/spanien/barcelona/forum/2094.aspx/spanien/barcelona/forum/2094.aspx SvenskaFans.com - Sveriges bästa sportsajt
Annons:
La Liga - Barcelona
  • Artiklar
  • Forum
  • Truppen
  • Matcher


DU MÅSTE VARA INLOGGAD FÖR ATT KUNNA SKRIVA PÅ FORUMET. KLICKA HÄR FÖR ATT LOGGA IN!
Barcelona Barcelonistas
2016-03-06 23:47
Reymar - förstår hur du tänker vi bör på Camp Nou slå dom med ett par bollar men man ska aldrig räkna ut dom heller. Casillas? Snacka om att köpa korv där haha herregud.
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-03-06 23:41
Oerhört synd att den numera Lord Casillas inte längre är Real Madrids förste målvakt. Återigen har han gjort en rejäl målvaktstavla för Porto...
Barcelona Reymar
2016-03-06 23:32
Barcelonistas

Visst förstår jag att Espanyol är tuffa att möta borta men hemma på Camp Nou är deras chans att vinna nästan obefintlig även om de spelar för liv och död.
Barcelona Barcelonistas
2016-03-06 23:25
Espanyol är alltid en svår match det har dom alltid varit senaste 10 åren. De la pena brukade vara en riktig ful jävel mot just oss. Jobbig spelare att möts..
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Xaviesta
2016-03-06 23:24
Reymar Jag matar normalt sett inte troll men det börjar bli lite irriterande att se ditt fula nick klottra ner vårt forum på daglig basis numera. Hur vore det om du sätter dig ner och funderar över faktumet att du kanske borde skaffa ett liv och kommentera i ditt eget forum istället för att trolla här? Vad får du ut av det här liksom? Behöver du oss för att balansera upp besvikelsen från ditt eget lags tillkortakommanden det senaste decenniet eller i nuvarande säsong? Det finns terapi för sånt, men här inne är inte rätt plats att ligga i den där skinnsoffan och dela med dig av dina känslor som du så tydligt gör varje dag. Jag förstår frustrationen och jag lider med dig men det finns inget vi härinne kan göra för att lindra din sveda. Apoteket kanske kan föreslå en salva. Att du fortsätter trolla här när din cover är blown är rätt patetiskt i sammanhanget, tycker du inte det själv? Det räcker grabben, your job is done. Sluta slösa din egen tid och vår energi. Du är pinsam.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Katalano
2016-03-06 23:20
[QUOTE=Reymar]Relativt enkla matcher bortsett mot Sociedad där vi inte lyckats vinna sen Rijkard var tränare och sen när blev Espanyol hemma tufft? [/QUOTE] Kanske är Kröjff inte fel ute när han påpekade att du nog inte är Cúle. Annars borde du veta om att Espanyol är ett derby och att de alltid kämpar och sliter som djur när de möter oss. Espanyol är alltid en svår match för Barca.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Mr. Dashir
2016-03-06 23:15
LennyRomario

Äntligen någon som sätter ord på exakt hur jag känner angående Ray Hudson. I mitt tycke ska en expertkommentatorn vara expert på fotboll och ge mig som tittare en djupare förståelse och upplevelse av matchen. Ray har som jag förstår det några få säsonger i PL från 70-talet på CV:t och jag känner sällan att han ger mig särskilt mycket i form av expertanalyser.

Tycker det är väldigt irrelevant med fina ord och metaforer, att han dessutom överdriver och förgyller exakt allt som om det vore det mest fantastiska någonsin, gör att det lätt blir lite jobbigt.
Barcelona Xaviesta
2016-03-06 23:12
LennyRomario Händer väldigt sällan men jag håller inte med dig alls på den här punkten. Det beror på varför du tittar på fotboll på tv i första hand. För mig är Ray Hudson och Phil Schoen det bästa radarparet som marknaden har att erbjuda i form av kommentatorer. Man måste se dom som en enhet eftersom dom är bäst när dom kommenterar tillsammans iom hur väl dom kompletterar varandra. Ray kommenterar med inlevelse och direkt och ocensurerat från hjärtat, han penslar som Picasso och beskriver händelserna på planen med en romantik som få överträffar. Han använder sig av superlativ och analogies som ingen annan kan efterlikna och i mina ögon är han unik och den mest passionerade av alla kommentatorer där ute just för hans kärlek till själva sporten som han förmedlar så vackert till oss tittare. Phil är andra sidan av myntet som kommer med fakta, stats och kuriosa och som ser till att Ray inte svävar ut i rymden för ofta i sin iver och sina glädjerus. Väldigt tråkigt Ray-Ray inte faller dig i smaken! Du vet inte vad du missar ;)
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Reymar
2016-03-06 22:59
@Shanghai:

Relativt enkla matcher bortsett mot Sociedad där vi inte lyckats vinna sen Rijkard var tränare och sen när blev Espanyol hemma tufft?
Barcelona Barcadinho.
2016-03-06 22:36
Bartra skriver på sin instagram att han har gjort sin 100.e match idag.
Det var väl rätt mycket trots allt. Han kommer aldrig bli en stor spelare i klubben men han kommer ha en del att berätta till andra, stolt när han blir gammal.
Barcelona Nesto
2016-03-06 22:30
@LennyRomario:


Jag antar att du grät floder när Ralf Edström och Arne Hegerfors pensionerade sig ;)
Barcelona Santiago Cazorla
2016-03-06 22:26
Kollar man bara på höjdpunkter med Hudson tycker jag han är skön, däremot hade det kanske varit jobbigt att höra i 90 minuter. Får heller inte känslan av att han bara skriker för sakens skull utan snarare för att han verkligen älskar sporten.
Barcelona neymar JR
2016-03-06 22:24
En riktigt bra match ikväll, riktigt taktiskt skickligt. Rent individuellt så var det bara Messi som var bra, men kollektivt var vi dominanta. Inte helt enkelt att åka upp dit och göra det så enkelt men ändå behålla koncentrationen.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcadinho.
2016-03-06 22:13
Kanske bättre för oss att Atletico fixar tre poäng så att vi inte tappar koncentration,

Barcelona Barcelonistas
2016-03-06 22:13
Rambla - bäst att det håller avståndet 8 poäng är väldigt nära gränsen på körd. Mer än 8 poäng ser jag som helt omöjligt faktiskt. 2011 när vi vann Cl så låg vi 8 poäng före Real och vi fick som tåget även i Cl.
Postat via SvenskaFans-appen
Tiki-Taka
2016-03-06 22:11
Ligan lever. Matcherna mot villareal, Madrid och sociedad blir avgörande!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-03-06 22:09
Tänkte först att det vore skönt om Atlético tappade poäng i kväll fast kanske är det bäst trots allt att de håller avståndet. Det håller förhoppningsvis Barca på tårna så de inte slappnar av.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Rambla~
2016-03-06 22:05
Hur kan man tackla så när man redan sitter på ett gult kort och ens lag jagar kvittering? Idioti!
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Barcelonistas
2016-03-06 21:59
Kröjff - Brace yourself, jag kmr förklara för dig senare vad jag menar. Ray Hudson e skön, det är fantastiskt att höra hans "WAAAAAAAAAA YOU KIDDIIING ME"
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Liunil Masse
2016-03-06 21:45
[QUOTE=LennyRomario]Angående Ray Hudson måste jag säga att det är den sämsta kommentator jag hört. Jag har sammanlagt klarat av kanske 30-40 minuter med honom. Men trots att det ofta var fulstreamen med bäst kvalite går det fan inte att kolla på. Han är kommentatorernas motsvarighet till kidsen som spelar in FIFA-videos och bara gapar och skriker. Jag har alltid utgått ifrån att han kommenterar för den amerikanska marknaden och blivit tillsagd att fylla precis varenda sekund av prat, så inte amerikanen har tråkigt. Har ingen aning om det är så, men det är vad jag tänkt. Hans oneliners känns bara forcerade och over the top. Klart att han klämt ur sig en rolig line här och där, men i min värld är det inte en kommentators jobb. Han är en kommentator, inte stand up komiker. Hans reaktion över ett mål är 10X större än vad det förtjänar. Oftast skriker han lika högt och översvallande som ingen annan kommentators ens skulle gapa över avgörande målet i en VM-final. Och den allra sämsta svenska kommentatorn är Niklas Holmgren, i alla fall när han kommenterar fotboll. På tok för gapig. [/QUOTE] Håller med dig, Hudson o Holmgren bara gapar o ger en huvudvärk. Dom bästa svenska fotbolls-kommentatatorerna jag hört de senaste åren är Eurosports. madridistan Kviborg är väldigt bra samt Johan Arneng.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona LennyRomario
2016-03-06 21:28
Angående Ray Hudson måste jag säga att det är den sämsta kommentator jag hört. Jag har sammanlagt klarat av kanske 30-40 minuter med honom. Men trots att det ofta var fulstreamen med bäst kvalite går det fan inte att kolla på.
Han är kommentatorernas motsvarighet till kidsen som spelar in FIFA-videos och bara gapar och skriker.

Jag har alltid utgått ifrån att han kommenterar för den amerikanska marknaden och blivit tillsagd att fylla precis varenda sekund av prat, så inte amerikanen har tråkigt. Har ingen aning om det är så, men det är vad jag tänkt.

Hans oneliners känns bara forcerade och over the top. Klart att han klämt ur sig en rolig line här och där, men i min värld är det inte en kommentators jobb. Han är en kommentator, inte stand up komiker.

Hans reaktion över ett mål är 10X större än vad det förtjänar. Oftast skriker han lika högt och översvallande som ingen annan kommentators ens skulle gapa över avgörande målet i en VM-final.

Och den allra sämsta svenska kommentatorn är Niklas Holmgren, i alla fall när han kommenterar fotboll. På tok för gapig.
Barcelona Davids3
2016-03-06 21:15
Riktigt fult och osmart av Halilovic. Fruktar han inte att bli förknippad med filmningar redan ?! Utvisningen kom i min 74 och Bilbao ledde med 0-2, men man såg hur det verkligen sved för tränaren.
Mascherano#14 el Jefecito
2016-03-06 21:01
@Vlom:


Drömmen vore ju att Laportes avstängning hävs och att Halilovic blir avstängd i 3 matcher. Inte för att jag på något vis ogillar Halilovic, men för att jag gillar fotboll.
Sån här skit måste få ett slut!
Barcelona wallmannen
2016-03-06 20:52
Han blir nya Iniesta på San Mames..
Postat via SvenskaFans mobilsajt
Barcelona DM1982
2016-03-06 20:50
[QUOTE=Vlom]Det tar emot att säga, men Halilovic var ett jävla rövhål som fick Laporte utvisad tack vare en solklar filmning. Hade det hänt mot oss, så skulle vi ha blivit förbannade och det med all rätt. [/QUOTE] Det var inte snyggt. De kanske kan snacka om det nästa säsong om båda spelar i Barça. ; )
Postat via SvenskaFans-appen
Vlom
2016-03-06 20:43
Det tar emot att säga, men Halilovic var ett jävla rövhål som fick Laporte utvisad tack vare en solklar filmning.

Hade det hänt mot oss, så skulle vi ha blivit förbannade och det med all rätt.
Barcelona Shanghai
2016-03-06 20:07
Wow, jag tittade på schemat vilka vi ska möta efter Getafe och det är en del tuffa möten där vi förväntas att tappa poäng. Villareal på bortaplan. Real Madrid på Cam Nou. Real Sociedad på bortaplan. Deportivo på bortaplan. (Sur match som vi tappade mot de på Camp Nou, från 2-0 till 2-2!) Real Betis på bortaplan. Espanyol på Camp Nou. Ligan är långt ifrån avgjord. Så nervöst avslut.
Postat via SvenskaFans-appen
Barcelona Vronskij
2016-03-06 20:05
@Santiago Cazorla:


Ja och det är egentligen rimligt att de måste ha nån sorts avgränsning när de samlar in såna mängder data men det är ändå lite synd. Hans passning till Suarez vid 1-0 målet är ju typ definitionen av en key pass, frispelningen av Munir likaså.
Vlom
2016-03-06 19:52
Pique har en livesändning via Periscope inne i spelarbussen just nu. Den är dessvärre på spanska, finns ingen översättning...
Barcelona Davids3
2016-03-06 19:51
@Santiago Cazorla:
Hahahaha!! Han säger ibland väldigt "simpla" grejer men som är riktigt bra, typ: "He does'nt look up, he knows where the goal is, he knows that the goal won't move"
Annons: