/spanien/barcelona/forum/2108.aspx/spanien/barcelona/forum/2108.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Stright outa Barca
1/19/2016 14:40
Neymar's entourage has denied his father met Real Madrid president, who'd have promised to solve all legal problems if he joins them. [rac1] muta åklagarna som har själv skickat eller
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona B-Guden
1/19/2016 14:33
Barcelona neymar JR
1/19/2016 14:29
Nej nu när Alba har skadat sig så får han 4-6 extra matcher. Hoppas han hamnar i frysboxen är så trött på honom nu Han har absolut inget alls att göra i Barcelonas a-lag
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
1/19/2016 14:25
Adriano's agent: “He will not move from Barcelona in January, we will talk again in June” (Di Marzio)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
1/19/2016 13:59
Cristian Tello (24), now on loan at Porto, will join Fiorentina on loan, with 8M buy option. Barcelona will have 16M buy-back option. [sky] Varför inte sälja? Fattar inte!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona ^^FreeYourMind*Think*Reflect*^^
1/19/2016 13:07
Luis Enrique: "Gonzalez Gonzalez appointed? I was surprised, like everyone. Looking at the recent events, not good for ref and game."

Se, ni som undrar varför det jämt skrikas korruption, korruption i La liga.

Hoppas Barca spelarna är mer förbereda den här gången.
Barcelona Deulofeu
1/19/2016 12:53
Kolla just tvtablån de väljer att visa Celta istället för Barca jävla fucking Guidetti rent ut sagt!

Hur kan man inte visa Bilbao - Barca?

Skandal!

Sorry blir så trött bara att kolla dålig stream...
Barcelona VizzlA-"Tots Units Fem Força"
1/19/2016 12:40

Hur ska vi ställa upp laget imorgon?, Jag hade personligen velat se Sandro på Suarez position men han har fått dåligt med speltid så är nog inte rätt läge att kasta in han från start. (Han kanske tom är på väg bort).

Min startelva blir följande:

------------------------TerStegen----------------------
----Alves-----Piqué--------Mascherano---Adriano
------------------------Sergio--------------------------
---------------Rakitic----------Sergi.R---------------
------Arda------------Neymar---------------Iniesta--Mycket löpningar och positionsbyten, framför allt mellan Neymar och Iniesta.
Spelar Adriano bedrövligt får man göra en ändring i halvtid där tex Munir kommer in för honom och Sergi Roberto går ner på vänsterbacken samtidigt som Iniesta flyttar ner till mittfältet.
Barcelona Katalano
1/19/2016 11:38
Dubbel
Barcelona Katalano
1/19/2016 11:38
@saje:


Förra säsongen hade vi Pedro som inhoppare. Du blandar ihop förra säsongen och denna hösten. Munir och Sandra minns jag inte ens om de fick spela i våras. Men jag tror jag läste någonstans att någon av dem målade i någon match i våras.
Barcelona Barcelonistas
1/19/2016 10:56
Haha seriöst häxjakten mot Neymar fortsätter. Man får det hela och se ut som en mordutredning där Neymar mördat nån... Komiskt hur visa spelare kmr undan tydligen är det andra regler som gäller då. Pepe borde sitta i fängelse, James får köra i 200km och det undan polisen... James story vrf han körde undan polisen är rena sagor historierna som man berättar för småbarn.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
1/19/2016 10:37
Vila Messi i CdR den minst viktiga titeln. Vi bör klara oss utan Messi mot Bilbao borta. Messi behöver vi ha i 100%ig form i slutspelet i cl.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona saje
1/19/2016 09:52
Tycker det är skönt med lite bredd i truppen(Om vi värvar Nolito, Denis Suarez). Då har vi liksom Arda, Suarez, Neymar, Messi, Nolito, Aleix Vidal kan även spela ytter. Det var länge sen vi hade så många valmöjligheter(Förra säsongen nöjde vi oss med att slänga in Munir, Sandro och andra ynglingar när man hade spelare skadade/slutkörda. Blir intressant imorgon mot Bilbao(Utan Suarez och troligen Messi) hur vi presterar utan våra stjärnor.
Barcelona Erik Satie
1/19/2016 09:45
Hoppas för Guds skull att Messi vilas mot Bilbao. Gärna mot Malaga också. Han måste bli helt frisk.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona enkos
1/19/2016 09:24
Härliga nyheter

Medical tests show that Leo Messi is not injured
Barcelona Liunil Masse
1/19/2016 08:21
[QUOTE=the cameroonians]Enligt det spanska tv-programmet el partidas de las 12 så befinner sig Messi i "försäsongsstatus" och lider ff av rehabiliteringen från skadan han ådrog sig under hösten. Han har sedan återkomsten konstant haft små överbelastningssyndrom och de kommer fortsätta tills hans ben hunnit ikapp med det myckna matchandet. Han vill spela och ta ansvar medan Lucho försöker få honom att ta det lugnare. När Leo återigen flaggade för känningar i söndags valde Lucho att inte låta honom fortsätta spela. Samma övertalning lär behövas inför cupmötet i morgon då Messi själv vill spela. Kanske inte så konstigt att han spelar i ett lägre tempo för tillfället och många ggr kommer in centralt och låter Suárez sköta pressen åt honom. Ett delikat ämne helt klart, hoppas utgången blir bästa möjliga. Vi behöver en fullt fit Leo under våren. [/QUOTE] Fast i vissa matcher så tycker jag han spelat i samma tempo som sina medspelare. Tänker främst på cupmötet hemma mot Espanyol eller klubblags-vm finalen mot River.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
1/19/2016 08:11
Enligt det spanska tv-programmet el partidas de las 12 så befinner sig Messi i "försäsongsstatus" och lider ff av rehabiliteringen från skadan han ådrog sig under hösten. Han har sedan återkomsten konstant haft små överbelastningssyndrom och de kommer fortsätta tills hans ben hunnit ikapp med det myckna matchandet. Han vill spela och ta ansvar medan Lucho försöker få honom att ta det lugnare. När Leo återigen flaggade för känningar i söndags valde Lucho att inte låta honom fortsätta spela. Samma övertalning lär behövas inför cupmötet i morgon då Messi själv vill spela. Kanske inte så konstigt att han spelar i ett lägre tempo för tillfället och många ggr kommer in centralt och låter Suárez sköta pressen åt honom. Ett delikat ämne helt klart, hoppas utgången blir bästa möjliga. Vi behöver en fullt fit Leo under våren.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
1/19/2016 08:07
Hoppas Messi spelar mot Bilbao för skulle han inte spela då blir det jobbigt. Utan Messi och Suarez chansen är större att vi förlorar. Hoppas på helst vinst men skulle självklart nöja mig med ett kryss. Bilbao kommer gå för fullt och dem kommer vara revansch sugna. Stegen Alves pigue mashe Vidal Rakitic busket iniesta Arda Messi Neymar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
1/19/2016 07:13
Barcelona have made offers for Celta winger Nolito (29) and Villarreal player Denis Suarez (22). They're now waiting for replies. [rac1] Both?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Kröjff
1/19/2016 01:48
Gio Style Personligen har jag egentligen inget att invända mot vad du skriver om Dani Alves. Även om defensiven inte varit och är han främsta styrka, så har den funnits och inte fallit i glömska. I all fall inte för min egen del om jag nu får representera mig själv och inte "vissa". Så otroligt viktig när han var som bäst. Men inte ens om man går med på att Dani var den överlägset bäste backen globalt under ett par år, gör det honom per automatik till tidernas bäste på sin position. Och jag påstår inte att exempelvis Thuram heller är av den kalibern, att han är den odiskutabelt bäste. Det finns som så ofta flera än bara en kandidat när den typen av titlar ska delas ut av kreti och pleti. Men för att verkligen uppfylla kraven som bör ställas om man ska kunna komma ifråga som den kanske bäste backen någonsin, oavsett vilken kant man är satt att försvara och bevaka, så är och förblir väl ändå styrkan och disciplinen i framförallt defensiven den faktor som rimligtvis väger allra tyngst i sammanhanget när cirkeln sluts? Och då vill jag nog mena att Alves har sina övermän i markeringsspel och annat som hör rollen till, utan att för den skull vilja göra gällande att han inte bidragit i Barca även på den punkten. Men vad jag kommer att se framför mig när Alves karriär är över, är inte en back som likt Busquets nästan alltid befinner sig på rätt plats i rätt tid, för att med iögonfallande lätthet och elegans avstyra anfallsförsök från den "andra sidan". Framför mig ser jag istället en unik offensiv framåtanda och jävlar anamma av Guds nåde som Alves visat oss gång efter annan under årens lopp, så fort han fått tillfälle att fullfölja sina långa löpningar. För att lika rappt tvärvända och ta rygg på plötsligt anfallande motståndarspelare som han envis som synden jagat ifatt, från sina egna högintensiva utflykter på offensiv planhalva. Känslomänniska och evighetsmaskin i en och samma person. Dessa är nog kanske ändå dom egenskaper som kommer visa sig mest framträdande och minnesvärda för många av oss, när Dani Alves väl avslutat sin i sig enastående karriär på Camp Nou med spansk omnejd och vi alltid kommer ihåg honom som en karaktär utöver det vanliga. I alla fall för mig. Gott så!!
Länktips:
Barcelona Lionel12
1/19/2016 00:15
man måste ju dra på smilbanden när vic111 får foten. han ser inte sergi robertos flexibilitet i spel och han tar alla possitioner med storm och levererar. känner ett lugn när han har bollen listig o rörelser och vet när jan ska släppa boll.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
1/19/2016 00:04
Tycker att vissa är lite väl snabba med att glömma vad Alves faktiskt har presterat i vår klubb.
Han må va på väg neråt men han var den överlägset bästa högerbacken i världen ett par år. I sitt prime var defensiven minst lika stark som offensiven.
Barcelona El Tridente
1/18/2016 23:55
@Barcelonistas:


Eller att Bale är bättre än Neymar har man hört men det vågar dom inte säga längre.
Barcelona Cule4life
1/18/2016 23:39
Efter vårt trippel möte mot Athletic så kmr det visa sig ifall Laporte är något att ha! Kan han hävda sig mot Barça så kan man snacka Laporte.

Veratti te.x visade mot Barça att han kan dominera, han känns som en naturlig ersätter till Xavi.
Barcelona Lionel "Rey" Messi
1/18/2016 22:47
@Stright outa Barca:


Det sjuka var ju att dom åkte ner förra året men fick en andra chans och som dom har tagit den.
Barcelona Stright outa Barca
1/18/2016 22:06
Eibar leder 5-1 mot Granada just nu och ligger sexa i tabellen med 33 poäng jävligt bra gjort av lilla Eibar
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
1/18/2016 21:29
Neymar didn't train with the group today. According to the club, he had a recovery session indoors. [tv3] Även Neymar hade behövt vila. Han måste vara fräsch inför februari-maj.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona [Carles Puyol 5]
1/18/2016 21:18
Vad händer med Messis skada?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona CRset
1/18/2016 20:37
@neymar JR:Självklart att det är viktigt att ha bra defensiva egenskaper också som ytterback. Men som jag minns det så hade väl Alves tre lungor en gång i tiden? va de inte han som ronaldo hade enorma problem med -09? i united -08? eftersom Alves så rörlig, ivrig och kvick som aldrig gav så i man -mot-man situationer. Så jag tycker inte han hade så dålig defensiv när han va lite yngre och hade fart i bena. Men nu idag när han har kommit upp i åren och har inte samma fart på kanten så har han svårare att hänga med hem och försvara och har svårare i man-mot-man situationer. Därför så kanske spelare som exempelvis Zabaleta håller en "stabilare" nivå som en defensiv ytterback när man är +30 mot en spelare av Alves kaliber. Dock är det väldigt svårt att argumentera angående backar/ytterbackar för att det inte skiljer så mycket och dem har inga assist,mål o liknande att jämföra mellan varandra som exempelvis, när det gäller anfallare.. Alves kommer räknas som en av de bästa när han lägger av ( ja säger inte att han är det) men en av dem kommer han definitivt att vara.
Barcelona neymar JR
1/18/2016 20:07
Blir lite så när hela fotbollsvärlden övergloriferar ramos för sitt offensiva spel och antal mål samtidigt rankar man han som en av dom bästa mittbackarna Så stirrar man sig blint och förtränger hans mediokra defensiva spel
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: