/spanien/barcelona/forum/21330.aspx/spanien/barcelona/forum/21330.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona L.Messi19
2008-05-28 17:30
Valdes
Alves-Puyol-Marquez-Abidal

Keita
Xavi/Iniesta-Touré

Messi-Etoó-Dinho

Där har ni den :D

Zambrotta, Henry, Santi, Thuram och Deco får lämna :)
Barcelona 2bbbe
2008-05-28 17:20
detta är drömelvan för nästa år om vi förutsätter att följande spelare lämnar klubben.

Valdes
alves puyol pique abidal

keita
xavi iniesta

messi henry siva

Om nu följande lämnare som det pratats en hel del om: Gudjohnsen, Etoó, ronaldinho, zambrotta, Deco, thuram. Vad tror ni? Givetvis är detta bara mina konspirationsteorier.
Barcelona FCB_armin
2008-05-28 17:10
Katten_86

Tror att dem som är närmast en uppflyttning är Fali, Rueda & Victor Vazquez. Eftersom dem har vart mest aktiva från Barça B iår. Dem tror jag står närmast, Gai däremot återstår att se, går det bra kommer han säkerligen upp.
Barcelona Katten_86
2008-05-28 16:58
Tjaa..

Undrar lite om ungdomarna. Vilka kommer flyttas upp? Gai Assulin, Thiago om det ens kommer att flyttas upp någon.
Det lilla jag har hört och läst så kanske Marc Valiente borde flyttas upp?

Hur blir det med Crosas som vi lånad ut till Lyon, kommer han tillbaka lr?

Giovanni, om man säljer honom tror jag man gör ett stort misstag. Även fast han inte gjorde den bästa säsongen tror jag han måste ha den klassiska första säsongen för att komma in i allt. Han kommer vara mkt bättre den kommande säsong, tror även detta gäller spelare som Henry och Abidal, så ge fan i att sälja någon av dem!

Sen har vi bara att tacka något att vi har en spelare som Bojan!

Sen när det gäller Dinho tycker jag man ska ge honom en sista chans, under en ny tränare och se hur det utvecklar sig, och kanske kan Guardiola väcka honom, får man hoppas, annars får han tyvärr gå efter nästa säsong.

Eto ska inte heller säljas, han kämpar som ett djur, som har både hjärta och hunger. Bara han slipper skador kommande säsong så är han den bästa och målfarligast strikern i Primera Division

Barcelona!!
Barcelona FCB_armin
2008-05-28 16:54
Hahaha, före Marängerna! Så skall det se ut!
Barcelona Giovanni17
2008-05-28 16:50
Ni har säkert sätt denna listan innan men för dem som inte har sätt den tryck på länken.
UEFA:s team rankning lista 2008 vi ligger inte så dåligt till ändå om man jämnför med Real hahaha.
Barcelona Gaucho_10
2008-05-28 16:48
Jag gillar verkligen keita som fotbollspelare, kan bli en av världens bästa mittfältare, men köpet av pique är lite "meh", vi kunde ha köpt en bättre back, även om priset hade varit högre

Sen ang. Giovanni, så håller jag med om att det är dumt att släppa honom nu, tänk om han går och blir en världstjärna i ett annat lag, hur mycket skulle det inte svida då

MEN, jag tycker däremot att han borde få spela mot lite "sämre" lag, tex: betis, almeria osv, inte i CL osv, han klarar tydligen inte av det än, och jag litar fortfarande inte på honom som fotbollspelare.
Barcelona luis Enrique 21
2008-05-28 16:42
Ämne: Tror ni Crosas komme....
Tror att i framtiden blir crosas en utfyllnads spelare i barca. Han har varit bra i Lyon men aven om han utvecklas mer, vilket han sakert gor. Sa tror jag alltid att det komemr finnas battre alternativ for hans position i forsta elvan i barca. Men hade blivit valdigt glad om han skulle motbevisa detta inom ett par sasonger.
Barcelona Rambla
2008-05-28 16:42
Om Giovani säljs, så antar jag att även Pep är med i det beslutet.

Jag tycker de är riktigt taskiga mot Giovani med tanke på hans unga ålder. Ja, om det nu inte är något som vi ej har fått reda på som ligger bakom allt detta. Vad vet vi?

Om det nu inte beror på något strul med Giovani vid sidan om fotbollen, så känns det nästan som om man daltar med och beskyddar Bojan medans Giovani får ta all skit. Samtidigt så undrar jag om det trots allt inte ligger någonting annat bakom. För varför buar fansen ut Giovani på Camp Nou medans man jublar så fort Bojan visar sig? Det kan inte enbart bero på att Bojan är halvkatalan, uppväxt i Katalonien osv, för Messi har alltid fått stöd från fansen och han är ju argentinare.

Äsch, jag blir inte klok på det här. Det känns i vilket fall som helst jävligt tråkigt om man kastar bort en canterano så lättvindigt bara för att han inte gjorde dundersuccé sin första säsong. Tragiskt.

När det gäller Crosas så är det samma visa där. Är det för mycket begärt att någon från klubben ska höra av sig till honom. Frågar hur han mår, hur det går med anpassningen i Lyon eller berättar vad för planer man har för honom inför nästa säsong. Det är för jävla dåligt av klubben och direkt pinsamt att han ska behöva berätta i intervjuer hur det ligger till. Skärp till er inom klubben när det gäller canteranos för tusan!
Barcelona FCB_armin
2008-05-28 16:33
Lujàn

Jag tycker att han skall stanna, konkurrensen är för tuff, och nu när Seydou skrev på lär det inte bli lättare för den delen.
Låt honom stanna och få lite mer erfarenhet, sedan så kommer han tillbaka.
Barcelona Lujàn
2008-05-28 16:32
Tror ni Crosas kommer tillbaka till nästa säsong eller stannar han i Lyon?
Barcelona Killuminati - Kill the lluminati
2008-05-28 16:30
Jag är lite orolig för Messi han ska spela OS och jag tror det är nångång i Augusti. Så han kommer återvända rätt så trött, då kan det bli risk för skador igen. :S
Barcelona Criff
2008-05-28 16:20
Gött! Carmona har förlängt till 2011 :) Chico också, men honom har jag ingen koll på.

Sersari, det verkar redan nu som dem insett att hans muskler inte klarar hela matcher, då muskelskador oftast uppkommer i slutet utav matcherna när musklerna är trötta. Han har inte spelat en hel match sen senaste skadan utan blir alltid utbytt runt 60 - 70 minuten.
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2008-05-28 16:18
Nog måste Guardiola få säga sitt gällande Eto och Giovani?
Barcelona Sersari
2008-05-28 16:18
Nästa säsong hoppas jag att vi får se en skadefri Messi, tycker så synd om honom. Han har talangen, men dessa skador har förstört mycket för honom. Har eller kommer klubben skaffa någon special läkare som ska ha koll på Messis muskelskador? Hoppas det. Kan alla dessa muskelskador vara en efter effekt av Messis hormonproblem vid ung ålder eller? Är det någon som är lite mer insatt i det hela och vet mer om det här.
Barcelona luis Enrique 21
2008-05-28 16:16
Ämne: Det som stör mig mes....
Har aven last om Giovani och den tanken som slog mig var att Daily star far aftonbladet att se ut som Finacial Times.
Men om det skulle lihha ngn sanning i detta sa har mitt talamod helt tagit slut med Laporta och Txiki.
Valdigt dodgy att salja en av dom storsta talangerna som vi har haft nar vi alltid klaga pa ur dom engelska lagen stjal vara talanger. Inget ont om Garcia, men att han skulle ersatta Etoo ar ett skamt. Salj varken Giovani eller Etoo for allt i varlden. Ser Etoo somden perfekta anfallaren i Barca aven om jag ocksa tyvarr maste saga att det var lite val lagligt att han var avstangd i barca matchen som jag antar att ni diskuterat har tidigare.
Alla diskussioner om att ersatta Deco ar valdigt intressanta men som nagon namde tidigare sa tror jag att Deco ar (var) unik for barca och hur vi spelade fotboll. Varken Hleb ar samma speltyp men tycker att bada kan ersatta. Har varit pa manga Arsenal hemma matcher denna sasongen och Hleb ar en fantastisk forbollsspelare men lite oeffektiv. Om man letade efter en ersattare som besitter samma egenskaper och med samma hoga potential sa finns det bara 3 spelare for mig och det ar PIrlo, Fabregas och aksnke Diego. Det finns fler yngre spelar som liknar honom men dom ar langt ifran sa langt utvecklade som dom 3 namda spelarna har ovan. Och tyvarr tror jag ingen av som ar sarsklilt aktuella for barca. Men Barca klarar sig utan Deco bara att det kommer se lite annorlunda ut.
Barcelona Killuminati - Kill the lluminati
2008-05-28 16:15
Rambla

Men fyfan vad är det med Laporta & Txiki, hur fan kan man tänka sig sälja Giovani jag tycker han har större potential än Bojan faktiskt han är mer komplett. Det är ju som att inte veta vad rätt o fel är om de funderar på att sälja Gio. Om det visar sig vara sant så kommer jag fan tappa all förtroende för Laporta & Txiki.
Barcelona Rambla
2008-05-28 15:34
Det som stör mig mest är att enligt en tidning i England, Daily Star, så är Giovani så gott som klar för Tottenham. Visserligen är Daily Star en tidning som mest sysslar med nakenbilder och liknande, så alltför tillitligt är väl inte det ryktet ännu.

Jag blir förbannad när man funderar på att köpa tillbaka Sergio Garcia (inget ont om honom) för €10m, och samtidigt är beredda på att skeppa iväg Giovani efter bara en säsong i a-truppen, och det för lite mer än vad Garcia antas kosta. Som jag ser det så har Giovani så mycket mer potential än Garcia någonsin har haft, bara man har lite tålamod med Giovani.

Jaha, vad säger man till Giovani då? "Tyvärr, fast du nyss fyllt 19 år och har framtiden för dig så tror vi inte på dig, så du kan packa och dra."

Vad hade man förväntat sig av honom? Att han ska bära laget på sina axlar som 18-åring när laget och dess storstjärnor tillsammans med tränaren sviker?

Det är just fina signaler man sänder ut till sina canteranos. Gör succé som 18-åring annars kan du packa din väska. Sedan att det är en säsong där hela laget har underpresterat, där spelare som har superlöner har sett allmännt ointresserade ut, spelar mindre roll. Succé eller stick iväg.

Bra jobbat Laporta & Txiki!
Barcelona Criff
2008-05-28 15:29
Ingen rök utan eld :)
Barcelona Rambla
2008-05-28 15:27
lagkapten:

På den officiella hemsidan så kommenteras så gott som aldrig spelare som media spekulerar i ska vara på väg att värvas. Det är de två stora katalanska drakarna som spekulerar i att Guddy kommer att säljas. Även Marquez, men bara om man får in ett bud som anses bra. Du har rätt, inget är bekräftat så detta är bara spekulationer. När det skrivs om det i bägge tidningarna så brukar det oftast finnas lite grund för det men självklart så kan vi inte utgå ifrån att det sker.
Barcelona Criff
2008-05-28 15:26
Puyol är född 1978, alltså 30 år.
Barcelona Killuminati - Kill the lluminati
2008-05-28 15:25
Läs ordentligt det står Enligt El Mundo Deportivo (som är en barcelona baserad tidning). Så man kan inte veta om det är sant eller inte. Personligen så hoppas jag verkligen inte det, jag tror Giovani och Bojan kommer blomma ut ännu mer nästa säsong hellre satsa på dem.
Barcelona Hoshiar
2008-05-28 15:25
Hur gammal är Puyol? 29 eller?
Barcelona Barcelona #7
2008-05-28 15:23
Det kan både vara sant och falskt.
Jag tror att det är Falskt för att nästan allt som skrivs där är LÖGNER som dom tar från Marca och andra tidningar som inte är pålitliga!!
Barcelona nylén
2008-05-28 15:22
silva vore en grymm värvning!
sen skulle jag kunna tänka mig evra på högerbacken.
Barcelona Bojan.Messi.Etoo
2008-05-28 15:18
Är deta Sant eller ?
Barcelona Kimmpa_fcb
2008-05-28 15:11
lagkapten

Jo Marquez fyller ju 30 nästa år och kommer inte gå uppåt, snarare nedåt.
Inte för att han är en dålig back, absolut inte men det skulle vara bättre om han såldes när Milito kommer tillbaks.

Men som du sa så är han ett säkert kort och det skulle vara bra att ha honom till vinteruppehållet.
Barcelona lagkapten
2008-05-28 15:01
Kimmpa_fcb

Marquez är, som du säger, definitivt på nergång och det är en tidsfårga innan han lämnar. Men det ultimata hade ändå varit att behålla honom till vinteuppehållet som ett säkert kort.
Barcelona lagkapten
2008-05-28 14:57
Kimmpa_fcb

Ja, och det är just det som är problemet. Deco är och var en unik spelare för Barça. Just därför han var så viktig för laget under de två fantastiska säsongerna vi hade.

Diego är som du sa inte heller någon tvåvägsspelare och därför inte aktuell som Decos ersättare. Han stannar dessutom förmodligen i Werder ett år till.

Sen ska vi inte underskatta Keitas och Yayas offensiva styrkor. Jag tycker och tror helt klart att vi kan och kommer spela med båda på plan samtidigt. Yaya spelade på en position liknande Decos i Monaco och gjorde det väldigt bra med djupledslöpningar och genombrott.
Tänk dig att kunna ha två hårdskjutande bjässar lite längre upp i banan som kommer i andravågen och ger tyngd.

Det är just det som saknats i Barças offensiv. Mer skott utifrån och mer fysiska djupledslöpande mittfältare som bryter mönstret och skapar uttrymme för våra små tekniker.
Barcelona Kimmpa_fcb
2008-05-28 14:56
lagkapten

Det kan jag hålla med om, att det kan vara lite osäkert att direkt ha en ny spelare i startelvan som inte har spelat så mycket den gångna säsongen.
Men Pique har visat vad han kan i Zaragoza, han kan spanska ligan bra och jag tror inte han skulle floppa.

Det skulle kunna vara smart att behålla Marquez till vinteruppehållet då Milito kommer tillbaks, men sen så tycker jag att Marquez ska säljas,
9 backar är för mig överflödigt och alla kommer nog inte gilla att sitta på bänken så ofta, förutom Oleguer och Sylvinho.

Ride_The_Big_One(6)

Det finns inte många spelare som är som Deco, men Hleb skulle passa in bättre där än vad Keita skulle göra tror jag, Keita är mycket mer defensiv av sig.

En annan negativ sak med Hleb som jag redan har påpekat lite längre ner att han gör alldeles för lite mål och assister, men han är riktigt bra på att öppna upp ytor för sina medspelare, där kan Keita eller Yaya komma med sina skott, eller Iniesta bryta sig igenom.
Annons: