/spanien/barcelona/forum/21264.aspx/spanien/barcelona/forum/21264.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Viera_Marcelo
2008-05-08 23:48
//Suñol
Inget, angående dokumentären, missförstod dig där, säkert mycket snack men man undrar hur stämmning är i ledningen,?
Inte för att jag själv gillar Calderon speciellt mkt,,,

Men mitt budskap kom fram iallafall angående Henk,
tack för diskussionen Sunol,
Barcelona Mr Bateman
2008-05-08 23:46
Ämne: Milbona: Svennis kom....Håller helt o hållet med, vad skönt o bli av med alla jävla medgångdsupportrar. Älskar man en klubb, ska man visa sin kärlek ännu mer när det går dåligt annars är man ingen riktigt fan.

Sen hoppas jag att Rijkard får stående ovationer från läktaren i sin sista match på Nou Camp, har alltid tyckt att han vart för oerfaren rent strategisk, men Mister gav oss CL titteln, liga guld, supercupen o tog oss upp ur en djupare och mörkare period än den vi har nu. ( tro mig det här e inget mot den tid vi barca fans grät blod o Real spelade som gudar med Zizou. Eller när vi kämpade för att inte åka ut ur ligan!!!! TACK FÖR DET MISTER RIJKARD.

Hoppas att Pepe rensar ordentligt i laget o tar bort alla griniga "medgångsspelare". Vi behöver ung mittback, högerback o kanske ut med Etoo o Henry o in med Benzema.
Vi har ett bra lag, men måste få ut mer av den potential spelarna besitter. Till nästa säsong hoppas jag att Messi visar att han e bäst i världen, jag hoppas att Bojan blommar ut ordentligt, hoppas att Xavi o Iniesta visar att vi har världens bäsat mittfälts duo och jag hoppas att vi får se ett visst "leende" på vår älskade Nou Camp. vi har världens bästa lag måste bara visa det nästa år ;)

p.s "Det du pekar på är indicier som inte ens skulle hålla i en riggad domstol i texas" skönt sagt.hahahahahahahahahha

Peace o Visca Barca.

Barcelona Suñol
2008-05-08 23:40
Viera_Marcelo: Dom var ett bra team men Ten Cate skulle inte ha vunnit CL själv. Jo jag såg dokumentären och vad har det med det här och göra?
Vem har glömt Henk? Men att han var geniet som gjorde allt möjligt så skulle knappast Barca släppt honom till ajax utan ersatt Rijkaard med honom men så var inte fallet.
Viera_Marcelo
2008-05-08 23:35
//Criff
Det är just vad jag menade med Rijkaards prestation, man glömmer bort Hen Tenk Cate som hade stor orsak till Barcas framgång, och det var det jag menade med att stod för hans taktiska direktiven,
Läs mitt inlägg och nu är det du som behöver vila, ta ett djupt andetag
Barcelona Killuminati - Kill the lluminati
2008-05-08 23:29
Det fanns perioder den här säsongen som han var riktigt bra i.
Barcelona Bojan.Messi.Etoo
2008-05-08 23:19
Jag tycker så ni får tycka hur ni vill Reijkard är bra tränare vi måste bara värva in nya spelare och träna hårdare få in vårt spel som vi hade innan och vi måste få tbx en Ronaldinho på plan som kan slå etoo bollarna så han kan löpa det var så etoo van skytteligan överlägset men om inte r10 kommer tbx måste vi värva typ en samma spelare som han och gärna en ny vänster höger back och ny mittfältare för decos plats och en till anfallare.

Reijkard borde inte petas utan Ut med Laporta
Barcelona Criff
2008-05-08 23:19
Viera_Marcelo, sluta prata ur nattmössan, Rijkaard klarade sig inte lika bra utan Ten Cate och Ten Cate klarade sig inte lika bra utan Rijkaard.
Han är en skitduktig assisterande tränare, men som head coach håller han inte.
Det är fakta.
Gå och lägg dig nu.
Barcelona Gaucho_10
2008-05-08 23:11
Överskattad betyder inte att man är dålig, menar bara att man ger honom alldeles för mycket uppmärksamhet

Jag vill inte ens ha Cesc, vi har tillräckligt med korta , tekniska mittfältare, det räcker med xavi, iniesta, deco
Barcelona Milbona
2008-05-08 23:11
Suñol /

Har aldrig i min värld sagt at svennis skall träna barca någon som skrev han va överskattad längre ner, bara svara på d påståendet...
Viera_Marcelo
2008-05-08 23:05
//Suñol
Såg du dokumenterän om Barcelona, bakom kulisserna och konflikten mellan Sandro Rosell och Laporta, var ganska tydligt att de avvek sig ifrån varandra tillslut.

Vad anser du om Henk Ten Cates influens hos Rijkaard, tror du att han hade en stor influens på spelet?
Hur kommer det sig, Barca vann ingenting när Hen Ten Cate Stack?
Barcelona petersays
2008-05-08 23:04
Caesc har kontrakt med Arsenal till 2014. Iofs inget som hindrar. Men det underlättar inte heller.
Puyiii
2008-05-08 23:04
Numero uno!
Barcelona El_Barca
2008-05-08 22:58
Med Guardiola som tränare, så kan vi ha en bättre chans att värva tillbaka våran Fabregas, om jag inte har fel så har han i en intervjuv sagt att Pep Guardiola e hans förebild, med honom som tränare hoppas jag på en vändning som vi inte fått se på ett tag, allt har pekat neråt på sistonde, Men all respekt till Mister Rijkaard, det han gjort med Barca e Grymt !. Önskar honom all lycka i världen med det han gör efter att han lämnar oss ! .
Barcelona Suñol
2008-05-08 22:51
Viera_Marcelo: Hur vet du det? Det är bara vilda spekulationer och har du varit i omklädningsrummet och sett vem av dom som gjorde vad? Det du pekar på är indicier som inte ens skulle hålla i en riggad domstol i texas.
Barcelona Suñol
2008-05-08 22:48
Milbona: Svennis kommer aldrig vara tillräkligt bra för att träna Barca i alla fall sedan kan man ju diskutera om han är överskattad eller inte.

Sedan blir jag mycket glad av alla galningar som säger att Barca är slut och bla bla bla. Hoppas ni tar erat pick och pack och börjar heja på något lag för medgångssuportrar har det varit gott om dom sista åren.
Barcelona Abbe_
2008-05-08 22:46
Gaucho_10

Hur kan du påstå att han är överskattad? Han har många fina meriter, och han gjorde ett utmärkt jobb med England fast tidningarna inte såg det förrens de upptäckte McClarens dåliga resultat.

Att säga att han är världens mest överskattade tränare är fel, även fast han kanske inte är rätt man för Barça.
Viera_Marcelo
2008-05-08 22:45
Jag måste verkligen kommentera och analysera Rijkaards prestation:
Frank Rijkaard utan HENK TEN CATE skulle aldrig ha vunnit några titlar med Barcelona, Henk Ten Cate stod för de taktiska direktiven, hans avgång påverkade Barcas spel, säg mig hur många titlar vann Barca utan Ten Cate, svaret blir noll,
Säger inte att vara emot ngn, men anser Frank är överskattad och Guardiola är en lysande karaktär som jag diggar fett =),

Titta bara på Chelsea, med Avrams Grants lag under säsongen i höst utan Ten Cate och Avrams lag under vinter/våren med Ten Cate, ser ni skillnaden...
Sista som jag vill kommentera är att Ronaldinhos skada coh Sandro Rosells avgång påverkade ledningen och organisationen och laget Barca

Vad tycker ni?
Barcelona lagkapten
2008-05-08 22:44
Det blev ett minst sagt osäkert kort i och med valet av Guardiola. Personligen hade jag hellre sett Pep som assisterande jämte en mer erfaren topptränare, som kan reda ut stormen som råder i Barca för tillfället.

Det kan vara svårt för en oerfaren tränare att ta kontrollen och vända på den negativa trend Barca befinner sig i, speciellt när han är så ung som Pep. Undantag finns dock. (läs Rijkaard, men han hade ändå mer erfarenhet när han tog över Barca)

En Mourinho, trots personligheten, som kan städa upp och börja bygga om på nytt, med en Guardiola som ser och lär i någon säsong och sen tar över successivt hade smakat mumma i mitt tycke.

Jag hoppas dock innerligt att legendaren Pep motbevisar mig och tar tillbaka Barca till toppen igen.

Första steget är att sälja de mätta stjärnorna (Deco, Zambrotta, Henry och ev Ronaldinho om han inte är villig att offra sommaren för att träna och komma tillbaka till storformen) och ersatta dessa med unga, hungriga spelare som är på uppgång i sina karriärer.
Barcelona Milbona
2008-05-08 22:43
Gaucho_10/

Snacka om att du inte kan din fotboll svennis överskattad knappast......
Barcelona Gaucho_10
2008-05-08 22:40
Låt oss inte börja tjafsa om svennis, det är knappast aktuellt, och han är världens mest överskattade tränare...
Barcelona Tompa
2008-05-08 22:28
Allendinho:
Svennis i Barca? Aldrig om jag fick bestämma, då behåller jag hellre Rijkaard! Frank står i alla fall för en spelfilsofi som passar i Barca, vilket knappast kan sägas om Svennis.
Barcelona Tompa
2008-05-08 22:23
Visca_Barca:
Jag har nog följt Barca betydligt längre än de flesta här inne, jag vet mycket väl vad jag gjorde 2006...

Faktum är att efter C.L segern 2006 har det bara gått utför. Jag har många gånger påpekat att man inte enbart kan lasta Rijkaard för det spelmässiga moras som laget nu befinner sig i. Däremot har han, tillsammans med spelare OCH klubbledning varit oförmögen att vända på den negativa spiral som laget befunnit sig i över 1 års tid nu.

Sen vad gäller att sparka tränare hit och dit. Inte för att våra ärkerivaler är något rättesnöre men de sparkar ju t.om tränare som leder dem till ligaseger... Hade vi vunnit ligan eller C.L skulle Rijkaard givetvis fått fortsätta.

Till sist - att enbart byta ut Rijkaard är inte lösningen på alla problem. Med nya jippoturneringar i sommar och dåliga nyförvärv kommer Guardiola aldrig att ha en chans att lyckas.
Barcelona PatrickKluivert
2008-05-08 22:22
Hoppas Rijkaard får de hyllningar han verkligen förtjänar! Gillar inte de som tycker att Rijkaard var en dålig tränare, ni är inte riktiga supportrar och älskar bara i medgång! Som supporter ska man alltid stötta. Visst kanske var det dags för Rijkaard att gå, men inte för att han var en dålig tränare! Han har vunnit allt med oss och som sagt hur många tränare har tagit oss till en champions titel? det är inte många namn det!

Tack för tiden Rijkaard och önskar all lycka i framtiden. Hoppas han och Ten Cate återförenas, det lag som har turen att få den duon kommer även att vinna många titlar, kan jag lova!

Sedan är det bara att önska Guaridola lycka till.


Forza Barca!
Barcelona A.Gaudi
2008-05-08 22:22
tänker själv tillbaka på madrids galactico era när dom skulle laga laget med alla deras gamla storspelare som tränare, där en efter en fick lämna. tror inte vi kommer få det så dåligt men jag är skeptisk.

Hoppas han ändrar om rejält. jag vill inte att det nya barca ska påminna om det gamla. nya era, nytt spel, nya spelare. inget 4-3-3 heller tack.
Barcelona Holländaren
2008-05-08 22:21
Nja, det huvudsakliga argumentet mot Rijkaard var att han är holländare...

Men i övrigt stämmer det bra. Han ansågs också för oerfaren etc.
Barcelona Gaucho_10
2008-05-08 22:20
Pep kmr nog att ta över rollen som generalen, han som peppar upp gubbarna, han som umgås med gubbarna och motiverar de, sen får vi ta in någon skicklig assisterande tränare som kan ta hand om den taktiska delen
Barcelona Milbona
2008-05-08 22:19
tarrak /

Får se om han motbevisar mig vilket jag gladeligen skulle glädjas åt men tvivlar starkt....
Barcelona tarrak
2008-05-08 22:17
Milbona

Du är medveten om att exakt samma argument användes mot Rijkaard i början?
Barcelona tarrak
2008-05-08 22:16
Gaucho_10

Även om det varit turbulent den senaste tiden, så kommer Rijkaard att hyllas ordentligt, var så säker.
Barcelona Milbona
2008-05-08 22:15
Aja kontentan av det hela är väl att många åtminstone är missnöjda med att pep blev tränare och inte någon med mer erfarenhet, tycker fan det är tragiskt att vi inte ens förösker få in en rutinerad herre och istället satsar på ett oprövat kort i form av pep tror fan han kommer lyckas i början men att d sen fort dalar.......brukar va så me rookies
Annons: