/spanien/barcelona/forum/21516.aspx/spanien/barcelona/forum/21516.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona BlueRed
2008-07-09 14:06
Ämne: Vad menar du med "of....
Evička

Vad kostar det och vara medlem?
Barcelona Smacked
2008-07-09 13:56
Ja precis:) När man ska registrera Postcode,hur gick ni till väga? Får bara plats med nummer,antar att det är det dom vill ha och inte ort? Sedan ID är väl lika med prsn nmr? Vad menar dom med door under Address? Är det door numret man bor på som står vid toppen av dörren eller? Sorry för problemen:O
Barcelona Rambla
2008-07-09 13:54
Enligt Catalunya Ràdio så är Hleb en blaugrana. Arsenal och Barcelona ska vara helt överens, €15m + klausuler (som vanligt nu för tiden).

Jaja, vi får väl se hur trovärdigt detta är när det kommer till kritan.
Barcelona Evička
2008-07-09 13:48
Vad menar du med "officiella socios"? Menar du medlemmar i FC Barcelona? Jag är en i så fall.
Barcelona Smacked
2008-07-09 13:31
Vilka här är officiella socios? Jag försöker att bli det men har en del problem och skulle uppskatta lite hjälp av er som är det.
Barcelona lundell
2008-07-09 13:23
Förra årets bästa match" Sevärt!
Barcelona A.Gaudi
2008-07-09 13:11
Ogillar att vi ska fortsätta spela 4-3-3.

jag hoppas att pep inte är lika envis som rijkaard och varierar sin elva efter motstånd. rijkaards stora svaghet var ju alltid att han rent taktisk kunde verka retarderad stundtals. får se nu om Pep kan skapa ett smartare barca.
Barcelona Exclusive
2008-07-09 13:04
Endrit Jezerci:

Nja jag tänkte mer om man kunde få ner priserna lite. Men det kanske inte är möjligt?
Barcelona Endrit Jezerci
2008-07-09 12:47
Exclusive:

Varför just svensk sida? Det kan du göra i Barcas hemsida, jag ska beställa min egen tröja där med eget nummer och tryck.
Barcelona el diablo
2008-07-09 12:22
Ronaldinho blir kvar i Barcelona allt annat är en skandal både för honom och Barca. Så gör oss alla en tjänst och stanna för guds skull!

Barcelona Exclusive
2008-07-09 12:19
Hejsan alla mina vänner. En svensk sida där man kan beställa Barcelonatröja? Möjligtvis med tryck? Tipsa gärna!

Edit: Äkta tröjor, inte kopior..
Real Madrid cvblol
2008-07-09 12:11
Varför vill dom ha bort laporta? Han har gjort ju gjort ett bra jobb med barcelona.
Barcelona Pretend
2008-07-09 11:59
Ämne: Gai är född 1991 och....
Har för mig att Gai är tvåfotad?
Barcelona westinhoblaugrana
2008-07-09 11:54
Gai är född 1991 och Bojan är född 1990.

Endrit Jezerci //
Han menar att Iniesta ska starta som vänsteranfallare och Gai Assulin är backup på den positionen. Gai är född 1991 och spelar i Barcas B-lag, kan bli uppflyttad till A-laget nu. Han är från Israel och har spelat för deras landslag. Hans spelstil är ungefär som messis, dock med en högerfot istället för vänster. Inom 3 år alltså, Gai på vänsterkanten, Messi på högerkanten = Samma spelstil, och Bojan som forward..tror han utvecklas i Messi-takt.
Real Madrid Paco Buyo
2008-07-09 11:50
Smogen:
Jo, att Vicens som är vice ordförande tar över om Presidenten självmant avgår under pågående mandatperiod är ju inte så underligt. Soriano har ju däremot redan börjat profilera sig för nästkommande period, inte den nuvarande. Vicens har väl aldrig nämnts som ett namn för preidenposten vid ett val där medlemmarna röstar?

Soriano lär nog vilja ha en egen väljarbas att stå på om han skall kunna hålla som president under två mandatperioder, och inte bara en missnöjesyttring mot Laporta.
Barcelona R_10_ME
2008-07-09 11:50
va är det som händer ska Laporta avgå nu på torsdag är det sant???

svara nån tack
Spanien Clichy #22
2008-07-09 11:41
Messi 10//

Förlåt, men det är öppet mål:

"Gai--------Bojan---------Messi där Messi är den enda som inte fyller på 90 talet !"

Jag visste Gai och Bojan var unga, men såå unga? :) (EDIT: om man inte fyller på 90-talet är man högst 8 år..)

I övrigt ser det ut som ett starkt lag. Fast jag tycker bra ni kunde sälja Yaya åt oss.
Barcelona Smogen
2008-07-09 11:38
Paco Buyo


Jag har också hela tiden trott att det är Soriano som ska ta över efter Laporta, det har ju snackats en del om det.
Men den senaste tiden har det snackats en del i katalonien om att man av olika anledningar väljer att satsa på Vicens som ordförande istället, allt med Laportas och Sorianos goda vilja...
hur som helst, nu säger ändå Laporta att han inte tänker avgå, däremot hade tydligen 17 av 18 direktörer i Barca ett krismöte fram till klockan 2 på natten, då lämnade ett flertal direktörer, bl.a. Soriano och Vicens mötet medan Laporta och de flesta andra stannade till klockan 3....spännande
Barcelona Dizzy
2008-07-09 11:28
Någon som vet hur det blir med Hernanes? Var inte han klar förlängesen. Hoppas verkligen vi köper han. Han är riktigt bra!
Barcelona Endrit Jezerci
2008-07-09 10:47
Messi 10:

Förklara hur du tänker när du vill ha Gai framför Iniesta, då jag inte ens vet vem Gai är.
Barcelona Barcelona #7
2008-07-09 10:26
Luis Enrique

Det finns ingen som heter Lamporta men du menar säkert Laporta
Barcelona luis enrique
2008-07-09 10:16
STANNA LAMPORTA STANNA LAMPORTA..

Jag tyckar att LAMPORTA ska stanna kvar. han har fått klubben till liv igen. Utan LAMPORTA så skulle aldrig barca kunna bli så som dom e nu.
Barcelona Holländaren
2008-07-09 10:13
Nån som sett bilderna på Ronaldinho från Free kick masters?

Förfall är allt jag har att säga.

Säljer vi inte den gubben nu så har jag svårt att tro att vi någonsin kommer få den möjligheten.
Barcelona Messi 10
2008-07-09 09:47
Iniesta-------------Henry---------------Messi
Gai-----------------Bojan---------------Pedrito

-------Keita--------------------Xavi-----------
-------V.Vazquez----------------?????----------

-------------------Toure-----------------------
------------------Marquez----------------------

Abidal-------Caceres----------Puyul----Alves---
Sylvinho-----Milito-----------Pique---Oleguer--

---------------------Valdes--------------------
---------------------Pinto---------------------
--------------------Jorquera-------------------

Backlinjen och målvakter spikade.Får vi skador där går det att lösa genom Puyul samt Caceres som kan spela överallt.
Mittfältet flytta ned Iniesta så behövs ingen eventuellt stannar Guddy gör haninte det måste vi definitivt ha en central lirare till.
Anfall en vänsteranfallare saknas är Messi skadad ska Bojan spela där, Henry kan spela en del matcher till vänster om vi köper en bra striker som jag inte vet vem. Gai vore perfetkt om han får Giovannis speltid då tror jag det kommer hända saker. Det är även viktigt att Bojan får mer speltid än förra året för han kommer blir riktigt bra hans målskörd kommer öka detta året kanske till 15 och sedan nästa år då har vi vår målskytt som levererar 20 mål per säsong som dessutom kommer från la masia !

Nästa säsong hopppas jag på G-B-M i anfallet ; )

Gai--------Bojan---------Messi där Messi är den enda som inte fyller på 90 talet !
Barcelona Gonzalez_Barca
2008-07-09 07:50
Barca_PXM
"det behövs extra grymma värvningar i offensiven samt i defensiven. "

Ska vi värva Ramos som back up till Alves och kanske slänga in Rio Ferdinand som vikarie för Milito nu när vi värvar defensivt också?
Nej, defensivt är vi redan helt klara med. Vi har redan 5 Mittbackar och 4 Yttrar vilket är normalt för storlagen. Mittfältare har vi också nog om när det gäller den defensiva kraften i form av Keita och Toure. Men anfallet, där kan jag hålla med om att det ser lite risigt ut. Om Eto'o skulle lämna Barcelona vilket jag själv inte hoppas på så skulle jag mer än gärna vilja att Bojan får nr 9. Han har all potential att bli världens bästa anfallare inom några 4-5 år. Om han får bra med matchning nu kan han göra mer mål än C.Ronaldo endast skulle önska att han själv gjorde. Sen självklart håller det inte med endast två target players. Utan där kanske någon billig anfallare skulle kunna få plats. För om vi nu skulle köpa Benzema, tror inte han skulle acceptera en bänkplats om 3-4 år då han och Bojan konkurerar i den positionen, men det är bara om vi behåller 4-3-3 systemet. För annars skulle man ju kunna 4-3-1-2 med Messi som släpande anfallare för att smöra in bollen mellan försvararna så att någon av B:erna kan sätta in den. I alla fall, hoppas det blir en bra säsong för oss 08/09 och att allt funkar bra ^^. (Men tyvärr kan inte Guardiola eller någon spelare nå denna hemsida så alla våra lysande idéer stannar här bara :( )
Barcelona Barca_PXM
2008-07-09 04:56
det känns säkert att adebayor inte kommer spela för barca, med all respekt för honom men han har inte det som krävs tillräckligt. barca kommer klarar sig bra med etoo och henry, om bara får igång henry så har man två olika grymma anfallare.

vi behöver ingen trezeguet, adebayor, bebatov samt det finns bojan som e väldigt bra backup, man kan få igång henry om man använder rätt taktik eller rätt system som passar alla spelare.

jag räknar ingen adebayor, berbatov, trezeguet och vi lär räkna bort ronaldinho också eftersom milan vill bygga om samt hungriga efter nya spelare, men ronnie kan hindras från av en anledning. om shevchenko går till milan vilket 99% han gör det, tror inte han ingår i scolaris planer eller scolari tror inte mycket på honom.

jag säger inte att barca måste ha benzema men han blir garanterat la ligas bästa spelare, om han verkligen vill göra det. om det e nån ny anfallare barca ska köpa då e det han bara, han kan t o m fylla upp ronaldinhos plats utan problem.

lite mer angående benzema ifall real hade gjort de desperata försök som de gjort för c. ronaldo, de hade absolut fått benzema i real tröjan nu. jag vill inte påstå att c. ronaldo inte duger, han kan absolut leka ut massa la lga klubbar.

jag vet och vet ännu säkrare att benzema är viktigare än c. ronaldo och jag vill ABSOLUT inte överdriva, men kanske också kan bli viktigare än messi ifall benzema blir en riktigt bra målskytt för barca.

allt man behöver idag är en riktigt bra och välfungerande lag som vi hade för 3 år sen, man kan ta valencia som exempel. de vann la liga med ett lag som spelade bra lagfotboll, de hade inte masa divor eller grova namn på sina tröjör som det real lever på.

jag kan förstå Pep när han sa att trio inte behövs i barca, jag håller med när det gäller deco samt ronnie. men snälla Pep du har fortfarande en av världens vassaste anfallre, även om etoo förlorade en viss del av sitt explosivitet så ändå ge honom en ny chans.

det räcker inte med keita, pique, caceres, alves, det e inte heller säkert att det blir klart med de brasillianska stjärnor. det skulle vara bra ifall ronaldinho går bort eftersom det behövs som en ny förändring, även om han kommer igång bra men det inte säkert han fortsätter med et. killen är riskabel på hur han beter sig utanför fotbollsplanet, och det finns risk att blir riktigt skadad. så tror jag och det tycker jag, det behövs extra grymma värvningar i offensiven samt i defensiven.

bara barca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Barcelona Unicef
2008-07-09 04:16
lite nr9 läsning...
Barcelona BlueRed
2008-07-09 01:10
Ämne: ursäktar mig för min....
Klockren :P
Barcelona Gud är störst!
2008-07-09 00:51
Utvandrad Guling

Jo jag har ockso funderat po honom och jag týcker det vore en utmärkt värvning i so fall moste vi betala utköpsklausalen. För att jag tvivlar po att Del nido släpper en till spelare till oss och dessutom en son talang.

Utköpsklausalen var 55 milj po honom har jag för mig.

Barcelona Gud är störst!
2008-07-09 00:47
Platero

Hehe okey.
Annons: