/spanien/barcelona/forum/2112.aspx/spanien/barcelona/forum/2112.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona neymar JR
2015-12-20 08:45
11:30 idag med skulle jag tro
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Davids3
2015-12-20 08:42
Hur dags spelas finalen idag?
Barcelona Xaviesta
2015-12-20 05:34
Det kan ju ha att göra med att Pep var en mästare på att utveckla dom och få dom att prestera när dom väl fick chansen vilket är en egenskap som Lucho saknar tyvärr, but hey, who am I to judge.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona shalit
2015-12-20 04:32
@Fuerza:


Deulofeu fick aldrig chansen i Barca.
Barcelona neymar JR
2015-12-20 01:01
Nu när vi ändå är inne på vinnare så ska jag hylla 2 spelare som egentligen fått mest skit Rakitic & mascherano dem är riktiga vinnare som gör allt i sin makt för att vinna. Visst ser dem helt "dysfunktionella" ut ibland med boll/cleverness. Men dem offrar lem och hjärta för att vinna ------------ Och inte påtal om suarez som är nog bland dom största vinnarskallarna i fotbollsvärlden. Jisses den inställningen han har trots att han kan snubbla på allt från boll och egna fötter men bolljäveln skall sitta 3 spelare som lägger sig själva åt sidan för att offra sig för laget
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Fuerza
2015-12-20 00:55
Ali G

Munir kan inte ens peta och springa. Deulofeu är fortfarande självisk och borrar huvudet ned för mycket i marken. Senast idag när två spelare gick fria men Geri var fortfarande tvungen att ta ett hemskt avslut.

Tello har aldrig floppat i Barcelona. Tvärtom gjorde han goda insatser de gånger han fick chansen. Han är snabbare än de flesta backarna och slår hårda inlägg längs med marken. Både Tello och Cuenca har bevisat mer än vad Munir och Deulofeu gjort till dagens datum med Barca-tröjan på.
Barcelona neymar JR
2015-12-20 00:54
Gabriel Precis! Arsenal var en klubb man respekterad med klass lirare som bergkamp och Henry Men nu har en sådan klubb tillåtit sig ta an en losermentalitet, och man har gjort sig vanan att vara nöjd med att bara lira i cl Visst det börjar ske lite grejer där med nu, med sanchez och Özil. Att dom värva CECH som är en riktig vinnare var bra gjort. Men det krävs så oerhört mycket mer för att ändra på ovanan av bekvämlighet man har gripit tag i Men just nu så finns det ingen från Arsenal som har något i Barcelona att göra förutom sanchez. För i grund och botten så är det bara spelare med losermentalitet
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona >The Reporter<
2015-12-20 00:48
Vamos Que Vamos la concha tu madre!! Mot 5te titeln 2015! Madrid decime Que se siente!!!!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-12-20 00:42
Neymar JR sa det. Spelare från Arsenal kan omöjligt veta vad som krävs för att spela för en klubb av Barcelonas dignitet eftersom man alltid måste vinna titlar i Barcelona och det är kaos vid första poängtapp, så är det inte i Arsenal. I Arsenal finns ingen inbyggd vinnarmentalitet och såledess lär sig inte spelarna att spela under den ständiga pressen. Om man kollar på Barcelonas startelva så finns det nästan enbart spelare med en extrem vinnermentalitet, spelare som har vunnit allt och lite till och spelare som är vana vid att alltid vinna titlar. I Arsenal är det rena raka motsatsen.

Jag struntar ärligt talat i om jag trampar en känslig gooner på tårna, det rör mig inte, jag står fast vid att jag aldrig ens i mina värsta mardrömar vill se oss signa en endaste Arsenal spelare någonsin igen. Henry var en klass för sig och en vinnare av den högsta eliten, en sådan spelare har inte Arsenal fått fram sedan vi köpte honom från dem. Arsenal brukade ha spelare som förstod innebörden av att vinna titlar, riktiga class players som Henry, Patrick Viera, Dennis Bergkamp, Robert Pires och tom Fredrik Ljungberg. Men den tiden är långt förbi.

I Barcelona lär man sig hur man vinner titlar, i Arsenal lär man sig hur man hamnar på en 4:e plats i tabellen varje säsong. Det må låta kaxigt och det kan bita mig i röven om karma strikes back nu när vi möts i CL, men det spelar egentligen ingen roll för när allting kommer omrking i längden så kommer Arsenal aldrig att gå hela vägen till att vinna Champions League oavsett om de nu lyckas stå för årets största skräll och slå ut Barcelona - men Barcelona kommer däremot nästa år, året efter det, och året därpå också att fortsätta ge garantier för en stor möjlig chans till att ta hem Champions League pokalen just eftersom Barcelona har vinnare i laget - till skillnad från Arsenal.

Så I'm sorry men jag säger det igen. Ramsey, Monreal och Giroud i Barcelona? Trolololol!!!!!!!!!!
Barcelona neymar JR
2015-12-19 23:49
Sen ska jag vara ärlig och lägga fram en hypotes till varför värvningarna från Arsenal har varit misslyckade och varför Henry ändå inte var ett misslyckad Henry hade vinnare mentaliteten, mästarens klass och spelade under Arsenals glans dagar. Han visste vad som krävs för Barcelona Song, vermaelen, cesc, hleb kommer från Arsenals fjärdeplats jagandes tid. Så dom har aldrig lärt sig vad som krävs för att vinna. Utan kommer till Barcelona med en loserattityd
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona DM1982
2015-12-19 23:47
[QUOTE=El Messias]Tjena alla grabbar hur kan ni se matchen imorn? [/QUOTE] Cmore kör den, annars är det stream som gäller.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-12-19 23:43
Soda Ibra var ett misslyckat köp från början, 80% här inne var emot värvningen 20 % kom igång på hypen Men alla visste att PERSONEN Ibra inte skulle lyckas i Barcelona. Fotbollsspelaren Ibra hade kunnat lyckas Samma problem hade hleb Song ville komma för uppmärksamheten samt träna med Messi och tjäna pengar på bänken medan han gör sig ett namn inom mode branschen Cesc också fel karaktär/personlighet för vår klubb Nej tack till spelare från Arsenal, inte för att dom är dåliga spelare utan för att dom inte passar in. Ja endast sanchez passar in
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soda Popinski
2015-12-19 23:38
Ney .. Jag tycker det låter larvigt bara för att de kommer ifrån Arsenal. Är Ibra en dålig spelare? Han misslyckades ju här .. Nej det visade sig att Hleb inte var något för Barca. Det gör honom inte till en sämre spelare för det.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-12-19 23:33
Soda Med facit i hand så var hleb inget för Barcelona?! Finns andra aspekter än det sportsliga för att det ska fungera Det sociala, språket.... Att han var en bra spelare för Arsenal är självklart, visst gör Monreal och ramsey det med bra. Men Barcelona är inte Arsenal Så med tanke på historien angående värvningar från Arsenal till Barcelona visat sig vara misslyckande så finns det absolut inget som säger att en grabb från Wales skulle kunna bryta den trenden :)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Soda Popinski
2015-12-19 23:23
Att håna en spelare som Monreal är ju endast löjligt. Bara för att vi råkar heja på stora duktiga Barca så nedvärderas spelare väldigt ofta här. Sen Ramsey, är det en så stor skillnad på en sådan spelare och tex Rakitic att man ska behöva skriva "trollolol" som svar? Vi hade Maxwell en gång i tiden. Monreal är inte helt olik. Två stabila spelare som mer eller mindre alltid spelar bra. Sen skriver någon att Hleb inte är något för Barcelona. Kanske ska påminna er om att han var ruskigt bra innan han lämnade Arsenal. Synd tycker jag då killen kunde spela boll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Maestro Xavi - Tito Etern
2015-12-19 23:20
@neymar JR:

Visst, LE kräver otroligt mycket av spelarna när det gäller den fysiska aspekten, dock kan han backa upp det med att visa hur mycket han själv jobbar. Han cyklar ju fan uppemot 6 mil under hans fria dagar som om det vore ingenting.
Barcelona neymar JR
2015-12-19 23:16
Bartomeu (president): "We'll certainly sign some players for the B-team in January. The goal is to play at the 2nd division again." [l'esp] Visst en eller 2 äldre herrar (inte tonåringar) med lite pondus, men annars handlar det om utbildning samt utveckling. Börja med tränaren :) Maestro Haha han hade gått in och levererat, gubbjäveln har en sjuhelsikes fysik
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Maestro Xavi - Tito Etern
2015-12-19 23:06
@neymar JR:

LE borde kanske spela framför stackars Munir.
Barcelona neymar JR
2015-12-19 23:03
Haha skön teknik, lärt sig från neymar Han måste ju vara extremt sugen på att spela ibland
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona El Messias
2015-12-19 23:02
Tjena alla grabbar hur kan ni se matchen imorn?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Maestro Xavi - Tito Etern
2015-12-19 22:53
LE kommer att starta för barcelona imorgon =)
Barcelona Ali G
2015-12-19 22:02
Barcadinho

Tello? Killen med noll teknik och hjärna. Det enda han kan är att peta bollen och springa a la Bale. Nej tack! Tar hellre tillbaka Adama eller Deulofeu.
Barcelona neymar JR
2015-12-19 22:00
Tello vill inte tillbaka
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2015-12-19 21:57
Hämta tillbaka Tello - gillar grabben.
Han har en himla elegant spelstil om inte annars. In Med Tello och låna ut Munir.
Barcelona neymar JR
2015-12-19 21:23
Ett tidigt mål*
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-12-19 21:23
Matchen imorgon Vill inte se både Messi och neymar från start imorgon, river plate spelarna kommer inte visa nåd eller förnuft för den delen heller. Neymar&messi sitter verkligen i riskzonen från att bli söndertacklad Sen måste vi sätta oss i respekt från minut 1, ett tidigt spel och vara stenhårda i duellerna. Mascherano/suarez/rakitic får mer än gärna smälla på ordentligt
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2015-12-19 21:14
Då är det väl bara att invänta en aktion från klubben om så är fallet. Men vi lär väl slå oss på bröstet i januarifönstret och ladda bössan för att sedan skjuta oss i foten med ännu en floppvärvning som lär sitta på läktaren i en av Songs kepsar och spela gitarr med Alves på instagram samt diverse ströbilder från klubbresorna med ljusblå denim skjorta och deuces uppslängda mot kameran.. frågan är om vi inte bör fortsätta med Munne och Sandy istället för att skämma ut oss med ännu en Dogge. Kanske är jag lite väl cynisk nu men jag tror inte att det blir en kvalitetsvärvning av ett fjärdeval i anfallet även om vi ger det vårt bästa försök. Alternativen på marknaden är för få och inkompetensen hos ledningen för låg. That's my pennies.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-12-19 21:14
Haha vad är fett här för skoj? Monreal? Ramsey? Giroud? Really? Haha, på riktigt? Dessa spelare hade platsat i Barcelona? Trolololol...
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-12-19 21:05
Xaviesta Han har redan varit positiv till en sådan övergång, han yttrade sig senaste angående det under den katalanska galan
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2015-12-19 21:02
neymar JR Har själv tänkt på honom men igen, hade han accepterat att i stort sett aldrig få spela för att endast få minuter när det gäller värdelösa sådana? Han är trots allt bara typ 31(?) år gammal och har öst in mål sedan Barca B tiden. Jag vet då inte. Men ska vi göra ett ärligt försök så bör det kanske vara honom även om chanserna är ytterst små. Nolito borde inte ens vara uppe på tapeten tex.
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: