/spanien/barcelona/forum/2148.aspx/spanien/barcelona/forum/2148.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona LegendenN10
1/15/2016 13:49
Real råttrid möter deras överman Cadiz!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mdawg
1/15/2016 13:49
Andresito

Oj blev fel där i all hast, är åtgärdat nu!
Barcelona Andresito
1/15/2016 13:38
@Mdawg:


Det är Athletic som börjar på hemmaplan i cupen den 20 januari. Returmötet spelas på Camp Nou 27 januari.
Barcelona neymar JR
1/15/2016 13:07
Har jag missat något? Vi slog Bilbao i ligan efter supercupen Barca i augusti och Barca i januari är 2 skilda ting Visst respekterar jag Bilbao, men dom ska inte kunna hota oss under ett dubbelmöte. Lucho och spelarna kommer absolut inte komma med samma attityd som i supercupen
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
1/15/2016 13:03
@Deulofeu:
Såsom jag ser det har Bartomeus junta förstört all form av vägledning för talanger att lyckas i Barcelona. Syftet med B-laget är att utveckla spelare till att ta nästa steg, men det vår Junta vill med sin planering är en resultatinriktad fotboll där utveckling inte är huvudsyftet och därför har många av B-lagets talanger stagnerat när de väl har nått B-laget. Detta gäller inte bara spelare, utan det gäller även vilka tränare som anställs för att leda B-laget; det naturliga steget när Luis Enrique lämnade B-laget vore att anställa Oscar Garcia som hade efter ett fenomenalt jobb med Juvenil-A blivit lovad att få B-laget samt att en stor majoritet av hans Juvenil-A spelare blev uppflyttade till B-laget efter den säsongen. Men eftersom Oscar Garcia är en Cruyffista så fick Eusebio jobbet istället. Samma sak hände innan den här säsongen började då Garcia Pimienta, en av våra mest lovande tränare som även han har gjort ett fenomenalt jobb inte heller får chansen att träna B-laget, men istället fick Gerard Lopez jobbet. Desto bättre resultat B-laget har, desto dyrare kan Bartomeu sälja talangerna med en så kallad "Buy Back-clause" för att inte fansen ska bli sura, men som aldrig kommer att utnyttjas eftersom de redan har fått en profit från spelarna som såldes. Vi ser ju även vilken prioritering av ungdomar från La Masia som sker när mer än hälften av B-lagets lovande talanger får sina kontrakt uppsagda och ersätts med avdankade 25 åringar och överviktiga brassar p.g.a att ungdomarna inte har levererat resultatmässigt och i mitt tycke är det helt befängt att lägga en sån press på såpass unga spelare, vilket gör det hela ännu vidrigare än vad det är. Innan den här säsongen började fanns det 19 La Masia spelare i B-laget och nu är det endast 9 kvar. Klubben la även upp en otroligt klyschig video över hur de tror på ungdomssystemet dagen efter att ha sparkat 10 spelare från B-laget (länktips). Detta visar vilka stora strukturella problem som finns i klubben och långsiktigt kommer det att drabba klubben ordentligt, ännu mer när luftslottet Espai Barca börjar ta form. Men Men, FC Barcelona har för varje dag som går fått sin identitet bortsuddad med besluten som vår Junta tar och det är tragiskt att se hur våra ungdomar behandlas som soppåsar. En sak till, Bartomeu Dimision.
Barcelona enkos
1/15/2016 13:03
Synd att vi inte börjar första matchen mot Bilbao hemma. . Hoppas LE lärt sig läxan från 0-4 och startar med stark lag och inte riskera att vi har omöjligt uppgift i returen .. Har alltid varit av den åsikten att börja hemma först.. som tex mot Bayern göra ett bra resultat och spela med fördel i returen än förlora borta och sen panikjaga hemma
Barcelona Vampíro
1/15/2016 13:02
Sämsta tänkbara lottning. Efter supercopan så lär de ha rejält med självförtroende inför ett dubbelmöte.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
1/15/2016 12:55
30 Jan möter vi Atletico vilket betyder till 99% att vi kommer få de i semifinal också
Barcelona enkos
1/15/2016 12:52
Det var ju skrivet i stjärnorna att vi skulle möta Bilbao för det blir ju alltid så att vi möter lag i dubbelmöte som vi möter i ligan direkt i anslutning. . 3 matcher mot Espanyol så nu 3 matcher mot Bilbao på en vecka
Barcelona Stright outa Barca
1/15/2016 12:38
Vilka möter Real Madrid :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mdawg
1/15/2016 12:34
BARCA-més que un club Ja det är ju det mest tippade, jag tror på dessa chanser: Valencia 60%-40% Las Palmas Athletic 35%-65% Barcelona Sevilla 85%-15% Mirandés Celta 25%-75% Atlético Mest chans att skrälla skulle jag ge Las Palmas mot Nevilles Valencia. Men jag är faktiskt inne på ett lite annat spår, hoppas nästan på Atletico Madrid i semifinalen, då jag ser att de hotar oss mer över en match än över 2. Däremot tackar jag ju inte nej till Valencia/Sevilla i semi för att sedan möta ännu en av dem i finalen. Inte för att en final mot Atletico sitter fel det heller, och hade varit som du säger, en underbar final.
Barcelona Deulofeu
1/15/2016 12:28
När man ser matcherna vi kommer få i copa del rey kan man inte mer än glädjas över våra nyförvärv de kommer verkligen behövas och de har anpassat sig suveränt.

Vägen till final i copa del rey

Bilbao i kvarten sedan Madrid i semi och Sevilla i final.

Lätt resa knappast kunde inte varit värre ha ha ; ) nu växlar vi upp en nivå!
Barcelona BARCA-més que un club
1/15/2016 12:27
Mdawg

Valencia vs. Las Palmas
Athletic vs. Barça
Sevilla vs. Mirandés
Celta vs. Atlético

Jag tror dessa går vidare från dubbelmötet
Valencia
Barca
Sevilla
Ateltcio

Semifinalerna blir Barca-Valencia
Sevilla-Atletico

Final- Barca-Atetlcio hade varit en underbar Final :)
Barcelona Deulofeu
1/15/2016 12:26
Dongou alltså vad hände där? Men alla som spelat fotboll vet att det inte är så lätt att göra allt själv man är helt enkelt inte bättre än laget.

Kolla hans försäsong för ett par år sedan funkade ju rätt bra i a-laget och målade en del.I Barcelona b har han i dagsläget inga yttrar som han leverera tyvärr han har dessutom sett rätt oinspirerad ut minst två år.

Han borde lånas ut för han har grymt mycket i sig tyvärr kommer nog han aldrig spela för oss.
Barcelona Mdawg
1/15/2016 12:24
Schemat framöver: Athletic Bilbao, HEMMA söndagen den 17/1 20:30 Athletic Bilbao cupen BORTA onsdagen den 20/1 Malaga BORTA lördagen den 23/1 16:00 Athletic Bilbao cupen HEMMA onsdagen den 27/1 Atletico Madrid HEMMA lördagen den 30/1 16:00 Perfekt läge att öka intensiteten inför denna period, Força Barça!
Barcelona BARCA-més que un club
1/15/2016 12:17
och så får vi möta Bilbao igen haha så typiskt alltid bra motstånd när det gäller Barcelona.
Barcelona neymar JR
1/15/2016 12:16
Oj vilka semifinaler det kan bli
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
1/15/2016 12:15
Athletic i cupen alltså, kanske inte helt oväntat med tanke på att det i princip alltid lottas mot ett lag som vi har i ligan under samma period.

Dags för revansch efter Supercupen. Det återstår att se om Athletic har tillräcklig bredd för att kunna utmana i både ligan och CdR.
Barcelona Mdawg
1/15/2016 12:14
Valencia vs. Las Palmas
Athletic vs. Barça
Sevilla vs. Mirandés
Celta vs. Atlético
Barcelona DM1982
1/15/2016 12:11
Athletic i cupen, helt ok.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
1/15/2016 12:05
[QUOTE=BB-Barceloneta]DM1982 Och källan är..? [/QUOTE] Sorry, missade att få med det Rafael Hernandez, RafaelH117 på twitter. Tillförlitlig källa.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vronskij
1/15/2016 12:01
Livestream till lottningen
Barcelona Junta Dimision
1/15/2016 11:36
Dongous kontrakt kommer snart att sägas upp av klubben och spelaren är på väg till Real Zaragoza. Bartomeu Dimision.
Barcelona Deulofeu
1/15/2016 11:35
Munir-------Lee-----------Halilovic

-------D.Suarez----------Alena-----

-----------------Samper--------------

Cocu-----------------------Tarin----Palencia

--------------------Pena------------------------


Dessa spelare är de spelare i ungdomslagen som vi just nu hoppas på efter vår rensning, jag har försökt plockat ihop en elva för att se vart våra problem finns i framtiden och vart vi egentligen behöver värva.

I denna elvan är det ett par som sticker ut

Lee såklart, som kommer spela till helgen för juvenil a (debut efter bannen) är väl en blandning av Messi och Neymar spelar helst central men behärskar hela anfallslinjen.Makalös dribbler och lika stor i asien som Neymar i Sydamerika nästan.Nikes nästa storstjärna när han debuterar för oss.Kommer försöka hitta formen i juvenil a innan han flyttas upp till b-laget.

Han har visat ett stort Barca hjärta och som man hoppas han kommer lyckas hos oss.En av anledningarna till vår transferban och varje mål han kommer göra för oss i framtiden kommer svida i Madrid då de gjort allt för att värva honom.Vår största talang i La Masia.Tar över efter Suarez?

Halilovic nya Messi kommentarer överflödiga, spelar 90 minuter varje vecka och om ni inte ser hans matcher kolla highligtsen iallafall 7-8m minuter godis varje vecka.En av världens största talanger med boll...

Alena en stor personlig favorit som tar kliv varje vecka får mer och mer speltid i b-laget nyss 18 år fyllda har vänsterfoten fysiken 180 cm och allt annat för att lyckas hos oss.U-19 nästa för ynglingen.Kommer spela i vårt a-lag! Dominerar i youth league.

Samper hoppas jag snart får debutera för oss i ligan och den dagen Mascherano lämnar kommer man främst sakna hans ledaregenskaper för som pivote ser jag Samper som en selare som förstår vårt system likt Busquets.Med Mascherano spelar vi lite annorlunda.Arvet är säkrat om vi säkrar Samper.

Cucurella just nu skadad vår nya Puyol fast han spelar till vänster i backlinjen istället för till höger.Vår egen ersättare till Alba har dessutom ett mycket bra huvudspel och är riktigt aggresiv.I Spaniens u-17 lag har han gjort 5 matcher och tre mål borde vara en av anledningarna att vi lät Grimaldo lämna bakvägen tyvärr.

Ser vi då på denna lilla sammanställning ser jag inget som helst hinder för att vi ska ge oss på Laporte och gå all in på honom.Vi saknar spelartypen han är vänsterfotad dessutom stor och kraftfull!

Ser även att vi kan försöka oss på Pogba då han också är helt unik på marknaden och inget som la Masia producerar direkt.Högerytter behöver vi knappast värva men ska vi göra det hoppas jag på Deulofeu eller Adama åter vårt vackra ställ.

Lite tankar och åsikter!

Real Madrid BB-Barceloneta
1/15/2016 11:25
DM1982 Och källan är..?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
1/15/2016 11:08
First important information regarding Real Madrid and Atleti appeals, if they appeal the resolution will be done before the transfer window.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Deulofeu
1/15/2016 11:06
Om Madrid får värva i sommar kan jag nästan lova att tre spelare kommer anlända

Pogba
Hazard
Stones

Hemska tanke hoppas de inte lyckas lösa det.Tycker faktiskt synd om Zidane ifall de inte löser det inte många dagar som han fick vara coach innan registreringsförbudet.
Barcelona Deulofeu
1/15/2016 11:03
Problemet med en spelare som Halilovic är ju att han behöver spela 90 minuter vecka efter vecka för att växa något som är omöjligt i Barca.

Måste även säga att jag är mycket imponerad över Asensio ägd av Madrid ispelandes i Espanyol.

Det kommer bli ett framtida krig mellan de båda kanske inte helt olikt det mellan Ronaldo och Messi.

Båda är jämngamla har ganska liknande karriärer är vänsterfotade osv kul att följa hoppas de båda lyckas komma med i a truppen på respektive lag.

Minns hur vi också var sugna på honom men bannen förstörde för oss och han hamnade hos de vita likt backtalangen Vallejo.

De två spelarna kommer vara stommen till Spanien i många år framöver.

Apropå stomme är Alena uttagen till u-19 som enda Barcarepresentant och där har vi ytterligare en spelare att göra plats för.
Real Madrid BB-Barceloneta
1/15/2016 11:03
100% AntiMadridista Ja, det är en lite jobbig situation de hamnat i marängerna. Självklart får de mer för Ronaldo i sommar, 2016, än sommaren 2017. Men chansen att de, precis som oss, får straffet uppskjutet och faktiskt KAN köpa spelare i sommar finns ju. Rätt stor chans till och med skulle jag säga. Annars får de väl förlänga kontraktet nåt år, men visst, han lär ju inte bli bättre med åldern så ju längre de väntar desto mindre kommer de få.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona 100% AntiMadridista
1/15/2016 10:49
Undrar hur Madrid ska lösa Ronaldos kontrakt. 2013 skrev han 5 års kontrakt fram till 2018. Det innebär om Madrid inte säljer honom nu och köper en annan spelare så kommet de att få problem. Om de säljer honom till sommaren så kommer de förmodligen inte kunna köpa en annan spelare istället för honom. Det innebär att man behåller honom fram till 2017 (ett år kvar på kontraktet) och då kommer de inte få så mycket för honom pga att det är ett år kvar på hans kontrakt och han är 1,5 år äldre. Har jag fel?
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: