/spanien/barcelona/forum/21568.aspx/spanien/barcelona/forum/21568.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Rambla
7/14/2008 00:01
Pato:

Är det någon som är ute och cyklar så är det du. Italiens press, och även GdS, skriver en massa skit precis som den spanska pressen.

Bronzetti trovärdig? Vilket skämt, mannen som säger vad säger vad som helst, när som helst, bara för att få synas i media. För att inte tala om Galliani, är han trovärdig helt plötsligt? Ena dagen säger han en sak, för att nästa dag säga en helt annan sak. Så just nu börjar han tala sanning menar du? Jag skulle gissa på att Bronzetti och Milan börjar bli lite smått desperata att Ronaldinho faktiskt är på väg till PL och säger precis sånt som passar och gynnar dem.

Det är väl allmännt kännt att Galliani åker runt i Europa med en allt för liten plånbok, och det börjas väl mer eller mindre skrattas åt Milans värvningsfilosofi hos berörda klubbar.

Ronaldinhos bror är en girig en och bjuder Man City 12 miljoner per år i lön, så har de nog fått hans uppmärksamhet. Jag menar, Ronaldinho får ju spela Uefa-cup oavsett om han går till Milan eller Man City, så då är nog dubbla lönen en hyfsad morot.

Pitur_:

Hans kaliber? Har du sett honom på sistone? Han håller knappt korpklass. Personligen så struntar jag var han hamnar och de som värvar honom tar verkligen en stor risk, för det är inte mycket som talar för att han kommer tillbaka och blir den spelare han en gång var. Hans problem ligger nog inte bara på det fotbollsmässiga.
Barcelona Smacked
7/13/2008 23:57
Mjo,men ett sådant skambud är lite förnedrande och Milan borde öppna på den snåla plånboken dom har, i vilken dom har en hel del cash och sluta med sina löjliga fasoner.
Spanien Pitur_
7/13/2008 23:52
Ciao-V //

Går Dinho till City är det väl snarare skit för alla om älskar fotboll? Pengar är inte allt och jag kan ärligt säga att hade det gällt Kaká så hade jag hellre sett honom gå till Barca för en viss summa än City för det dubbla..

En spelare av hans kaliber ska spela med de största i CL och inte i ett skitlag i PL som plötsligt fått en transferbudget av en brottsling till tai-magnat. Noll respekt för alla som resonerar sådär oavsett om man av någon anledning hatar just Milan.
Barcelona westinhoblaugrana
7/13/2008 22:50
För mig hade den optimala lösningen varit att låta Ronaldinho stanna i Barca och låta Pep och hans kolleger träna honom i form. Milan borde definitivt inte få honom för 15 mille, det är skam. 32 miljoner för dagens Ronaldinho är mycket, och eftersom Ronaldinho inte ingår i Barca så borde man ta pengarna och övertala Ronnie att gå dit istället för Milan. Men som sagt, undertecknad vill väldigt gärna se ronaldinho fortsätta med sina trolleritrix i barcelona, för han har det i sig utan tvekan, det är bara orken och motivationen som har blivit sämre.
Barcelona barcadinho
7/13/2008 22:47
Pato/

Det är nog många som tror att Ronaldinho vill hellre till Milan än Man C.

Men vad gör man om barcas ledning går inte med på en sådan affär?
Vad gör man om det finns en klubb som bjuder dubbelt så mycket?

Inte så lätt.

Galliani har redan fått erfara efter alla de här månaderna att det inte är så lätt.
Barcelona Endrit Jezerci
7/13/2008 22:33
Ämne: @ Ciao-V

Ja, Gazz....Tidningarna säger att han vill till Manchester City, så för mig är det inte alls svårt att tro att han vill till ett annat lag än Milan.

Kan du också förklara på ett trovärdigt sätt varför Gazzeta dello Sport är den enda trovärdiga italienska tidningen?
Pato
7/13/2008 22:28
@ Ciao-V

Ja, Gazzetta dello Sport (den enda trovardiga italienska tidningen) ar definitivt mera trovardig an den spanska pressen.

Det ar svart att inte tro att Ronaldinho bara vill till Milan om Bronzetti gar ut och citerar honom. Detta ar sedan tidigare ocksa bekraftat av Galliani.

Nja, Barcelona varderar honom sakert till en miljard nar han blir 30 ar. Vi tar honom hellre i ar for en skitsumma som inte ens kommer att komma upp till €20m-stracket.
Barcelona Endrit Jezerci
7/13/2008 22:26
Ämne: jag hoppas ronaldinh....
Problemet är att han inte krigar för en plats i startelvan.
Barcelona Endrit Jezerci
7/13/2008 22:18
Barca_PXM:

Kanske du borde sluta skrika så mycket?
Barcelona Ciao-V
7/13/2008 21:49
Pato:
Förresten. Ronaldinho är för ung för Milan. Ni kan säkert värva honom men då får ni vänta tills han fyller 30 år först.
Barcelona Ciao-V
7/13/2008 21:44
Pato:
Så patetisk! Om spanska press är ute och cycklar. Vad gör italienska press? Säger du att pressen i Italien är mer trovärdiga?

Ingen av oss vet sanningen om vad Ronaldinho vill och vad Barcelona vll med honom just nu.

Jag skulle råda dig att inte tro så mycket på italienska press heller.
Barcelona T#11
7/13/2008 21:42
jag hoppas ronaldinho stannar tillslut. han är en underbar spelare som kan ge mkt för laget, sälj inte honom. låt honomn stanna och kriga för en plats i startelvan istället.
Barcelona Barca_PXM
7/13/2008 21:39
Gaucho_10

det e ronaldinhos fel i princip, han vet det. men ibland känner jag att går till annan klubb eller jag känner tvärtom ibland. barca ska behålla etoo kvar eftersom man har ej hittat ersättare hittils.

barca o inget annat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pato
7/13/2008 21:36
Spansk press ar ute och cyklar. Under lanktipset bekraftas det mer eller mindre att Ronaldinho bara vill till Milan.

Laporta kanske far noja sig med en summa runt €15m-kretsarna. Galliani kan nog offra sig och sta for notan for middagen.
Barcelona Gaucho_10
7/13/2008 21:19
Oroa er inte, Eto'o kommer inte att gå till Arsenal, han vill inte låta klubben få bestämma hans öde

OM han försvinner så tror jag att han sticker till Inter/Milan eller Chelsea
Barcelona westinhoblaugrana
7/13/2008 21:02
Jag bara undrar hur det går i hleb-affären? De första uppgifterna sa att han skulle bli klar senast i torsdags...i fredags läste jag att han skulle bli klar i helge...nu är det söndagkväll och fortfarande inga nyheter?
Barcelona Gabriel
7/13/2008 20:57
Va fan e det här för idiotsaker jag läser om i SPORT. Eto'o + 10 mille för Adebays. Jag skämtar inte, nån har en skruv lös i ledningen samt Guardiola också. Och Arsenal, dom är ännu dummare om dom inte nappar på detta. Jag hade som arsenalfan bett till högre makter att detta budet accepterades, fan va dumma vi är. Vissa påstår att Samus ego är för stort för att tillåta sig själv ingå i en bytesaffär. Visst, så kanske det är. Men frågan är bara hur villig han är att stanna kvar efter sånt här. Han lär ju inte känna sig speciellt uppskattad av oss när vi vill byta ut honom mot en annan spelare. Så därför kankse han accepterar det trots allt?

Det hade jag gjort!
Barcelona Gaucho_10
7/13/2008 20:19
Det är sorgligt att se ronaldinho försvinna, man kan inte göra någonting åt saken

Man blir bara så jävligt arg på ronaldinho, fyfan om han bara kunde vakna upp och bete sig som en riktig fotbollspelare så hade det här aldrig hänt, själviskt! (förlåt, men är jävligt bitter)
Barcelona FC-Barcelona
7/13/2008 19:42
Vampíro

Vi få ta och (BE!!) lite nu så att City tar hem han eller Milan höjer budet :P
Barcelona BlueRed.
7/13/2008 19:28
Verkar som om dem flesta stora klubbarna har ögonen på Thiago Neves, vore synd om inte ledningen tog chansen nu.
Barcelona barcadinho
7/13/2008 18:50
adiil/

Jag håller med dig om vissa saker:
Att gräsplanen, bollarna och skor osv har blivit bättre och att domarna är mer observanta (och reglerna har blivit skarpare). Och att Pelé är bland de största.

Men jag håller inte med dig om andra saker.
Att det är lättare att spela fotboll idag och lättare att göra mål.
Man blir inte lycka skitig av lyran på plan nu för tiden men man har väldigt lite tid på sig att avgöra vad man ska göra. Fotbollspelarna idag är mycket mer kompletta just pga att kravet på de har ökat markant. Reglerna har blivit skarpare också för att bemöta tuffare spel. Förut fanns det lösare regler eftersom spelet var inte lika fult. Reglerna har utvecklats fram för att bromsa det tuffa spelet som har utvecklats under tiden. Taktiken har också utvecklats mycket under tiden, vilket gör det svårare för spelarna att spela fritt.
Det är också tuffare spelchema idag än förut, tuffare att hantera media och all uppmärksamhet, osv.

En sak till som jag inte håller med är att placera Pelé som ettan. Jag har min egen ettan och jag tycker inte att vi behöver snacka igen här om vem som är bäst.

Vi och alla fotbollsälskare tycker olika om den här saken och det får bli så.
Livet går vidare ändå.
Barcelona Myrran
7/13/2008 18:47
Hoppas att info om Henrique på engelska får duga då jag inte orkar översätta det.

Taget fråm xtratime forumet:
"Like I said in the Barcelona forum, he is comfortable with the ball on his feet unlike most centre backs (the mistake against Venezuela was a rare lapse of concentration: it was his national team debut so he was very nervous) and antecipates very well. He might have a few problems with strong forwards at first (only Adriano really tested him here, but he was already used to his physical approach to the game at their 3rd encounter) but there aren´t a lot of that in the Spanish League anyway... Great signing, by the way."
Barcelona Fc Barcelona / Ronaldinho
7/13/2008 18:35
ElDuroDeFCB// Kan du berätta om Henrique du verkar kunna följa brasilianska ligan, skulle vara snällt av dig :)
Barcelona Dizzy
7/13/2008 18:10
Fi fan kolla in målet!
Barcelona En_Gång_Barca_Altid_Barca
7/13/2008 18:09
är det nån som har lite info om Henrique ?
Barcelona Ciao-V
7/13/2008 17:51
Rambla:
Goda nyheter, det där med att Ronaldinho och hans bror jobbar på med att avsluta ett avtal med Man City. Att AC Milan har 48 timmar på sig att matcha detta bud, är det bästa jag ville höra idag,om det nu stämmer.
Precis, det är så skit-Milan ska bemötas. De har spelat en katt och råtta spel med oss.
Hoppas att det stämmer.

Vad jag förstår så är Man City bereda på att ge mer lön till han än vad Milan har att komma med.
Bra för alla parter ju.
Barcelona PILMÀ (Blaugrana en mi corazón)
7/13/2008 17:47
Ämne: Rambla

Ok:) Men v....
Dizzy.
Klart Valdés är etta ocg kommer att vara.
adiiL
7/13/2008 17:46
Barcadinho

Hehe, Jag tycker du ska lyssna på vad de äldre människorna har att säga istället. Pele är den största fotbollsspelaren genom tiderna.

Tror du att det var lätt att göra mål på den tiden eller? Fotbollsplanen var i mycket dåligare skick än vad den är nu, fotbollen var outvecklad och tung, domarna gav sällan kort och frisparkar och Pele blev helatiden stoppad med som idag skulle kallas otillåtna medel.

Idag å andra sidan är ju fotbollskorna och bollen så utvecklade så att bollen går ju nästan precis dit fotbollsspelaren vill. Det är mycket lättare att spela fotboll idag än vad det var då. Ingen har nånsin lyckats med det Pele gjorde.
Barcelona PILMÀ (Blaugrana en mi corazón)
7/13/2008 17:45
Ämne: Vad tycker ni om mål....
Det hoppas med att det ska vara som Gaucho_10 säger.
In med Silva & Henrique
Barcelona Dizzy
7/13/2008 17:45
Rambla

Ok:) Men vem tycker du ska stå ba en fråga Valdes eller Pinto? Vem tror du Pep väljer
Annons: