. Eller Abidal. Eller Puyol. Jag tror tillomed att Neymars farsa som nästan har blivit miljardär på oss hade garvat åt det påståendet.

En annan grej. Hade ledningen inte dragit på sig ett transferförbud så hade Munir och Sandro kunnat göra nytta för B-laget och fortsätta att utvecklas istället för att tvingas in i A-laget för tidigt pga vår tunna trupp och ruttna på bänken och sedan vara mediokra när dom väl får spela.

Det här är bara mina åsikter. Du har dina. Det kommer nog alltid vara ganska stort avstånd däremellan.
Barcelona B-Guden
1/12/2016 23:11
@enkos:


Kul och kolla på ett ihop värvat lag ? kan man lika gärna byta klubb hela tiden, nej det är roligt och häftigt och respekt att spela med flertalet egna produkter, som 7 spelare från egna ledet i en CL final + några extra på bänken.

Barcelona enkos
1/12/2016 23:02
Samma naiva supportar från SF tror att Iniesta Xavi Busquets och Messi växer ut på träd och ska produceras hela tiden.. Att ni ens orkar tro på sånt skit. Att ni bara orkar gnälla för att 15-20 "talanger" försvinner men inte i ser att de bara inte duger. Ni grät över Adama och killen kan inte ens ta plats i PL sämsta lag. Ni ville ha Munir och Sandro och kalla de jätte talanger bara de gjorde ett mål i början och nu skriker att man ska låna och sälja dem.. ni tror att ni vet bättre än alla andra. . Löjligt
Barcelona enkos
1/12/2016 22:57
Denna ledning är valda på demokratiska vägar och klubben sköts hur bra som helst. Det vet bäst supportar som finns mycket närmare än ett få tal gnällspikar från Sverige som sitter på SF forum ..
Barcelona Junta Dimision
1/12/2016 22:42
@papillon:
"José Suárez, the most talented goalkeeper on the team, who has suffered an 8 month injury, is now getting his contract rescinded." Ja när man läser sånt här är det ganska lätt att önska sånt. Titlar är inte allt, det ska finnas stolthet i laget man håller kärt men Bartomeu håller på att sudda bort allt som har med FC Barcelona att göra. Men men, du och majoriteten av socis har fått som ni vill :).
Mascherano#14 el Jefecito
1/12/2016 22:38
papillon

Ja och du läste alldeles rätt. För vi tog nämligen titlar innan denna smutsiga ledningen kom och pissade på klubben och vi kommer garanterat ta fler titlar i framtiden med en ledning som vet vad moral och värderingar är för nåt.
Barcelona Katalano
1/12/2016 22:34
@enkos:


Hur ska vi då få spelare som Messi att vilja spela hela sin karriär i klubben om vi förvandlas till en sådan klubb som du skriver fullt ut? Det är just för vad vi står för och hur vi behandlar våra spelare, hur vi representerar folket osv som gör att spelare vill stanna kvar i klubben och inte liksom legoknektar endast gå för högsta lönen.
Barcelona papillon
1/12/2016 22:32
Jaha då läser man att folk hellre vill att Barca går titellösa sålänge ledningen är kvar. Gråter om La Masia för att sedan klanka ner när på Munir och Roberto när de väl får chansen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
1/12/2016 22:31
@messiooooxavii:


Med en medelmåttig tränare skulle de inte ha några problem att hålla sig kvar.
Barcelona Rambla~
1/12/2016 22:30
Det går faktiskt alldeles utmärkt att vara framgångsrik, vinna titlar och samtidigt ta hand om La Masia på ett mer humant sätt så länge det sitter kompetenta personer på rätt position. Det är bara och kolla på tiden med Laporta, Rijkaard och Pep. Barca gick knappast titellösa under den perioden. :P
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
1/12/2016 22:29
@enkos:
Tack! Nu gjorde du det bara ännu mer klart för mig vad du är för en supporter. Eftersom fotbollen går i cykler så kommer vi förr eller senare gå in i en period likt den i början av 2000 där vi inte alls spelar så bra och vinner något på några år. Den perioden kommer du antagligen följa något annat lag och förpesta något annat forum här på SF med dina one liners. För mig och många andra är det otroligt viktigt hur klubben sköter sig och vilka värderingar som följs. Reklamfria tröjor, att legender som Cruijff ens vill sätta sin fot på arenan, att en sån som Pep vill stanna kvar och att våra spelare behandlas som VÅRA spelare och inte en påse hundskit, är något som är jävligt viktigt för många. Jag hade tex gärna bytt ut förra årets trippel mot en ledning som följer de fina värderingar som FC Barcelona en gång hade. En ledning som hade tagit hand om den store Abidal. En ledning som tar hand om våra yngre spelare. En ledning som inte pissar på våra värderingar, vänder på ränderna och säljer ut hela jävla klubbidentiteten till Qatar. Men visst, känn dig fri att sitta och runka åt våra titlar och hata alla som inte hade med Messi som 1a i Balon d'or-omröstningen. På ett sätt så tycker jag lite synd om dig som bara ser det som händer på planen 90 minuter ett par gånger i veckan och går miste om allt det andra som ett supporterskap handlar om. För det är precis som du säger i ditt inlägg som jag quotade: Du begriper inte.
Barcelona Rambla~
1/12/2016 22:24
Du menar lönnfeta Robert som kostade €7m och inte ens var fit nog och göra läkarundersökningen?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
1/12/2016 22:23
@messiooooxavii:
Samma Robert som kom till klubben överviktig och inte ens behövde göra en medical? Bra där.
Barcelona zigazaga
1/12/2016 22:22
Ifall Steve Harvey var programledaren igår:P
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona messiooooxavii
1/12/2016 22:20
Fan klagar ni på att ledningen säger upp kontrakt med massa sopor som inte ens kan hålla laget över sträcket i tredje divisionen, ni vill att man ska fixa la masia men ni vill också behålla sopor ist för att rensa skiten och ta in riktiga talanger som Robert. Bra gjort ledningen forsätt så.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
1/12/2016 22:16
Ett litet kvälltips. Om ni har möjlighet, kolla på Newcastle mot Man U. Fantastiskt usel fotboll, men ändå mycket underhållande. Från straffområde till straffområde...
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona Rambla~
1/12/2016 22:16
Hm, Wijnaldum alltså...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
1/12/2016 22:03
enkos Vi är inte vidare än.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
1/12/2016 21:56
Barca kommer sannolikt att ställas mot någon av dessa i kvarten:
Atletico
Valencia
Sevilla
Bilbao eller Villareal
Mirandes
LAS palmas
Celta Vigo
Barcelona Xaviesta
1/12/2016 21:53
Glömde tillägga att jag tycker att det är klökande äckligt beteende av klubben som för tankarna till Abidals sorti i klubben, där målvakten råkar ut för en skada men istället dumpas av klubben när han behöver stödet som allra mest - speciellt med tanke på vilken talang han är. I Abidal fall var det same same but different där en av klubbens mest älskade spelare någonsin får klart för sig att man står bakom honom och att det finns en plats för honom när han kmpat mot cancern och tagit sig tillbaka, just to sack him later. Blir fruktansvärt upprörd av sådant här beteende vilket inte är värdigt en klubb av Barcas kaliber, en klubb i en region i Spanien som förespråkar SENY. Rosell och Bartomeu visar oss hur röd den här tråden verkligen är. Lika barn leka bäst..
Postat via SvenskaFans-appen
Flavía
1/12/2016 21:52
Bagnack wasn't allowed to train with the group after he came back from Christmas holidays. He has been training on his own since then. [md]
Barcelona enkos
1/12/2016 21:50
Mirandas från Segunda kommer att vara bland 8 bästa i cupen då man slår ut Deportivo
Barcelona neymar JR
1/12/2016 21:45
Men herregud ingen bryr sig om ekonomin eller titlar inte första hand. Utan om klubbens välmående, moraliska värderingar. Utvecklingen av ungdomar och fotbollsspelare
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
1/12/2016 21:45
Junta Dimision Spara dina kloka ord för oss andra som har en hjärnkapacitet som sträcker sig längre än startelvan och prisskåpet i klubbens katakomber. Vi som kan relatera till det du skriver. Vissa härinne är inte värda utförliga förklaringar då dom inte har förmågan att se helhetsbilden, och det är inte deras fel. That's just how they are wired.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
1/12/2016 21:43
Barcelona investerar i guld om ni inte visste det. Vill man stärka ekonomi då kan man göra det över natten, sälja MSN och inkassera 4-5 miljarder kronor. Är det det ni vill ?
Barcelona enkos
1/12/2016 21:42
@Junta Dimision:

Och vad vill du att Barça ska vara en humanitär klubb och samla på sig skadade spelare samtidigt vara bäst i världen och vinna titlar. . Kom igen var lite realistisk..
Barcelona Liunil Masse
1/12/2016 21:40
Det är helt sjukt att Lucho ber ledningen att värva Nolito som kostar ynka 18M men man har inte ett öre att spendera för tillfället. Hur fan lyckas man med konstycket att göra världens bästa klubb till en bankruppt sådan samt förstöra La Masia? Jag försöker ignorera vår ledning och vad de gör med vår klubb men det går fan inte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
1/12/2016 21:38
@enkos:
För att det finns fans som faktiskt bryr sig om vad Barca stod för, inte den här billiga Real Madrid-kopian. Jag tror att många inklusive mig själv har svårare att tycka om klubben när de spottar på skadade spelare och kastar spelare som besegrat cancer. Det finns mer till fotboll och kärlek för en klubb än att vara bäst och ha världens bästa spelare.
Annons: