/spanien/barcelona/forum/21043.aspx/spanien/barcelona/forum/21043.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gaucho 10
2008-08-03 13:16
Jag har en bra känsla av att vi kommer få sjunga det här när 38 omgångar har spelats!:)
Barcelona De Assis
2008-08-03 12:52
några som inte har kanalerna som inte visar matchen mot Chivas?
Länktips!
Visca El Barca !
Barcelona tribente_magico
2008-08-03 12:34
känns som att barcelona i år kommer bli ett nytt storlag som kommer gå långt i alla turneringar dom är med i, och inte mätta för fem öre. och har den där höga pressen som va så vägvinnande för ett par år sen, och sen att en del b-lags spelare kommer få sitt genombrott, tänker främst på jeffren. Det bådar gott.
Barcelona Rambla
2008-08-03 12:32
Clichy #22:

Tydligen så undgick min gliring till Wenger dig, så jag ska försöka vara lite tydligare. Han gnäller lite på hur storklubbar snor hans spelare när han själv gör precis samma sak med talanger utvecklade av sina moderklubbar. Jag menade då lite skämtsamt att Wenger inte ser sin egen klubb som en storklubb om han inte nämner det. Alltså, jag gjorde inte någon djup analys huruvida Arsenal är en storklubb eller inte utan var bara skämtsam.

Jag är ledsen om det sårade dig och ditt arsenalhjärta, men som sagt så var jag inte speciellt allvarlig eller seriös. Dessutom, så är inte min "analys" tagen från fotbollskanalen.se. Detta har det skrivits om i en rad olika utländska tidningar, som fotbollskanalen.se som vanligt baserat sin artikel på utan att nämna källa.
Barcelona Lujàn
2008-08-03 12:25
KW

I en intervju med El Mundo Deportivo säger Txiki att det beror på Eto'o.

Kolla länktips.
Barcelona Palle Kuling....
2008-08-03 12:15
Menar du hur man gör en film eller hur man lägger upp en film på youtube?
Barcelona PILMÀ (Blaugrana en mi corazón)
2008-08-03 12:07
Nån som kan hjälpa mig om hur man gör egen video i youtube.
Tack i förhand

kontakta mig gärna via PM.
Spanien Clichy #22
2008-08-03 11:38
Rambla//

Om man kallar det att analysera djupare så vill jag inte veta hur det ser ut här när man analyserar ytligt.. Jag menar, en bråkdelsdjup analys måste väl åtminstone fundera kring vad man menar med storklubb innan man stämplar något som storklubb eller inte. Är det en anrik historia? Är det tabellplacering? Är det ekonomiska muskler eller politiskt inflytande? Är det hur stor transferbudget man har? Det är ju inte direkt någon hemlighet att Arsenal inte är en storklubb i alla dessa avseenden.

Att underlaget för analysen är taget från fotbollskanalen, well...

lagkaptenen//

Att du indikerar att Wenger är senil är ju bara idiotiskt och skämmer ut Barcelonasupportrar. Eller är det bara så att du stämplar människor över 50 med ett annat perspektiv än ditt som senila för att inte behöva ta deras åsikter på allvar?

Ber om ursäkt av vettiga barcelonafans för att jag kommer in och tar upp det här. Men när någon hoppar på klubben man älskar.. ja ni vet.
Barcelona Criff
2008-08-03 11:08
BeautifulBarca, Om det är en sån jävla löjlig diskussion, varför är du tvungen att lägga ett argument då? Kom du på en bättre diskussion eller bara va tyst helt enkelt.

A.Gaudi, Alla spelare blir bättre med sin egen publik i ryggen, samtidigt som att Barcelonas spel blir lättare med stora ytor där spelare som Messi med flera kan vända upp och komma springandes mot målet.

Ganska känt att när Barcelona får hög press mot sig och ytorna krymps så är vi chanslösa, om inte Pep kommit på någon ny taktik som gör att vi kan undkomma det i framtiden.
Barcelona Mot Nya Tider
2008-08-03 10:52
Ifall man är ute efter billiga biljetter till en match på Camp Nou, vart vänder man sig då?
----Messi----
2008-08-03 10:46
"Drogba är en irriterande och dryg spelare."

Underbar beskrivning på honom.
Barcelona KW
2008-08-03 10:28
Hur har snacket gått om Eto'o på sistone? Kommer han att stanna?
Barcelona BeautifulBarca
2008-08-03 02:25
Jävla löjlig diskussion. Båda klubbarna ser till sina egna intressen!
Fusk är det inte så länge ingen bryter mot reglerna. Så här långt har ingen gjort det.
Barcelona A.Gaudi
2008-08-03 02:05
Fast i Messis fall är det väl nästan så att han, om någon spelare, trivs på en liten plan med små ytor. ingen är lika bra som honom på att dribbla och han söker sig ju alltid till de små ytorna. han är väl inte en av de spelare som tjänar massvis på camp nous väldiga matta.
Barcelona SaM__-
2008-08-03 01:52
Heywood Jablome //

Öhh, Det var ett riktigt värdelöst exempel. Och exakt varför bör SF orum stängas ner för att man har massmedia som grund? Forumet är väl tillför att diskutera varandras åsikter och självklart Barca.
Barcelona Andreas-3
2008-08-03 01:52
Criff det är inte mygel.
Det är tillåtet att göra det och flera klubbar brukar göra det. Man gör det endast om båda klubbarna kommer överens om det. Det andra laget vinner också på det eftersom dem kommer sälja fler och dyrare biljetter än om dom har fölorat första matchen med 4-0 t.ex.
Barcelona Andreas-3
2008-08-03 01:52
Criff det är inte mygel.
Det är tillåtet att göra det och flera klubbar brukar göra det. Man gör det endast om båda klubbarna kommer överens om det. Det andra laget vinner också på det eftersom dem kommer sälja fler och dyrare biljetter än om dom har fölorat första matchen med 4-0 t.ex.
Barcelona Criff
2008-08-03 01:24
tarrak, okej väldigt skumt enligt mig. Kan dra några exempel på varför jag tycker det är fuskigt.

Messi kommer inte vara med i första matchen, alltså den som spelas borta, men han spelar returmatchen på Camp Nou.
Var tror du Messi är bäst? På en liten risig matta i Polen, eller på Camp Nous breda matta där han får massa med yta?

Barcelona är också kända för att ha lättare att vinna över 2 matcher om dem får hemma matchen som retur match.

Enligt mig är det lite mygel. Ni får tycka precis vad ni vill. :)
Barcelona Heywood Jablome
2008-08-03 00:53
SaM__- // Med den logiken så borde svenskafans diskussions forum stängas.

Scenario: 0-0, Eto'o får ett friläge och han missar, och jag tycker att han borde göra mål. Är det fel av mig om inte jag kan göra mål på exakt samma läge?
Barcelona SaM__-
2008-08-03 00:50
Jag tror inte riktigt du förstod vad jag menade, men sak samma. Hela poängen med mitt inlägg var att man istort sett kan ha massmedia och dyligt som grund av att dömma en spelare vilket i sin tur blir en personlig åsikt. Annars ska det vara att du känner spelaren. aja sak samma nu :)
Barcelona lagkapten
2008-08-03 00:50
Ämne: Gud är störst!:

N....
Rambla

Hehe, så kan man också se det ;) Bevisar bara hur "mycket" Wenger tänker innan han yttrar sig :P


Angående diskussionen om Drogba, behöver man inte vara någon psykolog för att se att Drogba inte är den mest sympatiske spelaren i världen.
Han är bland de svinigaste anfallarna som finns och jag hade verkligen inte velat se honom i Barça.

Sen att han är 30 år är inget plus heller, även om han är en mycket bra spelare.
Summa summarum: Drogba verkar vara ett svin både som spelare och som person och det finns många exempel som tyder på detta.
Barcelona Heywood Jablome
2008-08-03 00:48
Gauho_10.// Drogbda är dryg och irriterande. Det är precis det han är.
Barcelona Gaucho_10
2008-08-03 00:43
Good point there Sam, jag är inte heller så förtjust i den ideen att drogba ska komma hit, men att gå till personangrepp å kalla honom för "dryg och irriterande" utan grund är bara fel och dumt.

Man det är helt ok att säga: Jag vill inte att han ska kma pga. han är en dålig fotbollspelare osv.

Och du behöver inte bli så defensiv så fort någon försöker diskutera med dig
Barcelona SaM__-
2008-08-03 00:38
Ämne: Så vadå, ni tror på ....
hehe, Nej. Inte det allt handlar om. Drogba är med all sannolikhet en riktigt skön person om man kände honom. Men allt handlar egentligen om vad man själv tycker. Min åsikt kanske är att jag inte vill ha Drogba i klubben. Om du vill det så fine, men det ändrar fortfarande inte min åsikt.

Dessutom att dömma en spelare utan grund så ville jag bara klargöra att vi supportrar oftast nås av massmedia eller det vi ser live på planen. Sedan är det personlig kontakt som gäller om man ska kritisera eller dömma en spelare.
Barcelona tarrak
2008-08-03 00:35
Criff

Nu sitter jag inte på några direkta exempel, men det är inte ovanligt att lag i de tidigare rundorna byter hemmamatcher på grund av de skäl Barcadinho tidigare angav. Om det skulle finnas några oegentligheter i det här fallet kan du vara säker på att det ger utslag utanför ditt huvud, exempelvis i Marca och AS.
Barcelona Rambla
2008-08-03 00:33
Ämne: Så vadå, ni tror på ....
Suck, jag ger upp....
Barcelona Gaucho_10
2008-08-03 00:30
Så vadå, ni tror på allt som de skriver eller?

Att du inte gillar Drogba är fine by me, men att kalla honom för dryg och irriterande utan ngn grund är lite överdrivet...
Barcelona Rambla
2008-08-03 00:25
Gaucho_10:

Ursäkta, men vem är du att tala om för mig om jag gillar en spelare eller inte? Om det krävs att man måste vara barndomsvänner med spelarna man diskuterar här inne så kan vi lägga ner all diskussion med en gång, eller vad tycker du?

Jag vill inte ha honom i Barcelona så enkelt är det. Gillar du inte det, är det ditt problem och inte mitt, och är något du får leva med.
Barcelona SaM__-
2008-08-03 00:25
Gaucho_10 //

Sluta dömma personer utan någon grund? Vad är en så kallad "grund" för dig då? Att man ska ta personlig kontakt med spelaren? Klart man har massmedia och prestationen på plan som grund om man ska kritisera spelare. Annars är det väl personlig kontakt som gäller?

Jag tycker personligen exempelvis att C.Ronaldo är en väldigt osäker person som inte har någon respekt. Varför tycker jag det? Därför att han nyligen skrivit på ett kontrakt för Man U och nu vill lämna. Då kan man ställa sig frågan vart jag har hört alla uttalanden om att han ville lämna, jo massmedia.
Barcelona Gaucho_10
2008-08-03 00:20
Rambla

Menade inte att vara respektlös, men är du så pass naiv att du dömer en spelare utifrån vad han gör på planen? Bara föratt han är en jävel på planen så betyder det inte att han är en jävel utanför planen eller hur?

Så du borde nog skippa BS och sluta döma personer utan ngn som helst grund
Annons: