/spanien/barcelona/forum/21377.aspx/spanien/barcelona/forum/21377.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona SaM__-
2008-06-22 19:18
Apprå på Arshavin. Har läst att han har en klasul i sitt kontrakt, en relativ billig utköpningsklasul. Har någon koll på vad den ligger på?
Barcelona Captain Fantastic!
2008-06-22 19:12
Arshavins favorit lag är alltså Barca?....Spring till Ryssland Txiki och värva, och när du ändå är där uppe ta med dig Pavlyushenko och Zhrikov.

Den nyheten var verkligen glädjande, får se hur allt slutar....

Gabriel/

No problemo amigo, roligt att du tyckte om den :)
Barcelona SaM__-
2008-06-22 19:05
lagkaptenen//

haha, nej du missuppfattar vad jag menar. Du tar ut ett citat ur en mening inte konstigt att du missuppfattar. Jag skrev:

"Det kvittar om ledningen vill ha kvar Etoo eller inte även om det är konstaterat att man inte vill ha kvar Etoo längre. Det beror på hans oproffsliga uppträdanden utanför, JA!"

Och även om jag skulle hävda, som jag inte har gjort, att man slänger ut Etoo för hans prestationer spelar ingen roll, det är inte det vi pratar om. Utan vi disskuterar om Adebayors snabbhet och varför han är en bra/dålig ersättare till Etoo. Och ja svarade bara på ditt påstående om att Adebayor är snabb, även om du inte tycker han är det, så är det fakta att han är snabb. Och ja, bland de snabbaste i Arsenal är han.

Och läs noga nu. EFTERSOM PEP vill ha en centertank så säger jag bara att Adebayor vore väl den perfekta spelaren på den positionen då han både är stor stark men även besitter snabbhet(för mig är han då snabb, inte för dig) samt en bra teknik. Men hade jag fått valt hade jag säkerligen tagit Villa eller Etoo men nu är det som det är och då tycker jag att Adebayor är perfekt i och med pep:s idéer. Eller som jag var inne på tidigare, varför inte Pavlucenko
Barcelona lagkapten
2008-06-22 19:05
Nämen, jag är i sjunde himlen:) Visserligen har jag svårt att tro att priset landar på bara 15 milj euro, snarare 20-25, men om det stämmer att Arshavins favoritlag är Barça och att han vill hit är det julafton för min del:)
Barcelona DaniAlves
2008-06-22 18:56
Där är länken som jag glömde placera in i tidgare inlägget.
Barcelona DaniAlves
2008-06-22 18:55
Enligt Butke som är ordförande för det ryska fotbollsförbundet så vill Arshavin spela för oss.

och det sägs att priset kommer att ligga runt 15 milj euro, och att flera klubbar har börjat jaga honom.
Så agera snabbt och köp in honom! han är lätt värd pengarna och kan vara en bra ersättare på ronaldinhos kant.
Barcelona lagkapten
2008-06-22 18:54
Ämne: Kom och tänka på om ....
Ja, i princip. Han har sagt att anfallet kommer att se ut på samma sätt, med en central anfallare och två "falska kantanfallare" som Ronaldinho och Messi. Det kan i och för sig bli ett 3-4-3 också, men det tvivlar i alla fall jag på.
Barcelona Matte_cm
2008-06-22 18:47
Kom och tänka på om Pep har gått ut officiellt och sagt att han kommer fortsätta på 4-3-3?

Sen tycker jag Adebayor är ett bra köp om han kommer, och han kanske har varit lite ojämn och inte gjort många mål (förutom denna säsong) men och är bara 24år och tycker det inte är så konstigt att han inte gjort då många mål då han har varit så ung. Det kanske blir desto äldre/mognare han blir desto fler mål?!

Tror även att Eto'o säljs delvis för att han har varit skadad på den senaste tiden. Men sen givetvis det han har sagt...
Barcelona FC-Barcelona
2008-06-22 18:46
Lagkapten

Jo det är bara det att Adebayor är inte dålig, inte så att jag komer att gråta ifall han komer.
Pavlychenko, ifall eto drar så hoppas jag verkligen att han komer!!! Zhinkov och Arshavin jag hoppas verkligen barcelona såg den matchen för bättre spelare kan vi inte bara hitta just nu!!
Barcelona Gabriel
2008-06-22 18:42
Såg precis den nya krönikan och måste bara tacka för de fina orden av Captain Fantastic. Tack så mycket! Blev väldigt glad när jag såg det och får väl säga att din krönika var minst sagt lika intressant.

Återigen, tack så mycket!
Barcelona lagkapten
2008-06-22 18:34
FC-Barcelona

24 år är han, men det spelar ingen större roll. Men om man nu har världens möjlighet att ersätta Eto'o med Villa, varför ska man då välja Adebayor av alla? Tar hellre en mycket billigare Pavlychenko.

SaM__-

"utan att han vill inte ha en sådan spelstil "

Där påstod du ju att man vill sälja Eto'o för att man är missnöjd med hans spelstil, så jag missade ingenting av vad du skrev utan förklarade bara hur det egentligen stod till.
Visst, som både du och jag har skrivit så vill Pep ha en centertank i truppen.

Det jag menar är att en sådan har en minimal chans att lyckas som startman i ett 4-3-3, som Pep kommer att spela.
Om man då kan värva Villa för att ersätta Eto'o är det väl bättre att välja honom som Samus direkta ersättare och finansiera det med pengarna från Samus försäljning. Sen kan man välja ett billigare centertank-alternativ som kan komma in från bänken om Pep vill ändra matchbilden, exempelvis Pavlychenko eller Guiza.

Pep har ju sagt att en vänsterytter inte är ett måste även om Ronaldinho lämnar så man har råd med att värva två anfallare, en direkt ersättare till Eto'o och en centertank som komplement.
Barcelona SaM__-
2008-06-22 18:24
Puyolinho //

Även Pavluchenko skulle vara intressant helt klart. Jag har nämnt honom i tidigare inlägg :)
Barcelona älskabarcelona
2008-06-22 18:22
Ta in han på en gång!! 1000000 gånger bättre än Hleb!!
Barcelona Puyolinho
2008-06-22 18:22
Varför inte Roman Pavlyouchenko?
Barcelona SaM__-
2008-06-22 18:21
lagkaptenen //

Du kanske missade vad jag skrev? Det kvittar om ledningen vill ha kvar Etoo eller inte även om det är konstaterat att man inte vill ha kvar Etoo längre. Det beror på hans oproffsliga uppträdanden utanför, JA!. Men det är inte det som är grejen. Utan det jag säger är att pep vill ha en centertank och för att ändå ha kvar Etoo/Villa stilen har Adebayor både target och killer egenskaperna. Därför anser jag att om pep nu ändå har bestämt sig för en target är väl ändå Adebayor den target spelare som äR närmast på att kunna mäta sig med Etoo och villa? Eller har du någon bättre?
Barcelona FC-Barcelona
2008-06-22 18:18
verkar som många här inne är emot att Adebayor ska koma till barcelona, jag personligen kan inte säga nej, har sett ett antal matcher med arsenal mest när dem har mött större lag, och Adebayor har det mesta Eto har, säger inte att han är lika bra som Eto för vi komer verkligen ha svårt att ersätta Samuel Eto, men Adebayor är en bra spelare som erstättare och han är bara 23 om jag inte har fel?, och kan bli satans grym om man matchar han rätt!!
Barcelona lagkapten
2008-06-22 18:18
SaM__-

Slutligen är det tränaren som har sista ordet, annars hade man lika gärna kunnat ha kvar Rijkaard och bestämt åt honom, eller hur?

Det du verkar ha svårt att inse är att det inte är Eto'os spelstil och prestationer på plan man är missnöjd med. Det kan man verkligen inte klaga på. Anledningen till att man vill sälja honom är att han skapar problem för truppen utanför plan. Ledningen är inte dummare än att de förstår att Eto'o är den perfekta anfallaren för Barça, om det inte hade varit för hans uttalanden utanför plan.
Barcelona SaM__-
2008-06-22 18:10
lagkaptenen //

Eftersom du inte själv har förmågan att se Adebayors snabbhet vet jag inte hur du ska märka den. Sen att inte Wengers ord är tillräckligt för dig om hans snabbhet, vad behövs då för dig för att inse att Adebayor är bland de snabbaste i Arsenal? En löpduell där du får ta tid eller?:S Tycker du är naiv nu, är som att säga att Etoo inte är bland de snabbaste i Barca.

Jo läste den presskonferensen jag med och om du kollar vad jag skrev också så har säkert pep med det att göra han med. Men det är nog Laporta o ledningen som har det största fingret. Men det kvittar vad pep vill angående Etoo det är inte det som är själva grejen utan att han vill inte ha en sådan spelstil och villa är väldigt lik Etoo. Därför anser jag att vi knappast kan hitta någon bättre target än Adebayor som i samma veva är lik VIlla och Etoo.
Barcelona lagkapten
2008-06-22 18:09
Ciao-V

Det är möjligt att han sagt det, men Wenger är smart och tränare har en tendens att överdriva sina spelares förmågor något enormt för att stärka deras självförtroende. Så att ens egna tränare berömmer en behöver inte alltid säga så mycket, det hade varit skillnad om någon annan tränare i PL sagt samma sak om Adebayor.

arrr3

Det är möjligt att jag överdrev något vad gäller Adebayors vara eller icke vara slö, men jag har sett många matcher med Arsenal denna säsongen och kan inte säga att Adebayors vassaste kniv i lådan är hans snabbhet. För att inte tala om hans "snabbhet" med boll. Killen hade som sagt svårt att rinna igenom Milans avdankade backlinje, så Europas snabbaste anfallare är han inte precis.


Barcelona lagkapten
2008-06-22 18:03
SaM__-

"Och ja, jag vågar hävda att Adebayor är bland de snabbaste i Arsenal då även Wenger flera gånger har uttryckt sig om Adebayors snabbhet. Jag finner endast tre spelare i Arsenals om är snabbare än Adebayor och det är Clichy, Sagna och Walcott"

Det får står för dig, men så länge du inte kan bevisa något av det ställer jag mig frågandes till din bedömningsförmåga.

Och nej jag har inte ens delvis fel. Hehe du tror väl inte på allvar att ledningen säljer spelare från truppen, och dessutom en av lagets absolut viktigaste, utan att fråga Pep först? Om du läser Peps vad Pep sagt på presskonferanserna är det bl.a. att han vill ha ett lugn i truppen och inte ge media möjligheter att skapa oro. Vidare erkänner han att Ronaldinho, Deco och Eto'o inte finns med i hans planer till nästa säsong.
Barcelona Ciao-V
2008-06-22 18:01
SaM__-//

Kommer faktiskt ihåg att jag har läst i någon tidning att Wegner har sagt att Adebayor är Drogba, fast yngre och snabbare. Han måste ändå vara den som känner honom bäst, även om det kan vara lite överdrivet.
arrr3
2008-06-22 17:59
lagkapten

Håller med Sam, nämn inte Adebayor och långsam i samma mening, isåfall är det du som inte sett Arsenal särskilt mycket. Är själv Arsenal-fan och har sett, om inte alla matcher, i alla fall lååångt över hälften av Arsenals matcher den här säsongen. Så nej, Adebayor är verkligen inte långsam.

Och till Smacked, du måste skämta? Adebayor löper som en galning, han har en otrolig arbetskapacitet, vad snackar du om egentligen? Du måste ha sett färre matcher än lagkapten... Det enda jag håller med dig om är att han missar många chanser, men ändå gjorde han 30 mål. Det betyder att, om han tränar avslut, kan komma upp i över 30 mål framöver.
Barcelona Smacked
2008-06-22 17:55
David Villa över Adebayor ANY TIME. Som någon påpekat har adebayor haft en bra säsong,en. Han sumpar så jävla många chanser och arbetar verkligen INTE för laget. Han är lat och slö. Ojdå,han kanske är lång,men so the f**k what,jag kan garantera att det INTE kommer att kompensera för alla andra brister. Eto'o/Villa/Pavluychenko över Adebyor,end of this.
Barcelona SaM__-
2008-06-22 17:54
lagkaptenen //

Du har delvis fel du där också. För det första ska vi inte säga att det är pep som inte vill ha han på grund av sitt beteende utanför. Utan det är ledningen med laporta i spetsen, men delvis pep möjligvis men det vet vi inte.

Jag syftade inte på att jag kan bedömma hans snabbhet genom att se han live utan menade att jag har sett honom ett x antal gånger. Och ja, jag vågar hävda att Adebayor är bland de snabbaste i Arsenal då även Wenger flera gånger har uttryckt sig om Adebayors snabbhet. Jag finner endast tre spelare i Arsenals om är snabbare än Adebayor och det är Clichy, Sagna och Walcott.
Barcelona lagkapten
2008-06-22 17:54
Ämne: Dessutom är Adebayor....Som sagt, en billig centertank som komplement, är jag övertygad om att det behövs i Barça. Men inte en Adebayor (bara 3 år yngre än Villa) för 27 milj euro. Hellre att antingen ge några mille mer för Villa eller att värva exempelvis Pavlychenko mycket billigare.
Barcelona lagkapten
2008-06-22 17:50
SaM__-

"Men försöker sätta mig in i hur pep tänker och om han ville ha en "villa" typ så skulle han istället satsa på Etoo tror jag"

Det är just där du har fel. Det är inte Samus spelstil som gör att man vill sälja honom. Ledningen är fullt medvetna om att Eto'o med sin spelstil passar perfekt i Barça, det är hans uttalanden utanför plan som är orsaken till att man vill göra sig av med honom.

Om du sett killen live eller inte säger mig ingenting, det är ingen större fördel gentemot TV. Jag förundras fortfarande över att du rankar honom som snabb och t.o.m. "bland de snabbaste i Arsenal" vilket jag starkt tvivlar på att du har några konkreta bevis för att påstå. Jag har sett Adebayor mycket under säsongen både i PL och CL och killen lyckades inte ens se kvick ut mot Milans pensionerade backlinje ;)
Barcelona SaM__-
2008-06-22 17:48
Dessutom är Adebayor bättre på huvudet, yngre och billigare än Villa skulle jag tro;)
Barcelona SaM__-
2008-06-22 17:39
lagkaptenen //

Jag förstod din poäng och jag håller med att Etoo typen skulle fungera mycket bättre. Men försöker sätta mig in i hur pep tänker och om han ville ha en "villa" typ så skulle han istället satsa på Etoo tror jag. Därför anser jag att Adebayor är den närmaste centertanken som i samma veva liknar Etoo och Villa.

Jag har sett väligt mycket av Adebayor, även sett han spela live. Därför ställer jag samma påstående som dig och undrar hur mycket du egentligen har sett av Adebayor? Killen är bland de snabbaste i Arsenal och det är inte många backar som hänger med honom i PL (möjligtvis Michah Richards). Så ja, Adebayor är allt annat än "inte snabb"
Barcelona lagkapten
2008-06-22 17:34
SaM__-

Min poäng var ju att det inte ska bli någon skillnad på anfallspositionen:S. Eto'o-typen har ju fungerat bra som ensam anfallare i Barça så varför ändra på det? Jag har inte skrivit att jag tror att Eto'o kommer att stanna, så jag vet inte vad du vill ha sagt med de första raderna i ditt inlägg, utan det jag skrev var att en liknande spelare bör ersätta honom.
Adebayor är lik Kluivert i spelet och alla vet vi ju hur han funkade i ett 4-3-3.

Så hur kan Adebayor vara ett bättre alternativ än Villa som ensam anfallare? Som jag skrev så är jag mycket väl medveten om att Pep söker efter en centertank, och att jag gärna ser en sådan som komplement, dock inte som startman i ett 4-3-3 som Pep sagt att han kommer att anvädna sig mest av.
Sen vet jag inte hur mycket du har sett av Adebayor men killen är allt annat än snabb.
Barcelona SaM__-
2008-06-22 17:25
lagkaptenen //

Jag vågar nog hävda att de flesta här inne vill ha kvar Eto'o. Men som läget är ingår ju inte han i planerna och att ersätta honom med Villa innebär ju inte direkt någon stor skillnad. Exakt samma spelstil, snabb, killer instinkt och en fantastisk blick för målet.

Därför är väl ändå Adebayor den bästa(om vi räknar bort min favorit Pavuluchenko som jag dock bara har sett lite av)lösningen. Pep har ju sagt att han vill ha en "centertank" och med Adebayor anser jag att vi både får en centertank som samtidigt är snabb och besitter en godkänd teknik.
Annons: