/spanien/barcelona/forum/2095.aspx/spanien/barcelona/forum/2095.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
I.Rakitic [FC Barcelona]
1/26/2016 11:52
Barcelonistas


Min vän, det är respektlöst och närmast nedvärderande mot Robertinho att han nämns i samma andetag med sådana som Halilovic och Samper.


Robertinho är vår tredje bäste mittfältare bakom Iniesta och Rakitic, varken någon av de nämnda talangerna är inte ens i närheten av att platsa i startelvan.
Barcelona neymar JR
1/26/2016 11:50
Iniesta has fever and doesn't train today #fcblive Vad fan
Postat via SvenskaFans-appen
I.Rakitic [FC Barcelona]
1/26/2016 11:46
@Barca3# BIGPUN:
Den spelaren är en parantes dock... Väldigt många människor härinne har överskattat katalanen under flera år och trott att denne skulle bli arvtagare till Puyol (lol). Dags att dumpa Lord Bartra som sagt, han har ej lyckats imponera under sina tidigare tränare. Lag som Getafe ligger på hans nivå.
Barcelona Barca3# BIGPUN
1/26/2016 11:45
@Barcelonistas:
Deulofeu? Denis Suarez då? Adama kan också bli nåt stort
Barcelona Barcelonistas
1/26/2016 11:44
Bartra tycker inte jag håller han är en bra truppspelare varken mer elr mindre. Halilovic Rafinha Roberto Där har vi våra guldklimpar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
1/26/2016 11:42
påfågeln & Bosketts

Se PM, tack för era rekommendationer kring boenden i Barcelona. Tar gärna emot fler sådana om någon har förlag på lämpliga områden eller andra detaljer.

Skriv gärna PM.
Barcelona Barca3# BIGPUN
1/26/2016 11:41
@I.Rakitic [FC Barcelona:


Lord är han inte dock. Vi har en Lord o alla vet vem det är
I.Rakitic [FC Barcelona]
1/26/2016 11:23
Lord Bartra bör dumpas, han har glidit på en räkmacka i A-lagstruppen tack vare sin status som La Masia produkt och sitt stora Barca hjärta,


Barcelona Bosketts
1/26/2016 11:11
@neymar JR:


Svårt att veta vad man ska göra med Bartra. En utlåning SKULLE kunna resultera i att han "blommar ut". Vore intressant att se honom i den tyska ligan där han skulle får lära sig lite disciplin när det gäller markering. Men frågan är om det inte är bättre att satsa på någon annan mittback i framtiden...
Barcelona Katalano
1/26/2016 11:10
@neymar JR:


Synd att han inte fått ordentlig chans med regelbunden speltid hos oss. Jag tror ändå att han skulle kunna blomma ut till en riktigt bra mittback med rätt utvecklingsmöjligheter. Varje gång han får spela så är han matchotränad tyvärr och då har han inte presterat på toppen av sin kapacitet.

Vet att många härinne kritiserat Bartra för hans Valpighet, men jag ser ändå något i honom som gör mig intresserad av att ge honom en riktig chans.
Barcelona neymar JR
1/26/2016 11:03
Barcelona centre back Marc Bartra (25) has asked to leave during ongoing winter transfer window, but club said he can't leave now. [cope] Låt han lämna, han används ändå inte
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Bosketts
1/26/2016 11:01
@Katalano:


Var nere med min flickvän för drygt ett år sedan och bodde vid Barri Gòtic-distriktet ("Gamla stan"). Var bra avståndsmässigt till både shopping, turism, strand/hamn och Nou Camp, men samtidigt inte supertjockt med folk. Lite dyrare är det förvisso. Har också bott i utkanten av staden ett par gånger. Inget jag rekommenderar. Betydligt mer värt att hålla sig inne i staden och betala lite mer.
I.Rakitic [FC Barcelona]
1/26/2016 10:57
@Barcelonistas:


Bara ett skitryckte för att medier ska få gratis klicks...

Finns inget att diskutera om.
Barcelona Bosketts
1/26/2016 10:50
@Barcelonistas:


... och istället för att diskutera Real (på ett oerhört barnsligt sätt dessutom) hade du med enkelhet kunnat diskutera Barcelona (som detta forumet är ämnat för). I synnerhet efter förra veckans diskussioner om just detta.
Barcelona Katalano
1/26/2016 10:43
@Barcelonistas:
Nej jag är inte moderator, men jag är mån om att försöka bidra till bättre kvalité på inläggen när det går och lyfta upp dem så att MOD ser dem. Inser du inte själv att ditt språkbruk är löjligt? Äh förresten, jag ger upp nu. Jag hoppas att MOD har samma åsikt som jag och tillrättavisar dig och vissa andra ett par gånger tills du kan skriva som folk. MOD, ett sista rop på hjälp. Var hårdare gällande språkbruket härinne. Jag kanske är för gammal, men tycker det är så barslig nivå på vissa. Gällande vad jag hade kunnat skriva så har diskussionen varit uppe ända sedan Roberto Carlos citat kring att värva över honom till Madrid. Jag har inget att tillägga den diskussionen då det blir återupprepning på återupprepning.
Barcelona Barcelonistas
1/26/2016 10:37
Katalano - ett tips till dig är att sluta leka polis. Är du moderator här? Skapa diskussioner istället för att skapa tjafs. Istället för att hoppa på mig hade du kunnat skriva. " fan ska Real köpa Neymar" och sen fortsatt till en diskussion om just Reals desperata försök att värva Neymar.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona påfågeln
1/26/2016 10:35
Katalano: När jag var ner med flickvännen i maj 2014 bodde vi i Sitges, en liten stad söder om Barcelona (bästa stränderna i Katalonien sades det, simmade dock inte). Smidigt att ta sig med tåg till och från Barcelona, samtidigt som man får se något annat än själva staden. Sitges i sig själv är en mysig liten ort, och tröttnar man går det bra att ta heldagsutflykter till Barcelona eller omgivningen, tåget stannade rätt nära Camp Nou också.
Barcelona Katalano
1/26/2016 10:29
@Barcelonistas:


"Smutslaget", "parasiterna", "Amöba-hjärna", Åh herregud. Så mycket i ett enda inlägg efter de diskussioner som pågått här inne nu under veckan. Försök att formulera dig som folk, snälla.
Barcelona Katalano
1/26/2016 10:27
Till något annat.

Jag tänkte boka resa till Barcelona nu i april och passa på att se Valenciamatchen. Förra gången så bodde jag precis bredvid Las Ramblas i Ciutat Vella eller vad det heter. Denna gång åker jag ner med flickvännen och det blir hennes första resa till Barcelona så det kommer att bli lite turistande också. Jag undrar om någon har förslag på boenden alternativt områden som är bra utan att vara alltför kostsamma. Jag kommer självklart att hålla koll efter svar här i forumet men ni får gärna skicka PM också.
Barcelona Barcelonistas
1/26/2016 10:23
Mina damer och herrar Brace yourself!!! Real Madrid förbereder jättebud på Neymar! HAHAHA allvarligt talat? När ska smutslaget förstå att dom inte är the main team i världen? Vi är den dominerande klubben i världen när ska parasiterna få in det i sin amöbahjärna!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
1/26/2016 10:23
Mina damer och herrar Brace yourself!!! Real Madrid förbereder jättebud på Neymar! HAHAHA allvarligt talat? När ska smutslaget förstå att dom inte är the Malin team i världen? Vi är den dominerande klubben i världen när ska parasiterna få in det i sin amöba hjärna?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
1/26/2016 09:40
@neymar JR:


Jo, men det har inte skett ännu denna säsong utan det är på säsongsbasis de räknar. Att de ligger farligt till just nu mitt i säsongen spelar alltså mindre rall i sammanhanget. Tyvärr.
Barcelona neymar JR
1/26/2016 09:38
Nej idag, imorgon och nästa vecka hade jag visat uppskattning för marca och as ifall dom börjar en smutskastning mot ledningen Dem katalanska medierna är livrädda tyvärr
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
1/26/2016 09:33
Katalano Jo men nu har detta redan skett 2 gånger och nu ska dom rädda sig själva för en tredje gång. Skulle inte säga att dom håller sig innanför gränserna utan att dom håller sig strax över minimum och kommer drunkna när som
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
1/26/2016 09:31
@neymar JR:


Eftersom de håller sig inom reglerna hittills så är inte detta i sig anledning nog till en sådan. De har tills slutet av denna säsong på sig att fixa till siffrorna.
Barcelona neymar JR
1/26/2016 09:28
Frågan kvarstår ändå, vart fan tar alla pengar vägen?!?!? Vi är den klubb som drar in mest intäkter efter real Madrid ändå så håller vår ekonomi "Valencia" klass just nu Det är nästan så att man ska tacka Qatar airways som drar sig undan affären Till en annan fråga Benedito, laporta ?!?!?!? Vad gör ni? Pusha på för att få bort dem här fifflarna. Media? Ni har ju en mängd punkter att ta upp för öka försäljningen av tidningar och verkligen smutskasta dessa idioter Ingen i styrelsen som har tillräckligt med cojones (kärlek för klubben) och vända sig emot juntan?!?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
1/26/2016 09:22
Andresito Borde inte det räcka för misstroende omröstning?!?
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Andresito
1/26/2016 09:20
[QUOTE=neymar JR]Due to self-imposed budget limits, Barcelona will have to call new elections if the club spends more than 4M this window. [l'esportiu] Snälla spendera [/QUOTE] Om jag minns rätt så har de brytit mot de här gränserna två år i rad, skulle det hända även denna säsong så blir det nyval. Men jag håller med dig, spendera!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona neymar JR
1/26/2016 09:11
Pique: "Espanyol banners insulting Shakira and me? Don't have anything to say. If so, I would say it on twitter." HAHAHA
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Junta Dimision
1/26/2016 09:08
@neymar JR:

Inte alls Bartomeu och hans juntas fel, om man följer vissa människors logik. Men håller med dig, snälla spendera och ge oss en ny ledning!!
Annons: