/spanien/barcelona/forum/21215.aspx/spanien/barcelona/forum/21215.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Edwin2
2008-04-13 12:38
Dobber//
Det är klubbledningen som bestämmer vem ska träna klubben, som tur är. Inte du eller jag. Vi spekulerar det bara.
Men det där om Mourinhos spelfilosofi, det har jag hört mycket många gånger förut. Det håller inte att hävda att han är en tränare som enbart ställer upp ett offensivt spel. Killen är smart.

Mourinho kommer inte att kunna förändra Barcelonas spelfilosofi. Det tror jag inte verkan han eller någon annan tränare kommer att tillåtas göra det.
Däremot tror jag att han kan spela vackert fotboll och vinna samtidigt. I Barcelona finns det andra spelartyper än vad han hade ett tillgå i Chelsea. I Chelsea hade dessutom en galning till ägare som styrde och ställde till för honom.
Jag tror att han skulle kunna tillföra mycket i Barcelona och i den spanska ligan.
Jag står på mig.
Barcelona T#11
2008-04-13 12:28
Så mkt skitsnack. Ni tror att ronni ska vara världens bästa varje år annars ska han säljas, det är just det som är felet med er.

jag själv tycker att han gör alltid minst ett godkänt jobb på plan varje gång han spelar.

Barcelona De Assis
2008-04-13 12:27
edwin2

jag tycker inte att José är den bästa mannen för jobbet, han kommer spela tråkig fotboll, för mej så vill jag ha Ten Cate tbx på assisterande posten brevi Rijkaard,
Lukas.RP
2008-04-13 12:26
Ämne: Måste bara fråga.
V....
Du har mycket rätt i det du säger, jag har också tänkt över detta. Det känns dock som Mourinho kommer att få anpassa sig lite om han kommer till klubben.

Visst, självklart får han framföra sin spelidé, men Barcelona kommer alltid ha den inställningen att underhålla publiken, en oskriven regel som gäller i hela Spaninen vill jag säga.

Personligen måste jag erkänna att jag har hatat honom, men samtidigt innerst inne hela tiden vetat att han har ett j*vla tränarsinne. Han skulle utan tvekan tillföra oerhört mycket i Fc Barcelona.
Barcelona Rambla
2008-04-13 12:24
Oj, Real Madrid och Inter har tappat i ranking hos Uefa och är utanför topp 8. Till nästa CL-lottning innebär det att de inte längre ingår i sedningsgrupp 1. Det var verkligen förvånande men jag antar att om man åker ut ur CL redan i åttondelsfinalen varje säsong så blir det så.
Real Madrid Dobber
2008-04-13 12:22
Måste bara fråga.
Vill ni verkligen ha Mourinho?
Kan förstå vi tog Don Fabio för att få en titel.
Men långsiktigt. Är Mourinho mannen för barca? han står inte precis för glad fotboll, de man förknippar sig med Barcelona. Han spelade på 1-0 matcher konstant nästan å fler mål va bonus. Lyckades ofta enbart för Drogba är en enorm anfallare
Lukas.RP
2008-04-13 12:19
Det här med Puyi oroar mig en hel del också. Kan bli riktigt svårt.

Dock, värt att nämna, jag drömde att vi vann mot United borta med 2-1 och Eto'o gjorde 2-1 målet. Ha ha, får hoppas på att mina drömmar ser in i framtiden. :-)
Barcelona Edwin2
2008-04-13 12:18
Jag skulle INTE bli förvånad om vi ser Mourinho i FC Barcelona i nästa säsong.
Det här är en klubb som han känner till väl sedan tidigare och som jag tror att han vill komma till.
Jag tror inte att han skulle säga nej, om han får erbjudandet i sommar.
Mannen som både är älskad och hatad samtidigt.

Han skulle tillföra oerhört mycket i La Liga.
Sen tror jag inte på det som sägs om honom när det gäller spelstil o.s.v. Han kan inte förändra Barcelonas spelfilosofi. Det är ingen fel på spelfilosofin. Det är vinner -mentalitet som har sinnat hos spelarna.
Mourinho skulle däremot lägga en egen prägel över spelet. Det måste varje tränare som tar över en klubb göra.
Jag hoppas på en rejäl förändring i nästa säsong. Mourinho är en sådan tränare som kan ge en ny tändning i klubben.
Ett titellöst tredje år skulle vara katastrof, rent ut sagt(2008/2009).

Den som lever får se. Men jag hoppas på det.
Barcelona De Assis
2008-04-13 12:17
ni som tycker att vårt försvar inte blev godkända igår ,
tänk nu , vi säger mot United, igår vi hade en puyol, som under en reprisbild från bildproducenten som visade att puyol försökte få igång sina mannar, men mot United, INGEN puyol i den matchen, ska vi ställa upp med Milito-Marques?
Lukas.RP
2008-04-13 12:14
Just NU tror jag Barçaledningen har ett gigantiskt möte om Ronaldinho och en flytt. De flesta på mötet anser att man bör sälja honom kvickt till Milan så man slipper allt surr kring honom.

Sedan finns det några enstaka sådana som sitter och kämpar emot deras vilja och vill att "Ronnie" ska stanna och hitta formen. Folk som inte insätt att Ronaldinho har gjort sitt i Barçatröjan.

Det svider att säga det, men det är dags att göra sig av med Ronaldo de Assis Moreira.
Barcelona Moe-_-
2008-04-13 11:56
Fy fan vad alla här inne är NAIVA.
Jag kommer alldrig glömma de R10 gjorde säsongen 04,05,06. Men jag är inte Naiv och lever i då tiden. Kolla bara vad han syslar med på dagarna jag undrar om han ens trixar med boll nu förtiden. Han har dålig inflytande på spelarna, tränaren och hela klubben.

Tänk bara om man skulle sälja honom till sommaren, vilken lättnad det skulle vara för hela klubben.
Real Madrid Kung_Ramos
2008-04-13 11:46
Hej alla Cules.

Jag förstår att ni är väldigt besvikna över 1-1 målet, men faktum kvarstår att Barca ska vinna en match mot Huelva trots ett feldömt mål.

Tyvärr tror jag nu det är helt kört med ligan för Barca, ni får nog inrikta er på CL om ni nu kan rå på ett mycket starkt Manchester United.

Ha det bra!
Barcelona Lisa
2008-04-13 11:42
Någon som skulle kunna vara snäll och sammanfatta matchen lite kort? Missade den p.g.a att jag inte insåg att det var lördag igår :S
Barcelona Tompa
2008-04-13 11:20
RONALDINHOO!!!! :
Jo, det blir ju samma sak.
Barcelona RONALDINHOO!!!!
2008-04-13 11:09
Tompa//
Exakt. Elr så borde det vara som ishockey. Domarna kan gå o titta på repris om de e osäkra. Men det e väl samma elr??
Barcelona barcadinho
2008-04-13 11:09
Det går förstås inte och överklaga feldömda mål eller straff. Så är reglerna. Det har aldrig hänt.
Det finns många som pratar om en fjärdedomare. Alltså en till som är på plan och kan se flera vinklar och detaljer. Andra pratar om en mållinjedomare (två stycken) som kollar bara runt målet och straffområdet (ska placeras bakom målet och inte vid sidorna som linjedomaren).
Man har pratat också om en mållinjekamera (ungefär som i hockey).
Det lättast vore att ha en fjärdeman tycker jag. Det skulle bli mindre misstag och de två kunde diskutera med varandra.
Nu finns det en fjärdedomare men som bara sitter vid spelbänkarna och har inte så mycket makt.
Han är mer för att kolla tränarnas beteende och kanske om nån domare får en muskelkramp och inte kan fortsätta.
Sätt in en till plandomare - enkelt som bara det.
Barcelona Tompa
2008-04-13 11:08
RONALDINHOO!!!!:
Jag har varit för att införa målkameror i åtskilliga år nu men desvärre är ju FIFAS ledning med Blatter och hans vänner extremt konservativa i det avseendet. Gårdagens händelse är ju ett lysande exempel på att målkameror verkligen behövs.
Barcelona RONALDINHOO!!!!
2008-04-13 11:02
Tompa//
Nu förstår jag varför alla vill ha målkameror!!
Barcelona Tompa
2008-04-13 10:49
RONALDINHOO!!!!:
Det är ju så reglerna ser ut, det är bara att finna sig i det. Har inget emot tanken men skulle man kunna överklaga felaktigt dömda mål skulle fotbollsförbunden få ägna mycket tid åt att bara granska överklanden som handlar om mål. En logisk följd hade rimligen blivit att krav ställts på att man även ska kunna överklaga mål som egentligen borde varit bortdömda pga offside, felaktigt dömda straffsparkar osv.

Sammanfattningsvis en fin men i praktiken orealistisk idé.
Barcelona RONALDINHOO!!!!
2008-04-13 10:38
Tompa//
Aldrig. Men varför kan man överklaga avstängning o inte ett feldömt mål?
Barcelona Tompa
2008-04-13 10:36
RONALDINHOO!!!!:
När har det någonsin hänt att ett (visserligen regelvidrigt) mål blivit underkänt i efterhand?
Barcelona Tompa
2008-04-13 10:34
Visst gjorde domaren en riktig tavla som godkände R. Huelvas första mål. Synd om Valdes där som egentligen gjorde en riktigt högklassig räddning. Likväl kan vi inte skylla på domaren att dett inte blev vinst. Som helhet gjorde Barca återigen en riktigt svag insats och att det här laget ska kunna slå ut Manchester United känns f.t mycket osannolikt.

Försvaret var som så många gånger innan helvirrrigt men några ljuspunkter var givetvis Etóo och det var också kul och se Messi igen. Etóos andra mål, vilken fullträff!
Barcelona RONALDINHOO!!!!
2008-04-13 10:32
Kan inte Barca överklaga första målet?? Elr går det inte??
Barcelona Tompa
2008-04-13 10:29
Ytterligare en kväll med dåligt spel av Barca men jag börjar bli "härdad" nu. Vad gäller gårdagskvällenss insats hade jag inga större förväntningar, att det sedan blev oavgjort var inte oväntat. Med mycket stor sannolikhet vinner marängerna sin match i kväll och så är de nio poäng före med 6 matcher kvar. Ni som fortfarande tror på ligaguld, inse nu att det är kört, tyvärr...

Barcelona Holländaren
2008-04-13 10:14
Ämne: Ämne: Deco vi....På grund av hur skolningen fungerar av spelarna på de positionerna i de länderna och för att därifrån kan man få spelare som inte ännu är stjärnor, vilket ju alltid varit vår modell.

Om du missat det (vilket är fullt möjligt, inte direkt så att du är något vidare kunnig eller analytisk) så är Barcelona byggd på samma modell som man återfinner i de flesta klubbarna i Holland. Det verkar således ganska logiskt att det finns många passande spelare där.

Men visst, så länge man undviker att värva från Sydamerika, Portugal och Frankrike (utom i ytterfallet där fransmännen gärna får bidra med en av sina individualister) så är jag glad och nöjd.
Barcelona barcadinho
2008-04-13 09:12
Ronaldinho ikon/publiklockare/karesmatisk/geni osv osv.
Massa med goda ord så klart.
Men lägg bara till VAR. Han VAR en otroligt stor spelare. Han har inte tillfört någonting till laget under ett och ett halft år nu. Erkänn bara.
Han gör bara att laget och klubben tappar koncentration och håller på med massa skit istället för att tänka fotboll. Och han drar andra att tänka på fester och nonchalant attityd mot klubben.
Det fanns stora spelare som hade en toppnivå på 2/3 år och det fanns sådana som hade en toppnivå nästan hela karriären. Jag tror att R10 är av den första typen. Vill ni se hans magi gå in i youtube. Och vad ska han göra i Milan stackars grabben. Vilken jäkla tung och tråkig och stel fotboll de spelar hela året. tror ni på nån ändring i Milan? Inte jag. Det räcker inte för dem med små justeringar hit och dit. De måste byta halvalaget. Tunga och trötta och mätta spelare. R10 kommer att hamna i samma mentalitet därborta på en gång. Han kommer inte lyfta deras lag, utan snarare falla in till tröttheten som deras spelare visar.
Ligan är slut för oss iår.
Men snälla - vi har snart en match mot Man U som jag tänker på hela tiden. Känner ni inte spänningen för matchen?
Är ni så inne i R10 så att ni glömmer mötet?
Och visst finns det saker och ting att se framåt till nästa år. Jag kan tom inte vänta till sommaren för att se de nya spelarna.
En sak som jag applåderar för Rijkaard är att han tog upp två unga och intressanta talanger Bojan ocg DS. Jag är väldigt nyfiken på hur de och den nya barca kommer att spela nästa säsong.
Det här laget som tog oss till finna titlar finns inte längre kvar! Vi måste bygga nåt nytt. Så är det i alla klubbar. Det kommer til slut en tid för förändringar.
Men just nu följer vi Man U och se om de trots allt har några svaga punkter som Rijkaard kan uttnyttja.
1254949
2008-04-13 09:07
jag beklagar ,ligan tar vi hem till madrid
Barcelona Kallé
2008-04-13 09:05
En boll som inte var inne och en tabbe av Valdes.

Rättvist.
Barcelona Bojan_15
2008-04-13 09:05
Nu börjar jag bli trött på Valdes, Barca måste vara det bästa laget med den sämsta målvakten, köp Guillermo Ochoa!!!!
Barcelona edinhjo
2008-04-13 08:28
messi- lona
håller med dig fullständigt. Bra skrivet.
Annons: