/spanien/barcelona/forum/214.aspx/spanien/barcelona/forum/214.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Soko
2017-07-31 00:15
Vi har gjort det mycket bra under de tre matcherna i USA och som lovar gott inför säsongen. En sak störde jag mig dock på och gör det fortfarande. Reals 2-2 mål. Vi har hörna och har hela 8 man framåt, vi tappar bollen och plötsligt är det 3 Real spelare mot 2 Barcas hela vägen till målet. Hur tänker man där, hur tillåter man det ens ? Det får bara inte hända att vi blir sönderkontrade på det sättet , att försvara med 2 man !!
Hoppas Valverde jobbar på det .
ps. Iniesta som var den tredje närmaste var så lätt att passera att han knappt ansträngde sig.
Barcelona Katalano
2017-07-31 00:09
@Barcelonistas:


Behöll det väsentliga i vad jag själv vill beröra kring ämnet. Kommer inte att ta något ur sin kontext utan det handlar om summan som nämns. Inte heller är detta riktat specifikt till dig Barcelonistas utan timingen fick mig att vilja lyfta upp ämnet.

Visst att Morata gick för en helt sjuk summa för det han bevisat hittills. Men den dyraste värvningen hittills är fortfarande Pogba för ca miljarden om jag inte helt missat någon värvning denna sommar.

Under detta fönster har det diskuterats priser på 1.8 miljarder för Mbappe, men det är ännu bara rykten, samma med Neymar även om det ser ut att bli verklighet. Har verkligen marknaden stigit till nära det dubbla på bara en sommar? Jag är inte så säker på det. Neymars fall är ett sjukt undantag om det blir av med hans marknadsvärde som är unikt, samtidigt som PSG kanske inte ens betalar pengarna själv. Möjligtvis kan den värvningen öka förväntade priser på andra spelare också, men innan dess så är allt fortfarande rykten.

Hade Coutinho ryktats till oss förra sommaren för priset som nämns ovan så hade jag sett det som ett sjukt överpris, men pga Moratas värvning och Neymars rykten så kan det av vissa ses som ett bra pris idag. Bliralla lurade tro?

Jag köper inte ännu att priserna stigit så mycket som det ryktas om, utan det är bara PR för att klubbarna ska få mer för sina spelare, där endast Neymar är ett undantag. Säg att vi köper Coutinho för 800 Miljoner och sedan visar det sig när Silly season är över att ingen värvning slog Pogbas rekord. Då visar det att marknaden inte alls eskalerat så snabbt som det ryktas om och helt plötsligt så blir priset för Coutinho för högt.
Barcelona Meneysuarez91011
2017-07-31 00:06
Dags för Liverpool fansen att inse att det lockar betydligt mycket mer att spela i barca än hos dem. Men kan förstå frustrationen ang att Coutinho ryktas till oss, Suarez affären biter nog i lite än! Men hade gärna köpt Coutinho! Dock lär siffran landa som de sägs här, över 1 miljard.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-30 23:55
Tror Coutinho kmr kosta 1miljard +.
Barcelona Barcelonistas
2017-07-30 23:52
Nya uppgifter kring Coutinho kom upp på expressen ingen aning om någon redan länkat."Coutinho till Barcelona ser ut att bli till verklighet. Enligt spanska Sport är brassen ytterst nära att skriva på för storklubben. Parterna uppges ha träffats i London för att diskutera villkoren för en affär.Med tanke på att Neymar är på väg bort från Barcelona har klubben tvingats till att identifiera en ersättare. Det har skrivits om intresse för Paulo Dybala men Juventus vägrar sälja sin argentinare, enligt Tuttosport.
Ytterst nära en affär
Samtidigt har man vid sidan jagat Liverpools nyckelspelare Coutinho. Förhandlingarna har varit tröga men nu verkar Barcelona ha gjort framsteg i affären. Enligt den Barcelona-baserade tidningen Sport är Coutinho väldigt nära klubben.
Rapporterna gör gällande att man befinner sig i ett avancerat skede i förhandlingarna även om parterna ännu inte enats om en övergångssumma. Sport skriver vidare att Coutinho meddelat Liverpool att han vill lämna klubben och att den engelska klubben nu är öppen för en försäljning.
Träffats i London
Premier League-klubben har dock inte särskilt bråttom att göra sig av med brassen eftersom att man kommer att kvala till Champions League i augusti. Enligt Sport har dock Barcelona träffat Coutinhos representanter i London för att diskutera villkoren för en affär.
Coutinho uppges vara villig att sänka sin lön en aning för att flytta till Barcelona, den största anledningen till att brassen vill flytta är chansen till att vinna stora titlar, skriver tidningen. Övergångssumman uppges landa mellan 75-80 miljoner euro, motsvarande 669-764 miljoner kronor.
Sport skriver dessutom att man vill förstärka mittfältet med Paulinho, som tidigare spelat i Tottenham."Det priset kan bara inte stämma om det stämmer så är det ju ett dröm pris för oss.
Barcelona oocbgb
2017-07-30 23:51
[QUOTE=zigazaga]Tänkte en grej på Neymar. Kan det vara så att vår ledning med Barto i spetsen vill bli av med Neymar för att man (vi supportrar) ska glömma allt skit som vart med hans övergång och på så sätt öka sina egna chanser att få sitta kvar? [/QUOTE] Det tror jag inte, detta är snarare ett nederlag av episka mått för ledningen. Och lär öka på chansen för den kommande misstroendeförklaringen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona zigazaga
2017-07-30 22:01
Tänkte en grej på Neymar. Kan det vara så att vår ledning med Barto i spetsen vill bli av med Neymar för att man (vi supportrar) ska glömma allt skit som vart med hans övergång och på så sätt öka sina egna chanser att få sitta kvar?
Barcelona Yellow cake
2017-07-30 21:53
Vissa spelare verkar på nåt konstigt sätt kräva att få spela, Mats Ter Stegen känns lite som sådan. Känns aldrig som att CIllessen kommer få en ärlig chans till att bli startspelare i Barca.

Jag säger inte att han ska vara det, men känner att de är på typ samma nivå dessa målvakter.
Barcelona Gonzalez_Barca
2017-07-30 21:52
Barcelonistas

Yes, pga kvalitén på inläggen här var under all kritik ett långt tag. Men det har vänt på sistone pga sådana som dig, Gabriel och den legebdariske och mystiske Rambla~ som håller nivån hög. Jag var även ganska flitig här inne men slutade läsa och skriva pga det.
Barcelona Skurhink
2017-07-30 21:49
Barcelonictas: Yepp! Minns du Heywodyablome? :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona God is a five letter word - Messi
2017-07-30 21:33
@Culés:


Kommer ihåg att jag läste att de då hade krävt minst 90 miljoner pund, ingen aning hur trovärdigt eller vart det kom ifrån för det var ett tag sen.
Barcelona Culés
2017-07-30 21:26
Är det någon som har en aning om det skulle vara helt omöjligt för oss att ta tillbaka Thiago NÄR vi säljer Neymar? Är Bayern helt emot att sälja? Tänkte nu när dom har köpt James. Vill Thiago absolut inte tillbaka? Tacksam för svar då jag inte har det minsta koll men skulle bli överlycklig om han kom tillbaka.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2017-07-30 21:14
Så många bra skribenter som försvunnit från detta forum. Minns ni Hetfield?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soko
2017-07-30 21:11
Som.jag skrev nedan gav Neymar Ramos en kram innan matchen och byte tröjan med honom efter matchen. Vet inte nu om det är vanligt att man byter tröjor efter el clasico.
Ramos var diplomatiskt efteråt och hyllade Neymar och så bla att han hoppas att Neymar lämnar Barca för att det blir ett problem mindre för Real.
Neymar är så stor egoist att han förr eller senare kommer att hamna i Real. Det är jag hur säker som helst .
Barcelona El Tridente
2017-07-30 21:07
@II Barça II:Han är ljusår värre än Figo.

Har själv sett han med egna ögon dissa sina egna fans på ett harmlöst sätt utanför Ciutat Esportiva (Träningsanläggningen).

Ronaldinho var en ödmjuk fantastiskt person gentemot sin omgivning, oavsett vem du var.
Barcelona tribente_magico
2017-07-30 21:04
Neymar var i Reals omklädningsrum i 15 min efter matchen, och tog med sig 2 st Real Madrid tröjor vilket tyder på att han vet att det kan va sista matchen mot Real på ett bra tag och passade på att ta några tröjor, inte helt okej tycker jag..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Funeral Canticle
2017-07-30 20:54
@II Barça II:

Vad kommer Neymar att ha för klädsel imorgon?
Vad för filmer gillar Neymar?
Vad för typ av musik gillar Neymar?


Barcelona II Barça II
2017-07-30 20:46
Vad gör Neymar i Reals omklädningsrum i 15 minuter?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2017-07-30 20:39
Förhoppningsvis blir det en dag utan skriverier om Neymar i morgon så att man kan fokusera totalt på det faktum att en viss portugis kommer att stå i domstolen och förklara varför han hållit undan €14 miljoner i utebliven skatt. Advokaterna har redan förberett honom på att det är mer eller mindre meningslöst att hävda okunskap. Tur för honom att domstolen redan hunnit ändra Messis fängelsedom till böter, för annars skulle Ronaldo troligtvis hamna bakom galler.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2017-07-30 20:38
@Soko:


Jag märkte att du inte bryr dig, stark egenskap, men vi behöver inte fortsätta diskutera detta, förhoppningvis får du mer respekt framöver. Du är en fotboll fantast o jag gillar såna !
Barcelona Davids3
2017-07-30 20:36
Vill någon sammanfatta hur Roberto varit som mittfältare dessa 3 träningsmatcher?
Barcelona Soko
2017-07-30 20:32
Barcadinho

Barn som försöker mobba andra är själva mobbade. Låt de vara bara om det är bra för deras bästa. Själv blir Jag inte sårad av barn och deras barnslogjet. De försöker få lite uppmärksamhet och likes.
Barcelona Barcadinho.
2017-07-30 20:31
Kollade matchen i efterhand (jag somande 01:15, what to do)
Jag blev imponerade av två saker.
Ett - vilken intensitet för att vara en försäsong match, rikitgt bra.
Två - Cillessen, sjukt bra match. Kul att se.
Barcelona Soko
2017-07-30 20:27
@Barcelonistas:

Typiskt förlorarna. Vinner de så är det stort, förlorar de är det inget speciellt.
Barcelona Barcadinho.
2017-07-30 20:27
Börjar bli trött på allt gnäll på Soko. Lägg av snälla, det är för ofta här och av flera. Jäkla högstadie mobbning. Han är inte Shakespeare el Niva, men grabben lever all sort fotboll dag in o ut och tycker det är roligt att dela med andra sina tankar. Ha tålamod snälla, vi gillar olika :-)
Barcelona Fcb88
2017-07-30 20:20
Soko

Har du sett filmen "en man som heter Ove" ? Börjar undra om den inte är lite löst baserad på ditt liv? En bitter man/pojke som tjurar i varje inlägg..?
Barcelona Soko
2017-07-30 20:17
@FCB_Messi:

Sluta gnälla hela tiden. Har du något emot mig skriv pm. Nzonzi har med Barca att göra!!!
Barcelona Barcelonistas
2017-07-30 20:09
Zinédine Zidane innan matchen i Miami: El Clásico är inte en vänskapsmatch, vi kommer att försöka att vinna." Efter matchen: "Jag är inte besvärad av förlusten, det var en vänskaplig match." Haha
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona FCB_Messi
2017-07-30 19:55
Du fick en varning för inte så längesedan. Nu har det varit många provocerande inlägg riktade mot en viss skribent härinne. Sista varningen. Höj nivån! / Mod
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Iniesta.70
2017-07-30 19:43
Annons: