/spanien/barcelona/forum/21124.aspx/spanien/barcelona/forum/21124.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
----Messi----
10/1/2008 20:24

Visat sport Xtra 2, är de gratis?
Barcelona FCB_Xavi
10/1/2008 20:21
Synd att TV4 Anytime inte är gratis
Barcelona OkkaPokka1
10/1/2008 20:18
Barreman//

Visat sport Xtra 2, direktsänder matchen
Barcelona tarrak
10/1/2008 20:18
Pio

Det är ju en lek med siffror, men förra gången de körde den här varianten så tycker jag att Alves hörde mer till mittfält än backlinje. Och Peps tanke är ju att han ska ligga än högre upp än vanligt. Jag kan sträcka mig till att vi kör 3,5- 3,5- 3 idag. :)
Barcelona Barreman
10/1/2008 20:15
Vilke kanal visar dom Barca Viasat Vilken ?
Tack
Barcelona Pep.G
10/1/2008 20:13
tarrak

Iniesta som högerytter ? Blir det inte då Henry som vänsterytter ?
Las Palmas Pio pio
10/1/2008 20:10
tarrak

Tre backslinje? Hmm, Alves höger, Márquez, Pique mitten, Puyol vänster. Eller är jag ute och cycklar? =)
Feedriik
10/1/2008 20:10
Nu krossar vi shaktar!
Barcelona tarrak
10/1/2008 20:09
Jag vet inte hur tillförlitliga Uefas hemsida är på att visa själva formationen, men de har satt Iniesta till höger.
Barcelona tarrak
10/1/2008 20:07
Ciao-V

Jag hoppas det. Även om ingen av dem kommer till sin fulla rätt på högern, så känns det som ett bättre alternativ än att sätta Iniesta där.
Barcelona the culé
10/1/2008 20:02
Braxingen

Ineffektivt = Missade målchanser

Så tolkar jag ordet ineffektivitet, så jag tycket absolut att man kan säga att Barca är ineffektiva.

Kan hålla med om att det måste vara extremt jobbigt att spela mot Barca både fysiskt och psykiskt, våran enda svenk i ligan sa ju att han tyckte att det var mycket jobbigare att möta Barca än Real just därför att du är tillbatryckt hela tiden.
Barcelona Ciao-V
10/1/2008 20:01
Bra startelva men turas Henry och Eto'o om höger kanten?
Barcelona tarrak
10/1/2008 19:59
Pep testar trebackslinje igen och förutom att Messi saknas så är det väl bästa möjliga elva. Tycker gott att Xavi och Iniesta kunde få vila, men det tyder väl på att de är i god fysisk form.
Barcelona tarrak
10/1/2008 19:57
Kvällens elva:
Valdés
Alves
Márquez
Piqué
Puyol
Touré
Keita
Xavi
Henry
Eto'o
Iniesta
Delarocha RIP Puerta
10/1/2008 19:54
BlueRed, grattis till mössan och texten "röv" där bak:P De som inte vet att barcafans kallas så kommer ju ha hyfsat roligt åt din mössa:)
Barcelona Braxingen
10/1/2008 19:33
little_master: Frågan är vad man åsyftar när man anser att Barcelona spelar ineffektivt - spelet i sig eller målchanser. Om vi ser till spelet i sig, så anser många att vi spelar ineffektivt. Där är jag inte alls beredd att hålla med. Det finns inget lag i hela världen som har den kontinuiteten beträffande antalet skapade målchanser som FC Barcelona har. Spelet kan se omständigt ut, men det är otroligt effektivt i att skapa målchanser. En faktor som vi utomstående (dvs vi som inte spelar) sällan tar hänsyn till är det psykologiska övertag man skapar sig genom massivt bollövertag. Det är fruktansvärt krävande mentalt att vara utan boll under större perioder. Det resulterar ofta i chanser för vår del.

Att vi sedan inte gör mål på våra chanser har ingenting med spelet att göra.

United-matchen som exempel är väl inte helt rättvist, men om vi ändå ska ta den. Vi skapade betydligt fler målchanser än United, men vi gjorde inga mål. Det är för mig ett bevis på att vårt spel är effektivt. Avslutsfasen är däremot mindre effektiv och där finns mer att hämta.
Barcelona Barcelona #7
10/1/2008 19:33
Ordem e Progresso

Mycket bra skrivet ;)
Barcelona Ordem e Progresso
10/1/2008 19:29
Fick svar från ngn på TV4

Eftersom vi har en sportkanal på TV4 så sänder vi oftast andra program på TV4+. Anledningen till att vi inte visar fotboll på lördag i TV4 Sport är för att vi visar NHL hockey. Matchen Barcelona - Atletico Madrid sänds live på Internet på TV4 Anytime och sen eftersänds den på TV4 Sport klockan 00.00.

MvH Lollo TV4 Sporten


Väldigt bra svar, får absolut inte reda på någonting, som varför dem prioriterar hockeymatchen osv... Skrev tillbaks ett mail till.

Tack för svaret Lollo.

Saken är den att ni har en mer trogen kundbas av tittare som njuter av den spanska fotbollen, än NHL. Varför går det då inte att sända hockeyn live på internet, och eftersända den. Rent generellt är fotboll en mer uppskattad sport i Sverige än hockey, och med tanke på att det är en så pass högklassig match, borde den generera mer tittare åt er än hockeymatchen. Det som man också reagerar på är att det görs så mycket reklam för hur många fotbollsmatcher ni ska sända osv... Men så fort det är NHL så prioriteras en stormatch i spanska ligan bort? Det förstår jag inte riktigt.

Att anledningen till att ni inte visar matchen för att ni ska visa NHL är ju ganska självklar, det skrev jag ju själv i föregående mail, den riktiga frågan är varför ni väljer att visa hockey istället för fotboll, som är ert stora trumfkort när det gäller TV4sport? För ni kan väl inte tro att den ska få högre tittarsiffror?


Fortsätt skriva till dem, så dem förstår att detta gynnar både oss och dem.

Barcelona BlueRed.
10/1/2008 19:24
Ämne: Skandal är vad det ä....
Pio Pio

I agree! Dem lovar 5 La Liga matcher i veckan och istället visar dem annat skit, dem behandlar oss precis som Wenger och resten av England behandlar La Masia, dem tycker att det är dumt att värva massa spelare utan att ta kontakt med klubben och en vecka senare har dem 2 talanger från La Masia i England utan att någon visste något.

För övrigt; Så fick vi beställa student mössorna idag :), skrev Cule på baksidan på min mössa.

Hej då, nu blir det Fifa tills matchen börjar.
Barcelona Bojan Krkic_
10/1/2008 19:15
little_master//

United kan "fegspela" för att dom har kanske världens bästa försvar och en av världens bästa målvakter. Samt att dom flesta av deras mittfältare än defensiva. Ja anfallarna var också det, förutom Ronaldo. Mot oss da.
Barca var ju helt ur form mot United, hade Barca varit i form hade det sätt annurlunda ut. United har spelat såna matcher måånga gånger. Tar ett tag att lära sig att spela så. Så tro inte att om Barca skulle börja göra det idag så vinner vi trippeln iår. Hah.

Ne jag tror inte barca är tillräckligt stabila just nu för att backa hem och kontra. Skulle inte känna mig ett dugg säker.

Barca ska alltid spela offensivt. Barcelona ÄR offensivt, vi är offensiven. Barca är unika.
Barcelona little_master
10/1/2008 19:03
Criff

Har följt Barcelona sen 98. Under de åren som ja hållt på de så har Barca vunnit 3 liga titlar och 1 Champions League(Spanska cupen o de inte inräknat osv). Det är klart att jag är sugen på fler titlar. Det borde fansen också vara tycker jag. Jag tycker att vi borde spela mer effektivt. Vi såg nu senast mot Espanyol hur mycket boll vi hade och hur mycket vi skapade. Men ändå gjorde vi bara 2 mål. Skulle vi "fegspela" mot våra motståndare skulle det gynna oss mycket. Nu anser inte jag att vi ska spela defensivt. Titta på Man United när vi mötte de. De fegspelade och väntade på våra misstag. De belönades med en passning av Zambrotta och en CL final. Varför skulle inte vi kunna göra så. Fansen har rätt att kräva fint spel. Men allt får nog ha en gräns. Vi borde variera finspelet efter motstånd tycker jag.
Barcelona Bojan Krkic_
10/1/2008 18:54
www.fotbollive.se ??

Bra streams där.
Barcelona pedramo
10/1/2008 18:48
vad heter den där sidan där man kan streama live på hemsidan. kommer inte ihåg namnet på sidan men kommer ihåg att den började med www.ikv eller nåt sånt...
Barcelona pedramo
10/1/2008 18:48
vad heter den där sidan där man kan streama live på hemsidan. kommer inte ihåg namnet på sidan men kommer ihåg att den började med www.ikv eller nåt sånt...
Barcelona J.Gamper
10/1/2008 18:33
det där med om att Real möter de lag vi har mött innan...har vi diskuterat här för längesen. Det är konstigt, men tänk också på att Villareal möter laget som spelat mot Real omgången innan.
Sen på en gång möts alla topplagen på slutet förutom Atletico Madrid.

Verkligen konstig spelschema men ändå kul när det plötsligt kommer vara toppmatcher i en hel månad med Real,Barca,Valencia,Villareal och Sevilla =) Hoppas Barca är i form under den perioden.
Feedriik
10/1/2008 18:19
Till tv4sport från moi:

Varför visar ni inte Barcelona. vs. Athletico Madrid. matchen på lördag? Det är ju helt befängt att prioritera NHL ! Lägg ner nu TV4 många misstag har ni gjort redan med Fotbollen från Spanien, rätta er nu !
Las Palmas Pio pio
10/1/2008 18:06
Skandal är vad det är. Ännu en gång så misshandlas La Liga rättigheterna. Golf och Cross häromdagen som tog 10 minuter av bl.a. Spaniens hetaste stadsderby: Betis - Sevilla. Och nu detta, ingen Barcelona - Atletico Madrid. Kanske efter Barcelona - Madrid en av ligans bästa matcher, det är en stor skandal. Tycker det är mkt beklagligt. Att det inte då tar vara på syskonkanalerna det har.

Nu även lite annat - en intressant dokumentar från spanska Canal + om Ronaldinhos väg till och från tronen världens bäste spelare. Se länk - värt mer än en tanke, dock på spanska..
Barcelona -=Barcelona=-
10/1/2008 18:01
Ämne: Det som jag oroar mi....
det här e fan sant..varje lag vi mötter.. mötter i nästa omgång real.. :S
Barcelona Gud är störst!
10/1/2008 18:00
SÅ har bombat de med mail till alla olika.
Barcelona Barca_4_lajjf
10/1/2008 17:58
BOMBA IN MAIL TILL TV4+ NUU!! ALLIHOPA .
Annons: