/spanien/barcelona/forum/21212.aspx/spanien/barcelona/forum/21212.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Öööh
9/19/2008 21:56
Vad blir "de oslagbara" på spanska?
Barcelona Messi(AH)
9/19/2008 21:39
CFC-God att du kommer hit och jämför Alves med Bosingwa gör att man ser dig som en idiot.
Barcelona Rambla
9/19/2008 21:28
Ämne: Träben? Jiisses du h....
Ja, han är ett träben. En bra högerback, snabb och atletisk. Kutar upp och ner utmed sin kant som en vinthund. Men det är också allt han gör, ett och annat inlägg får han till. Med andra ord en kompetent högerback och ingenting mer.

Är det någon som har tunnelseende så är det ju du, men det kommer knappast som någon överraskning.
Barcelona Pep.G
9/19/2008 21:10
luis Enrique 21

Ah men just nu så är nästan alla ytterbackar anpassade till vilken fot man är bäst på =)
Barcelona Ciao-V
9/19/2008 21:01
Puyol har sagt rätt vågat som catalan, att han värderar högre att uppnå framgång i Barca än i landslaget!

“The European Championship has not changed a thing for me”. “It is a very important title but I have always felt highly valued at Barça”.
Se länk.
Eller, det kan tolkas som så.
Barcelona Barca_4_lajjf
9/19/2008 20:50
Vart kom Bosingwa in i leken om världens bästa högerback? Ni måste skojja :S
Real Madrid Barcelona är bäst
9/19/2008 20:46
Ämne: ABIDAL ÄR DEN BÄSTA ....
Fan vad trött man blir när folk hela tiden skriver negativa saker om Abidal, Hur bra har Puyol varit i inledningen av säsongen.
Barcelona Ciao-V
9/19/2008 20:35
Henrique och Bayer Leverkusen på Viasat Sport 1.
Marchen började för några minuter sen.

Barcelona luis Enrique 21
9/19/2008 20:34
tycker att lAhm borde namnas nar man talar om dom basta vansterbackarna i varlde. Tycker han ar battre an clichy. Evra ar bast anser jag. Tror aven att ashley Cole det svinet hittar sitt forna jag i ar och blir bast i the premiership.
Barcelona luis Enrique 21
9/19/2008 20:31
Zambrotta, varldens basta vansterback i manga ar (innan han kom till barca tyvarr) Hogerfotad.
Barcelona Pep.G
9/19/2008 20:10
Shi

Det beror kanske på att dem flesta fotbollspelarna är högerfotade ?:S
Barcelona Ciao-V
9/19/2008 20:04
Shi:
Har inte sagt att Ramos är "medioker" i allmänhet. Har bara uttalat mig om hans prestationer i landslaget under senaste tiden.
Konstig egentligen att man ska behöva klaga på en spelare som är ordinarie i ett landslag som nyligen har vunnit EM och som har varit delaktig i landslagets prestation.

Ramos är i övrigt, allt annat än medioker i den spanska ligan. Han är en av världens bästa höger backar.
Det var inte det jag kritiserade honom heller.

Nog om denna diskussion från min sida.
Barcelona J.Gamper
9/19/2008 20:03
ABIDAL ÄR DEN BÄSTA VÄNSTERBACKEN! näh skojja... men seriöst Abidal har verkligen inte övertygat mig senaste matcherna.

Trodde att han skulle höja sig ett snäpp den här säsongen med tanke på att han är så beroende av sin fysik.. och Pep har väl infört hårdare fysiska träningar? lr

Ibörjan på förra säsongen spelade han mycket bättre tycker jag, han såg stark snabb ut o löpte fram o tillbaka som ett djur.. men hans inlägg har alltid varit dåliga :P
Delarocha RIP Puerta
9/19/2008 19:39
Shi, vad var det skumma med det stycket? Har du sett Ramos de senaste landskamperna? Han är långtifrån stabil. Enligt mig relativt usel offensivt har han varit. Men är ni nöjda med honom är ju det självklart huvudsaken.
Real Madrid Shi
9/19/2008 19:32
Ciao-V

Inte är det jag som skämde ut mig och påstod att Alves är medioker.


En objektiv åsikt ang. Alves vs. Bosingwa.

Bosingwa är långt ifrån så dålig som många vill få det till, killen är faktiskt riktigt bra, snabb, stark, bra försvarare och fina offensiva kvalitéer, men bättre än Alves? Nej.

Alves har ett mycket bredare register även om han är sämre Bosingwa, men med det betyder det inte att Bosingwa är dålig.


En kul grej är att det kryllar av riktigt duktiga högerbackar ute i Europa med det är riktigt snålt med riktigt duktiga vänsterbackar.

Clichy, Evra är nog de bästa just nu, Marcelo kan utvecklas till en, men det är en bra bit tills dess.
Barcelona Ciao-V
9/19/2008 19:30
Shi:
Ja du… Har läst dina åsikter om Alves i detta forum sen igår. Tror du att jag tar dem som seriösa och konstruktiva? Nix!
Barcelona RQ7
9/19/2008 19:28
Bosingwa är inte ens topp 3 högerbackar i världen. Så snacka inte.

Miguel har inte varit bra senaste åren, inte konstigt att han bänkas i landslaget.

CFC-God// Orkar egentligen inte snacka om det längre, men kan ju nämna det att Alves även har bättre teknik än Bosingwa.
Whoopa, så Alves vinner i slutändan.
Ciao.
Real Madrid Shi
9/19/2008 19:09
"Är det någon av Ramos eller Alves som är mer komplett än den andra, så är det Alves.
Ramos är ju den enda som är medioker jämfört med andra i det spanska landslaget. Puyol täcker honom i princip i varje match och räddar honom."

Du förlorade nog alla som tog din åsikt seriös genom det stycket.
Barcelona Ciao-V
9/19/2008 19:07
Jag blir lite trött på de här som kommer in forumet och som hävdar att Alves är dålig, att han är sämre än den ena och än den andra.

Alves har bara spelat tre officiella matcher hittills, som flera har påpekat. Han var lång ifrån dålig i den senaste matchen.
Men han har inte kommit upp till sin fulla potential dock ännu. Det kommer han att göra tids nog, om några matcher. Han måste ju anpassa sig i Barcelonas spelstil som ny i truppen och blir mer samspelt med andra. Det går inte att argumentera emot, om ni fattar vad jag menar.
Jag kommer ihåg när Ronaldinho kom till Barca. Då kom det också in små madristas i forumet med liknande ”hönshjärna” kritik.

RaulMADRID:
Är det någon av Ramos eller Alves som är mer komplett än den andra, så är det Alves.
Ramos är ju den enda som är medioker jämfört med andra i det spanska landslaget. Puyol täcker honom i princip i varje match och räddar honom.

CFC-God:
Din kritik luktar lite "barnslig" avunsjuka i och med Chelsea inte lyckades värva Alves. De tog kopian när de kunde få originalet.
Celta Vigo CFC-God
9/19/2008 18:53
RQ7//Bosingwa har varit matchens lirare vid ett par matcher nu i Chelsea. Kul att du ger din syn på saken. Här kommer min: Bosinga är snabbare än Alves och bättre i defensiven. Båda slår lika bra inlägg men Alves har nog bättre frisparkar. Har i ärlighetens namn inte sett Bosingwa slå en frispark eftersom vi har flera andra kvalitiva spelare som gör det. Bosingwa har också bänkat Valencias Miguel i landslaget. En spelare som ni förra året så mkt efterfrågade här i les rambles.
Canaletes
9/19/2008 18:49
★★ El Pasillo 7/5/2008 ★★

fyfan va kul det där va .. HAAHHA!!! :P
Barcelona westinhoblaugrana
9/19/2008 18:41
Alves-Ramos diskussionen har nog varit den hetaste i detta forumet under sommaren, kan vi inte lägga den bakom oss? Blir illamående av den diskussionen nu, vi har redan gått igenom allt. Real-fansen säger Ramos, Barca-fansen säger Alves. Båda är ungefär lika bra. PUNKT.
Real Madrid RaulMADRID!.!
9/19/2008 18:38
OK, den som vill jämföra Ramos och Alves ska veta att de spelarna skiljer sig från varann. Det jag kan säga är att Ramos är mer allsidig och han är jämnare än Alves. Dessutom har Ramos en enorm kämparanda, Alves är en humörspelare!
Real Madrid Shi
9/19/2008 18:37
Ämne: Shi
Här har du : ht....
Du måste skoja, du visar en situation som inte leder till något, men du missar alla brytningar och hur Ramos hade Ronaldinho och Eto'o tillsammans med Pepe runt sitt lillfinger.
Barcelona RQ7
9/19/2008 18:32
Alves är mycket bättre än Bosingwa. Det enda som Bosingwa KAN ha mer i, är snabbhet. Allt annat är Alves MYCKET bättre på. Inlägg,frisparkar,gör mer mål, assist, passningar, spelförståelse. You name it.

Så, quiet. Alves har inte floppat, han har inte varit dålig. Han har varit OKEJ. Men vi kommer snart få se Alves som han var i Sevilla. Jag är rätt så säker på det. Låt han spela in sig i laget, tänk på att det kan ta ett tag för spelare att bli van vid spelet.
Så chilla.

Förövrigt så tycker jag Chelsea fansen ska vara tysta. Bosingwa har inte övertygat så himla mycket heller. Eller ja, inget magiskt har han gjort iallafall. Det kanske man inte ska förvänta sig heller?
Barcelona Barca_4_lajjf
9/19/2008 18:29
Shi
Här har du : http://www.youtube.com/watch?v=W9KBL4QBQfQ
Real Madrid Shi
9/19/2008 18:26
Pep.G

Jag tror du har förträngt den matchen totalt, Ronaldinho snurrade upp Ramos? Den matchen var början på slutet för El Gaucho.
Celta Vigo CFC-God
9/19/2008 18:25
Träben? Jiisses du har ju verkligen koll. Tunnelseende - at its best.
Barcelona Rambla
9/19/2008 18:13
Ämne: J.Gamper// Det är nä....
Men lägg ner, Alves är i första hand en KREATÖR. Vet du vad det innebär? Hans teknik, speluppfattning är på samma nivå som spelare som Diego, Iniesta och liknande spelare.

Sen kommer du och jämför honom med träben som Bosingwa. Jisses.
Barcelona Pep.G
9/19/2008 18:12
DaniAlves

Om du studerar varenda el classico där både Ronnie och Ramos har spelat så kommer du se att Ronaldinho snurrade upp Ramos VARENDA match. T.O.M senast när Real vann med 1-0 i Camp nou =)
Annons: