/spanien/barcelona/forum/21260.aspx/spanien/barcelona/forum/21260.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Real Madrid el rey de madrid
2008-10-31 11:04
Ämne: Ämne: Läs kom....
Det står ju på sidan (att de är barca fans) nu säger inte att alla barca fans känna likadant, jag är medveten om att det är ett fåtal, men det är ett fåtal för mycket
Real Madrid el rey de madrid
2008-10-31 11:02
Enig, jag älskar Real jag skulle aldrig önska en barca spelare döden, vi är rivaler, sund konkurrens är allrid bra, men att det direkt önska någon döden är inte ett sätt att visa man älskar sitt lag, idetta fallet barca
Barcelona De Goda
2008-10-31 10:59
Ämne: Läs kommentaren från....
Hur kan du veta att det var en Barca supporter som skrev det där? Det kan vara vem som helst, har du inget konstruktivt att tillägga här inne kommer vårt bemötande att aldrig bli bättre.
Barcelona Mojito
2008-10-31 10:44
Tråkigt att barcasupportrar lägger ner mer energi på att hata real (tänker på kommentarerna i sport.msn) än att älska barca. Trist med De La Red, men det verkar ju gått bra i alla fall. Kanske en incident som i slutändan är positiv för Real? Lagkänsla etc.
Real Madrid Zizou_spars
2008-10-31 10:40
Kim // Försök öppna ögonen och förstå nu. Du skriver ju det jag skriver fast omformulerat. Vi har haft övervägande otur med domarna det senaste, det REAGERAR vi och Schuster på. Andra lag har också domslut emot sig, MEN det uppmärksammas INTE i media och därför får ni det att låta som att det bara är vi som reagerar när domarna går emot oss. Schuster gick inte ut och beklagade sig över diverse domslut förra året, för de kom stundtals. Men nu har flertalet kommit match efter match, DÄRFÖR.
Det jag försöker få er att förstå är att det är lika mycket verklighet att förstå att domare gör fel som det är att kritisera dem. Lika mycket man kan kritisera en spelare som gör flera dåliga matcher i rad, lika mycket ska man kunna kritisera en domarkår som gör flera dåliga matcher.

Och det är INTE bara Real som reagerar när det händer, men vi uppmärksammas. Det jag menar är att domarkritik pågår i alla läger, och vi har haft väldig otur de senaste matcherna, därav kritik från Real's sida, det är också verklighet.

Dessutom förstoras kritiken upp som allt annat nu för tiden.
Real Madrid el rey de madrid
2008-10-31 10:38
Läs kommentaren från Barca fansen, lågt!!!
Barcelona 2HeadsOnEagle
2008-10-31 10:33
Är helt off-topic nu.. Men måste bara säga att det känns jätteskönt! Barca! är just nu, världens bästa fotbollslag

Mes Que Un Club!
Barcelona Mojito
2008-10-31 10:29
Kanske är det ok att "gnälla" om frågan kommer från en journalist som ber om kommentarer till domarens insats. Men att öppet gå ut och gnälla som Schuster är ju bara pinsamt och snarare ett bevis på en viss frustration över något annat?
Kanske försöker han göra en Mourinho och ta på sig allt strålkastarljus för att spelarna ska få koncentrera sig på sitt, vad vet jag.
En sak om real hade förlorat en massa poäng på det här, men ni (marränger) får väl hoppas att domaren "är med er" när ni som mest behöver det, alltså när ni ska försöka ta poäng av Barca i december. (Skrivet med glimten i ögat...)
Barcelona Kim
2008-10-31 10:22
Men för sjuttsingen, Zizou_spars! Ni får horribla domslut med er också. Se bara på er match mot Bilbao i helgen. Marcelos idiotstämpling skulle ha gett ett rött kort direkt, Pepes bollspark på en liggande Yeste + medföljande filmning skulle ha gett honom hans andra gula kort. Salgado kunde också mycket väl ha fått ett andra gult kort i samma situation där Pepe fick sitt frispel. Ni klarar er undan tre(!) utvisningar i en och samma match - och ni har mage att gnälla på att ni får domslut mot er. Dags att vakna upp till något som vi vanliga, dödliga kallar för verkligheten.
Real Madrid Zizou_spars
2008-10-31 09:25
Criff //
Så du tror verkligen spelarna gnäller som "barnungar" om det? Den enda som uttalat sig om det är Salgado som sa att han står på domarnas sida och litar på att de gör sitt yttersta varje match.

Men visst fasen är det berättigat som supporter och coach(efter som du säger 4-5 matcher) att bekymra och yttra sig över domslut som åter och återigen blir fel. Det gör spanska mitten lags supportrar också, det enda är att det inte uppmärksammas i media. Får ni något emot er gnälls det här inne också, så tro inte du står över alla andra.

Att man reagerar efter 4-5 matcher, tycker du verkligen det är konstigt? Du skriver bara massa gojja som du själv vet att det inte stämmer.

Barcelona Criff
2008-10-31 08:22
Zizou_spars, och hur länge innan det har ni haft tur med domslut? Ni har haft otur med domsluten i 4 - 5 matcher och hela helvetet brakar lös.
Sätt dig ner och följ ett mittenlag i spanska ligan så ska du se sen att det Real får emot sig går inte ens att jämföras.

Ni är bara gnällspikar rakt igenom. Det gynnar alltid de stora lagen i längden så när man får något emot sig så är det bara att bita i det sura äpplet och gå vidare.

Henry t.ex fick varenda domslut emot sig förra året, i allt. Offside blåsningar, närkamper, allt möjligt. Inte gnällde han som en barnunge för det? Han såg frustrerad ut på planen däremot, men det är bara att vara tyst och fortsätta kämpa.

Tyvärr verkar det inte fungera så i Real, men med tanke på hur de flesta andra ledare från lagen har uttalat sig om saken så tror jag nog mer problemet ligger hos Real själva, än hos domarkåren.
Real Madrid Sherko
2008-10-31 01:12
barcadinho

På tal om teknik, har du glömt zidane eller?
Mannen som tar sig förbi spelare utan problem utan att ens vara snabb.
Real Madrid Zizou_spars
2008-10-31 00:12
Criff, Kim //
Ni kan ju verkligen inte säga att vi inte har haft satans otur med domslutet det senaste, flertal mål och felaktiga offside avblåsningar. Idag detsamma.
Men det spelar ingen roll, vi var kassa idag.
Men det enda man bryr sig om nu är DlR, fruktansvärt äckligt att se var det, tur att första prognoserna tyder på "vanligt" blodtrycksfall.
Dock känns även det lite skrämmande i hans ålder och kondition. Men vad vet jag om kroppen. Hoppas bara det är Ok!

Barcelona barcadinho
2008-10-30 23:56
Förlåt om ni tykcer att jag är tjatig, men jag kan inte låta bli och skriva extra ord om Maradona.
Jag glömde ju skrive det viktigaste.

Tekniken !

Ni som är unga och tycker att Messi har en otrolig teknik och en dödlig vänsterfot. Då har ni lite uppfattning om vad man menar.

Maradona hade en teknik som endast han, Ronaldinho och Pelé hade.
Det är en sån teknik som endast genier och trollkonstnerer har.
En gudomlig teknik som man ser en gång var 20 år.

Hoppas att det är bra med Del la Red. Vi vill inte höra såna nyheter igen. Vi ska avvakta tills imorgon. Puerta dog inte på en gång utan senare på sjukhuset. Peppar-Peppar att det inte händer något.

(dax att sova)
Barcelona Criff
2008-10-30 23:22
Shit asså, var inne och läste på Madrid forumet. Varannat inlägg står där antingen straff eller något med domaren.
Helt sjukt att man inte ser att ens lag spelar som krattor och biter i det sura äpplet.
Inte fan gnällde vi på domare och grejer förra året? Vi förlorade för vi var KASSA! Precis som Real var idag.

De La Red mår bra. Han svimmade bara utav överansträngning. han skulle få åka hem ikväll igen. Skönt, vi vill inte ha fler olyckor på planen!
Barcelona Barcelonito
2008-10-30 23:05
Otäcka bilder på De la Red på Marca. Hoppas han blir bättre snart.
Barcelona Barcelonito
2008-10-30 22:54
Ja då, Mihjatovic förbereder nog nästa tal.
Barcelona Kim
2008-10-30 22:39
Ämne: Om någon är intresse....
Och vi vet ju alla vems felet är om det slutar så att Real Madrid förlorar matchen.
Barcelona Hoshiar
2008-10-30 22:37
Hoppas inte att det e en repris på Antonio Puerta! det som hände med Del la red!
Canaletes
2008-10-30 22:36
Marcus R

fett najs! Ska du bo där livet ut nu?
Aa man köper i luckorna.. vet inte priserna med kanske 90 euro om det är sån match
Valencia Marcus R
2008-10-30 22:33
Hello booys! Jag flyttar till barcelona nu på lördag och då kommer det givetvis bli en massa fotboll även fast jag är valenciafan. Visst är det så att man köper biljetter i luckorna bara utanför arenan? Tänkte iaf höra hur långt innan man kan köpa biljetter? Tänkte givetvis se Barca-Valencia, vad tror ni biljetterna ligger på på en sån match? Och barca-Real, priser? :D
Tacksam för svar!
Barcelona Hoshiar
2008-10-30 22:30
Barcelona Hoshiar
2008-10-30 22:29
Om någon är intresserad av att se Reals match så tryck på länktipsett.

3-2 till hemmalaget just nu!
Barcelona barcadinho
2008-10-30 22:00
Några ord från min sida om Maradona, inte för att ändra nån åsikter eller sånt, utan för att berätta hur jag tycker (det är en smak sak sånt med bäste i världen osv).

Det som gör honom till så stor i mina ögon är vad han gjorde med Napoli.
Ju, han dominerade totalt i VM-86, men sånt har hänt också i andra VM.
T ex Paolo Rossi dominerade VM-82, eller tidigare Mario Kempes 78. Klart också att (Luiz) Ronaldo dominerade i VM-02 och Zidane med Franrike 98.

Men Maradona flyttade från Barca till en klubb som Napoli och vinner först dubbelt (ligan+cupen), sen eufa-cupen och igen ligan. Allt på några få år.

För att jämföra - tänk att Robinho lyckas vinna PL två gånger med City, plus uefa och FA cupen. Han kommer bli gigant. Det kan jag lova er.
Och jag köper inte argumenten att det är svårare att vinna med City i England nu än Napoli i Italien då. Det var många starka klubbar då som Juve, Milan, Inter Roma osv.

Varken Zidane eller Ronaldo har vunnit titlar med medelmåtta klubbar. De vann med klubbar som Real och Juve, men det är inte alls samma sak.

Så ser jag på honom som spelare.
Canaletes
2008-10-30 21:52
barcadinho

Jag tror vi ganska lätt. Málaga kan vi säga är som Hull i PL och vi är Chelsea. Så vi vinner med 3-0 ;)
Barcelona Barcelonito
2008-10-30 21:46
Det är nästan synd om div. 1 och 2 lagen. Skrälla en gång klarar många av men returmötena går ju bara inte. Skulle inte förvåna mig om Villareal satte 5-6 mål i returen och vann.

Det borde vara en match som England. Då ger man smålagen en riktig chans och det är bättre för storlagens schema.
Barcelona barcadinho
2008-10-30 21:42
Man måste räkna matchen mot Málaga som en mycket svår match på bortaplan.
De överaskar många och vann fyra raka i ligan. Det mest imponerade var sist borta mot Sevilla
0-1 (och 0-4 borta mot Recreativo).
De är nykomlingar från segunda div, men det går jätte bra ännu så länge. De är i form.
De kommer att sätta en räjäl press på våra spelare för att inte låta barca bygga spelet i lugn och ro, precis som de gjorde mot Sevilla (jag såg inte matchen, men läste en matchrapport). Det kommer att bli tufft.
Men vi lyckas kanske fixa ett 1-0 eller 2-1, trots allt.
Den enda liten fördel vi har är att de spelade CdR igår, en dag mindre och vila. Men de spelade med många reserver och fick 1-1 mot Mallorca hemma.
Canaletes
2008-10-30 21:37
ojoj 2-1 :D

läskigt med de la red...
Real Madrid danneh
2008-10-30 21:29
Mm, Real kan inte fokusera, eftersom att ruben DLR föll ihop under ett anfall, oklart vad som hände. Kan vara något med hjärtat.
Canaletes
2008-10-30 21:19
Hoshiar

Jag vet. Det är ju som jag skulle säga (för 3 år sen) Ronaldinho e borta 3 matcher, bra för Ezquerro.

Men Sylvinho har sagt att han vill spela, och jag tycker att de är bra för han. Det är ju inte värsta skillnaden på dem heller ;)
Annons: