/spanien/barcelona/forum/21484.aspx/spanien/barcelona/forum/21484.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona ElDuroDeFCB
2008-09-14 10:06

Vilken jäv** dagen efter. Jag är så trött på att vi dominerar en match...äger 75% av hela matchen...har 25-1 i skott mot mål, men ändå vinner vi inte. DRA åt helve**, jag orkar inte med sånt. När ska VI lära oss att döda en match när? Och Racings mål....vilken bullshit...det va inte ens frispark!! Jag blir tokig på det här....för att jag har hela tiden varit positiv och sagt att Barcelona kommer inte att va samma Barca från förra säs. men det verkar fel fel fel fel. Öhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, jag e så trötttttttt.....

fÖRLÅT MIG alla men jag har just nu svårt att se ljuset i slutet av tunneln....
Barcelona Criff
2008-09-14 09:42
Madridistan A, väldigt bra argument där. Ruud har vunnit skytteligan i 3 olika ligor.
Eto har bara spelat i den spanska ligan. Så hur kan du då jämföra dem på det?
Ser du inte själv att den parallelen är ganska omöjlig att göra?
Tänk till nästa gång innan du skriver.
Barcelona Messi#10
2008-09-14 09:36
nån som vet hur barcas säsong start va när barca vann cl å ligan 2006
Barcelona roggea
2008-09-14 08:49
Jag HATAR dessa landslagssamlingar. Det blåser sönder hela säsongen känns det som. Samma sak förra året. Det spelas 2-3 matcher sedan är det landslagsuppehåll och landslagsuppehåll för Barca är lika med att hela truppen är borta för att sedan komma tillbaka slitna och tröttkörda och då blir Barca-tränaren tvungen att vila några viktiga spelare och så blir det poängtapp i första matchen. Lägg ner landslaget. Det kommer bli likadant nästa uppehåll. Poängtapp i första matchen efter uppehållet. Kolla det själva.
Barcelona petersays
2008-09-14 07:12
Såg inte matchen, var på inflyttninhgsfest i sandsborg, men det verkar som att jag ite missade något särskilt. Det är ju nästan så att man blir lite orolig. En poäng på två matcher. Det håller verkligen inte om vi ska ligga i toppen.
Madridistan A
2008-09-14 01:31
Ruud har vunnit skytteligan i tre olika ligor. Har Eto'o gjort det? Ska jag fortsätta? Snacka skit om Eto'o? Nej. Men kritisera Eto'o? Ja. Jag har inte skrivit att är värdelös eller skit. Jag har inte skrivit att Eto'o skjuter dålig eller kan inget. Jag har skrivit att Barca behöver någon som är på rätt plats vid rätt tidpunkt och det(enligt min mening) är inte Eto'o.
Sen kan andra tycka vad de vill. Ja disskutera om fotboll kan man göra med sina rivaler och det är det jag gör. Om jag hade varit enögd hade jag sagt att Messi är kass för att han spelar för Barca, men det gör jag inte för att ÄR bra, om inte bäst. Så nej jag snackar inte "skit om Eto'o för att han spelar för Barca".
Real Madrid Dobber
2008-09-14 01:16
Canaletes tror inte han är ett bi som kan sticka.

Iaf,så tycker jag Barcelona borde vunnit med tanke på alla lägen och laget starta med bättre spelar på bänken en på plan, lite udda.

Otur denna matchen säger jag bara, Sen Madridistan A måste jag tyvärr säga att Etoo när han är frisk å hel är hyperfarlig, honom i form är en att frukta för alla.

Om real förlorar imorgon kan Barca fansen skriva "Ruud har ingen medfödd tallang osv" bara dumt att säga sånt ;) Dock håller jag med om att barcleona behöver en petare, trez i Barca skulle vara skoj, för er inte för madrid. Henry kommer visa iår att han är en av de bästa

Rivaler javisst, men man ska kunna diskutera fotboll
Canaletes
2008-09-14 01:12
Madridistan A

palla snacka skit om eto'o att han inte är medfödd med talang.. stick fan
Barcelona Barcelona!!
2008-09-14 01:12
Oavgjort mot Racing Santander e inte godkänt som ett spanskt topplag. Nu såg jag inte matchen och vet därför inte om Barca spelade bra, men i vilket fall som helst måste de vinna mot Racing.
Madridistan A
2008-09-14 00:59
Ämne: Haha killen inne på ....Brukar nästan alltid hända att jag stavar fle när jag skriver för fort och så tror de flesta att jag inte kan stava men ja jag ändrade:P

Eto'o inte sälja? Han är inte närheten av den gamla nivån han hade i sin 1:a och andra säsong i Barca. Han är inte i närheten av Ruuds kapcitet av att göra mål trots att Ruud är mycket långsammare och äldre. Det är en medfödd talang att vissa kan vara på rätt plats vid rätt tidpunkt och är där ENDAST gör att gör mål och hugga på allt, Ruud, Trezeguet, Huntelaar osv. Ni behöver en sådan spelare och det saknar ni just nu. Eto'o är inte en "nr9". Kolla på Ruud han är snart 35 trots det är han fortfarande så himla vass så Real köpte honom. Hade Ruud spelat för er idag tro mej han hade gjort 4 mål av de chanserna ni hade idag, minst 4 om inte fler. 1 chans är 1 mål för Ruud. ibland 2 chanser, 1 mål men sällan mer.
Barcelona BlueRed.
2008-09-14 00:39
Jonathan

Poetiskt!:) fortsätt med det.

God Natt, nästa match tar vi! :D
Barcelona Jónathan
2008-09-14 00:32
Vi spelar bra. Vår motståndare, vår ENDA motstådandare, -är Fru Fortuna. Ett vinnande lag skjuter stolpe in, det gör verkligen inte vi. Vår trend har börjat gå så långt att världen står stilla med förundran. Vi försöker och försöker. Jag ger all heder åt spelarna och Guardiola; men vart är medgången? Det här är totalt galet. Vad händer? Det här sker inte i teorin. Så många chanser, så mkt vilja, så lite mål. När vänder det här? EN TIDSFRÅGA!
Barcelona Smogen
2008-09-14 00:22
A.Gaudi

Har också funderat på det där med utgångspunkten i anfallet, men förra säsongen backade man hem mycket mer innan man började pressa anfallande lag. Då var problemet snarare att det hela tiden gick så förbannat långsamt att anfalla varje gång man erövrade boll. Var alltid någon som stannade upp och väntade in övriga lagkamrater och lät därmed motståndarna sammla sig.

Det är ett stort problem att Barca nästan alltid anfaller mot ett samlat försvar som har lätt att hålla sina positioner. Samtidigt vet ju motståndarna numera att Barca nästan aldrig försöker komma till skott utifrån straffområdet, man passar hellre.

Tycker också det är för mycket kantspringande i dagens Barca, man borde försöka sig på ett mycket mer direkt spel in i straffområdet än vad man gör idag, och har gjort i tre år...
Barcelona BlueRed.
2008-09-14 00:16
Smogen

Bra där!

Hetfield

Bra där med, definitivt inte Henrys fel, jag själv kan inte tänka klart just nu (små skrattar fortfarande efter att ha tittat på Andres_Palop_1 kommentarer i Sevilla forumet), det ända jag kan tänka ut nu är att dem krånglar till det lite för mycket.
Barcelona A.Gaudi
2008-09-14 00:14
Mmm. sedan handlar det mycket om lagets utgångspunkt också. vi trycker upp så högt att det inte finns ytor för någonting. laget borde ha en lägre utgångspunkt och inte trycka upp som dårar hela tiden.

och anfall är inte alltid bästa försvar, även om vi varit rätt täta hitills tycker jag alltid att det blir onödigt farligt så fort något motståndarlag har en snabb anfallare. puyol är inte lika snabb som tidigare och alves är lämnar stora luckor för löpningar.
Barcelona Hetfield
2008-09-14 00:11
Vad visade matchen idag?

Jo, det är inte Henry fel att barcas anfallspel är så usel
Barcelona Smogen
2008-09-14 00:09
varför har Barca så förtvivlat svårt att göra mål?
Varför lyckas man nästan alltid komma felvänd i straffområdet?
Varför kan man inte göra mål utanför straffområdet?
Varför är spelet alltid så tillkrånglagt?


Tror det kunde vara läge att spela ett 4-4-2 ibland, med Etoó och Henry på topp. Visst, jag vet att Pep förmodligen aldrig kommer göra det, men tycker det hade varit värt att testa.
Barca behöver kunna överaska mot sämre lag ibland, lag som vet exakt hur Barca tänker spela, och därmed också hur man ska försvara sig mot oss.
Det behövs en alternativ plan. En plan B med 4-4-2. I två säsonger har vi sett hur sämre lag läst sönder laget och vet exakt hur vi ska spela. Vad har Barca gjort åt det? Absolut ingenting, vi har bara försökt spela 4-3-3 bättre än tidigare, något som inte lyckas.
Barcelona måste lära sig att variera sitt spel annars tror jag den här säsongen återigen kommer bli en enda lång pina...Annars får man väl tänka på Rijkaards första år som tränare. Gick ju inte heller direkt lysande i början...
Barcelona BlueRed.
2008-09-13 23:49
Ni missar verkligen något om ni inte kollar in Andres_Palop_1 i Sevilla forumet, hans inlägg är bland dem bästa jag läst!
Barcelona BlueRed.
2008-09-13 23:40
Ämne: Ert problem är Guard....
MeLiX

Haha han har ju kavaj när det är Champions League.
MeLiX
2008-09-13 23:38
Ert problem är Guardiola, han ser ut som en collegenörd med sina vardagliga kläder på bänken, lite jävla pondus måste man ha om man leder en av världens vackraste klubbar. In med en armani kostym, och ni kommer snart börja leverera!
Barcelona BlueRed.
2008-09-13 23:32
Haha killen inne på Sevilla forumet är klockren! kommenterar varje minut med glädje! Seriöst gå in och kolla, han är ju störtskön!

Madridistan A

Sälja Henry kan jag gå med på men inte Eto'o! Tror du skrev lite fel också. "vi? saknar en äkta målskyytt"

Edit; Du ändrade visst, haha.
Madridistan A
2008-09-13 23:30
Ni saknar en äkta målskytt, en nistelrooy. En som kan sätta in bollarna. Sälj Etoo och henry och köp någon som är iskall i sina avslut och ge bojan mer speltid.
Barcelona Smacked
2008-09-13 23:18
Då var denna säsong körd. För i jävla helvete,ge mig någon släktforskare som kan leta upp någon i nistelroy familjen illa kvickt.
Barcelona barcadinho
2008-09-13 23:14
Jäkla jobbigt, vilken dålig start på säsongen.
Det känns som man inte hade nån sommarlov med massa nya spelare. Spelet ser sjukt lika som förra året.
Det som är jobbigt är att alla de nya spelare anpassar sig väldigt fort till vårt traditionella spel. Keita skjuter inte lika mycket distansskott som i Sevilla. Alves är inte lika snabb på sin kant. Hleb har ingen aning var och hur han ska spela och Henry har inte fattat än vad han ska göra på Camp Nou. Det kommer nya spelare men spelet ser likadant ut.
Ibland är det en nackdel med tradition. Det man kallar för barcas stil. Det såg likadant ut i många år. Också under t ex Rivaldos tid var det så, passningar och passningar och passningar. Det måste finnas två/tre spelare som kan bryta det här mönstret i en trupp. Annars kör man fast. Nån som sköter hårda skott från distans och någon som kan göra djupa passningar som leder till mål (assister). Och någon som äger straffområdet. Det finns inte Overmars, Kluivert och inte Rivaldo i den här truppen. Och jag gör inte några jämförelser med Ronaldinhos tid, eftersom det går knappt att jämföra.
Det är för mycket passningar i sidled som leder ingenstans.

Ärligt talat så set det väldigt bristfälligt ut.
Det fattas många saker och det är tyvärr försent att rätta till allt. Jag har ingen lust att gå in i de här sakerna nu.

Pep ansiktsuttryck såg inte bra ut. Det var på gränsen till panik, även om han försökte dölja det. Inte roligt för honom och för alla culés.

För att avsluta optimistiskt:
Det har funnits lag som har vunnit ligan med en stabil trupp och spelsystem, utan många superstjärnor (som Valencia för några år sen).
Och vi kan också bryta trenden och spela bättre.
Oavsett vilket spelsystem 442, 433. Det kvitter väl.
Vi behöver först tre enkla saker.
1) mer rörligheter utan boll under hela matchen.
2) mycket snabbara passninsspel (vi har för många som älskar att dribbla och ha bollen vid sina fötter).
3)hög press.

(Jisses - en poäng och vi har inte träffats än starka lag och lag som är väldigt duktiga på kontringar. Jag är orolig!)
Barcelona FC-Barcelona
2008-09-13 23:06
Messidinho_10

hahahaha fy fan killen måste ha något u huvudet
Barcelona Gud är störst!
2008-09-13 22:52
3-3!!!
Barcelona Messidinho_10
2008-09-13 22:49
Grabbar ni måste gå in och kolla på Sevillas forum, det är en person som skriver med sig själv där hahahaha !!!
Barcelona Bernie
2008-09-13 22:43
Titta hur Sportings spelare står på banan, undrar hur det kommer se ut hemma mot oss?
Barcelona Messii_10
2008-09-13 22:43
Ojj vilken vändning sevilla! 0-2 till 3-2!
Barcelona BlueRed.
2008-09-13 22:43
Ämne: BlueRed//

Haha du....
Messi_10

Dem har en ganska stark startelva inför och Real ska självklart vinna en sån match. Dock så blir jag mycket besviken på Numancia om dem inte kämpar och ger sitt yttersta efter en vinst mot Barca.
Annons: