/spanien/barcelona/forum/21663.aspx/spanien/barcelona/forum/21663.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid Mr Baloo-Gonzalez.
2008-05-11 12:20
Gudabenådad
Man bör ställa sig frågan? ska man bygga från skratch eller satsa' ala poker' på en titel ala abstinens'`?
Ryggaden i Barca finns filosofin finns, jag är den sista personen att uttala mig om vilka ni bör inhandla, dock bör ni vara försiktiga om vilka ni värvar in! såna Som Alves vill ha titel direkt, vad händer när inte det levereras? drar han?
Medelunga som kan stå ut med ett bygge.

Barcelona Gudabenådad
2008-05-11 12:07
Frank Lampard? Åh, Gud. Nej! Han fyller 30 nu i sommar, och är heller inte den spelaren vi ska köpa. Visserligen en intressant spelartyp. Men att köpa färdiga världsspelare som snart passerar sitt bäst-före-datum vill vi inte köpa.

Diego Milito fyller 29 år. Just nu skulle han bara vara överlöd.
Barcelona Gaucho_10
2008-05-11 12:02
Jag håller med om att man ska köpa lampard, tycker att han är perfekt för oss, han sliter som ett djur varje match, grymt skott, bra teknik, osv

Sen så tycker jag att D.Milito är ett mycket bra köp, han har presterat varje år, oavsett hur zaragoza har presterat, tror inte att det blir svårt att få hit honom med tanke på att hans brorsa är här
Barcelona Ronaldiinho
2008-05-11 11:44
Giovanni17

Nej, barcas match kommer inte att visas ikväll.
dom visar Betis-Sevilla istället.
Barcelona MESSI_CE_Iniesta_V.Valdes
2008-05-11 11:37
Stämmer, 11 maj :) 19 år!

Tror ni Bojan kommer med i EM truppen då?
Barcelona xavinho87
2008-05-11 11:33
vi får gratulera giovani 2 santos idag om jag inte minns fel =)
Barcelona Hoshiar
2008-05-11 11:21
vad tycker ni?

-----------Valdes------------
--Alves--Puyol---?-----Abidal-
-----------Yaya------------
Messi-------Iniesta----Mancini
-------Henry------Benzema----

Bänken:
Bojan
Xavi
Marquez
?
?
Barcelona Ciao-V
2008-05-11 11:06
Eto'o kommer nog att stanna om klubben inte kan få in en afallare av samma kaliber, typ David Villa. Det är också troligt att han stannar även om det kommer en annan yngre anfallare som fungera med honom i anfallet.

Henry och Ronaldinho tror jag inte att vi kommer att se i Barcelona tröja under nästa säsong. Nog med stjärnor och mediadrevet som har ställt till för truppen i denna säsong.
FC Barcelona blir bättre av att inte ha dessa två herrar i truppen.
Ingen av de accepterar heller att sitta på bänken under längre period. De är ego trippade.
Barcelona Giovanni17
2008-05-11 11:05
någon som vet om tv4 plus visar barca matchen idag mot mallorca???
Barcelona LIONEL-MESSI
2008-05-11 10:38
glömde ronaldinho vet ej vad barca ska göra med honom ska han va kvar eller ska han lämna ?????
Barcelona LIONEL-MESSI
2008-05-11 10:37
jag blir så jävla ledsen när jag ser ronaldinho filmer, vet ej om jag vill ha kvar han i barca men en sak vill jag veta, hur ska barca spela år 2008 ???? tycker dem ska spela så här.

valdes
alves puyol milito/collocini abidal
xavi toure lampard
messi henry iniesta

etoo säljs, trodde han hade hjärta för klubben men tycker han är ett ego som bara tänker på sitt eget bästa. edmilson säljs ju så tänkte att om vi köper en ny mittback så kanske varierar lite med toure så dem inte blir skadade. thuram slutar elr byter klubb vet ej men då har vi ju puyol milito å collocini och kanske pique bättre att ha en bred trupp. alves kommer in zambrotta ut men och är lite osäker om abidal om han ska spela på vänster kanten för han har inte vart så bra för barca än så länge. deco ska ut han är för seg hans tid är över och då behöver vi en till och tror vi behöver lampard och en till för att ha en bred trupp kanske diego eller nasri tycker jag. messi ute till höger och till vänster iniesta och henry i mitten. henry får sin gamla position så han kan visa vad han går för. bojan kommer få hoppa in ibland. giovanni kommer buta med messi i bland å iniesta. nu vet jag inte så mycker om dem nya från b laget men så här ska barca spela tycker jag eller vad tycker ni skriv
Barcelona barcadinho
2008-05-11 09:47
Ni kommer att bli arga nu med det här inlägget, men igår kväll pratade jag med två kusiner som bor längre söderåt på kontinenten och vi snackade mycket Ronaldinho.

Vi är överens om an sak. Grabben mår väldigt dåligt. Det går att se på de få rörliga bilder som dyker upp med honom (mer sällan nu för tiden).

Jag tror att ronnie har stora problem med alkohol (eller andra psykiska störningar). Hans blick och ansiktsuttryck ser mycket dåligt. Det är typiskt för såna med sådana problem att försöka dölja och ha attytiden att "det är inget problem, det är inte så farligt. Det ordnar sig". Men det är känt att det inte alls lätt att ta sig ur missbruk.

Allt som jag skriver här är från känslan. Vi har inga bevis. Tom journalister från Barcelona vet inte riktigt. Klubben lyckas väldigt bra med att dölja informationen. Och hur klubben reagerar med honom framför media är också en varningssignal. Alla har alltid en känsla av att man döljer något alvarligt. Nyheterna runt honom är inte alltid som det brukar när nån är skadad (ni vet, då kan man läsa att skadan ser si eller så, att läkarna bedömmer si eller så, att det ser ut bra/mörkt med foten osv).
Här är det nästan helt tyst.

Hur är det med skadan då?
När ska han börja träna (han skulle ju spela mot Mallorca sa man för en månad sen).
Vad säger läkarna om rehabeliteringen?
Går han på en särskilt träning? Var och när?

Frågor som vi inte får svar på och som man brukar snacka om med vanliga skador.

Nej, min känsla (och mina kusiner) är att det handlar om alvarligare saker. Klubben har hamnat nu med ett problem. Döljer man något är det inte bra. Kommer man upp med all information är det inte bra heller, om man tänker sälja till högsta priset (här kan man inte lura andra klubbar. han kommer nog gå ordentliga kontroll innan nån klubb betalar 40-50 milj euro).

Jag självklart hoppas på att vi har bara snackat fantasier igår på tellefonen. Hoppas verkligen.

Ha en bra dag i solen nu.
Barcelona MESSI_CE_Iniesta_V.Valdes
2008-05-11 09:32
Japp, Thiago och Gai stod det i tidningarna om att dom skulle flyttas upp, sen precis som Criff säger så tar nog Pep med några till upp. Kanske Jeffren, V. Sanchez eller Valiente?
Barcelona Criff
2008-05-11 09:30
Spinbad, Thiago snackades det också om. Men nu när Pep tar över kanske det kommer fler.
Spinbad
2008-05-11 03:59
Är det några spelare som kan flyttas upp till a-laget mer än Gai under sommaren? Eftersom det kommer bli en stor omsättning av spelare vore det ju väldigt bra om några kom från La Masia.
Barcelona SaM__-
2008-05-11 03:00
fyfaan vad fult det är när Higuain gör mål i El classico. Visst var det en fin mottagning men inte en chans att han hade kommit förbi om det inte vore för en viss Edmilsson. Kolla på Edmilsson, vafan sysslar han med? Han bara lägger sig ner!.. helt sjukt!
Barcelona dnw
2008-05-11 00:03
Intressant med ett barca-hjärta som tränare. Väldigt intressant, men samtidigt så vet jag att det vi helst vill vinna, (CL) kommer bli väldigt svårt, med tanke på Peps orutin som tränare.

Väldigt modigt av styrelsen dock som tar denna chansningen. Pep är inte vem som helst, dom har anställt honom för att ha kvar honom som manager i klubben en längre period, antar jag. Han kommer aldrig sparkas, utan om han lämnar klubben, lär han göra det självmant, inte att någon sparkar honom.

Nackdelen dock är ju att han är en f.d spelare i barca och som har betytt så mycket för laget, är det så att underpresterar så lär han ändå inte få sparken, jag tror heller inte att han lämnar laget nu när han har fått en sån roll. Men som sagt det är en väldigt stor nackdel att anställa honom med tanke på hans tidigare relationer till klubben.

Det positiva är dock att han är en vinnarskalle, han vet hur man bygger ett lag från grunden. Han är, eller snarare var själv en defensiv spelare så jag tror att han kommer att bygga nerifrån och upp, och det tror jag han kommer lyckas med. Frågan är bara om han har stake nog i sig att skälla på spelarna när det behövs?

Personligen skulle jag föredra en äldre tränare med rutin och som inte skäms, en tränare som skulle kunna skrika åt spelarna när det behövs, osv. Min uppfattning om Pep är att han är mjuk i sitt agerande, och ganska snäll. Det är just det som Barca saknar, att dom inte har en tränare som är lite mer hård mot spelarna, en tränare som kan ge tillbaka motivationen till t ex Ronaldinho?

Jag hoppas verkligen att Ronaldinho stannar i laget, det återstår att se om Pep kan ge honom lite motivation och bra träning igen. Jag kan inte tänka mig Ronnie i en annan klubb, jag vet att han kommer göra allt för att visa Barcelona att dom gjorde fel som sålde honom, om han nu säljs, därför säger jag, behåll honom, och sälj hövdingen Deco!

Ärligt talat, med all respekt, Deco.. Komigen, killen är ju _SLUT_. Han springer mindre än någon annan, han gör inte sitt arbete offensivt längre, han går inte på sina avslut, han använder inte sin fria roll på mittfältet, han gör ingen nytta på plan! Han tar bara en plats för mycket. Är så trött på att se honom spela nu för tiden, han börjar gå mig på nerverna.

Lycka till, och välkommen Guardiola!

MES QUE UN CLUB, VISCA BARCA!
Barcelona Kimmpa_fcb
2008-05-10 23:26
Shi

Vart sa jag att han var överskattad? Jag sa att han var överhypad, alltså att media har förstorat upp honom rejält. Han är en duktig spelare som har blommat ut i år, men jag skulle välja Huntelaar före honom 7 dagar i veckan.
Barcelona Criff
2008-05-10 23:20
ZeYo0dI, Vi gör såhär istället, visa du mig bevis på att han bara är petad och inte skadad.
Återkom när du fixat något vettigt.
Real Madrid Shi
2008-05-10 23:17
Ämne: Gaucho_10

Jag tar....
Benzema överskattad, du har officiellt dumförklarat dig i en oklar framtid.
Barcelona Kimmpa_fcb
2008-05-10 23:14
Gaucho_10

Jag tar Huntelaar före alla de tre.

Drogba är bättre än Huntelaar men han är 30år, jag ser hellre en yngre spelare som köps in än en som inte håller så många säsonger till.

Huntelaar är så mycket bättre än Benzema och Milito, han är mycket målfarligare och har bra teknik.

Enligt mig så är Benzema överhypad, jag har sett mycket med honom och innan den här säsongen så har han varit riktigt dålig.
Barcelona Evička
2008-05-10 23:03
Ämne: Och du kallar dig ba....
Det är inte fråga om att det bara "går dåligt" som du säger. Ett lag som kämpar, gör sitt bästa men ändå förlorar är värda all respekt. Men det har inte varit fallet. Brist på vilja, slarv och en inställning att "det räcker att ställa ut skorna så vinner vi" måste man få lov att kritisera. Det här är spelarnas jobb, då kan man också kräva att de ska göra det så bra det är möjligt. Gör du inte ditt jobb efter bästa förmåga gäller att du får kritik för det. Den regeln måste gälla även fotbollsspelare.
Real Madrid ZeYo0dI
2008-05-10 23:00
För det första:
TV4+ sänder inte er match mot Mallorca längre utan man har valt att sända Betis - Sevilla istället!! Kul för mig, men inte kanske för er.

För det andra:
Ronaldinho är i en OTROLIG stor formsvacka, det är ett faktum. MEN, ändå envisas några med att han är skadad och sånt. Han har blivit petad av Rijkaard! Det går inte att säga att han är skadad. Det står inte i barcas hemsida eller någonstans. Jag försöker inte bara skapa konflikter, men skulle vilja se någon visa mig något bevis på att Ronaldinho är skadad och inte i en formsvacka och petad.
Barcelona Gaucho_10
2008-05-10 22:59
Huntelaar...nej tack

Föredrar isåfall drogba, benzema, D.Milito
Skulle inte vara helt illa med en spelare som crouch, det sägs att han vill lämna , nja, varför inte, han kan bryta mönstret, istället föratt passa passa passa, så kan man äntligen lyfta in lite bollar
Barcelona Kimmpa_fcb
2008-05-10 22:51
Huntelaar har visat att han är en klass anfallare, och om Eto'o skulle lämna så kan jag se honom i Barca (även fast jag helst skulle vilja att de satsar på Henry och Bojan).

€40m för Eto'o är riktigt bra, även om det bara är rykten så kanske det ligger lite sanning i det, jag skulle inte tacka nej till det erbjudandet.

Amorebieta har presterat bra i Athletic, skulle även där inte tacka nej till den spelaren, nu när vi behöver en ersättare till Milito.

Även Coloccini är en bra back, han skulle säkert trivas med Milito och han är ju inte speciellt gammal fast han har varit med länge och har rutin.
Barcelona westinhoblaugrana
2008-05-10 22:41
Och du kallar dig barcasupporter, Eva? Skäms. Stötta alltid laget, även om det går dåligt. Vi är en del av klubben.
Barcelona Rambla
2008-05-10 22:22
barcadinho:

Mancini kan behöva mijöombyte.

När det gäller Huntelaar så sägs det att han föredrar Barça över Madrid men det kan likväl vara påhittade lögner. Anledningen sägs i alla fall vara Cruiff.

I en av madridblaskorna stod det att Pep är väldigt intresserad av Athletics unga mittback Amorebieta. Han är stark, snabb, bra i luftrummet och även väldigt bekväm med bollen med ett fint passningspel. Hans klausul är €30m. Det blir ingen lätt värvning för flera stora klubbar tittar på honom. Athletic kommer att göra allt för att behålla honom.

Senaste från Italien och Gazzettan. Inter, som fick nobben av Gerrard, har nu vänt blickarna mot Barcelona och Eto'o. Siffror som nämns är €40m. De jagar ju också Hleb men enligt Gazzettan så gör även Barça det.
Barcelona barcadinho
2008-05-10 22:13
Jag är imponerad av många av här hur ni följer alla de unga cantarenos. Jag erkänner att jag är lite dåligt på det.
Men nu om de "vuxna" spelarna.

Det ryktas igen om Klaas-Jan Huntelaar från Ajax. En riktigt striker i etoos stil (jag tänker inte göra en jämförelse mellan dem, men båda är målgörare). Real och flera andra klubbar kommer vara här i matchen (för marängerna blir det en ung ersättare för VNS), men jag hoppas att Cruyff ta ett snack med grabben.

Sen har ni nog läst om rykterna om Alessandro Mancini från Roma. På vänsterkanten - anfall eller mittfält. Ni har sett honom själva med Roma. Han glänser inte alltid. Men han är teknisk, duktig på båda fötter (bäst höger, men gör en del mål med vänster). Samma kvaliteter här som David Silva. Silva är kanske mer rörlig, men Mancini har fysiken. Det är en stark kille som kan hjälpa på deffensiven om han får order.

Jag räknar med en snabb värvning i mittbackspositionen. Milito har gått sönder och Thuram slutar. Det kommer att bli väldigt komisk om Colocini, Puyol och Milito (när han är spelklar) ska spela ihop. Jag kommer att skratta säkert när jag ser den här bilden. Roligt. Men vadå. Colocini är med i Argentinas landslag. Han måste vara duktig då.

Pep är officiellt den nya tränaren. Jag var emot det hela tiden, men nu är det så bara. Jag hoppas att han kommer att lyckas. Jag hoppas bara att publiken ska ha mer tålamod. Jag presonligt gillar inte vita näsdukar. Jag gillade inte alls reaktionerna inför och under matchen mot Valencia. Det gör sönder spelarna psykiskt (vi spelade ju bra mot united). Jag tror att vi skulle prestera bättre (lite iaf) på elclasico om publiken mot Valencia skulle hedra istället för att bua.

Barcelona Gonzalez_Barca
2008-05-10 21:53
Jahap då får jag väl förlita mig till Rojadirecta..
Barcelona OkkaPokka1
2008-05-10 21:52
Ni måste se denna helt otroligt bra'a videon! Amazing är bara ett av orden. Länktips!
Annons: