/spanien/barcelona/forum/2135.aspx/spanien/barcelona/forum/2135.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
1/23/2016 14:59
Jag tror att Neymar måste säljas. Ingen rök utan eld, verkar som att han är ute på marknaden, kontraktpratet för att höja priset. Jag har nämnt det en gång innan, klubbens ekonomi har aldrig varit bättre och förutom lönekostnader har Neymar-affären kostat Barca mest i form av böter, rättegångskostnader och enorm bonus till Neymar och hans giriga pappa. Dessutom tvingas klubben till nedskärningar vid eventuell kontraktsförlängning. Han kanske inte är till salu, men alla klubbar verkar tycka att det enda vettiga Barca kan göra i dagsläget är att sälja Neymar och de kommer att göra allt för att värva honom. Frågan är om ca 2 miljarder och all problem det orsakat och lär orsaka i form av hans far inte gör detta till en bra deal för Barcas framtid. Själv har han kompenserat allt rent sportsligt och utvecklat sig själv till världens nästbästa spelare, vilket är det enda positiva i hela den här skandalaffären.
Barcelona neymar JR
1/23/2016 14:59
Haha vilken trupp vi har nuförtiden Pique, Alba & neymar är skadade Alves,rakitic & roberto vilas Ändå ställer vi upp med ett riktigt bra lag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
1/23/2016 14:57
[QUOTE=Vampíro]Barcelona line-up (official): Bravo - Vidal Mascherano Vermaelen Adriano - Arda Busquets Iniesta - Messi Suarez Munir [/QUOTE] Ouch, Adriano.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
1/23/2016 14:56
Barcelona line-up (official): Bravo - Vidal Mascherano Vermaelen Adriano - Arda Busquets Iniesta - Messi Suarez Munir
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
1/23/2016 14:42
Skryta? Han kanske fick en fråga? Tänkt på det
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barclasico
1/23/2016 14:03
Claudio Bravo: ''Jag var hemma och tittade på matchen borta mot Athletic Club på TV:n, jag såg hur Ter Stegen spelade. Även hans prestation mot Bilbao. Jag SMS:ade honom direkt efter hans fina räddning för att gratulera honom för hans prestation." /FCS Att skryta om det säger hur mkt han är som person.. Patetiskt!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
1/23/2016 13:54
[QUOTE=enkos]Blaugrana91 är Neymars bror och farsa så han vet hur allt blir :) [/QUOTE] Sluta tramsa. Jag förstår bara inte varför man så fort det dyker upp ett rykte om att någon klubb vill köpa Neymar tror att han ska lämna, med förklaringen "men hans pappa bestämmer eller han är ju brasse"... Neymar valde Barca och tycks ju trivas otroligt bra, han lär få ett nytt kontrakt med högre lön. Inget talar för att han skulle lämna och allra minst till Real....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
1/23/2016 13:31
Blaugrana91 är Neymars bror och farsa så han vet hur allt blir :)
Barcelona FCB_Messi
1/23/2016 13:27
Inget snack om saken att arda ska ha neymars position idag . Det är hans riktiga position och där han trivs som bäst .
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
1/23/2016 13:20
[QUOTE=enkos]Vi ödslar inte tid. Det räcker att rykten går och vi blir bara oroade för det handlar om blivande världens bäste fotbollspelare och inte vem som helst.. Att andra klubbar visar intresse påverkar det klubben också som måste själva höja hans lön bara för att visa att man vill behålla honom.. [/QUOTE] Vad pratar du om? Jag menade att klubbarna som försöker värva honom ödslar sin tid då vi inte är en säljande klubb. Sluta tjata om det här nu!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
1/23/2016 13:18
[QUOTE=DM1982]Jag tror att hans pappa bestämmer rätt mycket om vad Neymar ska göra. Jag skulle inte bli förvånad om Neymar drar och att hans pappa är drivande i det. [/QUOTE] Men samtidigt fanns det ju klubbar som erbjöd betydligt högre löner och Neymar valde Barca för att han ville spela här. Nog väljer han själv vart han ska spela. Konstigt att man inte tror bättre än så om Neymar för övrigt. Förstår överhuvudtaget inte varför detta ens diskuteras? Vi är världens bästa klubb och ändå pratas det här om stjärnspelare som man tror ska säljas... Det här är Barcelona inte Arsenal. Släpp det här nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
1/23/2016 13:17
@Blaugrana91:

Vi ödslar inte tid. Det räcker att rykten går och vi blir bara oroade för det handlar om blivande världens bäste fotbollspelare och inte vem som helst.. Att andra klubbar visar intresse påverkar det klubben också som måste själva höja hans lön bara för att visa att man vill behålla honom..
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
1/23/2016 13:07

Vill se denna elva idag:

---------------------------------Bravo--------------------------------
----Alves------Mascherano-----Vermaelen----Adriano
------------------------------Sergio-----------------------------------
----------------------Rakitic---------Arda-------------------------
-------------Messi---------Suarez--------Iniesta--------------

Starkt mittfält och anfall där Arda och Iniesta gör mycket positionsbyten och hjälper varandra både defensivt och offensivt. Malaga borta är en riktigt tuff match på förhand..Helst med tanke på avbräcken. Väljer Alves före Vidal trots Alves misstag förra matchen. Känns som ett tryggare val i den här typen av matcher helst med den desermerade backlinjen. Väljer Vermaelen..Hade lika gärna kunna valt Bartra eller Mathieu. Adriano på vänsterbacken för att jag inte gillat det jag sett av Mathieu där. (Tom sämre än som mittback)

Vidal, Munir, Sergi roberto, Hoppar in om tillfälle ges.
Barcelona DM1982
1/23/2016 13:06
[QUOTE=Blaugrana91]Ja hans pappa litar man inte på, men Neymar är väl stor nog att ta sina egna beslut? Om han vill stanna kvar i sin drömklubb så kommer han göra det. [/QUOTE] Jag tror att hans pappa bestämmer rätt mycket om vad Neymar ska göra. Jag skulle inte bli förvånad om Neymar drar och att hans pappa är drivande i det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
1/23/2016 13:02
[QUOTE=enkos]Även om Neymar vill förlänga med Barca kan man aldrig veta vad hans farsa vill.. så tro aldrig 100% på något där pengar talar .. eller har du aldrig lärt dig historia? [/QUOTE] Ja hans pappa litar man inte på, men Neymar är väl stor nog att ta sina egna beslut? Om han vill stanna kvar i sin drömklubb så kommer han göra det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Blaugrana91
1/23/2016 13:00
Samtidigt rapporterars att både United och City förbereder rekordbud för Neymar. ;) Haha ett bevis på att vi har världens bästa spelare i vår trupp, då övriga klubbar cirkulerar som gamar över oss. Fortsätt ödsla er tid, Barcelona är ingen säljande klubb och absolut inte när det gäller våra största stjärnor.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
1/23/2016 12:59
@Blaugrana91:

Även om Neymar vill förlänga med Barca kan man aldrig veta vad hans farsa vill.. så tro aldrig 100% på något där pengar talar ..
eller har du aldrig lärt dig historia?
Barcelona Blaugrana91
1/23/2016 12:52
Att man ens diskuterar att Real skulle lyckas få Neymar.... Helt orealistiskt. Neymar kommer förlänga kontraktet med Barca. Real hade sin chans att få Neymar, men som vanligt när vi är ute efter samma spelare vinner vi den duellen. Real har ju Bale, han var ju bättre än Neymar enligt Realfansen....
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
1/23/2016 12:48
Jisses oroar ni er ?! Neymars bästa vänner är Messi & Alves och den senare hatar real Madrid öppet med hela sitt hjärta Neymar vet att han har det fantastiskt i Barcelona, sen hans huvudsponsor skulle aldrig tillåta det för den delen heller. Inte för att jag tror att han skulle vara sugen för att lämna
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
1/23/2016 12:38
Alltid lika roligt när Perez tror att det bara är att betala klausulen för Neymar. När sanningen numera är den att storspelare inte vill gå till den klubben om de kan undvika det. Neymar är redan i en storklubb. Tror knappast han vill byta ner sig.

Dessutom, hur sugen är Neymars far att överlämna 50% av Neymars rättigheter till RM?
Barcelona Gabriel
1/23/2016 12:14
Ber om ursäkt för alla felstav, skrev från iPhonen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Stright outa Barca
1/23/2016 12:09
[QUOTE=Capitan Puyi]Stright outa Barca Om det där är sant så är det svårt att inte överväga ett sådan erbjudande även om Neymar skulle älska Barca. Det Perez gör är att ge Neymar och hans farsa ett guldläge vid förhandlingsbordet om det nya kontraktet. Neymars lön kommer höjas och i och med att Messi måste vara den bäst betalda i Barca så höjs hans lön. Perez kanske inte får Neymar men Barca förlorar pengarav det härerbjudandets existens. Det är ett smart drag. [/QUOTE] kan acceptera att Barca förlorar några miljoner på den erbjudande, ärligt talat vet jag inte hur fan jag hade reagerat om Neymar drog till de. Jag följde Neymar sen tiden i Santos och hoppades varje dag på att han skev på för oss. dagen vi gjorde klart med han var en av de bästa dagarna jag haft hehe
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
1/23/2016 12:08
Angående Neymar till Real Madrid sp har jag tänkt på en sak, och det kanske bara är jag och kag är medveten om att det kan verks långsökt men jag kan inte låta bli att tänka i dessa banor. Liksom, många använder Messi som ett argument till varför Neymar skulle bli sugen på att lämna Barça för Real Madrid - men jag tänker snarare använda Messi som ett argument till att Neymar faktiskt stannar hos oss. Vilka här såg presskonferensen till Balon D'or när Neymar, Messi och Cristiano Ronaldo intervjuades? Själv såg jag den och det går liksom inte att ta miste på kemin och kärleken som existerade mellan Messi och Neymar, det är den finaste typen av "bromance" mellan de två. Neymar ser verkligen upp till Leo, och Leo älskar Ney. Det haglade fina komplimanger mellan de båda. Jag tror att detta kan komma att bli en av nycklarna till att Neymar faktiskt stannar i Barcelona snarare än att han skulle överväga att gå till Real Madrid. Leo hatar Real Madrid, make no misstake bara för att han är tystlåten sv sig. Man märker det på Messi varje gång han firar mål mot Real Madrid. Om det här Real Madrid ryktet skulle börja bli en verklighet så är jag relativt säker på att Leo själv hade stigit in i handlingarna och sagt "to, bro, vad håller du på med? Inte fan ska du gå till dom?" Kalla mig naiv men jag tror faktiskt på det. MSN har bildat den perfekta bromancen, och Neymar stor trivs i Barcelona. Jag tror inte att Neymar lämnar oss för Real Madrid, däremot tror jag att han är villig att använda alla trix och knep för att få ett så bra kontrakt som möjligt med oss, och han är nog villig att utnyttja Real Madrid för att få vad han vill ha av Barcelona.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Capitan Puyi
1/23/2016 11:56
Stright outa Barca Om det där är sant så är det svårt att inte överväga ett sådan erbjudande även om Neymar skulle älska Barca. Det Perez gör är att ge Neymar och hans farsa ett guldläge vid förhandlingsbordet om det nya kontraktet. Neymars lön kommer höjas och i och med att Messi måste vara den bäst betalda i Barca så höjs hans lön. Perez kanske inte får Neymar men Barca förlorar pengarav det härerbjudandets existens. Det är ett smart drag.
Barcelona Stright outa Barca
1/23/2016 11:51
[QUOTE=enkos]Marca hävdar att Perez är redo att slå alla tiders rekord och betala 190 miljoner euro för att aktivera utköpklausul för Neymar. . För att locka Neymar är Real bereda att betala honom 19 miljoner euro i årslön något är dubbelt så mer än Neymar får idag och 5 miljoner mer än vad Barca erbjuder för ny kontrakt.. [/QUOTE] wow wow wow ska vi behöva vara oroliga eller asså jag älskar Neymar men jag känner inte samma säkerhet med honom som jag känner för typ Messi Iniesta och Busquets. kan de pengarna verkligen locka hans griniga farsa. hur skulle ni reagera om han tog detta förbjudna/haram steget?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
1/23/2016 11:50
Min elva idag: Bravisimo Vidal-Masche-Vermaelen-Roberto Rakitic-Busquets-Iniesta Messi-Suarez-Arda Bästa elvan vi kan ställa upp med nu när Neymar, Piqué och Alba inte finns att tillgå. Blir inte glad om jag ser att Munir startar på kanten, som att spela med 10 man. Mathieu som vb, samma sak där.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
1/23/2016 11:45
Barcelona plan to offer 3M for six-month loan of Celta winger Nolito, and to sign a private deal to pay 18M buyout fee in the summer. [md] Detta borde de väl ändå acceptera? lite för bra bud.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
1/23/2016 11:33
Marca hävdar att Perez är redo att slå alla tiders rekord och betala 190 miljoner euro för att aktivera utköpklausul för Neymar. . För att locka Neymar är Real bereda att betala honom 19 miljoner euro i årslön något är dubbelt så mer än Neymar får idag och 5 miljoner mer än vad Barca erbjuder för ny kontrakt..
Barcelona enkos
1/23/2016 11:23
dagens fråga:

1 vi ska behöva 5 chanser att göra mål?
x vi ska behöva 10 chanser och göra mål?
2 vi ska behöva 15 chanser att göra mål ?
Barcelona enkos
1/23/2016 11:20
lyckas vi sätta våra chanser i början av matchen (chanser kommer det finnas som alltid) så kan vi komma lätt undan Malaga idag och kommer underlätta oss själva resten av matchen då det är alltid lättare att spela när motståndarna ligger under och måste öppna sig. Men så länge Malaga har 0-0 och tiden går är chansen större att vi blir frustrerade och Malaga tom kontra in mål eller få in det på fasta situationer...
Annons: