/spanien/barcelona/forum/21496.aspx/spanien/barcelona/forum/21496.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Messi-Lona
2008-06-23 16:17
Det kanske är så att Laporta och Pep gått utt och sagt att man inte räknar med R10 o Etoo för att skrämma dom så att dom inte känner sig för bekväma,, men endå inte vill bli av med dom (Taktik).. Och ifall dom blir kvar så vet dom att dom måste ge 100% ...

Men vad vet vi
Barcelona Zamboza
2008-06-23 15:50
Jag har väldigt svårt att ta till mig när Ronaldinho går ut och säger att han återigen vill bli bäst i världen. Det sa han inför förra säsongen och vi vet ju hur ärlig han var med de uttalandet. Samtidigt kan jag förstå att han inte vill lämna barca , men det bästa vore om han gjorde det, då det finns ersättare som är hungrigare. Han har helt enkelt haft sin tid i klubben och dessutom gjort sig av med chansen att få stanna kvar.
Barcelona Smogen
2008-06-23 15:30
Citat från senaste intervjun med Ronaldinho,


Ronaldinho's stock has fallen in recent times due to a lack of fitness and an injury-hit season with misfiring Barcelona.

"When problems collide, the team doesn't do well and the players struggle to shine," he said.

"I'm just as upset as my teammates after not playing well. Not winning anything was hugely disappointing.

"But I've recovered now. Everything is perfect and I'm entering a new phase of rehabilitation.

"I want to use my vacation to return as soon as possible to achieving my dreams of being the world's best player in the world's best team."vet dock inte om han snackar om Barcelona eller Brasilien. Låter som Barcelona och stämmer det är det ju en ganska stor antydan om att han hoppas att Pep kanske ska ändra sig och vilja behålla honom.
Ett hopp som faktiskt växer för varje dag, Barcelona verkar ju inte ens få 75% av summan man vill ha för honom, då är det kanske lika bra att chansa och behålla honom istället.

Låta honom bli bäst i världen igen och ge honom ett livstidskontrakt istället... :)
Barcelona Smogen
2008-06-23 15:27
Snackas en del om att Arshavin är på väg till Arsenal som en ersättare till Adebayor som då skylle komma till Barca för Ca 30 mille. Det skulle dessutom ge Arsenal ungefär 15 mille extra att köpa spelare för....
hmm...snacka om nedköp om det stämmer.

Arshavins senaste uttalande om att han helst vill till La Liga samtidigt som han inte förnekar det stora ryktet om att han helst vill till Barcelona känns som en gigantisk "kom och köp mig" annons. Han ska väl inte behöva annonsera i tidningarna och gå ned på knä för Cruyff, Laporta och Pep för att vi ska köpa honom?

Ps. Väldigt intressant med att Hernanes vill tvinga fram en övergång till barcelona, 15 miljoner för honom är ju inget överdrivet pris.

Ut, Deco, Gudhjonsen
In Arshavin, Hernanes
Barcelona Smacked
2008-06-23 15:26
Jalla jalla Txiki,gör ditt jobb rätt för ovanlighetens skull och få in Arshavin NU!
Barcelona Dizzy
2008-06-23 15:22
Criff

Vi har lätt dom bästa talangerna:D

Barcelona Criff
2008-06-23 15:19
Haha så grymma våra talanger är.
U-19 laget spelade semifinal i Copa del rey mot Celta Vigo, dem förlorade med 1 - 0 på borta plan, och nu så vann dem med 2 - 0 på hemma plan så dem gick vidare :)
Iago Falque gjorde båda målen, han är en peronlig favorit till mig!
Silka lirare vi har i ungdomsleden. Smaskig framtid!
Real Madrid Mr Baloo-Gonzalez.
2008-06-23 15:07
FooTBaLL

Synd, hade velat se han spela i La liga.
Tack för infå..
FooTBaLL
2008-06-23 14:55
Mr Baloo-Gonzalez

Palacio verkade klar för barca och klubbarna hade kommit överens om man ska tro alla ryckten. Men affären blev inte av till sist. och på sistone har ingenting hänt och barca tänker inte betala det Boca Joo kräver för honom och kommer inte ihåg hur mycket det va nu. Nu är Palacio mycket nära en flytt till Italien & Lazio istället ser det ut som.
Real Madrid Mr Baloo-Gonzalez.
2008-06-23 14:39
Brukar sällan va inne på vad ni värvar dock finns det en spelare från Argentina vid namn Palacio som eventuellt närma sig till barcelona, hur går det med det?
Intressant spelare faktiskt..
FooTBaLL
2008-06-23 14:33
Barcelonas Nya hemma och borta tröjer kommer till Barcelonas officela sidan den 1 Juli. :D

(LÄNK)
Barcelona DaniAlves
2008-06-23 14:25
Enligt länktips så sägs det att Bud på villa har accepterats, ett bud på 25 Milj Euro från Tottenham.
Barcelona DaniAlves
2008-06-23 14:19
Tidigare så var det förbundskaptenen från Ryssland som talade ut angående Arshavin.

Nu talar han själv ut och säger:
"han har fått bud från tyska och premier leuge, men han själv föredrar LA LIGA!"

"Men hittils har han inte fått nått bud från de spanska klubbarna".

Allt står på Länktipset.
Barcelona Holländaren
2008-06-23 14:18
"Jo, jag tvivlar starkt på att Barcas egen lille "gudfader" i form av Johann Cruyff skulle sanktionera ett sådant köp. Alla vet att han har mycket stort inflytande över Laporta och av mycket att dömma indirekt styr mycket av klubbens aktiviteter på transfermarknaden. Visst var Cruyff en makalös spelare under sin aktiva tid och han förde Barca till väldiga framgångar som tränare samtidigt har han nu har på tok för mycket inflytande i klubben utan att ha en officiell position i Barca. Tyvärr tror jag Cruyyfs ego gör att han inte går med på att vi köper in en spelare som varit så dominant mot hans eget hemland. "

Oj, oj, oj vad fjantigt skrivet. Var det en vecka efter att Portugal slagit ut Holland i EM 2004 som Deco köptes till Barca?

Har du några som helst belägg för vad du säger?
Barcelona Dizzy
2008-06-23 14:13
Fi fan vad man saknar La Liga. Nån som vet när Ligan börjar?

Visca Barca!
Barcelona FCB10
2008-06-23 14:10
konstig de här, först avslöjar man bortatröjan, nu målvaktströjan. Vad ska vara sen? tränarnas? :P visa bara försa

PS: Den visas den 25:e
Barcelona Holländaren
2008-06-23 14:05
Om, eller när snarare kanske, Deco nu lämnar skulle jag hemskt gärna vilja se Standard Lieges Steven Defour som ersättare. Det är en mycket talangfull ung mittfältare som jobbar hårt samtidigt som han är en mycket bra passningsspelare. Han har gjort ett dussin landskamper för Belgien, är kapten i ligavinnande klubblaget Standard trots att han är född så sent som 1988. Av vad jag sett av honom borde han passa bra in i laget.
Barcelona DaniAlves
2008-06-23 13:39
Palle Kuling....

Det var en fin tröja som Valdes ska bära nästa säsong, finns det någon som vet när våra nya hemmatröjor presenteras?

Exclusive

Skönt att höra att vår Seydou Keita nätade dubbelt igår, det är andra gången han gör 2 mål för mali under VM-kvalen. Nu kan kanske pep använda honom som Centertank haha skojj :P
Barcelona Palle Kuling....
2008-06-23 12:57
Här är tröjan som Valdes kommer att ha nästa säsong.
Barcelona Ciao-V
2008-06-23 12:23
Kan inte sluta att imponeras av Arsevin, lilla Tsaren.
Glöm vitryssen säger jag till ledningen och Pep. Lilla tsaren är betydlig bättre. Hoppas på honom i nästa säsong. Vore tråkig om han går till en annan klubb i La liga då han vill helst komma till Spanien.
Barcelona FC-Barcelona
2008-06-23 12:21
Lujàn

Jädrar det var sent skönt att man är ledig kanske man kan följa någon match, aja Man får tacka =)
Barcelona Henk Ten Cate - El Mister
2008-06-23 11:59
Värva inte Daniel Güiza, snälla! Visst, målfarlig men håller varken tekniskt sett eller spelförstålse-mässigt. Långsam, kämpar mindre och gnälligt ansikte. fyfan.

Etoó skall stanna, annars är David Villa eller Karim Benzema de enda värdiga ersättran, på pappret iaf.

BTW, Ronaldinho är under ett fysprogram med Brasilianska Landslagets fysioterapeut för att komma i form inför OS. Skall bli intressant och se hur det går? Spelar han bra kanske Pep vill ge honom en chans, annars höjs ju priset på en vältränad och bra spelande Ronaldinho.

Barcelona Henk Ten Cate - El Mister
2008-06-23 11:53
Ämne: Enligt rykten så har....
Har det verkligen med att göra ifall landet är med i EU eller inte? Det bör således bara bero på ifall spelaren kommer ifrån ett land i världsdelen Europa eller någon annan del, typ Asien, Afrika eller Amerika.

Den som vet får gärna svara!
Barcelona Lionel M.
2008-06-23 11:52
Jag förstår den kärlek alla känner för Rysslands spel. Arshavin och Pavlychenko imponerar.

Däremot är jag inte lika förtjust i alla rykten om att värva dessa spelare för att de lyckas i ett EM. Att vara riktigt bra i tre matcher mot toppmotstånd är förvisso imponerande. Tänk däremot hur dessa spelare skulle anpassa sig till den spanska ligans snabbhet och till CLs otroligt tuffa motstånd. Många gånger kan jag tycka att spelare som spelar i den inhemska ligan och är på uppgång är intressantare värvningar än spelare som Arshavin och Pavlychenko.

Önskemål om Zirkhov är inte heller intressanta i mitt tycke. Vi har Abidal som gjorde en riktigt bra säsong i ett bedrövligt Barcelona. Hade Ronaldinho varit konstruktivare på sin kant tillsammans med Abidal så hade det smällt rejält på vår kära vänsterkant.

Intressant värvning är Güiza eller David Villa. Villas pris borde nog ha hamnat närmare 35milj euro nu så DG borde ses som en bättre investering. Det skadar ju heller inte att DG är uppvuxen i Barcelonas ungdomsakademi.

PS. Vårt Lejon ska stanna. That´s it! Att ingen har startat en kampanj för att behålla min kärlek i laget är för mig ett under. DS
Barcelona Lujàn
2008-06-23 11:38
FC-Barcelona

Jag har för mig att det börjar antingen den 6 eller den 7 augusti.
Barcelona Matte_cm
2008-06-23 11:22
Pep har sagt (Länktips) att han var imponerad av Arshavin efter Holland matchen, så verkar som de har ögonen på han nu.
Barcelona Heywood Jablome
2008-06-23 11:19
Enligt rykten så har Arshavin uttalat sig i rysk media och sagt att han vill spela i Barcelona. Men med tanke på Romans inflytande i rysk fotboll så hamnar han säkerligen i Chelsea.

Ryssland är ju inte med i EU, då borde väl Arshavin vara en icke-euspelare. Det kan ju förhindra en värvning.
Barcelona FC-Barcelona
2008-06-23 11:15
någon här inne som vet när Olympiska spelen börjar ,Fotbollen då?
Barcelona Barca!.!.!
2008-06-23 11:12
"Deco klar för Chelsea"

Portugisen verkar alltså nu vara helt klar för Chelsea.

Kolla länktips!
Barcelona Exclusive
2008-06-23 10:55
Vet inte om någon nämnt det men våran alldeles egna Seydou Keita gjorde två mål inatt (3-0) mot Sudan i kvalet för VM 2010!
Annons: