/spanien/barcelona/forum/2106.aspx/spanien/barcelona/forum/2106.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gabriel
2015-10-22 15:31
Barcadinho Tack, den hade jag redan hittat. Försöker hitta den videon där man ser alla domartabbar, uteblivna straffar mm mot oss. Någon som kan få tag på den?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2015-10-22 15:10
Barcelona are awaiting outcome of police investigations regarding pressurized linesman. If confirmed, they expect severe sanctions. [sport]

Jag fullständigt njuter av dessa nyheter. Att se hur fusket håller på att avslöjas ger mig så otroligt mycket chill i kroppen.
Shanghai - frågan är vad för kontakter det är som Real Madrid verkligen har? Det pågår ju fusk på oändligt många fronter att jag nästan tappat räkningen. Ronaldos guldboll är svårt att glömma och jag kan fortfarande inte släppa hur han helt orättvist vann den. Säsongen 11-12 var ju en stor parodi felaktiga domslut för Reals del samtidigt som vi blev nekade på 20 straffar sammanlagt den säsongen.
Barcelona Shanghai
2015-10-22 14:30
Snälla, påminn mig inte om säsongen 2011-12. Det räcker inte med att de köper spelare för astronomiska summor, utan man mutar domare, FIFA, UEFA. Det tar inte stopp där? Vem minns inte när Atlético de Madrid blev rånade på CL? 5 minuter tillägg. Den där Florentino Perez leker Pablo Escobar. Men de kommer bli avslöjade hoppas jag.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2015-10-22 14:27
Varsågod. Finns säkert flera
Barcelona Gabriel
2015-10-22 14:21
Någon som kan fiska fram den där videon med alla domartabbar säsongen 2011-2012 senast Madrid vann ligan?
Barcelona Barcadinho.
2015-10-22 14:21
Spanska versionen av den italienska Calciopoli.

Jag tror dock inte att skiten kommer komma upp på allvar som i Italien. Madrid har tillräckligt med kontakter att tysta ner allt så småningom

Jag förväntar mig tom stora rubriker snart om påhittade korruption i Katalonien. Ni vet en motgift a la generalísimo på 30-40 talet utan fysisk våld.
En medial våld istället.
Jävla komedi.
Barcelona Katalano
2015-10-22 14:08
Junta Dimision

Om den matchen skulle komma upp som en del av skandalen så skulle hela skandalen bli så mycket större då det kommer att finnas bevis för att en hel säsong avgjorts av fusket. Hoppas det inte är så faktiskt.
Barcelona Junta Dimision
2015-10-22 13:28
Rafael Hernández ?@RafaelH117 45 minför 45 minuter sedan Visa översättning
Reminder that Barça lost the league in the final day of the season in 2014 and Messi had his winning goal… Wrongly called offside.
Barcelona the cameroonians
2015-10-22 12:46
@GauJon-10:


Mascherano spelade Copa America, och gjorde det bra. Därför har han ytterligare en prestation att lägga till "handlingarna".

Men visst är det lustigt, i vissa fall räknas titlar/medaljer högre, ibland har de ingen betydelse alls. Omröstningar i ett nötskal.
Barcelona Barcelonistas
2015-10-22 12:34
Barcelonito - tyvärr så har du rätt detta kmr glömmas av helt och Real kmr komma undan fusket.
Barcelona GauJon-10
2015-10-22 12:32
Hur fan kan mascherano gå före pique eller rakitic före busquets på ballon dor list! Sjukt att även vissa andra spelare från andra lag går före som har inget där å göra..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona the cameroonians
2015-10-22 12:28
Inför att generalförsamlingen samlas på söndag håller direktören för det ekonomiska området, Susana Monje, en presskonferens idag; Angående januarifönstret; "Klubben har möjlighet och förmåga att värva spelare, men från den ekonomiska avdelningen manar vi till försiktighet" Angående den ekonomiska situationen; "Klubben har aldrig varit mer ekonomiskt välmående än nu" Låter lite motsägelsefullt va?
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2015-10-22 12:15
Jag skulle inte hoppas för mycket. Vilka tror ni styr polisväsendet och rättsväsendet i Madrid? Snart kommer en domare ut och säger tvärtom, att vi försökt muta. Sen läggs allting ner, domaren försvinner och Madrid håller på ett tag till.
Barcelona Barcelonistas
2015-10-22 12:09

Tebas (Liga president): "Simeone saying Liga is prepared for Madrid to win? That's a lack of respect, there's nothing predetermined." [sy]

Vi vet att det pågår korruption mr Tebas. Alla kan see det det är inget nytt.Vicente (laywer linesman): "My client contacted colleagues of him, other linesmen, and one said he had been pressurized in same way." [cope]


fler linjedomare har blivit pressade av dom ondskefulla makterna. Korrupta jävla skit klubb. Räckte det inte att man på 50 talet roffa åt sig 5 cl titlar tack vare korruption?


Vicente (lawyer linesman): "My client was told that he shouldn't worry about influencing game, that this had already happened before" [rac1]

Vicente (lawyer linesman): "My client said he was told he'd get a lower ranking if he didn't agree to favour Madrid in clasico." [rac1]


Vicente (lawyer linesman): "Other linesmen were also pressurized. Let's see if they also denounce it. Two or three could in coming days."


Vicente (lawyer linesman): "He wanted the story out there already. He was heavily pressurized and he decided to act now." [md]Korruption härjar i vår liga mina damer och herrar. Nu är det bara att hoppas på att rättvisan segrar.
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2015-10-22 12:04
Btw tråkiga nyheter om gudfadern. Han rökte under hela sin fotbollskarriär. Rökte 2 pack om dagen under långa perioder. Han rökte på bänken ibland tragiskt nog. Att han var bäst på fotboll var bara rå talang och spelförståelse av en annan värld. Han förnyade fotbollen med sin annorlunda stil. Holland-modellen och Barcamodellen och Ajax-modellen är alla Cruyffs verk, underverk. När han slutade röka började han också att engagera sig i frågan, just lungcancer om jag inte minns fel. Skapade en organisation bl a för att hjälpa till. Dags för Barto att ta sitt ansvar, bygga en relation med Cruyff igen och ge all stöd som krävs. Laporta hade tagit hand om gudfadern i dessa tider.
Barcelona Blaugrana91
2015-10-22 11:42
Trams att läsa att Suarez ska offras för Verratti. För det första behöver vi knappast offra någon för att kunna värva Verratti och för det andra så är det löjligt att skrika efter en försäljning på grund av en svag säsongsinledning från en spelare. Däremot håller jag med om att Verratti hade varit en otroligt bra värvning. Står väl mellan honom, Pogba och ev. Gundogan när vi ska värva nytt till mittfältet, även om alla inte är samma spelartyper. Nu i januari hoppas jag att vi går för Nolito, håller ej att ha Munir och Sandro. Hade även helst sett att vi går för en mittfältare redan i januari, men känns väl inte logiskt. Däremot i sommar bör vi gå för helst Verratti och en försvarare (Laporte). Bör inte vara några problem med bland annat nya reklamavtal.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonito / Lucho Enrique 21
2015-10-22 10:41
Går ni som är viktpoliser och väger Suarez varje vecka eller vad är det frågan om? Tror ni tränarna och läkarna värvades precis från div 5? Jävla tjat om Suarez vikt, seriöst löjligaste argumentet man läser här inne. Man spenderar miljoner på läkare o tränare och tydligen har ALLA förutom 4-5 ordbajsande viktpoliser på detta forum missat att Suarez är dunderfet! Lucho är en stenhård tränare när det gäller fysik. Först gnäller samma människor att våra skador beror på hårda träningar och Lucho suger för det. Sen har han inte koll på folks fysik och Lucho suger. Bestäm er. Ska ni klaga hela jävla tiden så får ni bestämma er för en linje. Sen Suarez mot Veratti? Alltså för att ha råd med Veratti måste man göra sig av med en spelare av Suarez kaliber. Men ska vi köpa en gratisanfallare sen? Ta tillbaka Bojan, Jeffren och Asulin? För Lucho förstör ju alla jävla unga världsspelare som lämnar oss och blir Messi i Stoke, Inter osv....
Barcelona Vampíro
2015-10-22 10:28
Det handlar inte ens om Veratti utan att folk efter alla dessa år fortfarande tror att vem som helst kan komma in och lira i Barças anfall för att omgivningen är bra. Det lät exakt likadant när Eto'o spelade, ingen uppskattade hur jävla bra han var egentligen utan det var mer "hur svårt är det när man har Messi, Xavi och Iniesta?" Ja det visade sig vara jävligt svårt då i princip varje anfallare efteråt misslyckades kapitalt trots att de hade världens bästa omgivning. Och sen kom Suarez. Trots en trög start så visade han hur jävla bra han var förra säsongen och jag är inte villig att byta bort honom mot någon spelare i världen. Tvärtom så tycker jag att det finns fler mittfältare där ute som kan komma och lira i Barça än det finns anfallare som hade klarat av Luis roll. Suarez ska vara kvar, Messi ska aldrig mer lira centralt och Veratti kommer inte lämna Paris. End of discussion.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Amo.38
2015-10-22 10:17
Shanghai Killen tjänar miljoner och är uppenbarligen lite överviktig, inte okej alls! Ser ut som Bambi på hal is när han spelar just nu.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2015-10-22 10:16
Att en spelare är i svacka är normalt. Messi har haft dålig form, Neymar, Ronaldo, Lewandowski (som alla dör för just nu). Den enda anpassbara anfallaren i världen är just uruguayaren. Hans kreativitet och intelligens öppnar luckor för hans kamrater.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Shanghai
2015-10-22 10:11
Kan ni sluta hacka på Suárez? Så otacksamma många är härinne eller så är det p12or som fixar SF-konto och kommenterar och tror det är karriär. Nej, årets bästa spelare skall verkligen inte lämna. Vi köpte honom dyrt och han gav valuta. 2 galanta mål på bortaplan mot City. 2 fantastiska tunnlar på dyraste backen någonsin och som sedan blir mål. 2-3 assists mot Bayern München. Han gav oss ledningen i CL-finalen mot starka Juventus. Han avgjorde matchen prestigemötet mot Real Madrid. Dessa är viktiga mål som varken Messi eller Neymar gjorde, sen har vi p12or som skeppa iväg säsongens lirare. Tillbaks till verkligheten eller så kan ni fortsätta och spela karriär.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
2015-10-22 10:00
Vad i frågan förstod ni inte? Hade ni kunnat offra suarez för veratti då det är något sånt som krävs för att landa honom?!?!? Det är fan betydligt lättare att ersätta suarez än att ersätta xavi. Vad har vi för problem i dagens Barcelona? Mittfältet! Varför? Vi har ingen kontroll! Hade vi fått det med veratti? Garanterat! Nu är det inte så att vi bara vill bli av med suarez för nöjets skull
Postat via SvenskaFans-appen
Mascherano#14 el Jefecito
2015-10-22 09:38
MSN bör alltså enligt vissa här inne splittras? Ärligt, skärp er!

Skulle kunna skriva hur mycket som helst men känner att det borde räcka att påminna er om vad vi såg MSN göra tillsammans i våras. Känner ni fortfarande att MSN måste splittras så ber jag er att tänka på att säsongen har hållit på i två månader, det är ca sju månader kvar på den. Får de bara vara lite skadefria så finns det absolut ingenting som talar emot att alla tre (även Suarez alltså) kommer att hitta formen igen.

Fan, det finns ändå vissa nackdelar med yttrandefrihet ;)
Barcelona Andresito
2015-10-22 09:29
Tydligen flera personer som hade bytt ut Suárez mot Verratti, men än så länge har ingen kommit med en vettig ersättare för vår #9. Det finns ingen ersättare i dagsläget som hade gynnat Barca bättre än Luis, varken mittfältare, ytter eller forward. Trion som av många anses vara historiens bästa ska alltså upphöra efter bara 1-2 säsonger. Är ingen nyfiken på hur det kommer se ut när Neymar, Suárez och Messi är ännu mer samspelta? Hittills denna säsongen har de tre ännu inte hunnit spela ihop sig på grund av både Copa America och skador/sjukdom. Vi är bara i oktober, ge det lite tid så kommer både Suárez och hela laget komma igång, speciellt med nya hungriga spelare i Arda och Vidal. Både mittfältet och anfallet kommer bli pressade att prestera eller annars hamna på bänken.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gio Style
2015-10-22 09:28
neymar JR

Det är lika dåligt att byta ut någon så fort man tycker sig hitta någon annan bättre, ännu mindre om spelarna inte ens spelar på samma position (!?).

Det är är världsfotboll vi snackar om, går inte att ha världens bäst spelare på alla positioner, vi är inte ensamma på toppen.

Vem ska ersätta Suarez btw?
Tro mig när jag säger att Verratti vart min drömvärvning i 2 år men under LE är det viktigare med Suarez löpstyrka och andra egenskaper än att ha en Verratti eller Thiago på mittfältet.

Säljer vi Suarez någon gång dem kommande 2 åren gör man bort sig. Han har en förmåga att kliva fram i dem stora matcherna för att han är en Jävla vinnarskalle, sånna är guld värda.

"Offrar" du Suarez för Verratti så kan du inte ersätta med Aguero, det finns inte på världskartan att man offrar en anfallare för en dyr mittfältare för att sedan lägga sjuka summor på ännu en anfallare.

Så den planen kan du stryka om du nu skulle offra Suarez för att få Verratti.
Så hur hade du löst det?
Barcelona neymar JR
2015-10-22 09:23
Vampiro Nja Messi som falsk 9 när han är hungrig är något helt annat än det vi såg under Tata. Just nu så är han alldeles för långt ifrån målet Veratti är inte tillgänglig för den delen heller. Önsketänkande och "långsiktig planering"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vampíro
2015-10-22 09:21
Att spela med Messi som falsk nia igen hade varit det sämsta man kan göra. Agüero? Sen när blev han tillgänglig? Nej vi som följt Barça vet att i princip ingen anfallare har lyckats som center senaste 6-7 säsongerna så det hade varit självmord att kasta iväg den enda som har varit framgångsrik. Suarez ska ingenstans trots sin usla form.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Gabriel
2015-10-22 09:21
Godmorgon alla! Kommer att börja dagen med en otroligt tråkig nyhet. Johan Cruyff har blivit diagnostiserad med lungcancer. Det är i princip allt man vet än så länge om saken, mer uppgifter kommer säkerligen att komma under dagen. Animo, leyenda!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Messi är fotbollsgudens son
2015-10-22 09:20
Om Real har haft något med domaraffären att göra och det kan beläggas bör det väl bli enkel biljett två-tre divisioner ner.

Det har länge gullats med den klubben på ett sätt som påminner om hur Sovjetmakten gynnade CSKA Moskva i hockey, det är statsmaktens och den f.d. diktaturens lag. Det är en skamfläck som det är svårt att tvätta bort.
Barcelona neymar JR
2015-10-22 07:08
Giostyle Nja, veratti håller en jämnare nivå därav faller mitt val på honom Vampiro Striker/winger (då Messi kan återfå sin roll igen) har du en mängd att välja mellan. Bl a aguerro. ----------- Nu var det inte frågan om att sälja suarez utan en uppriktig fråga om man hade kunnat offra honom för att ro hem veratti. För mig är svaret självklart Har inga problem med suarez utan har bara problem med hans vikt
Postat via SvenskaFans-appen
Annons: