/spanien/barcelona/forum/21511.aspx/spanien/barcelona/forum/21511.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona LoveFcb4-Ever
2008-03-16 23:16
Det var inte bra att Barca förlorade! Det är ju nästan skandal att de spelar lika mot Almeria. Vi hade läget att knapra in på Real men iställer knaprar Villarreal in på oss! Nu är det 7p från Real och Villarreal har 2p till oss! Nu måste vi vinna de sista matcherna så vi inte åker ner till 3e plats!
Visca el Barca!
Barcelona Tompa
2008-03-16 23:10
Därmed inte sagt att allt är Henrys fel, självfallet inte. På tok för många spelare underpresterar och allt för många är på tok för skadebenägna.
Barcelona Tompa
2008-03-16 23:08
Henry ja, jag var kritiskt inställd till köpet redan när han var högaktuell våren 2006, vi hade ju redan världens bästa anfall! Men när han väl var på plats ett år senare var man dum nog att att dras med i euforin. Henry + REM kändes jättehäftigt trots att man visste att 4-3-3 systemet inte skulle slopas vilket med automatik innebar att någon i kvartetten REM + Henry skulle bänkas om alla var tillgängliga. Med facit i hand har de tidigare farhågorna varit berättigade. Henry våren 2008 bidrar mer med dålg stämning än skönspel på planen.

Och så alla skador. Ja, inte eror de bara på otur. Selarna verkar vara dåligt ränade helt enkelt.
Barcelona Suñol
2008-03-16 23:02
Tanken var ju att Palacio skulle köpas in som kan spela på alla platser i anfallet men det blev Henry för det gick och attLoparta hade satt sin heder till det.
Men jag tycker Henry gjort det relativt bra så det är inte hans fel att gruppen fallit samman.
Barcelona Tompa
2008-03-16 22:59
Holländaren:
Nej, ingen framgångssaga varar för evigt, det är sant. Men nu blev det ingen titel förra säsongen och det mesta talar för att det inte blir någon den här heller. Och 2 titellösa säsonger i rad med de här spelarna, ja det är på tok för dåligt. Ska inte tjata om Rijkaards vara, icke vara nu men har vi kammat noll titlar när säsongen är klar, ja då krävs rejäla förändringar på flera plan.

Tycker f.ö. även klubledningen måste få sig en känga med. Visst förstärkte man försvaret som vi alla ville men köpet av Henry kändes från början illa genomtänkt, Henry borde aldrig köpts. Och Ronaldinhos nedgång, ja det är en gåta egentligen.

Barcelona Holländaren
2008-03-16 22:50
Frågan är om den här säsongen är sämre eller bättre än den förra. Svårt att säga tycker jag, hur utveckligen ser ut. Allt som allt tycker jag nog ändå att den här säsongen varit något bättre so far.
Barcelona Rambla
2008-03-16 22:47
Tompa:

Dagens match kan vi inte gnälla för mycket över. Förutsättningarna var inte de bästa med alla skador, trots att vi borde ha kunnat uppträtt lite smartare och mognare när vi ändå tog ledningen två gånger. Även om du har rätt i att säsongen i helhet har varit rätt medioker när det gäller spelet.

Nu är det annars risk för att andraplatsen ryker om det inte blir en uppryckning.
Barcelona Holländaren
2008-03-16 22:46
Inga onödiga klyschor från Rijkaard iaf, hehe.

Tompa: Jepp, det är en sorglig nedgång. Men det händer exakt alla lag. Inget lag lever i en evig framgångssaga.
Barcelona Tompa
2008-03-16 22:44
För knappt 2 år sedan jublade culés världen över när Barca vann C.L för andra gånen i klubbens historia. Vi var världens bästa klubblag och spelade en magnifik fotboll. Nu när man tänker tillbaka på den tiden är det sorgligt och se hur mycket sämre laget är nu. Visst är vi kvar i C.L men även om hjärtat säger något annat så är det bara och inse att de blir väldigt, väldigt svårt att vinna C.L och därmed rädda säsongen. För vinna igan, hur ska det gå till när vi spelar så här?
Barcelona Rambla
2008-03-16 22:42
"Rijkaard: "Es una lástima marcar dos goles fuera de casa y no ganar"

"Det är synd att vi inte vinner när vi gör två mål på bortaplan."

Ja du Rijkaard, det tycker vi också. Jag älskar Rijkaard. :)
Barcelona OkkaPokka1
2008-03-16 22:40
Men näe, ja ska gå här i från nu. Man blir bara grymt besviken när sånt här händer. Tappa poäng i ett avgörande skede. Men El Clasico finns kvar och det var inte sista gången Real tappa poäng. Ingen ska bort ur klubben och ingen ska in.

Vi alla har rätta åsikter vissa mer rätt än andras men alla ändå rätta. För tankar gör en smart.

Och Matchen Rambla-Holländaren slutar oavgjort.

Vi ser oss mot bättre tider och vi ska slå ut Valencia ur CdR nu på Torsdag även om Hela B-Laget måste spela!. Vi ska vinna vi ska ta dom vi ska göra losers av dom!:D

Jag har varit för grym mot Rijkard och alla andra förlåt.

Tompa//

Har inte både Real och Barca fått en mental kollaps för tillfället? Hoppas bara våran tar slut tills nästa match och att Reals fortsätter.
Barcelona gio santos
2008-03-16 22:40
Tompa//

Om ens det räcker...
Barcelona Tompa
2008-03-16 22:38
Viïlken bedrövlig kväll! Pinsam insats av Bsrca, pinsamt dåligt att inte kunna utnyttja en gratischans som vi fick med Deportivos hjälp att ta oss in i guldstriden igen. Nu har vi 1 ynka poäng på de tre senaste matcherna, det är uselt! Och i synnerhet när man tänker på vilka lägen vi haft att verkligen ta in på Reals försprång när marängerna knäat.

Såvida inte Schusters mannar drabbas av en total kollaps finns ingenting som talar för ligaguld nu, tyvärr.
Barcelona Interista-1+8
2008-03-16 22:37
Du ramla spela inte allan ballan nu..bara skoja med dig ..spela inte svensk bakom skärmen
Barcelona barcadinho
2008-03-16 22:37
Ang Rijkaard allmänt.
Spelet har sett väldigt dåligt under nästan hela den här säsongen. Spelet såg inte riktigt bra i fjol heller, särskillt i slutet på säsongen.
vi kommer kankse vinna någon titel, men många är överens om att vi behöver något nytt i barca. Det ser vi redan nu innan titlarna är fördelade.
Det går att förnya laget med nya spelare och det kommer att ske sådana ändringar på sommaren.
Frågan är om man vill köra typ Man U och Arsenal. En evig tränare eller inte.
Jag tror att det kommer att ske en tränarsbyte. Vet ni vad: jag tror inte att Rijkaard vill stanna. Han själv kommer vilja prova något nytt.
Men självklart, jag spekulerar bara.
Barcelona Dizzy
2008-03-16 22:36
Ronaldinho ska varken till Milan eller Inter. Han har sagt 1000 gånger han stannar i Barca!
Barcelona Rambla
2008-03-16 22:34
Ämne: Ämne: Holländ....
"bli inte ari som en vari jag kan ta med dig till lisebäri"

Kan du ta det på svenska tack? Eller förresten, låt bli.

Ronaldinho vill varken till Milan eller Inter oavsett vad du påstår.
Barcelona Rambla
2008-03-16 22:33
Ämne: Ämne: Holländ....
Spelarna ska uppträda proffissionellt, ta till sig tränarens anvisningar och mycket annat. Där brister det en hel del på många av spelarna i truppen i dagsläget. Det hymlar jag absolut inte om. Vad göra om det inte blir en förändring? Tja, då är det väl dags att göra en utrensing antar jag.
Barcelona Interista-1+8
2008-03-16 22:32
Ämne: Holländaren:

På d....
Du rambla jag är fortfarande rätt så säker på det...bli inte ari som en vari jag kan ta med dig till lisebäri
Barcelona Rambla
2008-03-16 22:31
Jag kanske har varit lite för hård när det gäller kritiken mot Rijkaard. Det är egentligen inte bara hans fel utan ledningen har också ett stort ansvar med Laporta i spetsen. Slappt beteende när det gäller Ronaldinho och mycket annat kan inte bara skyllas på Rijkaard.
Barcelona Holländaren
2008-03-16 22:30
Ämne: Holländaren:

På d....Återigen: vad anser du vara spelarnas funktion om tränaren nu ska stå för allt det du snackar om?

Edit: Oops, dubbelt igen.
Barcelona Holländaren
2008-03-16 22:30
Ämne: Holländaren:

På d....
Återigen: vad anser du vara spelarnas funktion om tränaren nu ska stå för allt det du snackar om?
Barcelona OkkaPokka1
2008-03-16 22:29
Och faktiskt om jag ska vara riktigt ärlig så är det Rijkards fel att Ronaldinho är där han är idag. Henk ten cafe skällde till och med ut Dinho och han fortsatte med det. Och Ronaldinho fortsatte vara bra. För ju längre tiden gått ju sämre har Ronaldinho blivt(Även om han vart bättre nu på sistonde) Så Rijkard skulle fortsuttit med Henk ten cafes grejer. För samtliga spelare i barca har skjunkit. Utom Messi,Eto'o också. Alla resterande spelare pekar bara neråt. BARA.

Så Rijkard fungerar inte ensam.
Barcelona Rambla
2008-03-16 22:27
Holländaren:

På de flesta punkterna du radade upp så har Rijkaard faktiskt många pluspoäng. Problemet är bara att det inte längre är så i dagsläget.


Interista-1+8:

Och vem är du då? Experten som är så säker på att Ronaldinho är klar för Inter bara för att Zlatan viskade det i örat på en polare till dig?
Barcelona Holländaren
2008-03-16 22:25
Ämne: Ämne: Ämne....
Svårt att säga. Jag vet dock att han kan bli riktigt förbannad men han vill nog helst ha någon ledare antingen i tränargänget eller i truppen som ryter till ordentligt och det är jag inte helt säker på att han har. Förr om åren hade vi skrikiga typer som Frank de Boer, Philip Cocu och Luis Enrique. Det har vi inte riktigt nu som det verkar.

Rijkaards bytesfilosofi är en spännande berättelse som förtjänar en bok eller något. Men överlag tycker jag att den funkar, utöver kanske att han applicerar "Cruyff-bytet" på Oleguer och ingen mer vettig lirare.
Barcelona jogabonito_barca
2008-03-16 22:23
Aså det jag är mest orolig över nu är Valencia matchen... Vi har många skador och avstängningar. Hur ska vi klara av de när spelare som Iniesta, milito också är borta nu?

Om inte Barca kan vinna liga titeln hoppas jag att de kan åtminstone vinna Cupen :(
Barcelona OkkaPokka1
2008-03-16 22:23
Rijkard måste bara bort om vi går titel lös igen. de är bara fakta. hoppas Laporta fattar de sen också.
Barcelona barcadinho
2008-03-16 22:23
Jag är så besviken. Man slänger bort en chans att komma mycket närmare marängerna rakt på vårt ansikte. Spelarna såg så trötta ut. Hade man inte en vecka på sig och vila? Det är för många spelare nu för tiden som ligger på otroligt låg nivå. Väldigt många. Jag vill inte nämna vem eftersom jag orkar inte diskutera det.

Rijkaard coaching idag var däremot ok,tycker jag. Han överraskade många med Iniesta och Bojan uppe och Guddi i mitten. Jag gillade startelvan när matchen böjade. Men det funkade inte bra och då reagerade Rijkaard ganska snabbt och byt in Henry. Snabba reaktioner också efter Militos rödakort (Sylvinho in för att täcka och stänga matchen).
Men vad kan man göra att man har många nyckelspelare borta, samtidigt som de som får förtroendet (och som inte spelar mycket annars) ser ut så dåligt.
Däremot man kan klaga på Rijkaard idag angående motivationen. Om han inte vet hur man tänder spelare då är det slutkört. Visa iaf ett hjärta och en vilja.

Och ledningen inför säsongen: Ja, alla sa innan säsongens start att man måste stärka försvaret. Man köpte Abidal, Milito och Yaya för att täcka backifrån. Sen köpte man Henry för fansen a la galacticos. Ok, det såg ut jätte bra i början och vi kan inte klaga nu på efterhand. De flesta troode verkligen på laget. Sen har hela filmen blivit inte som man trodde. Och alla är besvikna och också förvånade. Grabbarna i ledningen är också förvånade. Alla trodde att laget såg otroligt starkt ut.
Ja ja. Vi fortsätter och hoppas, Vi har fortfarande chansen att vinna något.
Vi kommer att se nu på torsadg om vi är på en CdR final
Barca för alltid!
Barcelona Klint
2008-03-16 22:21
Ämne: Ämne: Ämne....
Givetvis har ingen av oss en susning om vad Rijkaard säger eller inte säger i omklädningsrummet. Ibland undrar jag om han någon gång höjer rösten och skäller ut spelarna, vilket hade varit att rekomendera efter lagets första halvlek idag.

Jag håller faktiskt inte med dig gällande bytena. Ofta sitter jag bara och väntar på att Rijkaard ska agera. Idag gjorde han dock vad han kunde i bytesväg, men det har funnit åtskilliga gånger då nada har hänt. Har något väl hänt har man fått sitta och tänka länge på vad han egentligen ville åstadkomma med det dära bytet.
Barcelona OkkaPokka1
2008-03-16 22:16
Tränaren måste ju Motivera spelarna! Säga vad dom gör fel, ge dom rejäla utskällningar så dom fattar.
Henk ten cafe saknas verkligen.
Annons: