/spanien/barcelona/forum/21000.aspx/spanien/barcelona/forum/21000.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Gaucho_10
2008-06-22 14:22
Rambla

40 miljoner är väl inte alltför mycket om man ska köpa C.Ronaldo , om Nike betalar resten, eller?
Han är fortfarande ung och hyperbra, sen ang. att det ska bli problem i omklädningsrummet..vi vet ju ingenting om det, det kan ju bli så att det klickar och alla ler och är glada (jag vet, jag är lite väl naiv nu), men att dissa en spelare pga. attityd är väl lite att ta i.
Säger bara: C.Ronaldo, du är hjärtligt välkommen!
Barcelona SaM__-
2008-06-22 14:21
Ämne: SaM:

Ronaldinho v....Ja helt klart!. Det Ronnie var under de två säsongerna tvivlar jag på att någon kommer klara av. Synd bara att det varade i 2 år om inte pep får han på andra tankar då :)

Apprå på något helt annat. Kollade upp lite om Zhirkov, född 1983 20 augusti. 24 år, kan det stämma?
Barcelona Rambla
2008-06-22 14:15
SaM:

Ronaldinho var helt makalös under två säsonger, bättre än C.Ronaldo någonsin kommer att bli. Trots det så skiter det sig för eller sernare, vilket det också gjorde efter två säsonger, det blir osämja i omklädningsrummet (ja om man ska tro alla rykten) osv. Man löper samma risk med C.Ronaldo är jag rädd för.

Vi har andra spelare som kommer att blomma ut från de egna leden. Jag ser hellre att de får chansen än slänger bort sådana summor på 1 spelare.
Barcelona SaM__-
2008-06-22 14:15
Angående Adebayor tror jag inte han är så dum och väljer Milan. Killen vill väl spela CL eller? :S
Barcelona barcadinho
2008-06-22 14:13
En sak som jag tog upp förut flera gånger, men det känns aktuellt igen efter Captains artikel.

Det är nästan det mest vanliga att ha 8 backar i en trupp. Det är inte alls konstigt.
Nästan varje klubb består av 8 backar.
Oftast ser en trupp så här:
2 målisar.
8 backar.
7 mittfältare.
7 anfallare.
Totalt 24 spelare.

Man behöver mera backar än anfallare el mittfältare, eftersom man brukar nästan alltid ha 4 stycken på plan (men oftast 2 eller max 3 anfallare).

Inför säsongen 07/08 hade vi också 8 backar:
Abidal. Sylvinho, Milito, Puyol, Olegeur, Zambrotta, Thuram och som en backup Marquez (som kunde spela också en pivot).

Inga konstigheter alltså!

Men jag känner igen Captainens artiklar och inlägg. Han avgudar offensivt, " total-holländsk" , snabbt fotboll.

Jag med älskar samma sak.
Men vi glömmer inte att man bygger laget nerifrån. Nån måste försvara.
Barcelona SaM__-
2008-06-22 14:12
Ämne: Inte för att Tuttosp....
När det gäller den fronten på Ronaldo så håller jag med dig. Jag tål inte heller honom men ska man vara blind och bara se det fantastiska han presterar så skulle det vara fotbolls-godis med han på ena kanten.

Men nu har ju ändå marrängerna satt ribban på sisådär 80 milj euro vilket är ett skämt pris, helt sjukt för 1 spelare.
Barcelona Rambla
2008-06-22 14:06
Inte för att Tuttosport är en trovärdig källa i Italien, men vid alla gudar låt det vara sant att Adebayor föredrar Milan.

C.Ronaldo må vara en jäkligt bra spelare, säkerligen världens bästa säsongen 07/08. Trots det så vill jag under inga omständigheter ha honom till Barça. Kalla mig knäpp men jag tål honom bara inte och som någon skrivit tidigare. hans karaktär passar som handsken i en klubb som Real Madrid. Nu ser det tack och lov ut som om jag knappast behöver vara orolig över att han hamnar i Barcelona.

Till sist, trevlig krönika Captain. Jag delar dina tankar när det gäller Peps taktiska briljans och hur han brinner för denna klubb. Även om liknelserna vid vissa spelare inte var spot on. Puyi och Rafa är ju rena motpoler om vi ska vara ärliga. :)
Barcelona SaM__-
2008-06-22 14:06
Heh, inte för att jag tror att priset i den här artikeln stämmer. Men skulle ett fast-pris på 10 miljoner euro vara för Arsjavin är det ju ett cirkus-pris för en sån spelare. Då måste man ju nästan slå till. Men inte för att jag tror att det stämmer direkt:)
Barcelona OkkaPokka1
2008-06-22 14:05
Men Ronaldo är en gnällspik!:D Jag gillar fighters mera, Sen så går de inte att komma ifrån att Ronaldo är en grym spelare, men jag får bara en känsla av att han skulle ta för mycket plats i Barca

Jag kanske bara är naiv ;P
Barcelona Barcalonawi
2008-06-22 14:03
En väldigt bra krönika culéz.. bland de bästa jag läst på länge ;)

CAPTAIN FANTASTIC.. Ha en bra semester!
Barcelona SaM__-
2008-06-22 13:59
Okkapokka1 //

Där tycker jag du är lite naiv. Inte skulle vi tacka nej till Ronaldo? Det är nog själva priset på honom som gör det omöjligt och helt orealstiskt (ja, om man inte är marräng då). För annars är Ronaldo, tillskillnad från Messi, en annan spelstil som har mer el mago/finess i sig.

Däremot en spelare som Arsjavin, som jag inte alls skulle tacka nej till, kanske man bör tänka efter lite. Vi har han redan i Messi men som jag skrev skulle jag inte gråta om ledningen beslutade att köpa honom:)
Barcelona OkkaPokka1
2008-06-22 13:53
Bra krönika av Captain Fantastic! he did it again ;D

Jaag vill verkligen inte ha Ronaldo i Barca. Låt han gå till Real istället. Han må va bra men han är inte en Barca-typ. Vi har Messi så.
Barcelona SaM__-
2008-06-22 13:51
CAPTAIN FANTASTIC/

Intressant krönika, speciellt när du skriver om likadana spelstilar på varadera kant. Men din teori spricker ändå lite och jag håller inte med när du exempelvis skriver att säsongen 05/06 hade vi "likadant" på ytterbacks-platserna. Vad jag minns av den säsongen så var Belletti backup till en viss Oleguer och hans offensiv var inte direkt den bästa va? Så där hade inte Barca lika.

Sedan att du nämner Puyol och Marquez som relativt lika anser jag inte heller stämmer. Själv tycker jag dem är ganska olika då Puyol är krigaren och Marquez finliraren som sköter uppspelen. Eller har jag fel?

På ytterforwards-platserna var det inte heller alltför lika säsongen 05/06. För det första var aldrig Messi ordinare under den tiden utan vi hade en breddare a lá Guily och så hade vi då El Mago på andra sidan. Så hela "Symmetri" teorin tycker jag inte instämmer alls på säsongen 05/06 och jag tror inte att båda lagdelarna (vänster och höger halva) ska fungera på samma sätt och mer eller mindre bestå av spelare med samma karaktärer.

Nej vi måste ha mixen som den fantastiska säsongen 05/06, en breddare, en djupledslöpare (van bommel) en el magoo o ett lejon. O
Barcelona Ciao-V
2008-06-22 13:51
Ämne: För er som inte vet,....Vem har sagt att han är talang?

Det jag skrev menar jag med att han har potential att bli ännu bättre än vad han är idag.
Det kan man bli även om man är 26 år.
Är du med?
Barcelona Antonio Puerta
2008-06-22 13:50
Grabbar och det känns klart att Barca ska köpa en "Tank" som ska hålla sig inne i straffområdet som,och det har ryktats många namn som teex Adebayor som känns trolighast just fast jag kankse vill ha in Mario Gomez trots ett dåligt EM är han otroligt grym men man får hoppas på Adebayor med eftersom vi behöver en som spelare.
Kolla länktiptset och tror ni att det är sant att Adebayor har tackat nej till Barca och vill hellre till Milan "Tuttosport" .

Tacksam för svar
Barcelona Der Afro
2008-06-22 13:48
Någon som är sugen på en Barcelonatröja från guldåret 05/06? Kolla in länktipset i så fall.

Att Eto antagligen lämnar gör mig hemskt ledsen. Förstår inte varför han inte skulle bli kvar, om han nu själv inte vill bort. Det finns få spelare som har sån bra attidyt och kämpainställning.
Barcelona DaniAlves
2008-06-22 13:45
Väldigt bra krönika om den kommande säsongen!
tänkte inte tidigare på att vi har 8 mittbackar (om man räknar med abidal).
Barcelona DaniAlves
2008-06-22 13:43
För er som inte vet, Arshavin ser väldigt ung ut.
Men han är i dagsläget 27 år. så en talang är han inte, men galet grym är han.
Barcelona Ciao-V
2008-06-22 13:37
Håller med.
Mycket intressanta reflektioner han gör i krönikan.
Efter min semester skulle jag också som du, vara rätt så glad om jag läser att om Pavlyuchenko, Arsjavin är med i de nya spelare kommer att stå till förfogande för Pep i nästa säsong.

De två är spelare som jag tycker, har stor potential. De skulle tillföra en hel i truppen men jag antar att de nu blir attraktiva i marknaden.
Om några dagar lär vi således se intresse från andra storklubb. Tänkte mest på den snåla AC Milan som försöker att spela ett rävspel med våra Eto'o och Ronaldinho.
Hoppas verkligen att ingen av våra spelare hamnar i AC Milan.
Börjar nu bli lite anti Milan(inte supportrar).
Barcelona tribente_magico
2008-06-22 13:31
Unicef// att c.ronaldo kom till barca skulle sitta otroligt fint, knäppa real på näsan kan man säga, han och messi på varsin kant, men i dagsläget är han väl inte ens nära barca?
Villarreal jacobu
2008-06-22 13:16
Oerhört bra krönika om Pep och kommande säsongen! Måste bara sägas!
Real////Madrid
2008-06-22 13:16
Varför skulle ni inte kunna köra såhär?:


--------------------Valdes-----------------------
--Alves-------Pouyol--------Millito------Abidal--
---------------------Yaya/Keita------------------
----Messi-------------Xavi------------Iniesta----
------------------Eto´o-----Henry----------------

*Bra och stabil backlinje
*Keita/Yaya plockar upp allt
*Ett bra centralt mittfällt.Kantspelarna 5stjärniga
*Anfallarna i världsklass;)


Så vad tycker NI?
Barcelona Messi-Lona
2008-06-22 13:13
jag är ingen talang scout men jag tycker att Arsjavin vissade mycke talang och kvalitet för att kunna lyckas i barca Men om bara han får spela på sin posetion, trivs i laget och att tränaren ger han chansen och tror på honom precis som Guus gör..

Till er som tvivlar på honom eller vill ha in någon annan så säger jag som några sa om Arsjavin det finns inga garantier, och det gäller alla spelare igentligen.. Men jag kan garntera er Arsjavin är hungrig och vill vinna med ett stort lag, så om han fick chansen så skulle han kämpa som ett djur.

Men jag tror Chelsea skulle liga bäst till p g a ägaren som har pengar och e ryss så vi får glömma honom
Barcelona Gaucho_10
2008-06-22 13:09
Av vad jag har hört, så kommer klubben att betala ca. 40 miljoner,resten betalar Nike...så 40 miljoner är inte så mycket för C.Ronaldo som dessutom är 23 år
Barcelona Abbe_
2008-06-22 12:55
Hoshiar

Inte hört så mycket om det, men det handlar nog om en säsong.
Barcelona Hoshiar
2008-06-22 12:51
Vet du hur länge vi tänkt oss att låna ut honom
Barcelona Abbe_
2008-06-22 12:48
Hoshiar

Ett lag i den brasilianska högsta ligan.
Barcelona Hoshiar
2008-06-22 12:37
Och vad är det för lag? har aldrig hört talas om dem.
Barcelona Dizzy
2008-06-22 12:33
Nej tack till C.Ronaldo. Ja tack till Gai som är mycket yngre och kommer att blir bättre!
Barcelona älskabarcelona
2008-06-22 12:24
De verkligen inte värt å slösa 80-90 milj på en skådespelare . C.ronaldo gjorde otrolig bra säsong men var är han på matcherna som verkligen gäller? Var va han i EM ? Skönt att han gjorde nåra mål , men han var aldrig delaktig i spelet . Nej tack till Ronaldo för dom pengarna , för så mkt kan man få in 3 andra världsspelare .
Annons: