/spanien/barcelona/forum/21236.aspx/spanien/barcelona/forum/21236.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona BeautifulBarca
2008-08-10 02:45
Arshavin hade säkerligen gjort mycket bra ifrån sig det första året. Just därför att han brinner för laget.

Dock tycker jag att de har satt lite överpris på honom.Silva är inte någon jag vill se i Barcelona. Han är en bra spelare men har inte det där lilla extra. I så fall ser jag hellre att man satsar på talanger så som Jeffren, Iago och Gai.
Barcelona [Barça]
2008-08-10 02:42
Jag vill se Silva och Arshavin i truppen. Silva har tekniken och speeden men tyvärr ingen målgörare. Arshavin är däremot en målgörare båda i och utanför boxen. Plus att Arshavin brinner för barca och vill verkligen spela för oss...why not!!!
Barcelona BeautifulBarca
2008-08-10 02:34
Finns ingen chans i världen att Etó'o kommer nöta bänk. Et+o'o kommer alltid att spela till sig en plats precis som han har gjort under försäsongen.
Han är ett lejon som kämpar in i det sista. Ifall han stannar så är det snarare Titi som kommer nöta bänk. Jag tycker fortfarande vi är i stor saknad av en riktig vänsterytter. Dessutom behöver vi en ersättare till Messi. Jag gillar inte det som Rijkaard körde. Att spela centrala anfallare på kanten när det behövs. Vi måste ha minst en RIKTIG ersättare till varje position.

Barcelona ser ruskigt starka i defensiven just nu. Det handlar bara om sättet man väljer att spela på. Hög press gillar jag mer. Det vi spelar just nu och det vi spelade under Rijkaards första säsong.

Offensiven är ett stort frågetecken i mina ögon. Vi behöver en vänsterytter som ska kunna starta varje match. Varken Henry, Iniesta eller Hleb passar riktigt som det tycker jag. Inte heller Bojan. Iniesta kan möjligtvis spela in sig i den rollen då han är mångsidig och har gjort det bra förr (dock inte alltid). Det är en risk hur som helst.
Barcelona [Barça]
2008-08-10 02:25
vet inte va har Etoo gjort ont mot Pep!! Etoo är en grym spelare och en bra målgörare. Ingen annan anfallare kan ersätta Etoo i dags läget.

Båda Pep och styrelsen borde tänka om lite när det gäller Etoos framtid.
Barcelona Pep.G
2008-08-10 02:06
Grabbar, nu när det verkar som om Etoo ska stanna, vad ska vi göra med honom. För Pep kommer att satsa på Henry och om Silva eller Arshavin kommer vad kommer hända med Hleb, Om Etoo lämnar o ingen Silva kommer så kommer vi ha följande startelva

Valdes

Alves- Puyol- Milito- Abidal

Xavi- Yaya Toure/Keita- Iniesta

Messi- Henry- Hleb,

Stannar Etoo så kommer han nöta bänk och kommer Silva så kommer det inte gå med både Hleb och Silva?

eller vad säger ni, skriv gärna vad ni tycker, den frågan har stört mej ganska länge nu !!!
Barcelona Criff
2008-08-10 01:33
Messi(AH), det beror på vilken fotboll du vill se, årets Barcelona pressar högre upp och spelar mer anfallsfotboll än förra året.
Med det kommer väl också fler mål i baken, men det görs fler mål.
Jag gillar dagens Barcelona mer :)
Barcelona Messi(AH)
2008-08-10 01:21
Gubbs, offensiven ser riktigt stark ut inför säsongen. Men enligt mig så ser defensiven ut som ett frågetecken. Barca släppte in mer mål an vad barca gjorde förra säsongen och gjorde mer mål än förra säsongen. Ska man se det possitivt att vi har gjort fler mål och släppt in mer?
Barcelona Gaucho_10
2008-08-10 00:45
Det var ju kul att veta :)
Barcelona BeautifulBarca
2008-08-10 00:37
Mes que un club 3
Du hade gärna kunnat slippa inledningen eftersom jag känner till historian och har följt Messi enda sedan han kom till Barcelona som 11 åring.
Men det gör inget.

Hormonbehandlingen är inget som avslutades när han var vid 11-12. Läkarna hade sagt att han behöver tillväxthormon-behandling när han var 10-11 och behandlingen BÖRJADE när han var 11-12. Jag är ganska säker på att behandlingen pågick i minst 3-4 år, alltså tills han var omkring 16-17. För vid ca 18 års åldern så stannar tillväxten naturilgt av ändå.
Barcelona Mes que un club 3
2008-08-10 00:17
BeautifulBarca

Messi började o provspela hos oss när han var elva år och det var Carles Rexach våran dåvarande talangchef som hade fått ögonen upp för våran messi, ingen argeninsk klubb tänkte spendera 500 us dollar på en ung talang som ingen kunde vara säker på skulle få ett genombrott. Men det gjorde våran klubb =) man ska tacka Rexachs som satte sitt namn på spel för för att få våran ungdomsakademi att satsa på messi. Klubben betalde både för medicinen och familijens flytt till Spanien. Det kostade totalt ungefär 10 000 dollar. Nu kanske jag skrev lite väl mycket =) men som sagt jag tror inte att messi har fortsatt med hormonbehandling, det var en process som avslutades när han säkeligen var vid 11-12 års åldern.
Visca el barca!
Barcelona Koeman_4
2008-08-09 23:58
Ämne: Koeman_4

Vi sålde....
Helt sant, felskrivet av mig bara.
Men hur som helst så får vi önska honom lycka till och gratulera honom till målet :P
Barcelona BeautifulBarca
2008-08-09 23:51
Criff

Tror mest det handlar om att han håller på att växa upp och försöker hitta sig själv och hävda sig själv. Messi har ju alltid varit den ödmjukaste.
Nu har han börjat få skägg och mustach och tror väl att han måste visa att han är en man. Har också blivit fysiskt starkare. Det går över tror jag.

Någon som vet om Messi har slutat med Hormonbehandlingen och när han gjorde det i så fall?
Barcelona BeautifulBarca
2008-08-09 23:48
Messi är väl så nära man kommer en Maradona kopia.
Då tänker jag på en lilla tekniska argentinaren med ett fantastiskt driv. Han som rinner igenom försvar utan att tricksa. Han som ser ytor och har den fina ballansen som gör att han slipper tricksa utan kan bara gå förbi spelare med små kroppsvrickningar.

Har personligen lyckats med sådan dribblingsräd a la Messis mål mot Getafe på korpnivå en gång. Var väl mer tur än skicklighet då. Dock är jag en basketspelare och har aldrig tränat fotboll, så man ska inte dra för stora slutsatser. :D

Dessutom har han gjort guds hand och målet mot Getafe. Rena kopiorna av Maradonas två mest berömda mål. Vad mer kan man kräva?
Messi måste bli större än Maradona någonsin var om han ska ha någon chans att bli ihågkommen som en legend i Argentina.
Barcelona Criff
2008-08-09 23:43
BeautifulBarca, Ja jag är beredd att hålla med. Tror också han bara kommer förbättras.

Däremot har jag lagt märke till att han börjar bli lite små irriterad, tjafs med Marquez på träningen och sen tjaffsade han i nån utav för säsongsmatcherna.
Han tjafsade också i Argentina - Elfenbenskusten matchen.
Det är något Pep måste säga till om tycker jag. Han måste kontrollera sin vinnarskalle.
Precis som Deco, han hade en otrolig vinnarskalle, och även om han tjaffsade så gjorde han det med stil.
Messi är ibland på gränsen till att överdriva.
Som i Argentina matchen häromdagen, hade den armbågen eller vad det var tagit lite mer rent hade det lätt kunnat bli ett rött kort.
Barcelona Palle Kuling....
2008-08-09 23:38
Iniesta - The Best

Hahaha! Jag tyckte hon där i slutet var roligast. "Bojan Crinch".
Barcelona BeautifulBarca
2008-08-09 23:37
Criff

Jag känner att Messi verkligen är på rätt spår. Med tanke på att det finns så många som har varit bra i den åldern för att sedan misslyckas så tycker jag att messi är på helt rätt spår. De supertalangerna som misslyckas i den åldern brukar ofta blomma ut vi 27 års ålder.

Jag tycker att Messi känns under ständig utveckling. Man kan ju alltid ha fel, men jag känner att den kllen kommer att höja sig till en supernivå om sådär 3-4-5 år.

Det fantastiska spelsinnet som Ronaldinho har kommer i princip aldrig före 25 års ålder. Iallafall inte hos någon spelare som jag kommer på. Teknisk skicklighet kan man få tidigt, men hjärnan tar alltid sin tid att utvecklas. 25-26 är då man mognar mentalt.
Barcelona BeautifulBarca
2008-08-09 23:32
Kli2nt

Haha
"Smårolig" var en underdrift!
Iniesta - The Best
2008-08-09 23:26
Klint//

Haha. Roligast var nog damen på 0.11.
- "Brojan Skrik"

Det låter nästan som att den första tjejen sa "boschan grafik"
Barcelona Klint
2008-08-09 23:12
Lite smårolig video med folk som har svårt för att uttala Bojans efternamn. Roligast är den i slutet när Rivaldo försöker.
Barcelona Criff
2008-08-09 23:12
Kan också lägga till en kul grej,

"The players involved in practising the defensive work were those who played in the first eleven against the New York Red Bulls, that is, Valdés, Alves, Puyol, Márquez, Abidal, Keita, Xavi, Iniesta, Hleb, Henry and Eto’o."

Antagligen potentiella startelvan mot Wisla? Eller vad tror ni? Varför skulle annars just den elvan träna just det? :)
Barcelona Criff
2008-08-09 23:05
Det ni glömmer om Messi också är att i dagens Barca har han fått en ny roll, som nr10. Han tillfinner sig också mer centralt nuförtiden än på högerkanten som han gjorde under Rijkaard tiden. Allt är lite nytt och det tar väl lite tid för honom att komma in i rollen.
Däremot är han världbäst på att se dem där små insticken, passning, löpning och sen få tillbaks passningen och ofta målchans.
Han är bara 21 år, Ronaldinho hade inte den blicken över spelet som han har nu när han var 21 väl?
Messi har också sagt att han tränar sin högerfot för att få den bättre.
Jag tror det kommer, lite mer tid bara så kommer han explodera på alla håll och kanter.
Titta på Ronaldo, hur bra var han innan?
Han tittade bara boll hela tiden när han dribblade, lite guidance utav Alex Ferguson och vips så blev han galet effektiv och tittar nu mer upp när han dribblar.
Jag tror Pep kan lära Messi ett & annat i passningsspel då Pep själv är en mästare :)
Barcelona FCB_armin
2008-08-09 22:57
Heywood Jablome

Det krävs mycket för att Argentina skall hitta en ny Maradona. Ingen idé att jämföra Leo med honom, han är en genre i sig.
Barcelona Etoo# 9
2008-08-09 22:55
Eto'o ser ut att bli kvar! :)
Enligt Sport har nu Pep accepterat honom!

Visca Eto'o!
Barcelona Heywood Jablome
2008-08-09 22:42
Det hade varit ironi på hög nivå.

Och Argentina hade inte längre behövt leta efter "Den nya Maradona"
Barcelona ElDuroDeFCB
2008-08-09 22:39
Heywood Jablome

Fan mannen säg inte så....Uchhhh det där får bara hända en gång och en spelare
Barcelona Heywood Jablome
2008-08-09 22:38
ElDuroDeFCB. Han behöver inte huvudet, han använder ju händerna ;-)

Det hade varit komiskt om Messi vinner VM på egen hand 2010 - och dopar sig 2014. :-)
Barcelona ElDuroDeFCB
2008-08-09 22:38
Iniesta - The Best

" Knappast så att de visar röda kort, felpassningar eller självmål i en "Best Of Messi" video."

Något sånt händer ju aldrig Messi. ;)

Hmmmm, jag har lite svårt att tro på det ;-) hehe
Barcelona alves20
2008-08-09 22:37
läs mitt länktips verkar som om silva vill till barca:d
Barcelona ElDuroDeFCB
2008-08-09 22:37

Messi kommer att vara 100% komplett som spelare denna eller nästa säsong. Han växer för varje match som kommer och går. Han kommer däremot aldrig att bli en huvudspelare, Det kan jag nästan lova;-)
Iniesta - The Best
2008-08-09 22:36
Jo, men det bevisar iallafall att han har ett bra sinne för passningar.

" Knappast så att de visar röda kort, felpassningar eller självmål i en "Best Of Messi" video."

Något sånt händer ju aldrig Messi. ;)
Annons: