/spanien/barcelona/forum/21052.aspx/spanien/barcelona/forum/21052.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gud är störst!
2008-08-01 11:40
Men herregud vad alla argentinare attackerar Messi han är ju bara fan 21 år vad tror de om honom igentligen? Han har ju inte ens växt upp ordentligt än han är fortfarande riktigt ung.
Barcelona Rambla (Firenze)
2008-08-01 11:23
Nu narmar sig min vistelse har i Firenze sitt slut. Det har varit ett par underbara dagar med onsdagens match som absoluta hòjdpunkt. Mitt plan gàr fòrst i kvall, sà jag har lite tid att spendera. Jag hade tankt fòlja lottningen till cl-kvalet.

Lionel M:

Jorden runt ar val att òverdriva? De àker òver till USA och stannar dar i 6 dagar. Visst kan man tycka att det ar en onòdig resa men tyvarr sà uppvisningsspelar dagens storklubbar just pà detta vis. Jag laste nàgonstans att klubben fòrlorar ca €1m i ersattning fòr att Messi inte àkte med.

Ja det verkar vara Pep som ar den som tjurigt vagrar behàlla Samu. Om anledningen ar att Samu inte skulle vara en lagspelare sà kan man ju bara skratta àt Pep omdòme. Ar det nàgon som ar en lagspelare pà planen sà ar det Eto'o. Det ar nog utanfòr planen som Pep har sina tvivel nar det gallar lejonet. Lite konstigt kan man tycka. Pep ar en arlig manniska och sager alltid saker face to face till nàgon utan att tveka. Ungefar som Eto'o, som aldrig varit radd fòr att saga sin mening face to face. Det ar val detta som gòr att han kanske fòrsvinner, hans frispràkighet.

Samu till Roma? Skulle inte tro det. Roma har ett lònetak pà €2,5m. Hur skulle de kunna ge honom de €8m netto som han begar, utan att de andra spelarna i truppen protesterar?

Lustigt hur Atlético-redaktionen tror att Hernanes skulle vara ett billigt alternativ. Barça har hela sommaren fòrsòkt varva honom men Sao Paolo har konstant vagrat att sanka sitt krav pà €25m. Dessutom sà har Barça en òverenskomelse med Hernanes, som verkligen vill till Barça.
Barcelona Heywood Jablome
2008-08-01 11:23
Du ska inte byta namn till Pep Guardiola - El Mister?
Barcelona Henk Ten Cate - El Mister
2008-08-01 11:11
Ämne: Jag blir orolig.
Nu....
Jag läste idag och på Barcas hemsida att för att minska jetlagen så kommer spelarna i runda slängar vara vakna så mycket som möjligt, ungefär 24 tim för att komma i rätt tidsbalans borta i USA. Blir samma sak när dom skall hem sen igen, ungefär.

Läste på SPORT att Pep har satt lag på strikt diet nu. Inga läskedrycker, kakor/bullar what so ever. Bra tycker jag. Dessutom minskar han på annat onödigt fett. Rijkaard använde sig av frihet under ansvar och det funkade väl bra de första säsongerna men mindre bra de två senaste. Pep kör hårdare och dessutom skall spelarna äta tillsammans även hemma i Barcelona emellan de dagar dom har 2 pass om dagen.
Barcelona barcadinho
2008-08-01 11:04
Det är egentligen inte bara vi här i forumet som vill ha Etoó kvar.

Idag var Marquez nästa spelare på tur som uttryckte sig positivt om Etoó (se Sport). Och förut läste vi om Iniesta och Xavi som sa nästan samma sak.

Hela den här historian är pinsam.

Jag trodde hela tiden att det var Laporta som drevde försäljingen bakom allt (pga av "bråket" innan matchen mot United bland annat).

Men Laporta har också gjort en U-sväng och öppnat dörren för att lejonet ska stanna.

Det är alltså Pep som inte vill ha honom kvar, trots många reaktioner. Jag brukar läsa inlägg i andra sidor (inte bara här) och jag har lagt märke till att inta precis ALLA vill att lejonet ska stanna. En del vill inte.

Men det är pinsamt alltihop i vilket fall.

Anledningen i korta ord att Pep vill sälja honom är: Pep bedömmer att Etoó är inte en LAG spelare, utan aldelles för JAG spelare. Dessutom så vill han att alla tre stora från Rijkaards tid ska sluta (det är bara lejonet som är kvar).

Och det är inte alla som håller med honom, men det han som bestämmer.

Håll tummarna tills kl 12:00.
Barcelona Heywood Jablome
2008-08-01 11:03
Marca är en rolig tidning. Bortsett från att de har sagt att Ronaldo ska skriva på så skriver de nu att Alex Ferguson säger att han ska lämna United om Ronaldo lämnar.

Oherregud...
Barcelona Lionel M.
2008-08-01 11:02
Jag blir orolig.
Nu gör laget en till världen runt-turné. Från Spanien, till Skottland, till Italien och nu till USA. Om jag inte minns fel så ska vi till fler ställen.

Kroppen tar oerhörd stryk av att resa runt så mycket och jag kan bara tänka mig spelarnas trötthet av Jetlagen som de kommer uppleva nu när de är i USA (eller för den delen, när de kommer hem därifrån).

Färre destinationer och mer trygghet är att föredra anser jag.

Någon som har koll på hur spelarna behandlas på denna turné för att minska trötthet och slitage?
Barcelona Klint
2008-08-01 10:40
Intressant länktips angående Silva.
Barcelona Smogen
2008-08-01 10:39
Har varit borta en vecka på Malta, kan rekomendera vädret men inte maten....
Hur som helst, hoppades idag få läsa något av följande "Eto'o to stay at Barcelona" eller "Finally, Silva has sign for Barcelona".
Kan bara konstatera att ingenting har hänt medan man haft semester, annat än att jag missat några fina träningsmatcher. Synd.


Kolla också länktipset, står att Barcelona seglat upp som världens populäraste fotbollsklubb och sen värderar man även ungdomsakademierna på världens klubbar.
Barcelonas beräknas vara värd mest på hissnande 120£ milljoner, två hamnar Real Madrid med 50£ mille.
Barcelona san_miguel
2008-08-01 10:38
Hej.

Egentligen förstår jag inte varför nästan alla här håller på och tjatar om att man måste behålla Eto´o. Om han nu inte ingår i Peps planer så är de bara dumt att försöka hålla honom kvar. Finns inge värre en om en ledning skulle behålla spelare utan att tränarn vill de samma sak med värvningar.
Barcelona Rodriiguees
2008-08-01 09:44
Är det någon kan förklara exakt v a r f ö r barcelona vill sälja Samu?
Jag förstår verkligen, verkligen inte det! Är det någon som ska vara kvar så är det ju han? Hur många mål gjorde han förra sässen, typ 14 på 16 matcher och ledningen vill bli av med honom?!?!?! Finns ingen logik i detta och jag hoppas innerligt på att han stannar! Jag menar .. vem ska löpa, riva, slita och pressa motståndarnas backlinje? Han är som gjord för det, så att vi vinner boll högt upp i plan! Hoppas Senor Pep får in det i sitt huvud, förstår inte vad han har emot honom...
Visca el Barca!
Barcelona marcus
2008-08-01 08:39
Säger också tack för Oleguer och kommer minnas honom ifrån matchen emot Benfica (har jag för mig det var) där hela vårt försvar var skadebelagt och endast Motta och Oleguer fanns till förfogande. Han var var personen som skulle axla hela försvaret och som han gjorde det.

Han var överallt. Likt Puyol under sin topp (även om han inte är så dålig idag precis.)

Spela sådär. då är Ajax i CL nästa år!
Barcelona Duda
2008-08-01 04:12
Klockan 12:00 prick visas lottningen på Eurosport och håller på, enligt tablån, i femton minuter...
Real Madrid RonaldoR9_luiz_
2008-08-01 02:55
Jag kommer hit för att jag vill gärna veta om lottningen imorn grabbar.
Kan någon av er säga när och var det sänds? Vill följa det och se vilka spanska lagen får möta.

Tack på förhand.
Barcelona Adrinho
2008-08-01 02:54
Såg att vissa har frågat om El Clasico från 19 november 2005 (0-3).Jag kan ladda upp den på Rapidshare eller någon liknande tjänst.Någon som vet vilken tjänst som är snabbast?
Barcelona BlueRed.
2008-08-01 01:53
Ämne: Nån som kan förklara....Dizzy

Jag uppfattar det som om Bronzetti säger att Silva inte kommer gå till Roma, utan till Barcelona, och att Barcelona håller på just nu med affären.
Barcelona Johan Cruyff
2008-08-01 01:27
Ser verkligen lovande ut inför nästa säsong, känns som man gått och väntat på en riktig demontränare a la Mourinho, men jag tror att Guardiola har hjärnan och skärpan som man måste ha för att få ut max av dagens trupp.

Den som lever få se, verkar dock inte bli
Laporta. Känns som han är rätt pasé om inte annat. No tenes verguenza Laporta!

Visca el Barcelona!
Barcelona Dizzy
2008-08-01 01:20
Nån som kan förklara länken? Roma Nej men Barcelona kanske för Silva?
Barcelona Tot_El_Camp
2008-08-01 01:13
BarcaFan! : Grattis till barnet! Har själv en liten vild pojke på två år. Se fram emot långa nätter framöver ;)

Bra att Messi fick åka till OS. Det förtjänar han! Klarar vi inte CL-kvalet har vi ändå inget att göra i Champions League. Löjligt av ledningen att gå så långt. Messi är en fantastisk fotbollsspelare, men nog ska vi kunna klara kvalet utan större problem utan Messi.
Barcelona Heywood Jablome
2008-07-31 23:44
BarcaFan! // Nej, det är så att våra motståndare i Champions League-kvalet kommer att lottas imorgon och då var några inte säkra på om vi kunde få ställas emot Atl. Madrid (inklusive jag) sen så kom det fram att två lag från samma nation inte kunde ställas emot varandra. Varför vi inte vill ställas emot Atl. Madrid? Det är ett bra lag och risken att slås ut i kvalet till Champions League skulle öka. Som tur är så kommer det inte hända.

Grattis till ditt nyfödda barn :-)
Barcelona BarcaFan!
2008-07-31 23:28
Tjena killar , jo det e så att jag har haft det väldigt upptaget med min fru o mitt nyfödda barn. Men ja har en fråga eftersom ja har inte hunnit se alla nyheter om silly season o det men varför vill ingen möta Atletico?


Barcelona Ordem e Progresso
2008-07-31 22:52
Jönköping Södra ;)
Barcelona Saman.
2008-07-31 22:44
Oj vad man längtar till säsongsstart och CL och allt annat smått och gott. Kan man hoppas man på ett Barcelona som snittar 3 mål per match, måne? :)

Ska snart flytta till Jönköping nu är det någon som vet något fotbollslag som man kan gå med där?
Barcelona FCB_armin
2008-07-31 22:13
OLEGUER PRESAS ! 3
Barcelona Barcelona #7
2008-07-31 22:08
Heywood Jablome

Haha
Barcelona Heywood Jablome
2008-07-31 21:57
Förlåt, nu är det ändrat. Nu vet jag varför mina lärare alltid bad mig läsa igenom det jag har skrivit.
Barcelona Ordem e Progresso
2008-07-31 21:53
Nu antar jag också att det är du som har skrivit artikeln "Oleguer tackar för sig"
Barcelona Ordem e Progresso
2008-07-31 21:52
Heywood

Det Palle antyder på är att du har skrivit att han är en stor människor när det ska vara människa. :)
Barcelona Dizzy
2008-07-31 21:51
Var inne nyss i Reals forum och läste att en hade skrivit det är typ 30 dagar kvar till transfer grejen stänger.

Tycker Barcelona har värvat hur bra som helst! Bra jobbat:)
Barcelona Heywood Jablome
2008-07-31 21:44
Barcelona # 7. Du har rätt och jag är snabbare i fingrarna ;-)

Palle Kuling.... Yes?
Annons: