/spanien/barcelona/forum/21169.aspx/spanien/barcelona/forum/21169.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Messi#10
2008-09-02 07:18
fan va gött, robinho har lämnat men tror han stannar där 1 säsong sen går han tillbaks till La Liga. Hoppas han går till barca :D.

nu kommer vår högerkant döda reals vänsterkant.

Barcelona Kim
2008-09-02 03:53
Ämne: Kim //
Ska jag va ä....
Ok, tycker du på allvar att jag har skrivit något annat? Jag skrev att Robinho själv har valt City och accepterat situationen, när deras bud var det enda som godkändes av Real.
Så... Läs om, läs rätt!
Barcelona haeger
2008-09-02 02:33
Jag tror att han verkligen ville bort från Real och när Calderon nekade Chelseas bud så var den ända utvägen City.
Han kommer nog bara stanna där 1 säsong för att sedan gå till en storklubb (Chelsea?).

Föresten, har bytt namn från Kimmpa_fcb.
Spanien Ichi
2008-09-02 02:18
92000pund tror jag nån tidning skrev...saftig veckolön även i shitty.
Barcelona tribente_magico
2008-09-02 01:25
Caperuza// jo men ja snackar om hans lön, många säger ju att han ville till chelsea bara för att han skulle få sån otroligt lön där, vet nån hur mycke han skulle få i lön i city?, det tyder ju på att han inte är så pengarkåt som alla säger.
om han nu får mindre pengar i city.

ja att han ville bort fram real madrid så fort som möjligt, och sen dök city upp med ett bud, fast han kanske inte ville dit, så accepterade han kanske det istället för att va kvar hos real. KAN va så.
Caperuza
2008-09-02 01:11
Ämne: TROR SÅHÄR.

kan d....
"... utan att han han ville bort från real till nästan varje pris."

Ja, och till vilket pris sen. :) Calderon skrattar hela vägen till banken.
Håller med om att fotbollen håller på att ta död på sig själv...
Barcelona tribente_magico
2008-09-02 01:02
TROR SÅHÄR.

kan det ha vart så att chelsea la ett för lågt bud, som inte madrid accpterade,
och då sa robinho att han skulle strejka eller dra till brasilien som han ska ha sagt, o då kom city med ett jättebud, och madrid accepterade det,
och robinho kanske inte riktigt ville till city men hällre det än att va kvar i real madrid så han tackade ja.
Så inte alls säkert att det handlade om bara pengar i hans fall, utan att han han ville bort från real till nästan varje pris.
Barcelona Jay-z
2008-09-02 00:51
Delarocha RIP Puerta //

Nee men Chelsea hade en enorm själ va ett utav dem stora lagen utan att igentligen vinna några titlar. De har haft riktigt stora spelare utan att lyckas. Har alltid tyckt att Chelsea har vart ett utav de 4 stora.

2002 respektive 2001 så hade Chelse lika bra lag som både Man U och Arsenal.

Det jag vill komma fram till att Chelsea hade en grund som Ryssen kunde bygga upp på. Men citys grund är inte lika bra. Men visst kan det gå bra om allt flyter på.

City har ju Richards, en intressant Jo, Phillips, och nu även Robinho. Så man vet alldrig.
Barcelona II Barça II
2008-09-02 00:50
Shi:
Tyvärr är fotbollen på väg neråt. Det är pengar som styr nu, det har gått till nya nivåer. Att ett lag som City kan slänga upp 42 miljoner Euro är för mig overkligt. För några år sen så skulle dem inte ens kunna drömma om det. Mycket tråkigt att det har blivit så här och mycket tråkigt att Robinho lämnar. Hade han gått till Serie A så hade man kanske haft förståelse men att gå till PL och spela rugby-fotboll är obegripligt. Han passar inte in där helt enkelt.
Real Madrid Shi
2008-09-02 00:46
Ämne: Shi:

Du vet väl i....
Kanske det men du känns det ganska så meningslöst och diskutera OM. Jag tycker personligen det är otroligt imponerande utan och kunna alla detaljer i hans kontrakt.
Barcelona tarrak
2008-09-02 00:46
Shi

Den där Citytwisten var onekligen oväntad. Visst förstod man att Robinho var ute efter pengar, men jag trodde att han hade ett genuint intresse av att jobba med Scholari och vinna titlar. Jag tycker inte att ni skall sörja alltför mycket, då han är grymt överksattad. Det finns nog minst fem spelare i erat lag som jag fruktar mer.
Barcelona Rambla
2008-09-02 00:44
Shi:

Du vet väl inte vad Pepe har blivit lovad när han omförhandlar sitt kontrakt om något år? Du kan vara säker på att han lika gärna hade skrivit på för Barça, Chelsea, Milan eller Juventus utan att blinka, om de klubbarna visat intresse istället.

När det gäller Robinho så har jag aldrig riktigt gillat honom. Han är en grinolle på plan. Men nu sjönk han ju än mer i och med det klubbvalet. Fattar inte hur han resonerar. Kolla på Ronaldinho, han vägrade City in i det sista. Fast han hade kanske ett annat utgångsläge i och med att han redan hade en hög lön i Barcelona jämfört med vad Robinho hade i Madrid.
Delarocha RIP Puerta
2008-09-02 00:40
Sorry dubbelpost.
Delarocha RIP Puerta
2008-09-02 00:40
Jay-Z; hade Chelsea någon som helst vinnarkultur innan en viss ryss kom dit? De var ju i sämre klass än City är förtillfället och hade skulder som slår det mesta.
Real Madrid Shi
2008-09-02 00:39
tarrak

Se Pepe, sänka sin Porto lön för att gå till Real Madrid, hur stort är inte det?

Har en fråga till alla er då det är kallabalik inne hos oss.

Hur i h*e kunde Robinho dra till Man City, inte att jag ville behålla honom, men seriöst, vad tänker killen med? kan man verkligen vara så pengakåt? Har inte sett på maken.
Barcelona Rambla
2008-09-02 00:37
II Barça II:

Jag kan bara instämma.


tarrak:

Det kanske var att hårddra det lite, men ingen spelare spelar endast för peanuts i alla fall.
Barcelona tarrak
2008-09-02 00:36
Rambla

Håller inte med där. En spelare som får lön för att spela fotboll är ett proffs. En pesetero är en spelare som gör vad som helst för högsta möjliga lön. Jag anser att både Xavi och Puyol, genom tidigare lönesänkningar, bevisat att de tillhör den förra kategorin.

Shi

Man skall akta sig för spelare som strejkar och åbäkar sig. Gör de det en gång, gör de igen. Minns Cassano som strejkade sig ifrån Roma och sedan erbjöd sig att gå till fots tillbaka. ;)
Barcelona II Barça II
2008-09-02 00:31
Rambla:
Hela den här Adebayor såpan var ju bara pinsam. Han kanske är bra, men inte fan ska man enbart koncentrera sig på honom som den enda lösningen offensivt. Det lades ner alldels för mycket tid på Adebayor.
Barcelona Jay-z
2008-09-02 00:29
Shi //

Om jag ska värlig så tror jag Robinho är en snubbe med ett stort huve. Han vill bli bäst han verkar vara en sån lirare han tror mycke om sig själv verkar de som. Skulle man säga till Robinho att Dhinho va bättre än han 05-06. Så skulle han blå neka hoppas du förstår min poäng.

Delarocha RIP Puerta // Nej Det handlar inte bara om spel matrialet själva laget City har ingen vinnar kultur. Kolla på Spurs dom är hur grymma som hällst på pappret men lyckas endå alldrig. Ett lag kan vara Dåliga på pappret men har laget en vinnar kultur bra historia så vinner de endå. Arsenal är ett Exmpel som alla trodde skulle floppa förra säsongen men va några poäng i från att vinna hela ligan.

Atletico Madrid är väl en jämförelse här i Spanien. Men det varker änligen vara på G i år.
Real Madrid Shi
2008-09-02 00:27
Rambla

Det finns pesetero och det finns pesetero. Det finns den sortens pesetero som Sergio Ramos som bara vill ha en högre lön på grund av bättre insatser senare tiden, sen finns det pesetero som Pepe som går NER i lön för att få spela i Real Madrid, ner i län från Porto!

Sen finns det Robinho peseteron som byter ner sig till ett engelskt mittenlag från en av favoriterna till CL titeln.

Skillnad på pesetero och bara allmänt äcklig människa.

Tarrak

Det han gjorde med Santos uppskattade jag inte men jag var för glad för att fokusera på det negativa när han blev klar, men beter man sig som han gjorde mot moderklubben Santos så kan man fövänta sig allt från honom.
Barcelona A.Gaudi
2008-09-02 00:26
Man kan inte dra alla spelare över samma gräns dock. Alla spelare är inte giriga på samma nivå. det finns lojalitet och känslor för lagen, och spelare som enbart spelar i klubben för lönen.
Barcelona Rambla
2008-09-02 00:25
II Barça II:

Detta skrevs det om när Pep ville ha bort Eto'o. Han ville ha en stor (läs Adebayor) och en liten anfallare på topp så han kunde växla till systemet 4-3-1-2. Nu lär det väl bli 4-3-3 som gäller antar jag.
Barcelona Rambla
2008-09-02 00:23
Shi:

Alla spelare på proffsnivå är peseteros. De livnär sig på fotbollen. Ja även Puyol, Xavi, Messi och Bojan. Sen får de vara hur mycket canteranos de vill.
Barcelona Barca Barca
2008-09-02 00:22
Shi// Du ska vara jävligt glad att pengaho*an Robinho lämnade er. Han visste själv inte va han ville, så ja lyfter på hatten att ni släppte iväg honom. Sånna spelare är inget o ha.

Sen måste jag nämna en annan detalj. Hur spanska klubbar tar äran före pengarna. Villa o Silva stannade kvar, Real släpper pengakåta spelare. Fortsätt så, La Liga har bara spelare som spelar fotboll o inte bara för pengarnas skull. Nu får vi ta o njuta av säsongen...
Barcelona II Barça II
2008-09-02 00:21
Rambla:
Då måste jag ha missuppfattat det hela. Jag vet vilken stor clué du är och har mycket mer kunskap än mig i det hela. Ska vi fortsätta ha Henry på kanten, ja, då blir även jag orolig.
Barcelona tarrak
2008-09-02 00:21
Shi

Kul att du(?) och många andra maränger börjar klaga på vad Robinho sysslade med i Santos för tre år sedan, först nu när han är på väg bort. Men visst, en gång svikare, alltid svikare.
Delarocha RIP Puerta
2008-09-02 00:20
Jay-Z varför skulle han misslyckas i City. Tror han betydligt större chans att lyckas i City. Där kommer han ju garanterat få speltid. Han kommer ju bli stjärnan där. City har ett ruggit lag på pappret nu. Kompany, Zabaleta, Wright-Phillips, Robinho, Jo värvade i sommar. + Elano, Richards, Petrov, Bojinov etc. Inget dåligt lag.

Jay-Z; varför gick han då till City? City har ju uppenbarligen mer pengar nu än Chelsea.
Barcelona Jay-z
2008-09-02 00:18
Kim //
Ska jag va ärlig så tror jag nog Robinho väljer Chelsea 10 gånger av 10 framför City.
Real Madrid Shi
2008-09-02 00:17
Jay-z

Du är bland de roligare filurerna på SF, tror du på fullaste allvar Robinho ville till Chelsea för att bli "bäst", Man City erbjöd mer i dineros helt enkelt.

En gång pesetero alltid pesetero!
Barcelona Jay-z
2008-09-02 00:17
Måste säga att Real är nog 10 gånger bättre än Barca på att förhandla.

Vem bryr sig vad spelaren tycker så länge man kan få ut mer pengar. Chelsea erbjuder 35, City erbjuder 42 vips så är Robinho såld till City.

Men fan vad Robinho har gått ner sig. Skämmigt att han ska gå till en klubb som City.
Annons: