/spanien/barcelona/forum/21310.aspx/spanien/barcelona/forum/21310.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Simple as that(Utd)
2008-05-01 23:05
Ämne: Skulle Roman lägga s....
Chelsea skulle inte ens ligga topp 100 om dom inte Abramovich var där. Chelsea har inga pengar utan Abramovich.

Men nej, han äger ju halva Europa så det klart att allt inte går till Chelsea.

Barcelona Gudabenådad
2008-05-01 22:57
Skulle Roman lägga sig in i leken och lägga alla sina pengar inom klubben - då har ingen av europas klubbar någon chans.
Barcelona barca__elve
2008-05-01 22:57
enb lista på top 10 största värvningar genom tiderna som ni ser så hände det mesta under
2000-2002 förutom Shevas övergång till Chelsea 2006 :)
Barcelona Suñol
2008-05-01 22:45
TageLevander: Läs om tabellen så ser du att arsenal bara ligger före i klubbens uppskattade värde vilket inte är samma sak som ekonomiska resurser. Det är du som inte kan läsa av tabellen ordentligt.
TageLevander
2008-05-01 22:34
barcadino! skitsnack. Barca ligger en bra bit efter Man UTD, Arsenal osv. Se länktips för bevis =)

Sist men inte minst, litar du inte på forbes när det gäller ekonomi, ja då vet jag inte ens vad jag ska säga.
Barcelona Visca EL Barca
2008-05-01 22:24
vem tror ni tar över efter rijkaard om han nu lämnar som det värkar?
Barcelona Gudabenådad
2008-05-01 21:23
Ska vi köpa nya spelare så hoppas jag att vi har samma strategi som för några år sedan. Unga spelare, som kan bli något alldeles extra. Att köpa en färdig världsstjärna är inte bara farligt för ekonomin utan truppen också.
Barcelona barcadinho
2008-05-01 21:11
Fc Zenit från Rysland 4 - Bayern från Tyskland 0.

En liten varningssignal för de som underskattar toppklubbar från andra länder och som önskar sig kval inför CL.
Barcelona FCB-messi
2008-05-01 21:01
Alltså en startelva som ser ut så här.
valdes
alves-poyol-milito/garay-adidal
yaya/keita
inesta/cesc/xavi
messi-eto-silva

Yaya toure och keita delar på privotesrollen Och xavi, cesc och inesta roterar på de kvarlämmnade platserna på mittfältet.milito och garay roterar på mittbacksplatsen jämte poyol. sitter och drömer lite nu men inte så tokigt endå:)
Barcelona BARÇAAAAAAA!
2008-05-01 21:01
Jag vill att Barça ska köpa:Alves,Cesc ,Garay,Keita,Drobga .Sälja;Zambrotta,Gudjohnsen,Edmilson,Deco,Henry och Eto*o.FORÇA BARÇA
Barcelona FCB-messi
2008-05-01 20:45
Skulle gärna vilja se alves, cesc, silva, garay och mourinho och pep. En som jag också skulle gillat är keita i sevilla perfekt till våran privotesroll.
Barcelona FCB10
2008-05-01 19:43
Nya i Barca jag skulle vilja se är: Alves, Cesc, Mourinho!, Drogba eller Benzema, en mycket bra mittback (tycker inte att Milito är så bra)

och nån bra till
Barcelona Ciao-V
2008-05-01 19:31
Det har snackats en del om att hälsa R Madrid som mästare den 7 maj och om de säkrar titeln innan.
Det är klart att spelarna i Barcelona ska hälsa dem.
Eto'o säger så här om den saken:

“In Spain you always give a guard of honour to the champions. Barça is a gentlemen’s club and if they deserve a guard of honour, they will get one. FC Barcelona is not any old thing, we are a model club. We always have to present a good image so that others can copy what Barça do. If Madrid win the league, we will have no problem with the guard of honour, because they will have earned it”.
Bra sagt Eto'o.
Mer om det läs länken.
Barcelona PILMÀ
2008-05-01 19:16
som sagt The Speciell one is the right man//Mourinho
Barcelona barcadinho
2008-05-01 19:06
Ämne: Killar, det är en sp....
FC-Barcelona/

Jag gillar också väldigt mycket Vucinic, men jag undrar hur Roma tänker. De vill kankse komma bättre nästa CL. Man klart - det är pengar som styr många gånger.
Barcelona barca__elve
2008-05-01 18:46
Rijkaard närmaste kollega säger också att han kommer lämna barca inom ett par veckor, hoppas på att Mourinho kommer det hade varit fantastiskt:D
Barcelona barcadinho
2008-05-01 18:36
En sak till ang kritik och revolution.
Det kommer här gäster från andra klubbar och beundrar oss för vårt spel. De flesta av dem, kan jag tänka mig har sett barca mot Celtic och mot Leyon och lite här och där matcher i Europa. Men vi fansen som har sett alla matcher kan inte bli lurade så lätt. Jag köper inte fintspel säsong 07/08 och ni cule´s här som har följt laget alla matcher vet vad jag pratar om. De andra kan inte förstå oss, men det är en annan sak.
Barcelona barcadinho
2008-05-01 18:29
Fiasko säsong eller inte?

Jag/vi överdriver kanske när vi säger ett fiasko. Det beror en del på förväntingarna också. Vilka mål hade klubben i början? Ja, att vinna tripel. Vilka förväntningar hade fansen inför säsongen (inkluderd mig själv ) ? höga som de kan bara vara. Och försäsongen - jag kommer ihåg matcherna mot Bayern i tyskland och mot Inter (fullstas Camp Nou). Vi trodde alla att vi skulle köra som på en parad och bli så jäkla stolta att vara cule´s. Hösten gick någorlunda bra. Marängerna körde en bättre race, men det gick och svälja. The fantastic four har vi fått begrava ganska på en gång. Hösten gick bra men innerst inne märkte många att mycket som inte stämmer. Sen kom våren och vi hade fortfarande chans på tre titlar, men en efter en försvann alla till slut. Titlarna försvann och det är kanske ok. Det går att svälja. Men spelet och atityd ? Vi skämdes ju allihopa gång på gång. Då kom sanningen upp. Allt som vi gömde i huvud redan från våren 07 kom fram som en bitter sanning. Det här laget är på gränsen till en kris nivå. Man kan knappt kalla det för ett lag. När man sitter och tittar på matcher av andra mittenstabell lag och blir nästan förvånnad hur spelarna jobbar för varandra och kämpar och visar moral. Klubbar som inte har moral kan inte vinna (oftast iaf). Det var så många bitar som inte fungerade (jag orkar inte ta upp hela listan igen). Det handlar inte bara om en skada här och där eller att om R10 skulle vara med osv. Det är djupare än så.

Fiasko eller inte ? Från förväntningarna att vinna trippel är vi i en situation där vi ska vara nöjda med semi i CL + CdR och trea i ligan, samt ett uselt spel (så långt vackert fotboll kan bara vara) och ett lag som består av massa små delar som ser inte ha något med varandra att göra.
Ok, vi ska inte kalla det för ett fiasko, utan en väldigt stor besvikelse.
Barcelona fcs
2008-05-01 18:13
Ämne: Ämne: Ciao-V ....
barcadinho, tack för länken...

..men jag fortfarande kommer ihåg tiden när vi hade stora förluster, kunde inte behålla Ronaldo och Figo för att andra betalade högre löner. Det var inte länge sen.

Idag är inte så och det är Laportas förtjänst.

Barcelona Tompa
2008-05-01 18:13
fcs:
Jag har aldrig sagt at ekonomin är oviktig, absolut inte. MEN som jag ser det får aldrig det viktigaste vara att dra in så mycket pengar som möjligt, det ska aldrig prioriteras före det sportsliga och i synnerhet inte efter två titellösa säsonger, varav en varit ett riktigt fiasko.

Blir det inga jippoturneér i sommar så är det alldeles utmärkt, då har Laporta lärt sig "läxan". Blir et nya jippoturnéer, ja då är det verkligen befogat och fråga sig hur han resonerar. Vad gäller ekonomin tror jag också att på sikt löner det sig alltid att prioritera det sportsliga före ekonomin, d v s så länge man inte kör ner ekonomin i botten i jakten på titlar.
Barcelona FC-Barcelona
2008-05-01 17:58
Killar, det är en spelare som jag absolut har fastnat iår på, det är Mirko Vucinic från ROMA,
varför inte försöka värva den killen, han kan inte vara så dyr
Barcelona Dizzy
2008-05-01 17:56
Grabbar vilka tror ni Barcelona kommer köpa? Bara en kul grej att kolla.
Barcelona Gaucho_10
2008-05-01 17:33
Ett otroligt stort problem som barca har är att vi har ingen stor,stark target player som har en fin form, a la toni

Vi har allt för många "tiny" spelare, iniesta, deco, xavi , messi, det blir så förutsägbart varje gång de får bollen, de har ingen att passa till, ingen löper ju
Barcelona barcadinho
2008-05-01 17:23
Ämne: Ciao-V

Jag var in....
fcs/

Fattig klubb? Du får en länk (det finns flera).
Där ser man att vi ligger trea och att skillanderna i inkomster mellan Barca och Man u och de andra stora klubbar är inte så stora.
Arsenal och Bayern har inte tjänat mer än oss i låt oss säga 15/20 år.

Jag har läst att barca ska satsa 120 miljoner euro till nästa säsong. Jag är lite tvecksam för den här summan. Det är otroligt mycket pengar. Det kan hända att man räknar med inkomster som ska komma från eventuella försäljningar. Då är det rimligt.

Gudabenådad/
Precis - Revolution, jag läste också det. Jag förväntade mig en offensiv satsning nu från ledningen (var lite rädd för passivitet) och det verkar som om att det kommer att bli så. Jag kommer att hedra Laporta om de kommer verkligen sätta igång hela förnyelsen. Det visar bara hur konstruktiv president han är. En som inte är rädd och en som vågar och satsa och förnya. De är inte blinda som jag trodde. Barca har kört nu ett tag som en gamal Merca. En kanon bra bilmärke, men också gamal som behövs en renovering (inte bara olja och filtar, utan en rejäl reperation). Jag är inte rädd för allt detta. Jag är mer nyfiken på hur det kommer att se ut efter sommaren.
Barcelona El Capitán
2008-05-01 17:17
Gudabenådad//

Glöm Cesc. Vi har Iniesta =D. Dessutom tycker jag att Txiki och Co bör fortsätta med "inga stora summor på spelare som lämnat" attityden...

Jag vet att det här har diskuterats ett antal gånger innan, men vilket budskap framförs till framtida talanger om vi köper tillbaka Cesc?

Minor setback får väl ändå ses över att Modric valde Tottenham. Kommer ju bli rejält mycket dyrare att köpa ut honom nu om styrelsen väljer att lägga bud. (Förutsett att han fortsätter imponera som spelare)

Aja, på söndag ska jag och polaren dra till Camp Nou och dra med oss en banderoll som stödjer Rijkaard.

Hasta luego!


Barcelona Gudabenådad
2008-05-01 16:55
REVOLUTION! Det är den stora snackisen i Barcelona. Laporta, Txiki, Rijkaard och alla världsstjärnor ska bort - Vilka stjärnor behåller man? Kan Eto'o känna sig säker?

Och sen får någon gärna förklara mig hur vi ska få över Cesc från Arsenal? Han är motorn över ett helt lag. En sån position lämnar man inte.
Barcelona Rambla
2008-05-01 15:57
Roni40:

Placeringsmässigt i ligan, semifinal i både CdR och CL är kanske allt för starkt att kalla säsongen för ett fiasko, där håller jag med dig. Ser man på spelet, alla dessa skador och otränade spelare, problemen med Ronaldinho, Deco och Marquez (hur mycket som nu är sant), så tycker nog de flesta fans att det är en fiaskosäsong. Jag tror dessutom att man jämför allt för mycket med de två succésäsongerna med dubbla ligaguld och en CL-titel, då blir det lättare för många att kalla det för ett fiasko.


Rijkaard kommer inte att sparkas. Om jag har försått det rätt så finns det klausuler i kontraktet som gör det möjligt för båda parter att avbryta sammarbetet det sista året i hans kontrakt, fast jag är inte helt säker på detta.
Barcelona fcs
2008-05-01 15:55
Ciao-V

Jag var inte förvånad när jag läste att Manchester och Bajern hade bättre omsättning än vi men var faktist förvånad att Arsenals siffror såg bättre ut än Barcas. Hur trovärdigt källa är, vet jag inte, men det är inte långt i från sanningen (tror jag)

Många glömmer den där med utländska investeringar eller logo på tröjan, men det kostar pengar. Vi vill inte ha såna grejer för att vi är Barcelona men du måste kompensera såna förluster.

Tänk är att Manu eller Bajern inkasserar ca €22m per år bara för logo på sin tröja. Vi har UNICEF och där tjänar vi ingeting på utan det kostar oss 0,6% av våra inkomster. Vi har valt att det ska vara så och det är en av anlednigar varför är Barca min favorit klubb men jag är medveten att man måste offra visa saker om man ska hålla vid såna värderingar.
Barcelona PILMÀ
2008-05-01 15:33
Mourinho tycker jag skulle vara bästa valet om Rijkaard skulle lämmna klubben även om Laudrup känns också hett.
Länken lite tankar.
Barcelona Ciao-V
2008-05-01 15:31
fcs//
Är FC Barcelona en av Europas största men fattigaste klubbar?
Det kan jag inte riktigt hålla med om. Hur vet du att Arsenal är rikare än FC Barcelona?
Du har säkert läst om det någonstans men man ska ta det allt man läser i media med en nypa salt tills man ser officiella siffror. Men visst är FC Barcelona kanske inte med i topp tre, när gäller ekonomi men att vi skulle tillhöra Europas fattigaste stora klubbar är tveksamt.
Om man skriver att Barcelona är fattigare än Arsenal, så tror jag att beror på vad man har räknat och hur man har värderat olika saker i kalkyleringen.
Det här med ekonomi ändras ju också från säsong till säsong beroende på bland annat inköp, försäljning och hur mycket pengar man får in genom de olika tävlningar som man har deltagit.
Annons: