/spanien/barcelona/forum/2170.aspx/spanien/barcelona/forum/2170.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona L.A.M Nr 10
2015-12-22 13:22
Att säga att Pep bara tränat lag med enbart världsklasspelare på varje position är ett så tröttsamt argument. Jag tror att många utomstående inte fattar detta men folk härinne borde kunna minnas tillbaka på tiden precis innan Pep. Vi kom trea bakom Villarreal, blev utspelade på Bernabeu och tog noll titlar två säsonger i rad. Spelare som Iniesta, Messi, Xavi, Pique och Valdes växte alla fram som riktiga världsspelare under Pep. Nu kommer någon säga att tex Xavi var riktigt bra redan innan. Ja, det var han. Men Pep var skicklig nog att lyckas utnyttja dessa spelares kvaliteter fullt ut genom taktiska förändringar. Att vi varit så överlägsna de senaste åren spelar är bara tack vare Pep. Lucho ska ha enorm cred men utan Pep och det här laget hade aldrig nått dessa höjder. Samma sak i Bayern. Ja, de vann trippeln året innan han kom dit. Men att de år efter år vinner ligan helt överlägset var inte fallet för några år sedan. Lag som Stuttgart, Wolfsburg och inte minst Dortmund (2 säsonger i rad) stack upp och vann ligan. Bayern var ett fantastiskt lag med Heyneckes men Pep har gett dem den stabilitet och ofta höga lägstanivå som krävs för att år efter år kunna jogga hem ligan. Pep har inte surfat på Bayerns framgångsvågor. Han har varit delaktig i deras fantastiska utveckling. Till skillnad från i Barca kan man inte ge han all cred då de som sagt var helt suveräna och vann trippeln säsongen innan men att säga att han bara vinner ligan pga alla spelare är fel.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barca4life98
2015-12-22 13:15
Hahah oj så fel dom hade...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-12-22 12:59
Börjar bli trött på denna ständiga jämförelse mellan Pep och lucho Ja vi var som bäst 08/09- 2011/2012, ja Pep är den bäste tränaren vi har haft. Men det var inga halvdana spelare han förfogade över heller. Det jag berömmer Pep för mest är hur han lyckades hitta busken/pedro från ingenstans och gjorde dom till världsspelare. Det är dom 2 spelarna som har lyckats från la masia under Pep Men med det laget vi hade och den tränaren så var det nästan omöjligt att INTE vinna trippeln Likt hur det nästan var omöjligt att INTE vinna trippeln förra säsongen. Med tanke på hur säsongen formade sig När det gäller det taktiska så är det ens namn som glöms bort, Tito Vilanova hade mycket att säga till om. Likt hur Juan unzue har mycket att säga till om under lucho Men att jämföra 2 olika Barcelonas legendarer tränar sejourer i klubben genom att trycka ner den andre är löjligt. Först och främst så kan man aldrig göra en rättvis jämförelse då man har 1716393 olika aspekter att tänka på. Nya spelare, ledning, ålder på spelarna, motståndare, tur, la masia, skador Är Pep vår bäste tränare? Givetvis går inte ens att diskutera bort Men är Pep en bättre tränare än lucho? Nja, endast på att spela det spelet vi alla vill se här inne. För att summera det Pep är den bäste tränaren för klubben, men han kommer inte vända hem. Nu passar jag på att njuta av luchos framgång
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2015-12-22 12:59
@A good coach is everything!:minns du dom sista 2 åren under rijkaard? minns du vart messi, xavi, iniesta spelade för positioner? iniesta var inte världsklass under rijkaard. pep slipade varenda en. xavi spelade deff mitt btw.. pep hade öga för talanger och kunde se spelare. pedro var kontraktlös i b laget. busi visste ingen vem det var än. pep skapade dessa stjärnor. stjärnorna som du nämner har mycket att tacka pep!
Barcelona Nemesis 10
2015-12-22 12:50
LeoMessi

Tack för det inlägget, du tog orden ur munnen på mig. Lucho förtjänar mer respekt!
Barcelona LeoMessi
2015-12-22 12:44
Kan folk släppa det här med Pep? Börjar bli lite uttjatat! Det är som att vi aldrig någonsin spelade kasst under honom. Var det inte så att enrique faktiskt hade bättre resultat än Pep under sin första säsong? Nu tänker jag på gjorda mål, vunna matcher, insläppta mål osv. Missförstå mig inte, jag håller Pep högre än Lucho. Men Pep kunde göra en frustrerad också och jag minns att det klagades jävligt mycket på att vi hela tiden skulle ha 80 % bollinnehav och att vi borde ha överlåtit bollen till motståndarna mer. Sluta tro att Pep aldrig kan begå misstag för han och Bayern åkte ut med huvudet före mot real och Barca. Och då hade inte Pep något pisslag till sitt förfogande. Nu låter som att jag ogillar Pep, det gör jag inte för han är min favorittränare. Men att man hela jävla tiden ska förminska Luchos insatser som tränare genom att påpeka hur jävla grym Pep är, är något som stör mig som fan. Ni får det att låta som att Pep hade vunnit alla titlarna även om han inte hade Messi, xavi och iniesta i laget. Give me a break.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2015-12-22 12:44
Visst Pep gjorde det mycket bra i Barca! Men skulle vilja se Pep i ett lag utan världsspelare på nästan alla positioner. Då kan man döma honom rättvist!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2015-12-22 12:36
Pep Guardiola Men vem just nu är i nivå med Pep rent taktiskt? Finns ingen. Pep är ett unikum i fotbollsvärlden. Lucho får för lite cred för vad han gjort/gör med Barca. Han tog oss från en titellös säsong till att vinna trippeln o nu fem titlar på ett år.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2015-12-22 12:29
@neymar JR:


pep utvecklade dom ännu mer. bytte positioner på dom. ändrade deras sätt att spela helt o hållet. nu säger jag inte att lucho är dålig. han har absolut en del av titlarna=). men han är inte i närheten av pep. rent taktiskt alltså.
Barcelona Barca4life98
2015-12-22 12:21
Ni som säger att Lucho är beroende utav MSN. Ja, men vem lyckades få ihop dom 3 och få laget balanserat så dessa 3 kunde få ut så mycket av sitt spel? Under Peps tid, han "räddades" av Xavi, Iniesta och Messi eller? Om man ska använda era argument. Hade varit intressant om Pep hade haft materialet som Lucho har haft med transfersförbud etc.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-12-22 12:11
Ja hade xavi/iniesta/Messi dålig så var det kört för Pep Åh fan har lagets 3 bästa en dålig så blir prestationen sämre
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Josep "Pep" Guardiola Sala
2015-12-22 11:58
Luchos barca ä msns barca. har dom dålig dag så r det köört. drf kan vi vara maktlösa mot lag som depor
Barcelona >The Reporter<
2015-12-22 10:49
Det enda jag är orolig för mot Arsenal är att våra anfallare inte kommer vara effektiva utan försöka göra det extra fint. Är säker på att vi kommer få cirka 10 kvalificerade målchanser på bortaplan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LegendenN10
2015-12-22 10:20
In Lucho We TRUST! utan honom hade det inte varit möjligt att vinna 5 titlar på ett kalender år! Just nu världens bästa tränare!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LegendenN10
2015-12-22 10:15
Jag räds inget lag i världen. Kasta de in i ringen vilka än de är, Bayern Arsenal real city United. Likt förra säsongen tror jag att vi kommer gå på knock out! #DeRegerandeTrippelMästarna!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-12-22 08:54
Allt kan bu hända i fotboll men samtidigt så är vi ju favoriter? Så de e ju N självklarhet då att vi med största sannolikhet kmr gå vidare. I min bok är det så. 85-15 till vår vår fördel. Elr 80-20. Vi är så mycket bättre än Arsenal. Att dom lyckades slå oss 2011 var ett mirakel för vi var helt överlägsna. Matchen på Camp Nou var ju helt makalöst . 20-0 i avslut hur sjukt är inte de?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2015-12-22 06:13
Amo.38 Arsenal skrämmer faktiskt inte mig nämnvärt. Dom har inte varit i en sån här bra sits i PL sedan Henrys dagar i klubben men samtidigt har dom ju saknat konkurrens fullständigt i år med en velande Van Gaal, en Mourinho i botten av sin karriär samt en Kopp som fortfarande lägger sitt pussel efter en kortare nytändning hos Pool, jag menar Leicester är ju i topp för fan. Tycker fortfarande att dom ser strukturellt för svaga ut för att räcka till mot toppmotstånd i CL. Med all respekt för Özils form, Alexis finurlighet och Girouds "personbästa" - det här mötet ska vi borsta av från axlarna med mindre besvär, sett över två möten. Kan inte se hur Arsenal ska stå emot oss på Campen även om dom kontrar in något sporadiskt mål. Grejen är dock att jag inte gorillabankar mig för bröstet och hånskrattande basunerar ut ett avancemang som att det är en självklarhet som står skrivet i något facit någonstans. Jag har sällan problem med folks åsikter eller förutspåenden utan mer med hur dom lägger fram det. Jag tror och förväntar mig att vi går vidare, men det finns inget som på förhand kan ändra det till ett faktum. Matcherna måste spelas först.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2015-12-22 03:31
Xaviesta

Håller med dig på punkten att många lag kan skaka Luchos Barca. Jag tror mycket beror på att vi inte har samma kontroll över matcherna längre, på gott och ont självklart! Men Lucho kommer gå in bland en av de bästa som tränat Barca, för vinner han Ligan i år så är jag faktiskt mer än NÖJD (så länge Real inte tar CL). Är vår trio på spelhumör så blir det åka av för ALLA lag men jag tror Arsenal i år blir en väldigt svår nöt att knäcka, deras speed där framme skrämmer mig enormt med vår backlinje...
Barcelona Barcelonistas
2015-12-22 03:01
Xaviesta "Historien har lärt mig att Luchos Barca kan skakas av vilket lag som helst," Historien har lärt mig annat angående Luchos Barca. Det här med att alla lag kan slå oss? Ja om vi spelar skit och låter Lord Marlboro spela så är ju allt möjligt. Real 0-4 Barca Barca 3-0 Bayern Barca 3-1 PSG Barca 3-1 Atletico Barca 1-0 City ( där vi borde vunnit med 10-0) Vad vill jag komma till? Spelar vi på vår högsta nivå ska vi slå Arsenal väldigt enkelt. Inte nog med att vi är mycket bättre deras fotboll passar oss som i handsken. Lägg därtill det enorma psykologiska övertaget som vi har mot Arsenal. 2006 2010 2011 Har vi slagit som/ut dom ur turneringen. Det måste ske ett mirakel likt den Chelsea hade mot oss 2012 för att Arsenal ska slå ut oss.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2015-12-22 02:31
1) Jag avskyr Fabregas och önskar honom all olycka det träbenta scandlines-långsamma loj-lunkar axel-ryckande "fotbollspelaren". Men faktum kvarstår att han är en katalan så det finns inte en chans i Bajsingdal att han skulle börja spela för Madrid. Att ni orkar sätta upp ryktet på tapeten ens.. 2) Shanghai har trollat här i herrans många år. Minns när han hette Shanghai shoot me $12 med sin jävla Al Bundy referens. Du trollade redan på den tiden med din ocharmiga pessimism och det var pinsamt genomskinligt redan då. Mig lurar du inte heller, med andra ord. 3) Historien har lärt mig att Luchos Barca kan skakas av vilket lag som helst, närsomhelst, även om vi ser ut som historiens bästa lag i 85 minuter. Fotbollen vi spelar bjuder in till sådan dans och man ska inte vara sådär självsäkert kaxig som Barcelonistas så orealistiskt illustrerar. Med det sagt så BÖR vi gå ifrån det här dubbelmötet tämligen enkelt men det finns inget som säger att vi KOMMER och SKA. Är det något som är avtändande med det här forumet så är det den direkta bristen på ödmjukhet och respekt emellanåt. 4) Seny 4 life.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-12-22 02:20
Wallamannen - chansen större att Benitez blir fitness model.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona wallmannen
2015-12-22 02:08
Då går jag till vårdcentralen imorgon.. ;-) Klart att Arsenal kan skrälla. Inte troligt, men möjligheten finns.
Barcelona Barcelonistas
2015-12-22 02:03
Den som på allvar tror att Arsenal kmr ha en chans mot oss bör söka vård. Vad ska vi vara rädda för? Giroud är ett skämt killen är Lord Bendtner 2.0. Det finns inget som skrämmer mig vad gäller Arsenal. Bayern fullständigt demolerade dom på Allianz som om de vore ett blåbärslag. Har vi MSN skadefria tror jag att vi kan stänga dubbelmötet redan på Emirates.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-12-22 01:53
Shanghai är ett troll precis som Gabriel säger. Killen kryper ut ur sin grotta från ingenstans och nämner celta Vigo matchen? Han nämner den matchen i varenda inlägg.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2015-12-22 01:27
Hahaha Kanske inte ska lägga i mig diskussioner bär jag inte har läst allt.. Nu ser jag att Shanghai har sagt att Arsenal kommer käka upp sig. Haha att det kan vinna visst det kan dem göra under sina bästa dar men käka upp oss hahahaha. Inte under min livs tid iallafall!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-12-22 01:27
En sista sak, du kanske inte är Pasillo även om du påminner sjukt mycket om honom och sättet han skriver på. Så om du inte är samma person så ber jag om ursäkt, men jag köper inte någonstans att du är culé. Du luktar madridista på långa vägar. Nu är jag redo att säga godnatt på riktigt, då godnatt.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona A good coach is everything!
2015-12-22 01:24
Shanghai // Håller med dig! Att underskatta Arsenal är bara okunnigt ! Arsenal i topp form kan vinna över vilket lag i världen som helst. Arsenal har många duktiga unga hungriga spelare. Å med vår skakiga backlinje kan dem mycket väl göra oreda. Får hoppas på att masken rycker uppe sig oxh att Mathieu hålls utanför laget dessa två matcher...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-12-22 01:23
Haha, alltså Shanghai bara ge dig, seriöst du kanske lurar vissa andra men inte mig. Jag ser rakt igenom sättet du skriver på och jag skiter fullständigt i om jag är en forumräv eller inte. Jag är medveten om att majoriteten här inne respekterar mig och gillar att läsa det jag skriver, och med det kommer även ett visst ansvar. Jag anser att det är en del av mitt ansvar att genomskåda dig för det är precis vad jag gör. Det här handlar inte ens om att vara "pessimistisk" som du så duktigt kallar det, för det får ändå finnas en gräns mellan pessimism och en överdriven idioti. Du nämner liksom att Arsenal kommer att käka upp oss (eller vad du nu än skrev) det sättet att uttrycka sig på är bara överdrivet och löjligt och inte en endaste culé hade uttryckt sig på det sättet. Visst, man kan visa respekt mot sina motståndare och ta en lite mer försiktig approach, men att säga som dig att vi kommer bli uppkäkade av Arsenal är både överdrivet och pinsamt. Att du sedan även refererar till Celta Vigo och Bilbao precis som Pasillo gör att jag utan tvekan ser mönstret som leder mig till slutsatsen att ni två är samma person. Nästan varje gång du skriver så är det något negativt, ibland kompletterar du det med något enstaka inlägg där du skriver något bra men det är enbart för att vilseleda och inte bli avslöjad. Så för att svara på din fråga, tror jag du skulle orka trolla sen 2009? Ja, no doubt about it. U don't fool me. Men jag måste be om ursäkt till resten av forumet för att ha sänkt nivån med det här inlägget då det riktar sig mot en person snarare än om ämnet Barcelona. Men jag kände mig tvungen. Det var allt. Godnatt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2015-12-22 01:03
Gabriel Tråkigt att du tycker jag är en maräng när jag har varit Culé sen år 2001. Jag har upplevt både bra och dåliga dagar som supporter och älskar klubben från Katalonien. Att du anklagar mig för en falsk antagelse är absurt då du är en forum räv och har varit här länge. Tror du ett troll hade orkat skriva här sen år 2009 på detta forum? Jag minns när alla hoppade på mig här för några år sen när jag tyckte Thiago Alcantara är bättre än Özil. Var jag då fortfarande en maräng? Att jag är pessimistisk är något som är bra. Visst det är negativ energi men hellre vara det än att underskatta motståndet och förnedra gång på gång. Vår arrogans kommer att krossa oss. Därför tycker jag att vi bör ta försiktiga åtgärder. Vi straffar oss själva med att underskatta andra och ha hög näsa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Ali G
2015-12-22 00:52
@Gabriel:

Tänk dig att se Cesc springa runt med en Madrid tröja i ett Clasico på Camp Nou.. Killen skulle inte överleva!
Annons: