/spanien/barcelona/forum/21066.aspx/spanien/barcelona/forum/21066.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Koeman_4
2008-05-12 05:22
Barcelona Milbona
2008-05-12 05:06
Sjuktligt obeskrivlig denna säsong känns fan inte som vi e ett topplag snarare hör vi till i botten med den inställningen spelarna visar upp.

Hoppas fanimej spelarna tar sig en rejäl funderare över vad dom vill göra med sina liv i barca under sommarn för såhär kan d fan inte fortsätta, tycker synd om rijkaard som inte fick en fin avslutning på Nou Camp.

Ville itne ha det så inför den här säsongen men hoppas innerligt det blir en stor förändring til början av nästa...
Atlético Spiders
2008-05-12 03:46
Sverige slog Tjeckien, skönt...

Iallafall, att sluta trea eller fyra hjälper i CL kvalets seedning om vilka lag man får möta.
Man vill ju ha bästa möjliga utgångsposition då lag som Liverpool, Juventus, Arsenal, Milan/Fiorentina, Ajax, Benfica/Sporting, Marseille, Schalke osv väntar i kvalet, så det lär inte bli nån promenad att nå CL via kvalet precis.
Men ni har bra poäng från Europaspel de 5 senaste åren så ni kommer få en bra seedning, för oss hjälper det att hamna trea.
Att sluta före Barca i tabellen ser vackrare ut på papper och kommer ge Atletico nytt anseende när man ska försöka locka lite större spelare till klubben i sommar.
Bojan.for.president
2008-05-12 03:46
Jävlar vad ont man får i kroppen när man ser Mallorca göra 3-2, Rijkaard ser helt förstörd ut stackaren. Han ser verkligen inte lika frisk och fräsch ut som när han tog över tränaransvaret för Barca. Hoppas killen hittar ny inspiration med ett nytt lag som kan behandla han på ett mera respektfullt sätt än det Barca spelarna klarar.

Och till er som tycker att 2 år utan tittel är skit så kan jag säga att jag är Newcastle supporter sedan 1994 och dom har inte vunnit något sedan 1957 och där är det fullsatt varje match (hemma/borta biljetter) och där är dom inte hälften så tråkiga mot sina spelares prestationer.
Man kan inte alltid vinna absolut allt och ibland så tar andra lag över tittelkampen och då får man stödja sitt lag till det allra bästa iallafall.
Barcelona OkkaPokka1
2008-05-12 01:37
Visca_barca

De flesta fans lever nog i nuet och drömmer inte tillbaka och tänker på hur bra vi var. Men vilken betydelse har de idag?

Publiken visar med all rätt sitt missnöje efter 2 år av brist på både inställning, hjärta och åter inställning.

Okej om vi spelat bra men ändå förlorat och visat intentioner till vinst och hjärta. Men nu förlorar vi och spelar dåligt. Därav förtjänar spelarna buropen.

Men om man ska bua, Bua ut hela laget då vafan! Gio fyllde liksom 19 idag... Kul födelsedag,...
Barcelona Ride_The_Big_One(6)
2008-05-12 01:12
Jag vet att alla är sårbara om det som sker runtomkring klubben, men jag missade matchen pga middag me kompisar och undra om nån har nån mini highlight?

Jag behöver se detta med mina egna ögon, botten verkar vara nådd och jag vill bevittna den slutsliga skandalen för att sedan jemföra detta med bättre tider framöver.

Tack på förhand
Barcelona Visca_Barca
2008-05-12 01:11
Där fick vi alla se hur snabb katalaner glömmer allt.

Frank kom till barca och gjorde så att hela världen älskade den och visade att barca spelar offensive och joga bonito.

frank visade att barca ska vinna alla titlar och att allt tillhör bara barca.
Men när det gick åt fel håll lite då kommer katalanerna och skämmer ut sig totalt.

Jag är så arg och tycker så synd om Frank

Katalanerna har fö stora kvar och det funkar inte så som de vill.

har aldrig sett en tränare som älskar sitt lag och spelare som Frank

Idiot laporta
Barcelona Suñol
2008-05-12 00:56
lagkapten: Phu! Ärligt talat har publiken på camp nou haft en ängels tålamod i snart två år. Så nu är väl två års missnöje som kommer fram dom sista matcherna.
Barcelona lagkapten
2008-05-12 00:35
För det första kan man inte försvara publiken, när det buar åt en 19-åring på hans födelsedag, när hela laget underpresterar något enomrt. Känns som att publiken förlitar sig helt på vad spansk media yrar om och dömer ut spelare efter spelare efter det.

För det andra är publiken på Nou Camp väldigt snabba med att visa sitt missnöje när det går dåligt. Då ska det viftas. Mycket bättre på det än att heja fram laget när det går bra. Och fantastiskt mycket bättre än att stötta laget när det går dåligt, så att spelarna faktiskt får en kick och vänder matcher.

För det tredje är det väldigt orättvist att bua ut spelare efter att ha läst vad media skrivit om de bara. Det finns inga som helst bevis på att det som skrivits om Deco, Eto'o och Giovani stämmer. Eto'o såg väldigt arg ut efter varningen mot Valencia och situationen såg inte ut att vara planerad. Vad är det som säger att Deco och Eto'o inte var rädda för att publiken, naiva som de är, skulle tro att de tog korten med flit och därför sa att de inte alls visste att de hade 4 varningar var? Det kan mycket väl vara så att Deco och Eto'o är helt oskyldiga. Hur kan man då bua ut dem så kraftigt, när man bara har misstankar. Det är som att ge någon elektriska stolen utan att han bevisats skyldig. Så tror jag faktiskt att Deco och speciellt Eto'o kände sig. Efter allt lejonet gjort för klubben.

För det fjärde, som någon sa, är det inte konstigt att storspelare lämnar Barca under konstiga omständigheter, när publiken är så snabb med att döma ut spelare. Hur man kan döma ut 19-årige Giovani efter hans debutsäsong är bara ofattbart. De tror sig veta att han är girig och egoistisk och därför buar de ut honom. Enligt mig ser det ut som att han har en girig agent som ger honom direktiv och dessutom läcker till media. Killen är ju dock fortfarande barnet och då är det lätt att bli lurad av agenter.

Vi får se hur det går för Barca om nu Eto'o lämnar. Kommer de att bua ut ersättaren också, bara för att han inte presterar lika mycket som Eto'o gjorde.

Till publiken på Nou Camp: Sluta leta syndabockar och bara vänta på ett missöde så ni kan ta fram era patetiska små näsdukar och bua. Börja istället stötta spelarna så att laget kan ha en storhetsperiod som varar mer än några år.
Man hör ju knappt er på någon arena. Visa lite cojones för guds skull.

Visst får man visa missnöje men bua då ut hela laget och inte enstaka spelare, för ska man vara ärlig är det inte någon (Messi undantagen) som varit bättre eller sämre än någon annan. Alla borde skämmas. Men nej publiken ska hitta syndabockar och då är det inte konstigt att spelare lämnar.
Barcelona tarrak
2008-05-12 00:28
Ämne: Pinsamt av publiken ....
Deco och Eto'o buades ut för att publiken tror att de inte vågade vara med om "utskämningen". Giovani antagligen för sin beryktat dåliga inställning,vidlyftiga partyliv och att han utpekas som pesetero. Varför Henry blev utbuad vet jag inte.
Barcelona Rivaldinho9
2008-05-12 00:25
Ämne: Ämne: Alla so....
"Jag tror att du är mogen nog för att kunna skilja på kritik och disrespekt.
Om de nu vill bua och skämma ut sig kan de likaväl stanna hemma istället för att gå på matchen, elr kanske vill de inte att de pengar de lagt på säsongskortet går förlorade."

Alltså du är ju helt jävla oupplyst uppenbarligen.

Tänk dig Carlos, 54, underbetald betongarbetare i Barcelona som jobbar övertid varje vecka för att kunna ha råd med säsongskort åt sig själv och sin son. Vad tror du han tycker om att spelarna underpresterar något enormt och lyfter helt sjuka löner som han med sina jävla lönepengar betalar. Det är det det handlar om.
Säljare och kund. Kunden har alltid rätt.
Så visst fan går han på matchen mot Mallorca och buar ut dom jävla divorna som inte bryr sig om en förlust, ens mot Real Madrid. Spelarna åker ju ändå hem på kvällen, ser pengarna ticka in på kontot och får sin kuk sugen av deras modellflickvänner. Men Carlos måste upp och jobba 05.45 för att ha råd att betala deras löner.

Barcelona tarrak
2008-05-12 00:25
Vi kan sitta och tjabba natten lång om hur fansen beter sig på Camp Nou, men visst måste det vara intressantare att se hur spelarna uppträder just nu. Inte ens för Rijkaards skull kunde de ta sig samman och vinna en match, trots 2-0 ledning. Det kommer krävas stora förändringar i sommar och jag är inte främmande för att låta en del heliga kor gå till slakt.
Real Madrid Shi
2008-05-12 00:24
Pinsamt av publiken men det är så det i stortsätt är i Spanien.

Tror ni inte detta var en hämd för utskämningen mot Real Madrid och att spelarna var någorlunda berädda på det?
Barcelona A.Gaudi
2008-05-12 00:15
haha.. Det är ju patetiskt hur dåligt ligan har avslutats. hur många poäng har vi skrapat ihop andra halvan av säsongen?

och som någon tidigare sa. om vi förlorar nästa helg och sevilla vinner, blir vi utanför CL då? :O
Barcelona Rivaldinho9
2008-05-12 00:13
Ämne: Ämne: Hallå, ....
Längre än dig verkar det som.

Du fattar ju ingenting helt uppenbert. Du skriver att publiken borde visa respekt mot laget. Hallå???? Det är ju precis tvärtom kanske!
Att Eto'o och Deco drar på sig ett gult kort mot Valencia och istället för att åka till El Clasico och kämpa skiten ur sig för Barcas färger sitter hemma i Barcelona och lyftar 1 miljon i veckan för att träna(match slapp dom ju!) kallar jag att inte visa respekt mot publiken som betalar deras löner och älskar sitt lag.

Sluta upp med någon jävla romantiserad dröm om att spelarna är gudar. Icke!
Hade inte vi fans funnits hade Eto'o burit vatten i Afrika nu, och Deco varit Industriarbetare i Lissabon.
Barcelona Shidenn
2008-05-12 00:11
Ämne: Alla som klagar så j....
Jag tror att du är mogen nog för att kunna skilja på kritik och disrespekt.
Om de nu vill bua och skämma ut sig kan de likaväl stanna hemma istället för att gå på matchen, elr kanske vill de inte att de pengar de lagt på säsongskortet går förlorade.
Barcelona Criff
2008-05-12 00:11
Visca EL Barca, Hur skulle Rijkaard kunnat påverka det som hände idag? Har du ens sett matchen?
Barcelona Visca EL Barca
2008-05-12 00:09
Vad hände idag? från 2-0 till 3-2 i camp nou det är skam och mot mallorca. Bara för rijkaard ska lämna så måste han inte spela dåligt. Om jag vore rejkaard hade jag avsluta med stil.
Barcelona Suñol
2008-05-12 00:08
Men visst var en del av uppträdandet idag på Camp Nou onödigt men det kan man ta om man tjänar ett par millar i månaden.
Fenomeno
2008-05-12 00:07
Jag har bara en fundering. Hur är det nu om vi säger Sevilla och Atl. Madrid tar 3 poäng nästa helg och Barcelona förlorar sin match, kommer Sevilla före? Vill veta hur det ser ut?

Hoppas ni tar platsen, Barcelona behövs i CL som Milan, dessa två storklubbar? Vad händer?
Barcelona Suñol
2008-05-12 00:06
Alla som klagar så jävla mycket på publiken hur många av er har ens varit på camp nou? Har man inte rätt att kritisera sina spelare på Camp Nou så ska man inte heller ha rätt att kritisera publiken hemma från borås eller var man nu bor.
Barcelona tarrak
2008-05-12 00:05
Rambla

Som sagt, om det var så att Eto'o och Deco var så fega att de medvetet stod över Clasicon så tycker jag att de kan ha vad de fick. När jag först hörde talas om teorierna viftade jag bort de direkt då jag inte kunde föreställa mig att de skulle kunna göra något så fegt, men Rijkaards kommentar fick mig på andra tankar. Nu är det fortfarande väldigt osäker om det verkligen var medvetet och därför tyckte jag att det var tveksamt agerat av publiken, även om jag har en viss förståelse. Henry tyckte jag enbart synd om, då jag upplever att han gjort sitt bästa och uppträtt proffsigt.
Barcelona Shidenn
2008-05-12 00:05
Ämne: Hallå, fattar inte v....
...och hur länge har du gubben följt barca?
Barcelona Suñol
2008-05-12 00:03
Rambla: Nja jag tycker att man kan ta en irriterad publik som buar åt en när man vet hur jävla dåligt laget har uppträtt. Det är ju inte så att spelarna håller på med välgörenhet. Sedan tror jag ingen har glömt vad till exempel Etoo har gjort för Barca och det är första gången han blir utbuad på grund av kortincidenten. Det kan han nog ta för så illa är det inte.

Alla jämförelser med Anfield irriterar mig lite också visst är det skillnad på supporter kultur i spanien och england och tack för det. Testosteronstina unga/medelålders ölpimplande män är inget jag vill gå och kolla på fotboll med.
Barcelona Shidenn
2008-05-12 00:03
Ämne: Shidenn:

Det är n....
Hade det varit endast för spelare och ledning är det inte ett ''jätte'' stort problem då det i förhållande till publikens problem. Både spelare och ledning kan reformeras förr eller senare och bli bättre. Men hur ska den ursäkta ordet sketna publiken lära sig att visa respekt eller helt enkelt bete sig. Eftersom klubben står för det vi står för kan publiken inte heller ha dubbelmoral.
Barcelona Rivaldinho9
2008-05-12 00:00
Hallå, fattar inte vad ni snakcar om här inne vad gäller busvisslingarna?? Klart att Barca skall bli utbuade så jävla kassa som dom varit under säsongen. Den här matchen var ju skit samma totalt, publiken ville bara visa sitt missnöje mot hela säsongen.

Och ni som säger att Liverpools fans är så jävla duktiga måste ju bara fatta att det är skillnad på kulturer. I Spanien är det så att man sparkar tränare och häcklar sina egna spelare om det går skit, gentemot i England där man naivt hyllar sitt lag i med och motgång. Kolla på Arsenal och Wenger, dom har haft liknande säsong som Barca men det är ingen som klagar på dom. Wenger sitter stensäkert. Någn som inte gillar detta kan ju åka ner till Nou Camp och tala om för publiken i en mikrofon att dom är dåliga fans.

Tycker man har all jävla rätt att klaga, för fotboll på den här nivån är bara till för fansen. Fansen är kunden och Barca är säljaren. Om säljaren säljer en produkt som är skitdyr och skitdålig har kunden all rätt att klaga.

Eto'o var grymm när han var ödmjuk, nu är han bara en diva som trorhan är större än klubben. Åt helvete med honom. Likaså Deco, Ronaldinho, Edmilson, Henry och Marquez. Gillar mer en sådan kille som Guddy, han klagar aldrig och ger 100% trots att han är kass
Barcelona Rambla
2008-05-11 23:57
tarrak:

Jag håller med i sak men jag finner det samtidigt jävligt orättvist att häckla enstaka spelare och det på deras egen hemmaplan. Det är att gå för långt.
Mallorca Ruud van Nistelrooy #?
2008-05-11 23:57
Hands off när det gäller Güiza, tack! :)
Sanslös match! Visst, Barca är mitt i en negativ spiral, och jag lider med er. Fotbollen ni spelar brukar vara en fröjd för ögat. Men oj, vad stolt jag är över Mallis. Detta trodde jag inte:) Lycka till i fortsättningen och hoppas verkligen att allt ordnar sig för Barca, en av världens absolut största klubbar!
Barcelona Rambla
2008-05-11 23:56
Shidenn:

Det är nog en kombinaton skulle jag tippa. Man kan ju knappast påstå att ledningen skött saker korrekt efter Paris 2006. De har lika stor skuld till detta förfall precis som spelarna och publiken.
Barcelona tarrak
2008-05-11 23:55
Rambla

Det är möjligt att publikens dom är för hård, men orättvis håller jag inte med om. Nu har jag i diskussionen hamnat lite väl mycket på publikens sida, men jag har så otroligt svårt för när folk sitter här i Sverige och klagar på hur folket nere i Barcelona (som är de verkligt sanna fansen) skall tänka och agera i förhållande till sitt lag.
Annons: