/spanien/barcelona/forum/21533.aspx/spanien/barcelona/forum/21533.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Dizzy
2008-03-11 18:43
tweed

Japp håller med dig. Men jag är Barca fan och du är Real fan. Självklart vill du som är Real fan att Raul ska vara med i Landslaget. Och jag vill att Bojan ska ta Rauls plats.

Men det är tränaren som bestämmer.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2008-03-11 18:43
Låt framtiden avgöra och sluta tala om för folk att hålla med dig. Jag vet inte om du vet om att vi kan via Barca tv följa våra talanger, på samma vis som vi sett Messi vem är ni att tala om för oss vad som händer våra ynglingar?

Sluta sia och låt framtiden avgöra!"Vissa spenderar 100 tals miljoner på talanger och andra tar upp spelare ifrån ungdomsakedemi"Vem/vilka gör vad?
-Ordet är er gott folk.
Real Madrid reul madrid
2008-03-11 18:41
Aj ursäkta, men då blir det väl typ 32 miloner euro om du har rätt.

Men Radikalt. Det är inte så svårt att se att Barcelona har på senare tid satsat mer på sin ungomsverksamhet. Ett mycket billigare sätt men de får vänta längre på sin belöning. Därför tycker jag inte att du skall komma hit och säga att spelare som Bojan är överskattade.
Real Madrid tweed
2008-03-11 18:40
Dizzy: Det är verkligen inte så enkelt att en tränares uppfattning avgör om en spelare är bra eller inte.
Barcelona Dizzy
2008-03-11 18:35
tweed

Han var bra i Landslaget. Men nu får han gå vidare. Det är dags för Bojan. Hade Raul varit bra hade Aragones tagit ut han.

Raul är bra men inte för Landslaget.
Real Madrid Radikalt
2008-03-11 18:33
Ämne: Hej, har varit spärr....
24 miljoner pund, vilket blir ca 36 miljoner euro. Och det är precis därför jag tycker att Bojan är överskattad! Hans ålder, 17. Hur kan man höja en spelare till skyarna som man gjort med Bojan, en sjuttonåring? Förstår ni inte själva hur svårt det är för en spelare att leverera under en sådan press? Utan att ha sett honom spela så har många satt honom som den största talangen i Europa, vilket är ganska konstigt, eller hur?
Real Madrid reul madrid
2008-03-11 18:31
tweed//
Det pratades väl om landslaget

Radikalt//

Ta det lungt, sluta provosera. Jag har varit spärrad i 3 månader och det är inte värt det.
Real Madrid tweed
2008-03-11 18:29
Dizzy: Utveckla vad du menar. Att Raúl inte _kommer få_ spela i landslaget håller jag med om (iaf så länge Aragones är coach, sen får nästa förbundskapten göra ett avvägande mellan den kvalitet Raúl otvivelaktigen besitter och värdet i att ge yngre spelare chansen istället). Men menar du att han är _för dålig_ för att få vara med i landslaget?
Real Madrid reul madrid
2008-03-11 18:29
Hej, har varit spärrad härifrån nu en tid. Hade tur som fick min spärrning upphävd. Jag skall sköta mig i framtiden och hoppas man får komma med i vettiga diskussioner i något fall.
Sen ville ja bara säga att Robben kostade 24 miljoner som är massor(!) och inte 36 som någon sade om jag minns rätt. Sen ville jag ennu tillägga att Cambiasso faktist kommer från Real Madrids ungdomsverksamhet.
Sen så tror jag att Bojan är mer som Rauls efterträdare i det spanska landslaget. Och att Bojan inte är överskattad. Han är bara 17 år, vad som helst kan hända!
Hejhej:)
Barcelona Dizzy
2008-03-11 18:25
tweed

Kompis Raul är slut i Landslaget. Han är bra i Real. Men han är slut samma med eran Blondie Guti!
Real Madrid Radikalt
2008-03-11 18:22
Ämne: Radikalt,
Mexico ....
När påstod jag att Mexico är ett okänt lag (det är förövrigt ett LANDSlag)? Det enda jag sa var att det var liten konkurrens om platserna, vilket är sant, för hur många mexikaner spelar i topplag i Europa? Jo, de som nämnts tidigare, Marquéz, Dos Santos och Franco (och Carlos Vela som är utlånad från Arsenal).

Och om Higuaín är backup spelare, vad är då Bojan? Längs bak i ledet? För övrigt så har i alla fall jag sett Gago starta. Att han petat Raúl är ett skämt, speciellt eftersom det är en schism mellan Aragonés och Raúl som håller Raúl utanför truppen, inte är det prestationer i alla fall.

@ Rambla

"Oj 5 år äldre", vad spelar det för roll när Robben är 24 år gammal? Och priset för den delen? Ja vi köpte honom, grattis, ni sparar 36 miljoner euro, men vi har en bättre fotbollsspelare.

Och när jag säger att de är överskattade, då menar jag att deras potential är överskattad. Och om det är någon det är svårt att diskutera med så är det du, eftersom du alltid anser att du har rätt, samt att du inte verkar tåla att andra har andra åsikter än dina.
Real Madrid Shi
2008-03-11 18:21
Både Bojan och Dos Santos är stora talanger även om Bojan har större potential enligt mig. Att sedan diskutera att dem är överskattade eller inte är inte lönt och diskutera.

Då jag har absolut ingen koppling till ungdomsleden i Real Madrid så skiter jag faktiskt om vi betalar 36 miljoner för Robben istället för att vänta på en talang skall blomma, givetvis är det roligare och speciellare med egna produkter men i slutet av det hela så är det ända som räknas för MIN del titlarna och de underbara matcherna man erbjuds allt annat är sekundärt, om Raúl eller Diarra avgör en CL final spelar ingen roll för mig så länge titeln bärgas.
Real Madrid tweed
2008-03-11 18:19
Criff: Ja, han har fått spela så pass många matcher att det börjar ryktas om att Diarra kommer att lämna Real Madrid. Startade bl.a båda matcherna mot Roma (då Diarra förvisso också spelade).

Vi får se hur Bojan och Raul-situationen ter sig när Aragones har slutat som förbundskapten. Att Bojan är en av Europas största talanger säger jag inte emot dock.
Barcelona Criff
2008-03-11 18:15
Rambla, nej jag vet, jag blir så trött ibland.
Hade dem ens haft en talang som visat samma potential i deras klubb hade jag varit glad och stolt för spansk fotboll.
Som i fallet Capel.

Nej istället är man avundsjuk och ska snacka ner.

Usch!
Barcelona Criff
2008-03-11 18:12
tweed, har han fått starta matcher då? Jag har inte sett det isåfall. Rätta mig gärna.

Ja Raul & Bojan situationen är unik i sig, men ändå, han satsar mer på framtiden och de unga än dem gamla.

Rätt eller fel?

Åsikter är som rövhål.

Men att säga att Dos Santos & Bojan är överskattade, där går gränsen från normalt förnuft till galenskap.
Real Madrid tweed
2008-03-11 18:09
Criff: Du har rätt i en del saker, men att t ex säga att Gago aldrig får starta matcher gör inget annat än att sabba din trovärdighet. Och Bojan vs. Raul-diskussionen är långt ifrån lika enkel som du vill låta påskina.
Barcelona Rambla
2008-03-11 18:09
Criff,
det är ingen idé att ens försöka sig på en diskussion. Killen är avundsjuk och irriterad för att det i media skrivs en hel del om Bojan. Trots att det enligt honom inte finns knappt någon talang i Bojan. Alla andra kan se det men inte Radikalt. Bojan har överglänst 18-19 åringar i Juvenil A som 15-åring. Han är den klart största talangen i Spanien under 20 år och det är alla nere i Spanien eniga om oavsett vilken klubb man håller på. Men nej, påstår Radikalt att han är otroligt överskattad så måste det ju bara vara så. :D
Barcelona Criff
2008-03-11 18:08
Dobber, Cambiasso kom till Real 2002.. Han spelade i Argentina innan dess. Var är han då fostrad? Absolut inte i Real iaf.

Peru, Paraguay, Uruguay, Usa.. eller dessa lag håller inte måttet som värdiga motståndare eller?

titta på Egypten.....
Barcelona Rambla
2008-03-11 18:08
Ämne: Ämne: Radikal....Vad vet du om hans klubbkänsla och personlighet. Känner du honom eller?

Vad fan har Robben visat i Spanien? Inte ett skit ännu även om han säkert kommer att göra det. Skamligt vore det annars för 36 MILJONER!
Barcelona Rambla
2008-03-11 18:06
Dobber:

Hur gammal är Robben, hur mycket kostade Robben? Hur gamla är Bojan och Giovani? Vad kostade de två?

Kan du räkna och kanske klura ut det så är du välkommen tillbaka. Robben ska dominera fullständigt jämfört med Bojan och Giovani. Annars är det skandal. De två är pojkar som inte är vuxna ännu. Hur jävla svårt ska det vara att fatta det?
Real Madrid Dobber
2008-03-11 18:04
Ämne: Dobber, varför har n....
Kan inte förvara de på vårat forum. lika lite som du kan försvara dina vänner om de gör nått dumt. Alla har röt ägg.. även modeller skiter å en ros har taggar =)
Real Madrid Dobber
2008-03-11 18:03
Ämne: Radikalt,
Mexico ....
Criff... Vilka lag från Syd Amerika slåss i VM förutom Argentina och brasilien?
Sen cambiasso är fostrad i real Madrid.

Rambla..
Skratta? varför? han har ju rätt. Robben har visat mycket mer på sina matcher det är fakta. Bara det måste göra ont för dig å inse de. Sen kommer ni inte få ha kvar giovani tror jag. killen har ingen klubb kännsla.. bra personlighet.. i think not. Smått omogna ibland här hua mig. går inte diskutera utan att det ska vara sarkasm eller försöka trycka ner. Aja dax å dra sig. viva la La Liga =) el clasico snart.. längta å njut pojkar hoppas vi kan prata inför matchen utan massa tjaffs vore skoj =)
Barcelona Criff
2008-03-11 18:00
Dobber, varför har ni stängt ert forum då? För man ska vara vuxen och kunna diskutera? haha!
Barcelona Rambla
2008-03-11 17:59
"Och ja, varför skulle vi inte köpa Robben? Han är ju en klart bättre spelare än Dos Santos och har trots sina få matcher gjort klart större intryck än Dos Santos gjort."

Herregud, hur står det till med intellektet? Barça betalade inte 36 MILJONER euros för Giovani. Robben är minst 5 år äldre. Haha...det är inte lönt att ens försöka sig på en diskussion med dig.

Hela Sverige skrattar...
Barcelona Criff
2008-03-11 17:58
Radikalt,
Mexico okänt lag? hahahaha. Dem kom väl till semifinal i Copa America eller? Där dem loosade mot Argentina eller Brasilien, kommer inte ihåg.
Dem tog 3e platsen.

Du gör dig bara mer & mer trög för varje inlägg du skriver.

Guillermo Franco spelar väl också i Mexikanska landslaget?

Om han är så jävla överskattad, varför får han spela ens? Jag menar så som du säger är han totalt värdelös. Ändå får han spel i landslaget.


Higuain & Gago är backupspelare och spelar i träningsmatcher och annat.

Har då aldrig sett dem starta någon match.

Du kan ju bara drömma om att Gago petar Cambiasso eller Mascherano.

Medans Bojan Krkic redan petat Raul.
Barcelona Rambla
2008-03-11 17:56
Radikalt,

..och så skrattar vi lite till åt dig. Du är maräng, du hatar Barcelona och är så jävla avundsjuk att det skrivs och snackas mycket om två unga talanger som många tror kan bli riktigt bra bara för de råkar komma från Barcelona. Du kallar båda för överskattade och kan fortfarande inte berätta för oss, överskattade jämfört med vilka då? Du har inga vettiga argument utan bygger allt på egna åsikter. Nämn flera 17-åringar till i Europa som tar plats i någon av de 5-10 största klubbarna?

De är talanger och ingen påstår att de ska bli bäst i världen. De är fostrade från ung ålder i Barça och vi är stolta över det. Var inte så förbannat avundsjuk.
Real Madrid Radikalt
2008-03-11 17:54
Det här kanske tystar dig lite, älskabarcelona. Ett tydligt bevis på att vi producerar fler talanger, kanske inte på samma nivå som Barcelona, men ditt argument faller alltså platt.
Real Madrid Dobber
2008-03-11 17:53
Tycker de är så konstigt bara för Radikalt har en Real madrid tröja som logga å inte barca spelare eller inte håller med på vissa saker så måste man vell kunna diskutera vuxet å moget? istället för kalla varandra saker. Ska inte folk som håller på olika lag kunde prata om fotboll utan att nån ska surna till å ta illa upp när de inte är nått illa menat. OCH den största tallangen i spansk fotboll är Messi.. när han är på plan är man alltid nervös killen är tornado även fast han alltid går innåt i banan och har dröm spelare runt sig även fast han har de så gör han anfallet i barca enorm vackert,snabbt,farligt ah messi är riktigt grym. Avundar erat mittfält måste vara de bästa i värden.
Real Madrid Radikalt
2008-03-11 17:44
Ämne: Redikalt . Du är så ....
Men vilka 100 spelare är det du talar om? Ge mig gärna en lista på det. Och snälla, jämför inte mig med en åsna, jag vet redan att ni, på den senaste tiden, utvecklat fler ungdomar än Real har gjort, däremot så anser jag inte att skillnaden är så stor som vissa vill få den till.
Barcelona älskabarcelona
2008-03-11 17:42
Redikalt . Du är så irriterande nu ! Gå ba lämna forumet , du är för du. för att fatta nåt ser det ut som . Även en åsna skulle förstå vem som har utvcklat dom bästa spelarna . Och som ja sa inan så sa dom på kanal 1 att hela 100 spelare från barcas ungdomsakademi spelar i La liga. Madrid är inte i närheten av det!
Annons: